| נשלח ב-3/7/2019 03:18 |
|
| |
| רודףסמלים כתב: |  |
העדה האתיופית - היחידה שעוד לא התאקלמה בארץ, בניגוד לעדות המזרח ולעולים מרוסיה.
מס' מקרי הרצח בעדה, על רקע כבוד המשפחה ועוד, מתחיל קצת להזכיר את שיעורי הרצח במגזר הערבי.
|
|
אל תכליל !! יש אתיופים עדינים מאוד!! השוטר טעה בשיקול הדעת !! שום דבר מצדיק ירי בנער !! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2019 06:58 |
|
| |
אתמול התגעגעתי וגם התגאיתי בפלס. (לא שאני בעד) אירוניה במיטבה, בדיוק אתמול הפגינו. אולי כדי להראות לנו זה לעומת זה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2019 07:36 |
|
| |
שלחרדים יהרגו כל שני וחמישי נערים, נראה איך תדברו... חבורת גזענים שהפריעו לכם קצת בכביש, אז זהו.. , אי אפשר לדון את החבריה האלה, על כל מה שהם עוברים... ההפגנות שלהם כי מבחינתם הגיעו מים עד נפש... אני לא מצדיק אלימות, אבל אפשר להבין אותם.... מה הם סה"כ מבקשים? שנוהלי הפתיחה באש, כשזה מגיע אליהם לא יהיו כאלה קלים... רץ ברשת גם שוטר שכמעט עוצר אתיופי באוטובוס, שהוא סה"כ שמע מוזיקה, רק השבוע פורסם על חיילים שברחו מאבנים כשהמיידים היו ערבים... למה אצל ערבים זה לא כזה פשוט לירות, ויש נהלים של 1000 דברים... ואצלהם, ???? להזכירכם אייזנר הועף מהצבא, ודוד הנחלאאוי, שרק החזיקו בנשק לא כחוק . לא ירו.. , אבל כשזה מגיע לאתיופים... הותרה הרצועה, מבחינתם עכשיו שישרף העולם... וזה הקש ששבר את גב הגמל, תכלס הם עכשיו בארץ... צריך להתנהג איתם כמו לכל האוכלסייה. בהפגנות של החרדים וכו משהו בכלל חושב לפתוח באש??? שהם מתפרעים פי אלף מהאתיופים שנהרגו ע"י השוטרים., ולמי שיש בעיה ביהדות שלהם . שיתחיל לבדוק עם הרוסים... אהה הם לבנים... אז אין בעיה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2019 07:44 |
|
| |
סטטיסטית אין יותר הרוגים בטעות בעדה האתיופית לעומת שאר העדות !!!!
אבל כן סטטיסטית יש שם הרבה יותר פשע ואלימות מעדות אחרות!! האתיופים יכולים להתחרות עם הרוסים מי יותר שוחט את הנשים שלהם....
