|
|
| נשלח ב-21/5/2019 20:55 |
|
| |
בס"ד צודק, כמה שזה נשמע מצחיק, זה די מובן. כמה שמחכים להתחתן והכל אך עדיין, מרחב אישי זה איפשהו מצרך יקר לאנשים שאוהבים חופש  למרות שכשאוהבים הכל נהפך לחוויה וזלא באמת מציק לך... אבל נגיד אחרי ש"אופוריה" יורדת, שמים לב לכל הפאשלות האלה ואז זה כבר מתחיל להציק פתאום  תראה לפי מה שהבנתי זלא כזה עוזר לנשים להפריד מיטה, הבנתי שפשוט הרבה עוברים למיטה של האישה ואז נהיה הרבה יותר צפוף ובלי מרחב אישי בכלל  ... אבל אתה נשמע אחד שיישאר בצד הנכון של החדר...  לכולם יש איפשהו דילמה בין רצון למרחב אישי לבין הרצון להיות ביחד ולהרגיש זוג אוהב  ... כל אחד צריך לנסות ולראות מה הכי נכון ומתאים לו  ... עד שלא תנסה לא תדע...  בכל מקרה אם לא יילך לך לשכנע את אישתך שחשוב לך מרחב אישי, אל תריב על זה...  הטיפ שלי: תעשה את ההיפך ממה שאתה... תדבק אליה כל שנייה, עד שלא תוכל להרדם... אם נרדמה לרגע, ישר תעיר אותה ותגיד "מיידלא, אני חלמתי חלום מפחיד... אני חייב חיבוק" היא בעצמה כבר תרצה לברוח ממך כמה שיותר מהר ותרצה לישון בנפרד  ...  אגב, איך אפשר לישון לרוחב, אם אתה שם? מה אתה גמד?  ציפורניים?חחח השאלה מתי גברים גוזזים  שיעול?באמת מפחיד להדבק... מכה באף? קטן על גבר כמוך... שמיכה?בחור כמוך לא צריך שמיכה  הייתי ממליצה לאישתך גם להציק לך קצת... סתם בשביל השעשוע  שיהיה לך עוד תלונות  ולאישה אין ממה לחשוש?מה עם נחירות?ריח של זיעה מהגבר?ריח של זבל מהפה בבוקר? נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2019 21:10 |
|
| |
בס"ד *שה"אופוריה" חחח שמחה שהצלחתי להרגיע אותך קצת  ... אם אתה נהפכת להיות הכותל המערבי, סימן שבאמת כבשת את ליבה, זה אות כבוד עבורך כי לא כל אחד זוכה שאישתו רואה בו דמות כזו  בכל מקרה תמיד תזכור שאתה אחראי לעשות אותה יותר מאושר, רגשית/ פיזית... ואם היא צריכה תמיכה רגשית זה חלק מתפקידך כגבר...לאהוב להיות הכותל שלה  ... אתה מעדיף שהשכן יהיה הכותל שלה?/ חבר לעבודה? תזכור תמיד,תפקיד שאתה לא ממלא כמו שצריך, מישהו אחר יעשה זאת טוב ממך. פשוט היא תחפש את מה שחסר לה בחוץ. ואל תתפלא אם יום אחד אישתך תבוא ותגיד לך "גוד ביי"...  לא שאני באה להפחיד, אלא להסביר עד כמה חשוב לאישה שבן זוגה יהיה החבר הכי טוב שלה ולא רק שותף לחדר,אבא לילדים,כספומט ויודע ספר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2019 21:16 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2019 23:22 |
|
| |
חשוב להדגיש שחשוב לבחור מישהי שרצונך להיות החבר הכי טוב שלה, ולא אחת ככה ככה ולהגיד שיהיה בסדר, יש דברים שאפשר להתגמש בכיף, ויש דברים שאסור להתגמש, אסור להתגמש על מציאת חן מפורשת, ולא להגיד ; זה בסדר, אתרגל, לא נורא המראה שלה, אפשר ליפות אותה, יש לה גם קטע חמוד, לא ! לא מוותרים על חיבה ! לי נראה לא הגיוני שישנים יחד באותה מיטה, זה רעיון עוועים שמישהו המציא. אגב, כשהיינו ילדים קטנים היינו מגיעים באמצע הלילה למיטה של אבא שלי ויושנים איתו בכיף, לאבא שלי ניהיה צפוף או שהיינו מרטיבים לו בטעות את המיטה אז הוא היה עובר לישון בחדר ילדים.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2019 23:46 |
|
| |
