|
|
| נשלח ב-26/5/2019 20:53 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד חחח אחרי כל הדיון אתה חושב שאנלא בקיאה? מה אתה רוצה?תואר במדעי השינה?  אגב, אני שמחה לבשר על סיום התוכנית למיגור מטרידי צמרת  לפני כמה ימים הגיע בוריס שוב... עם 2 חפיסות חטיפים, בנסיון לשפר את ה"זוגיות" שלנו... אמר" בדיוק יש לי 2 חפיסות...אחד אביא לך" הודתי לו בנימוס והמשכתי לעבוד כרגיל בלי להביט בו... הוא המשיך "אני בדיוק הולך לקנות חפיסות שוקולד..מה לקנות לך? אם כבר אני אוכל, עדיף לאכול ביחד איתך" התחמקתי ממנו בטענה שיש לי כבר במגירה, בצורה קרירה... הוא היה מאוכזב שלא מתלהבת מהמחוות שלו... והלך  כבר כמה ימים שהוא רק מגיע להכין קפה ולא מנסה אפילו לשוחח איתי יותר משלום נימוסי...  המטרה שלי הושגה  מגניב לראות שהשיטה של "בדרך שבולעו כך פולטו"- רק בהיפוך  עובדת  ברור שהייתי יכולה לפנות להנהלה, אך אני תמיד מעדיפה לסגור סיפורים בצורה נעימה יותר נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ממש לא נעים מה שהוא עשה לך, תמשיכי לנקוט בכללים שלך, לעולם לא להתייחד, לא איתו, ולא עם אף אחד, השטח ניהיה ריק אז את עוזבת זריז. עד היום לא ענית מה ששאלתי. ברוכה תהיי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2019 21:05 |
|
| |
בס"ד חחח בהחלט רציף...  אם אבי היה שומע את הסיפור, הוא בטוח היה אומר לי לעזוב את העבודה  ... חחח מה שאלת ולא עניתי?  מעכשיו כל תשובה בעלות 50 ש"ח לדקה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2019 22:34 |
|
| |
עשית מהלך מבריק, כעת נמאס לו ממך, והוא מבואס ממך, הוא כבר חשב שיש לו חבירה מתוקה,, למה אבא שלך היה אומר לך לעזוב ?... אסור לך לקחת שום סיכון מיותר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2019 22:47 |
|
| |
בס"ד חחחח אני יודעת להיות גם שוקולד מריר כשצריך  ... ענית כבר לעצמך  אבי אפילו לא בעד שאקח מונית ביום/ שאלך לראיון עבודה במקום לא בטוח  הוא לא אוהב לקחת שום סיכון על היהלום שלו  ... נו אני סקרנית לדעת על מה לא ענית לך בתשובותי ה-מפורטות ביותר על פני הגלובוס  אל תגיד לי שוויתרת על השאלה בגלל העלות היקרה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2019 10:27 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד חחחח אני יודעת להיות גם שוקולד מריר כשצריך  ... ענית כבר לעצמך  אבי אפילו לא בעד שאקח מונית ביום/ שאלך לראיון עבודה במקום לא בטוח  הוא לא אוהב לקחת שום סיכון על היהלום שלו  ... נו אני סקרנית לדעת על מה לא ענית לך בתשובותי ה-מפורטות ביותר על פני הגלובוס  אל תגיד לי שוויתרת על השאלה בגלל העלות היקרה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
שאלתי מה הם מנהגי המיטות בציבור התורני, כי דברת הרבה דיבורים לא מובנים על זה. אז הבנתי ככה ; יש מה שנקרא ; "מיטה יהודית" שזה מיטה שאפשר להצמיד אותה או לרחק אותה וכפי הצורך, ביום - המיטה צמודה בדרך כלל, בלילה - כפי הצורך, ויש פשוט 2 מיטות נפרדות, לרוב זה עם רווח מכובד בין 2 המיטות - למהדרין, בעת הצורך מצמידים את המיטות. האדוקים יותר נוהגים בסיגנון 2 המיטות. יתכן ש"מיטה יהודית" היא יותר בטיחותית. הבנתי נכון ? יש עוד שיטות של מיטות ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2019 13:30 |
|
| |
בס"ד
אגב,
לא "האדוקים" יותר, כי כל אחד אדוק לפי הלכות רבו.אלא ההבדל בהרגלי שינה זה לפי המגזר אליו אתה משוייך. אם במגזר אליו אתה משוייך נוהגים במנהג אדוק יותר, אכן אתה נקרא פחות אדוק למנהגי החסידות, אך לגמרי אדוק להלכה היהודית. חשוב לדעת את ההבדלים
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2019 13:40 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
אגב,
לא "האדוקים" יותר, כי כל אחד אדוק לפי הלכות רבו.אלא ההבדל בהרגלי שינה זה לפי המגזר אליו אתה משוייך. אם במגזר אליו אתה משוייך נוהגים במנהג אדוק יותר, אכן אתה נקרא פחות אדוק למנהגי החסידות, אך לגמרי אדוק להלכה היהודית. חשוב לדעת את ההבדלים |
|
נכון מאוד, חשוב להוסיף שלגיטימי לישון בנפרד ב 2 חדרים, יש אנשים מפונקים שטוב להם ככה, מעולה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2019 13:48 |
|
| |
בס"ד
זה לגיטימי אך יכול להביא לסוף הזוגיות הבריאה, בתור שותפים לדירה זה בהחלט אפשרי בד"כ אם הם לא עושים הכל כדי לחזק את הזוגיות, למרות השינה בסגנון הזה, הזוגיות שלהם כפסע לפני פרידה...
