קרה לנו מספר פעמים שצפינו בסרטון ופתאום ראינו מישהו והוא נראה ממש מוכר ואז גילנו שהוא היה בפרחי מיאמי. זה היה נחמד עד שנהיה לנו מין דחף כזה למצוא את המיאמיסט בסרטון (לפעמים אחרי חיפוש שמנו לב שהזמר הוא המיאמיסט...)
אז אנחנו רוצות לשתף אתכם בתור משחק- נעלה סרטון שתצטרכו למצוא שם את המיאמיסט (או שנפרסם סתם סירטון שרצינו לשתף איתכם...). אם גם אתם נתקלתם בסרטונים כאלה נשמח שתאתגרו אותנו.
בשביל לשמור על עניין- הגילוי יהיה עד שלושה ימים בעז"ה בלי נדר.
שנתחיל?
נשלח ב-10/6/2019 22:45
קדימה!
נשלח ב-11/6/2019 09:51
עיסוק מעניין... מוכנים!
נשלח ב-11/6/2019 12:54
בשביל לבדוק איך זה עובד הסרטון הראשון יהיה די פשוט וגם מעניין. גם אומרים בסרטון את שמו וגם נאמר לכם איפה הוא נמצא. (ובשביל הכנות מצאנו אותו מחיפוש של השם מה לעשות התגעגענו...) אז תעבירו לדקה 18 ותמצאו את המיאמיסט ושימו לב מי מגלה בקיאות במיאמי... https://www.youtube.com/watch?v=SA5zC7sXARo
תוקן על ידי 2BE ב- 11/06/2019 10:54:15
נשלח ב-11/6/2019 23:16
טוב, זה באמת פשוט. איצי ספינר! והוא נראה ממש כמו שהוא היה נראה ילד. אהבתי את הבקיאות של בני פרידמן, ממש אוהד של המקהלה.
נשלח ב-12/6/2019 13:34
אהבתי! באמת הפעם זה היה קל, איצי ספינר נראה בדיוק כמו לפני 25 שנים
ולגבי הקשר שלו עם בני פרידמן : הוא עיבד קולית כמה שירים שלו, ('אם אתם קדושים' ועוד)
מסתבר שבני פרידמן בקיא גם הוא בפרחי מיאמי... הגיוני שבתור ילד שמגיע ממשפחה מאוד מוזיקלית הוא העריץ אותם בילדותו ואולי אפילו עד היום...
יש קליפ של בני פרידמן על 'תולדות המוזיקה החסידית', ושם הוא מבצע את השיר 'לא ישא גוי' ומבצע בדיוק את התנועות הנכונות... (של קטע הקישור אמנם, אבל העיקר שהוא לא סתם הקריץ תנועות)
ועוד משהו קטעי מופע הם מתוך הופעה של פרחי מיאמי כשהוא הופיע יחד איתם...
נשלח ב-12/6/2019 18:15
לא הצלחתי לזהות אף אחד, אבל בקרדיטים בסוף ראיתי שם של אחד מסולני העבר...
נשלח ב-13/6/2019 23:17
בקרדיטים בסוף מופיע השם שרולי רובין, אבל אני ממש לא מצליחה לזהות אותו. גל המתופף זה גם נקרא? אחרי הכל הוא נמצא כל הופעה... וואו, פעם ראשונה שאני מתעמקת בקליפ ושמה לב שהקטעים של ההופעה הם מתוך מופע פסח ע"ד, הוא הופיע וגם בני פרדימן. בשניונת שפרדימן מסדר לו את העניבה רואים ילד עובר, אולי צבי?
נשלח ב-14/6/2019 10:36
הגילוי אז כמו ששמתם לב המיאמיסט הוא שרולי רובין הוא הבחור שלובש כיפה שחורה- כחולה עם מסגרת לבנה. עומד מאחורי שמחה ליינר בקטעים שהבחורים לומדים. ב1:14 המצלמה נעצרת עליו לשניה.
נשלח ב-14/6/2019 10:48
שירהיהודית כתב:
בקרדיטים בסוף מופיע השם שרולי רובין, אבל אני ממש לא מצליחה לזהות אותו. גל המתופף זה גם נקרא? אחרי הכל הוא נמצא כל הופעה... חחח אולי... רק בגללו שמנו לב שיתכן וזה צולם בהופעה של פרחי מיאמי... וואו, פעם ראשונה שאני מתעמקת בקליפ ושמה לב שהקטעים של ההופעה הם מתוך מופע פסח ע"ד, הוא הופיע וגם בני פרדימן וגם מקהלת זמירות. בשניונת שפרדימן מסדר לו את העניבה רואים ילד עובר, אולי צבי? איזה חמוד! למעשה הוא המיאמיסט השני בסרטון :) והוא גם הוה את ההוכחה שזה היה במופע כי הוא עם חליפה לבנה של אט אט על הכתף. אנחנו מתלבטות אם זה צבי או יהודה אפניימר
נשלח ב-14/6/2019 11:59
ובכלל, בנוגע לשרולי רובין (תקנו אותי אם אני טועה) הוא לא מופיע בשום וידאו רשמי. אני יודע איך הוא נראה רק מהתמונה בעטיפת האלבום, ואי אפשר לדעת מזה הרבה על המראה שלו כמה שנים אח''כ
נשלח ב-14/6/2019 13:13
אפרים1 כתב:
ובכלל, בנוגע לשרולי רובין (תקנו אותי אם אני טועה) הוא לא מופיע בשום וידאו רשמי. אני יודע איך הוא נראה רק מהתמונה בעטיפת האלבום, ואי אפשר לדעת מזה הרבה על המראה שלו כמה שנים אח''כ
וידיאו רשמי הכוונה dvd? כי הוא היה גם ביבוא וגם בmiami in concert. אבל אנחנו מכירות אותו בעיקר מהסרטונים הלא רשמיים p: האלה:
https://m.youtube.com/playlist?list=PL895D7071B7581C3A
זה פורסם מתישהו פה בפורום...
הכוונה שהוא לא בלט אף פעם, כי חוץ מבאלבום (והוא הכוכב של מי לה' אלי) אין לו סולו רשמי לצפיה.
עכשיו סיימתי לצפות בשקיקה בכל המופע שבקישור, והוא באמת ילד מוכשר!