בס"ד חחח זה מה שאני מנסה תמיד להסביר לך  משיכת הלב.אינטרקצייה.שיח זורם.טוב לב. זה ה-תשתית לקשר עמוק בהמשך... יותר מחברות. נדרשת כאן הכרה של ו"אהבת לרעך כמוך"-אם זה אישתך אז יותר ממך(; ו"מה ששנוא עליך לא תעשה לחברך" אז ק"ו לחצי נשמתך. כל ספרי הזוגיות פשוט מפרטים זאת לפרטי פרטים, אך אלו 2 כללי היסוד.  חחח טוב כי ראית סגנון שינה חסידי, אך רוב בתי החרדים הכי דוסים נוהגים לישון ביחד... בחב"ד האדמ"ור הזקן תיקן שאכן יישנו בנפרד לא כדי לשמור על מרחב, אלא מסיבות אחרות שאין המקופ לפרטם וד"ל  הורי למשל ישנים ביחד, אבי כנראה לא שמע על התקנה  ... אני אישית עדיין לא החלטתי מה טוב יותר עבורי... מה שבטוח שארצה גבר שמעוניין תמיד לישון לצידי, ומאידך יכבד את רצוני למרחב אישי אם רצוני בכך. אך שהוא יבקש מרחב אישי  ?מרגיש לי קר ומנוכר ולא רומנטי כזה... כאילו אני אמורה להרגיש נעים אם פתאום יבוא לי לישון לצידו ולרגע לא אסבול שייתנו לי להרגיש "קרצייה"... גבר שייתן לי להרגיש לרגע קרצייה יקבל ממני כזה יחס קריר שיתחרט שנולד בכלל, גם אם ירצה בקירבתי, ייקח לו הרבה זמן ומאמץ עד שבכלל אסתכל לכיוון שלו  אישה זלא גבר  גבר יכול להכיל דחייה לפעמים, אישה ממש לא נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2019 23:55 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2019 00:01 |
|
| |
בס"ד ואגב, יועצי נישואין לא ממש בעד שילדים ישנו בחדר ההורים. ההורים צריכים פרטיות בחדרם... לפעמים מכורח המציאות זה קורה,אך זה אמור להיות פעם ב... ולא שיגרה  דלת ההורים אמורה להיות נעולה ולא פתוחה לכל דכפין... ילד שרוצה משהו שידפוק ויחכה בסבלנות... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2019 10:47 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד חחח זה מה שאני מנסה תמיד להסביר לך  משיכת הלב.אינטרקצייה.שיח זורם.טוב לב. זה ה-תשתית לקשר עמוק בהמשך... יותר מחברות. נדרשת כאן הכרה של ו"אהבת לרעך כמוך"-אם זה אישתך אז יותר ממך(; ו"מה ששנוא עליך לא תעשה לחברך" אז ק"ו לחצי נשמתך. כל ספרי הזוגיות פשוט מפרטים זאת לפרטי פרטים, אך אלו 2 כללי היסוד.  חחח טוב כי ראית סגנון שינה חסידי, אך רוב בתי החרדים הכי דוסים נוהגים לישון ביחד... בחב"ד האדמ"ור הזקן תיקן שאכן יישנו בנפרד לא כדי לשמור על מרחב, אלא מסיבות אחרות שאין המקופ לפרטם וד"ל  הורי למשל ישנים ביחד, אבי כנראה לא שמע על התקנה  ... אני אישית עדיין לא החלטתי מה טוב יותר עבורי... מה שבטוח שארצה גבר שמעוניין תמיד לישון לצידי, ומאידך יכבד את רצוני למרחב אישי אם רצוני בכך. אך שהוא יבקש מרחב אישי  ?מרגיש לי קר ומנוכר ולא רומנטי כזה... כאילו אני אמורה להרגיש נעים אם פתאום יבוא לי לישון לצידו ולרגע לא אסבול שייתנו לי להרגיש "קרצייה"... גבר שייתן לי להרגיש לרגע קרצייה יקבל ממני כזה יחס קריר שיתחרט שנולד בכלל, גם אם ירצה בקירבתי, ייקח לו הרבה זמן ומאמץ עד שבכלל אסתכל לכיוון שלו  אישה זלא גבר  גבר יכול להכיל דחייה לפעמים, אישה ממש לא נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
שכחת כלל חשוב בזוגיות ; על הגבר לזכור שעל היחס לאישה נאמר ; לא יהיה לך אלוקים אחרים על פני, אנוכי ה' אלוקיך, כלומר האישה היא האחת והיחידה בעולם.
