ממש עבודה של ארכיאולוגים שמנסים לתארך כדים עתיקים...
בכל אופן, כרגע מה שמסתדר לי: הסולן הראשון בסרטון הזה (1987) זה סטיוארט ביננסטוק (גם לפי הקול, גם לפי המראה וגם לפי קטעי הסולו המקוריים באלבום). השני כנראה אברהם וויליג' (מתאים בול לקטע סולו שלו באלבום) שמככב גם בסרטון מ1988. (בנוגע להופעתו באקספירינס 1 כתבתי לאחרונה באשכול שיחה בפורום) השלישי שר את הסולו של עופי נט, אבל לא ממש נשמע כמהו (או שזו האיכות של השמיעה)
ואולי אני לא צודק. אשמח מאוד אם בעקבות זה יפתח דיון בעניין.
נשלח ב-18/7/2019 23:34
וכמובן תודה ענקית לchaimbraun על ההסרטה הנדירה! אם יש לך פרטים נוספים לגבי ההופעה - נשמח אם תשתף אותנו. אתה יכול לכתוב באנגלית אם זו השפת אם שלך
נשלח ב-19/7/2019 00:15
הנה יותר - עשיתי את זה פרטית, אז זה רק עבור פורום זה - כאן הם שרים כלל ישראל את השיר כולו
לא הכי איכותי, אבל נוסטלגי... נראה שירחמיאל ממש מבדר את הקהל
נשלח ב-25/12/2019 22:26
כן האיכות גרועה. להלן קליפ באיכות טובה מאוד. תוכלו לראות את אבא היקר DADDY DEAR בפעם הראשונה באיכות גבוהה. אם יש לך mbd עד שנת 2002 או כל קונצרטים ישנים אנא ספר לי
כן האיכות גרועה. להלן קליפ באיכות טובה מאוד. תוכלו לראות את אבא היקר DADDY DEAR בפעם הראשונה באיכות גבוהה. אם יש לך mbd עד שנת 2002 או כל קונצרטים ישנים אנא ספר לי
וואו וואו כ"כ יפה לראות את איצי ספינר באיכות כ"כ טובה בשיר הזה. הוא בעיני היה אחד הילדים הכי כוכבים אי פעם. באותה תקופה הוא ועודד קריטי היו מאוד מאוד דומיננטיים. באמת ילד מוזיקאי. לא היו הרבה ילדים מדויקים עם קול כ"כ יפה.