הטפש הגיש עתירה לבג"צ. למה אין לו עו"ד שיסביר לו שאי אפשר להגיש עתירה בשלב זה, ושיהיה לו אפשרות להגיש עתירה רק אם יפסיד בשימוע?
כמו שציפיתי מראש דווקא בגץ הוציא צו מניעה עד לאמצע אוגוסט
נשלח ב-24/7/2019 12:02
אתה מוזמן לקרוא מה שכתבתי לפני חצי שנה... וזה עוד לפני שידענו שזה יפול בתקופת בחירות כולם היו בטוחים שתוך חודשיים הוא הוא הולך...
היה ברור לי שזה לא כ"כ מהר - הוא הגיש בג"צ בטענה שדרעי עושה לו את זה בכוונה כי הוא נלחם במושחתים של ש"ס ושזה תקופת בחירות דרעי ישיב שזה וועדה עניינית של פקידים ולא קשור לש"ס או לתקופת בחירות מהגשת הבג"צ ועד תשובה סופית יכול לקחת כמה חודשים ואז הוועדה תתכנס ותאכל בורקסים ושוב תתכנס וכו' וכו'
בינתיים היחידים שנדפקים זה תושבי טבריה
נשלח ב-24/7/2019 16:13
אין לו סיכוי לעבור את אחוז החסימה
נשלח ב-29/7/2019 13:17
בג"ץ בעד "הזדמנות נוספת" לרון קובי; נגד - התנהלות דרעי
בדיוק מה שאמרתי .... דרעי היה צריך להתעלם ממנו .. אבל הדביל לא מסוגל לסגור את הפה ורק נתן לו עוד ועוד טענות לבית המשפט
נשלח ב-29/7/2019 16:40
טיןטין1
טיןטין1 כתב:
הטפש הגיש עתירה לבג"צ. למה אין לו עו"ד שיסביר לו שאי אפשר להגיש עתירה בשלב זה, ושיהיה לו אפשרות להגיש עתירה רק אם יפסיד בשימוע?
כמו שציפיתי מראש דווקא בגץ הוציא צו מניעה עד לאמצע אוגוסט
שייגץ! אני מוחה על בזיון כבוד התורה, היזהר בגחלתן שעקיצתן עקיצת עקרב ולחישתן לחישת שרף
נשלח ב-29/7/2019 21:45
המומכה
אני דווקא חושב שמה שקרה היום בבג"ץ טוב לנו [ לא שהם חלילה נתכונו לכך ] , רונקוקי והציבור הרדוד שתומך בו - [תעברו פעם על הפרופילים שלהם - רובם מתאימים לקבוצת כשאבא ואמא בני דודים ] נשאים כעת בתחושת אופוריה מדהימה על גלי ההצלחה מה שיכול לגרום למנדט וחצי ואינשאללה שניים מתומכי לפיד& ליברמן שיירדו בעז"ה לטמיון , לא לחינם ליברמן מנסה לפמפם השכם והערב שקוקי הוא שתול של ביבי , הוא מבין שהוא נוגס לו בבייס , איך אמר מנחם בגין ע"ה : "בהצלחה לשני הצדדים " או בפארפאזה לדברי ביבי : אנחנו לא מתערבים איך שונאי דת מחלקים את הקולות שלהם "