אין עדה שעלתה לארץ וקיבלה כ"כ הרבה כסף ולא עשתה עם זה כלום! עד היום מיליונים נשפכים עליהם והם נשארים במקום עדות המזרח עלו לארץ ונתקעו בירוחם\קרית שמנה ללא שום תנאים רק כמה צריפים ושירותים אחד ואכן היה משבר גדול והיה פשע אבל אחרי כמה שנים קמו ונלחמו והתאוששו הרוסים קיבלו דירות אבל עבדו בניקיון ותוך כמה שנים בודדות השתלבו אבל האתיופים גם קיבלו דירות במרכז הארץ וגם סל קליטה וגם מיליונים לשילוב בקהילה ועדיין נשארו תקועים בעידן הקוף
וזאת עוד לפני שנדבר על אחוז הנוצרים הגדולה שעלתה משם אם על האתיופים המקוריים היה ספק ומחלוקת הם הם יהודים על האחרונים ברור לכולם שהם לא ... כבר עשרים שנה שעושים עליה אחרונה ומרוקנים את המחנות והם מתמלאים מחדש
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2019 07:54 |
|
| |
השר לביטחון פנים גלעד ארדן חושף בגלצ "המודיעין דיווח אתמול על כוונות ירי חי נגד שוטרים"
| שידור כתב: |  | | הפחד הגדול שלאנשים הללו יש גישה חוקית לנשק . אני מקווה שאתבדה . |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2019 07:57 |
|
| |
| שידור כתב: |  | מי שפסק בדעת יחיד כאילו היה נביא מבלי להתחשב בדעתם של הרבי מחב"ד ע"ה ומרן הרב שך אודות מעמדם של אותם גויים הוא הגורם לטעות הדמוגרפית שבאה עלינו . לא רק זאת עדין מפלגת ש"ס לא עוצרת את שטף העליה של אותם גויים. הערב יצא המרצע מהשק ומוכיח מה לנו ולעדה הרעה הזאת ? מה לנו ולעדה הזאת עם כלל ישראל ? זה המטען הרוחני של האנשים הללו , אנרכיה ,הרס ושבר בכל מקום ובכל רכוש. |
|
|
| נשלח ב-3/7/2019 10:50 |
|
| |
רק מזכיר שהרגו כזכור גם חרדי "סתם" בזמן אינתיפאדת הסכינים, ואפילו החרדים לא רעשו על זה.
אבל מצד שני-אולי בגלל שלא היה "מוברג" בצמרת, מעניין מה היה קורה אם הוא היה ח"ו נכד של אדמו"ר או משהו כזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2019 11:42 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  | שלחרדים יהרגו כל שני וחמישי נערים, נראה איך תדברו... חבורת גזענים שהפריעו לכם קצת בכביש, אז זהו.. , אי אפשר לדון את החבריה האלה, על כל מה שהם עוברים... ההפגנות שלהם כי מבחינתם הגיעו מים עד נפש... אני לא מצדיק אלימות, אבל אפשר להבין אותם.... מה הם סה"כ מבקשים? שנוהלי הפתיחה באש, כשזה מגיע אליהם לא יהיו כאלה קלים... רץ ברשת גם שוטר שכמעט עוצר אתיופי באוטובוס, שהוא סה"כ שמע מוזיקה, רק השבוע פורסם על חיילים שברחו מאבנים כשהמיידים היו ערבים... למה אצל ערבים זה לא כזה פשוט לירות, ויש נהלים של 1000 דברים... ואצלהם, ???? להזכירכם אייזנר הועף מהצבא, ודוד הנחלאאוי, שרק החזיקו בנשק לא כחוק . לא ירו.. , אבל כשזה מגיע לאתיופים... הותרה הרצועה, מבחינתם עכשיו שישרף העולם... וזה הקש ששבר את גב הגמל, תכלס הם עכשיו בארץ... צריך להתנהג איתם כמו לכל האוכלסייה. בהפגנות של החרדים וכו משהו בכלל חושב לפתוח באש??? שהם מתפרעים פי אלף מהאתיופים שנהרגו ע"י השוטרים., ולמי שיש בעיה ביהדות שלהם . שיתחיל לבדוק עם הרוסים... אהה הם לבנים... אז אין בעיה... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לחרדים עשו בעבר דברים הרבה יותר גרועים, כן גם רצחו בהפגנות !
פצעו מאות ואולי אלפים !
עשו מעשי זוועה שאסור לכתוב אותם כאן, מטעמי צניעות ! ולא רק בגללם, מעוד סיבות.......