חושבני שאת ניזונה ממוסכמות לגבי אהבה ושינה ביחד, זה לא דחיה, זה עניין של נורמות, כמו שיש כאלה שלעולם לא יוותרו למשל על שבע שעות שינה, ברור שבמסגרת הפינוקים יש מקום להרבה דברים, וגם אז יש גבולות, וראי זה פלא, שמה כבר האישה היא השיפחה של הגבר החילוני שלא יודע שובע,, ולרוב היא נותנת לו גם דברים שמכאיבים לה.. ככה זה הם יענו לך, ככה זה..
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 22/05/2019 08:47:57
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2019 10:51 |
|
| |
נ. ב. ברור שיש גילויי אהבה, וגילויי אהבה סוערים ומשמחים, לא על זה אנחנו דנים כאן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2019 10:57 |
|
| |
בס"ד ואגב, יועצי נישואין לא ממש בעד שילדים ישנו בחדר ההורים. ההורים צריכים פרטיות בחדרם... לפעמים מכורח המציאות זה קורה,אך זה אמור להיות פעם ב... ולא שיגרה  דלת ההורים אמורה להיות נעולה ולא פתוחה לכל דכפין... ילד שרוצה משהו שידפוק ויחכה בסבלנות... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ברור שילד צריך לדעת את מקומו. הדלת צריך להיות סגור בחדר שינה, זו המלצה כדי שהילד ידע את מקומו, וגם עניין של צניעות, וגם עניין שזוג בריא מבטא את האהבה שלו, וזה לא לעניין שהילד יכנס באמצע ויכריז ; אמא, אני צמא.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2019 11:28 |
|
| |
בס"ד *שה"אופוריה" חחח שמחה שהצלחתי להרגיע אותך קצת  ... אם אתה נהפכת להיות הכותל המערבי, סימן שבאמת כבשת את ליבה, זה אות כבוד עבורך כי לא כל אחד זוכה שאישתו רואה בו דמות כזו  בכל מקרה תמיד תזכור שאתה אחראי לעשות אותה יותר מאושר, רגשית/ פיזית... ואם היא צריכה תמיכה רגשית זה חלק מתפקידך כגבר...לאהוב להיות הכותל שלה  ... אתה מעדיף שהשכן יהיה הכותל שלה?/ חבר לעבודה? תזכור תמיד,תפקיד שאתה לא ממלא כמו שצריך, מישהו אחר יעשה זאת טוב ממך. פשוט היא תחפש את מה שחסר לה בחוץ. ואל תתפלא אם יום אחד אישתך תבוא ותגיד לך "גוד ביי"...  לא שאני באה להפחיד, אלא להסביר עד כמה חשוב לאישה שבן זוגה יהיה החבר הכי טוב שלה ולא רק שותף לחדר,אבא לילדים,כספומט ויודע ספר נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
האישה היא נאמנה, לאישה יש גם חברות שנותנות לה תמיכה, והיא מחזקת את עצמה בדרכים שונות, נכון שעיקר התמיכה והידידות זה בקשר הזוגי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2019 11:32 |
|
| |
בס"ד חחח זה מה שאני מנסה תמיד להסביר לך  משיכת הלב.אינטרקצייה.שיח זורם.טוב לב. זה ה-תשתית לקשר עמוק בהמשך... יותר מחברות. נדרשת כאן הכרה של ו"אהבת לרעך כמוך"-אם זה אישתך אז יותר ממך(; ו"מה ששנוא עליך לא תעשה לחברך" אז ק"ו לחצי נשמתך. כל ספרי הזוגיות פשוט מפרטים זאת לפרטי פרטים, אך אלו 2 כללי היסוד.  חחח טוב כי ראית סגנון שינה חסידי, אך רוב בתי החרדים הכי דוסים נוהגים לישון ביחד... בחב"ד האדמ"ור הזקן תיקן שאכן יישנו בנפרד לא כדי לשמור על מרחב, אלא מסיבות אחרות שאין המקופ לפרטם וד"ל  הורי למשל ישנים ביחד, אבי כנראה לא שמע על התקנה  ... אני אישית עדיין לא החלטתי מה טוב יותר עבורי... מה שבטוח שארצה גבר שמעוניין תמיד לישון לצידי, ומאידך יכבד את רצוני למרחב אישי אם רצוני בכך. אך שהוא יבקש מרחב אישי  ?מרגיש לי קר ומנוכר ולא רומנטי כזה... כאילו אני אמורה להרגיש נעים אם פתאום יבוא לי לישון לצידו ולרגע לא אסבול שייתנו לי להרגיש "קרצייה"... גבר שייתן לי להרגיש לרגע קרצייה יקבל ממני כזה יחס קריר שיתחרט שנולד בכלל, גם אם ירצה בקירבתי, ייקח לו הרבה זמן ומאמץ עד שבכלל אסתכל לכיוון שלו  אישה זלא גבר  גבר יכול להכיל דחייה לפעמים, אישה ממש לא נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2019 12:51 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  |
|
שכחת כלל חשוב בזוגיות ; על הגבר לזכור שעל היחס לאישה נאמר ; לא יהיה לך אלוקים אחרים על פני, אנוכי ה' אלוקיך, כלומר האישה היא האחת והיחידה בעולם.