ועשיתי בעבר בייביסיטר בבית כזה. הזוגיות שלהם הייתה גרועה עוד לידי, אז מה כשאין זרים בבית?!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2019 16:31 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
זה לגיטימי אך יכול להביא לסוף הזוגיות הבריאה, בתור שותפים לדירה זה בהחלט אפשרי בד"כ אם הם לא עושים הכל כדי לחזק את הזוגיות, למרות השינה בסגנון הזה, הזוגיות שלהם כפסע לפני פרידה...
ועשיתי בעבר בייביסיטר בבית כזה. הזוגיות שלהם הייתה גרועה עוד לידי, אז מה כשאין זרים בבית?! |
|
שינה בנפרד יכולה להיות תוצאה של חיי נישואין מעורערים, ויכולה להיות בחירה לסיגנון אחר של שינה, שינה בנפרד מערערת את השלום בבית ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2019 18:38 |
|
| |
בס"ד לדעת איריס בראון(יועצת זוגית לא דתית) זה דווקא מועיל, כי כך משתמר המקום שבו לכל אחד יש את הפינה שלו ומדגיש שלא הכל מובן מאליו ומשאיר את היופי של החיזור... הייתה תקופה שהאמנתי שזה קצת טוב בעקבות דבריה, אך לדעתי בחיים העמוסים גם כך שיש לרובנו זה לדעתי מזיק, לאף אחד אין כח לעוד משחקים בתוך הבית... מספיק המשחקים שיש עד החתונה  ... תכלס בסופו של דבר רוצים להגיע כבר לשקט ולנחלה ולפינה אחת שקטה בחיים בלי משחקי אגו... של מי מגיע לחדר של מי ומי קורא למי  לרוב גם זה הזמן היחידי שיש לזוג לדבר בשקט בלי ילדים שמפריעים... זה יוצר מקום של פינה שקטה רק לשניהם...  אז לשאלתך, זה בהחלט יכול להרוס זוגיות ובמיוחד אם אחד מהצדדים לא מרוצה מהמלך... אך תמיד יש יוצאים מן הכלל וברור שזה צריך להיות בליווי של יועץ נישואין שיעזור להם לשמור על גחלת האהבה למרות המרחק נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2019 18:49 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2019 19:00 |
|
| |
בכלל, שינה בחדרים נפרדים זה איבוד של חלק נכבד מחויית הנישואין, יש זוגות שנרדמים יחד וקמים יחד, לא פעם יש שיחות ארוכות אל תוך הלילה, או שקמים לפנות בוקר ושוב יש תוכנית לבוקר, והתוכניות לא נגמרות הן רק מתחלפות, מי שהוא יצירתי אז הוא מרויח, שישו ושימחו, שנאמר ; ודבק באשתו והיו לבשר אחד, יש כאן איזה פלוס, שלא מביטים איש בעיני רעהו בזמן שמשוחחים, שוכבים רגוע ומדברים עד עלות השחר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2019 19:11 |
|
| |
בס"ד חחחח  נכון  חח אצלך גם אי אפשר להביט... אישתך תצטרך משקפת כדי לראות את עיניך ממרחקים  ואם תדבר ממש בלחש כדי שהילדים לא ישמעו... תצטרך כנראה ללחוש מהנייד  אחרי הכל אין לה אוזני פיל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2019 19:34 |
|
| |
בס"ד אבל במקום חדרים נפרדים חשבתי על רעיון יצירתי אחר שכן נותן לכל אחד את המרחב הפרטי... וזה "חדר עבודה"  לכל אחד יש תחביב מסויים... ואם לא צריך למצוא רק כדי שיהיה אפשר לטעון שהוא צריך חדר שקט כדי לבצע את עבודתו/תחביבו... ואת החדר לעצב עם ספה יפה ומתוקה, אור נעים עם פינת קפה ומקרר לפינוקים... וכך ברגע שרוצים פינה שקטה ורוגע בלי אף אחד בסביבה... פשוט נכנסים ל"חדר עבודה" ונרגעים ... עובדים על התחביב, משתחררים ויוצאים נינוחים וחדשים   נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|