פגעו ברכוש חרדי, בנזקים עצומים,
ואף חרדי לא פגע באף חילוני בגלל זה
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2019 11:57 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  |
שלחרדים יהרגו כל שני וחמישי נערים, נראה איך תדברו... חבורת גזענים שהפריעו לכם קצת בכביש, אז זהו.. , אי אפשר לדון את החבריה האלה, על כל מה שהם עוברים... ההפגנות שלהם כי מבחינתם הגיעו מים עד נפש... אני לא מצדיק אלימות, אבל אפשר להבין אותם.... מה הם סה"כ מבקשים? שנוהלי הפתיחה באש, כשזה מגיע אליהם לא יהיו כאלה קלים... רץ ברשת גם שוטר שכמעט עוצר אתיופי באוטובוס, שהוא סה"כ שמע מוזיקה, רק השבוע פורסם על חיילים שברחו מאבנים כשהמיידים היו ערבים... למה אצל ערבים זה לא כזה פשוט לירות, ויש נהלים של 1000 דברים... ואצלהם, ???? להזכירכם אייזנר הועף מהצבא, ודוד הנחלאאוי, שרק החזיקו בנשק לא כחוק . לא ירו.. , אבל כשזה מגיע לאתיופים... הותרה הרצועה, מבחינתם עכשיו שישרף העולם... וזה הקש ששבר את גב הגמל, תכלס הם עכשיו בארץ... צריך להתנהג איתם כמו לכל האוכלסייה. בהפגנות של החרדים וכו משהו בכלל חושב לפתוח באש??? שהם מתפרעים פי אלף מהאתיופים שנהרגו ע"י השוטרים., ולמי שיש בעיה ביהדות שלהם . שיתחיל לבדוק עם הרוסים... אהה הם לבנים... אז אין בעיה...
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2019 12:08 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  | שלחרדים יהרגו כל שני וחמישי נערים, נראה איך תדברו... חבורת גזענים שהפריעו לכם קצת בכביש, אז זהו.. , אי אפשר לדון את החבריה האלה, על כל מה שהם עוברים... ההפגנות שלהם כי מבחינתם הגיעו מים עד נפש... אני לא מצדיק אלימות, אבל אפשר להבין אותם.... מה הם סה"כ מבקשים? שנוהלי הפתיחה באש, כשזה מגיע אליהם לא יהיו כאלה קלים... רץ ברשת גם שוטר שכמעט עוצר אתיופי באוטובוס, שהוא סה"כ שמע מוזיקה, רק השבוע פורסם על חיילים שברחו מאבנים כשהמיידים היו ערבים... למה אצל ערבים זה לא כזה פשוט לירות, ויש נהלים של 1000 דברים... ואצלהם, ???? להזכירכם אייזנר הועף מהצבא, ודוד הנחלאאוי, שרק החזיקו בנשק לא כחוק . לא ירו.. , אבל כשזה מגיע לאתיופים... הותרה הרצועה, מבחינתם עכשיו שישרף העולם... וזה הקש ששבר את גב הגמל, תכלס הם עכשיו בארץ... צריך להתנהג איתם כמו לכל האוכלסייה. בהפגנות של החרדים וכו משהו בכלל חושב לפתוח באש??? שהם מתפרעים פי אלף מהאתיופים שנהרגו ע"י השוטרים., ולמי שיש בעיה ביהדות שלהם . שיתחיל לבדוק עם הרוסים... אהה הם לבנים... אז אין בעיה... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לחמש \ שש שעות עמידה בפקק אתה קורא "קצת הפריעו" ??? חתנים \ כלות שלא הגיעו לחתונה יכולים להבין אותם ???