חושבני שאת ניזונה ממוסכמות לגבי אהבה ושינה ביחד, זה לא דחיה, זה עניין של נורמות, כמו שיש כאלה שלעולם לא יוותרו למשל על שבע שעות שינה, ברור שבמסגרת הפינוקים יש מקום להרבה דברים, וגם אז יש גבולות, וראי זה פלא, שמה כבר האישה היא השיפחה של הגבר החילוני שלא יודע שובע,, ולרוב היא נותנת לו גם דברים שמכאיבים לה.. ככה זה הם יענו לך, ככה זה..
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 22/05/2019 08:47:57 |
|
בס"ד
חחחחחחח יפה למדת כלל גדול בתורה, ורק על זה מגיע לך צל"ש 
תכלס?בנימה רצינית? הקשר עם עמ"י וה' תמיד משול לקשר של האישה עם בן זוגה ואכן מי שחכם לומד דרך התורה איך לנהוג בזוגיות...
למשל עמ"י משול לאישה- כתוב שכוחו של עמ"י הוא בפה- אישה חכמה לומדת איך לדבר בנועם וברכות ומשיגה יותר ממה שאישה אחרת חושבת שתשיג במלחמה ובכוח מבן זוגה 
בחסידות מוסבר שכדי לעורר אהבה לה',צריך להתבונן בטוב שנותן לנו, עד שמתועררת אהבה בלב באופן גלוי ולא רק "מוסתר"- כך גם בזוגיות, זוג שרוצה לההחיות את האהבה, צריך להתבונן בטוב של השני ועד כמה שזה לא מובן מאליו וכך גורם לאהבה לפרוח
בקשר לשינה משותפת, אפשר קצת להבין כי זה מה שהורגלת לראות אך אם אישתך תבוא מבית שרגילים לישון יחד במיטה מחוברת, ורצונה להמשיך כך, מה תעשה?
דברנו על שינה משותפת ולא על מה עושים כשישנים ביחד ,אני מבינה שאתה מביא את הלא דתיים כדוגמא לכך ששינה משותפת ו"רומנטיקה" לא תמיד באמת כזו כיפית לאישה. אך אני דברתי על נורמה חברתית שהיא גם אצל החרדים, זלא שאני מציעה רעיון לא דתי .... זה שאצל החסידים נוהגים אחרת,זה כבר סיפור אחר....
נ.ב ואם כבר אתה נותן דוגמאות מהלא דתיים, אגיד לך שלפי השמועות, גם הרבה גברים "חרדיים" נחשפים לתרבות הגויים דרך הרשת,העין רואה והלב חומד והם גם באים בדרישות משונות לנשים, הרף ציפיות שלהם עולה בהתאם לחוקות הגויים.במקום לנהוג על פי התורה, שמבינה בדיוק איך צריך להתייחס לאישה, בכבוד הראוי לה כבת מלך.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2019 12:57 |
|
| |
בס"ד
חח מי צריך גילויי אהבה סוערים כשאתה עם שעון וסטופר?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2019 13:10 |
|
| |
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/05/2019 11:11:09
|
|
|
|