סתם שוטר חושד באתיופי יותר מלבן ??? הכפוי טובה האלו קיבלו ומקבלים מהמדינה הרבה יותר מכל קהילה\עדה אחרת !!!! הם מעדיפים להתבכיין במקום להתקדם ...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2019 13:21 |
|
| |
לא הצדקתי .. אמרתי שאפשר להבין.. . כל חסימה של כל גוף, אם זה הלוויה או חתונה, או עצרת מחאה או בחירות, פוגעת במרקם החיים... אבל אם לא המהומות והבאלגן, בא נודה זה היה נשכח ביום, וגובע מחוסר עיניין לציבור... מתי ראש הממשלה שלנו נזכר לדבר על זה?... רק אחרי הבלאגן.... ופעם הבאה כל שוטר יחשוב פעמיים לפני שירים יריה על אתיופי... שיחשוב מינימום שהוא ערבי... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2019 13:32 |
|
| |
ברקו זורו
הכעס, הכאב, ההשפלה, הכל פשוט התפרץ. אלפים יצאו להפגין, חסמו כבישים, צעקו והיו כמובן גם כאלה שהתפרעו ונעצרו. כולם ידעו שזה עומד להגיע, כולם ציפו לזה. אחרי המחאה השקטה האחרונה במוזיאון ת"א, סליחה בכיכר רבין שאחריה פשוט לא קרה כלום, הגיע קצין משטרה, הרג צעיר בן העדה והצית את כל הרגש, את כל התסכול החוצה. אני קורא ברשתות מלא סטטוסים בסגנון "עד היום תמכתי בהם ועכשיו אני שונא אתכם" "הייתם בסדר למה לקלקל" אבל למה לחסום את... " ועוד ועוד... ואני לא מדבר על האיחולים למוות של המפגינים. מי ישמע עד היום עזבתם את העבודה והצטרפתם למאבק שלנו, להחליף תמונת פרופיל לא עשיתם! אז עכשיו אתם כבר לא אוהבים אותנו? מי שכותב את זה כנראה שאף פעם לא אהב. המחאה הזאת גרמה לאנשים להבין שרק כך ואני אומר את זה בצער, הדברים יכולים לזוז. נכון כעסתם כי עמדתם בפקק שעות על גבי שעות, אבל בסוף הגעתם הביתה. בשבילנו זה לא טבעי לחזור הביתה, אנחנו יכולים להעצר, להיות מעוכבים וגם לההרג. אבל תראו מה קרה מאז, ראש הממשלה סוף סוף התייחס, מהדורות החדשות פתחו עם המחאות, רשתות זרות סיקרו את המחאה, עיתונים עם כותרות ענק ועוד ועוד ועוד... אפילו אתם מדברים על המחאה, כן אתה זה שכועס, אם לא היית בפקק כנראה שלא הייתה יודע שיש צעיר בן הקהילה שנהרג ע"י שוטר ולפניו היו עוד צעירים. אנשים כותבים שהם מזועזעים מהמחאה, אנרכיה צועקים בתקשורת. אז תגידו רגע, אתם רק עכשיו מזדעזעים!! הזדעזתם כשאמהות אתיופיות קיבלו זריקת דפו-פרוברה כדי לצמצם את הילודה? הזדעזתם כאשר זרקו לנו את מנות הדם? הזדעזתם כאשר לא קיבלו אתיופים לקייטנה? ושהמפ"ם קרא לפקוד שלו "כושי מסריח"? וכשהמוהל הפך אותנו לבשר תותחים?אז בטוח הזדעזתם, אה לא? אולי כשהמפכל אומר שטבעי שיחשדו בנו? גם לא? אז הגיוני שתזדעזעו מהפיכת ניידת ונדליזם וסגירת כבישים תבינו, אנחנו נגד אלימות מכל סוג שהיא, אבל אין כזה דבר מחאה שקטה, זה לא עובד באמת שניסינו. אז אנחנו מתנצלים על אי הנוחות, אנחנו פשוט רוצים לחיות. נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2019 13:45 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  | ברקו זורו
הכעס, הכאב, ההשפלה, הכל פשוט התפרץ. אלפים יצאו להפגין, חסמו כבישים, צעקו והיו כמובן גם כאלה שהתפרעו ונעצרו. כולם ידעו שזה עומד להגיע, כולם ציפו לזה. אחרי המחאה השקטה האחרונה במוזיאון ת"א, סליחה בכיכר רבין שאחריה פשוט לא קרה כלום, הגיע קצין משטרה, הרג צעיר בן העדה והצית את כל הרגש, את כל התסכול החוצה. אני קורא ברשתות מלא סטטוסים בסגנון "עד היום תמכתי בהם ועכשיו אני שונא אתכם" "הייתם בסדר למה לקלקל" אבל למה לחסום את... " ועוד ועוד... ואני לא מדבר על האיחולים למוות של המפגינים. מי ישמע עד היום עזבתם את העבודה והצטרפתם למאבק שלנו, להחליף תמונת פרופיל לא עשיתם! אז עכשיו אתם כבר לא אוהבים אותנו? מי שכותב את זה כנראה שאף פעם לא אהב. המחאה הזאת גרמה לאנשים להבין שרק כך ואני אומר את זה בצער, הדברים יכולים לזוז. נכון כעסתם כי עמדתם בפקק שעות על גבי שעות, אבל בסוף הגעתם הביתה. בשבילנו זה לא טבעי לחזור הביתה, אנחנו יכולים להעצר, להיות מעוכבים וגם לההרג. אבל תראו מה קרה מאז, ראש הממשלה סוף סוף התייחס, מהדורות החדשות פתחו עם המחאות, רשתות זרות סיקרו את המחאה, עיתונים עם כותרות ענק ועוד ועוד ועוד... אפילו אתם מדברים על המחאה, כן אתה זה שכועס, אם לא היית בפקק כנראה שלא הייתה יודע שיש צעיר בן הקהילה שנהרג ע"י שוטר ולפניו היו עוד צעירים. אנשים כותבים שהם מזועזעים מהמחאה, אנרכיה צועקים בתקשורת. אז תגידו רגע, אתם רק עכשיו מזדעזעים!! הזדעזתם כשאמהות אתיופיות קיבלו זריקת דפו-פרוברה כדי לצמצם את הילודה? הזדעזתם כאשר זרקו לנו את מנות הדם? הזדעזתם כאשר לא קיבלו אתיופים לקייטנה? ושהמפ"ם קרא לפקוד שלו "כושי מסריח"? וכשהמוהל הפך אותנו לבשר תותחים?אז בטוח הזדעזתם, אה לא? אולי כשהמפכל אומר שטבעי שיחשדו בנו? גם לא? אז הגיוני שתזדעזעו מהפיכת ניידת ונדליזם וסגירת כבישים תבינו, אנחנו נגד אלימות מכל סוג שהיא, אבל אין כזה דבר מחאה שקטה, זה לא עובד באמת שניסינו. אז אנחנו מתנצלים על אי הנוחות, אנחנו פשוט רוצים לחיות.
|
|
מתקבל הרושם! שיש הוראה מגבוה במשטרה. לשים יד קלה על ההדק שמדובר באתיופים! דבר שלא היה מאז שבאו לארץ. עד לשנים האחרונות... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2019 13:48 |
|
| |
| שידור כתב: |  | את הסימנים ,בישנים,רחמנים,גומלי חסדים ראינו הערב .
| ניוטרל כתב: |  | | שידור כתב: |  | כן
| סיירת_מרן כתב: |  | | הרבי מחב"ד אחז שהם לא יהודים ? |
|
גם אותו יחיד שפסק לטובתם ציין שעליהם לעשות טבילה וברית . ואז כמו היום לא התאימה להם הפסיקה ועשו מהומות . |
|
יש בהם את הסימנים של יהודיים! ולכן אסור להוציא לעז עליהם! עובדתית והלכתית הם אינם מזרע ישראל. לא בושה להיות גוי , בושה להיות חיית אדם. נשלח מהאנדרואיד שלי_________________ כשאדם גדול טועה טעות קטנה. אצלו היא טעות קטנה! אך אצל האחרים היא טעות גדולה! |
|
|
|
ומי האשם בזה!?! מדוע מאז שעלו לארץ, לפני כ30 שנה ועד כעת לא היו כאלו בעיות!?! שוב חוזר הניגון, של שנות ה50 למניינם! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|