בית פורומים בחדרי חרדים

אפליקציית בקרת הורים מלאה כולל קופון ,בהצלחה .

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/8/2019 14:25 לינק ישיר 
אשמח בהחלט ,מכל מלמדי, השכלתי.

משגיחשליטא כתב:
שידור, לא לזה התכוון איש הירא. אם תרצה בפרטי.

תודה רבה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2019 16:59 לינק ישיר 

מאוד פשוט
יש הרבה אפליקציות שמציגות חלק מהאפליקצייה מאתר אינטרנט
החלק הזה באפליקצייה הוא בעצם דפדפן רגיל רק שאי אפשר לגשת לכתובת שלו
אם יש קישורים בדף שלהם כמו שבדרך כלל יש אפשר ללחוץ עליהם וככה להגיע לאתרים אחרים
בגלל שהאינטרנט מלא בקישורים בדרך כלל קל מאוד להגיע לאתר שמפנה לדף החיפוש של גוגל ומשם אפשר לגלוש לאיפה שרוצים בלי שום סינון
בוויז למשל אפשר גם מתנאי השימוש וגם מעוד מקומות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2019 19:48 לינק ישיר 

להערתו של הניק איש_הירא מאמש להלן התשובה : קיימת פונקציה WebWiew בחלק מהפונקציות של אפליקציות שונות . לדוגמא בוויז נושא ההערה . בקרת ההורים אינה יורדת ואינה חוסמת פונקציה כזאת  אלא חוסמת כל סוג של דפדפן כמו כרום ואחרים.  אם אפליקציה מסוימת מכילה קישורים פנימיים לתכנים שאינם ראויים לדעתינו אין בכל מקום לאפליקציה כזאת . במקביל בקרת ההורים מאפשרת לבחון שימוש של כמות התנועה והזמן בכל אפליקציה כך ההורה יכול להבין ולהבחין מה  " העניין " של אותו טלפון מבוקר. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2019 20:14 לינק ישיר 

שידור

כל הכבוד לך על המאמץ!
אני חושב שביחד עם ביקורת מגיע לך יותר ממילה טובה על התאמצותך בנידון!

אבל יחד עם זה תבין שעל אף בקרת ההורים, אם במציאות אפשרי להגיע למחוזות לא רצויים אז יש בעיה רצינית ביותר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2019 21:24 לינק ישיר 
תודה על הפרגון .

תמניא_אפי כתב:
שידור

כל הכבוד לך על המאמץ!
אני חושב שביחד עם ביקורת מגיע לך יותר ממילה טובה על התאמצותך בנידון!

אבל יחד עם זה תבין שעל אף בקרת ההורים, אם במציאות אפשרי להגיע למחוזות לא רצויים אז יש בעיה רצינית ביותר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

לדעתי האפליקציה הזאת מכל המובנים יכולת לתת טלפון הרבה יותר מטלפון  כשר כאשר מנטרלים לחלוטין כל אפליקציה ואז יש פיקוח מלא על השיחות , על תוכן השיחות ,על היקף השיחות ,על מיקום המבוקר . 
אפשר לעשות טבלה של יתרונות מול חסרונות ותראה שעם האפליקציה ניתן לקבל אלף מונים פיקוח ובקרה . 

כאשר נכנסים לטלפון מפוקח בדומה להדרן  ואחרים עדין ניתן לקבל תוצאות טובות .

לצערנו כפי שכתבתי לאפליקציה אין פיקוח על יראת שמיים. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2019 21:08 לינק ישיר 

אני חושב שההגדרה שלך לטלפון כשר קצת שונה מההגדרה של רוב החרדים
אני חושב שהדרישה הכי בסיסית של רוב החרדים היא לחסום את הגלישה ואחר כך אם אפשר גם לפקח על השיחות זה יהיה ממש מצויין
ברגע שהיא לא עושה את הפעולה הבסיסית היא לא יכולה לשמש את רוב החרדים וחבל

ויראת השמיים לא תעזור לחסימה לילדים ולא תעזור ברגעים הקשים
אם יראת השמיים לבדה היתה מספיקה לא היינו צריכים חסימה בכלל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2019 18:31 לינק ישיר 

לחסימת אפליקציות יש אפקליקציה חינמי מנורטון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2019 19:19 לינק ישיר 
מדובר על בקרה מלאה על טלפון אחר הורה- ילד ולא רק חסימה

אריסה כתב:
לחסימת אפליקציות יש אפקליקציה חינמי מנורטון.

מכלול שלם של פונקציות  לא רק חסימה, תעיין בתחילת האשכול . 

איש_הירא, אני אשיב לך בהקדם אחרי שאסיים בדיקות נוספות . 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2019 08:28 לינק ישיר 

באמת חלק מסוים רוצים גם גלישה מסוננת בנייד
לכן העלתי את החששות שלי נגד האפליקצייה הזאת כי היא לא מספקת שום סינון אלא אפשר לגלוש בגוגל רגיל ובאינטרנט הרגיל בלי שום סינון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2019 03:17 לינק ישיר 
לא נכון , יש 65 קטגוריות לסינון באפליקציה .

איש_הירא כתב:
באמת חלק מסוים רוצים גם גלישה מסוננת בנייד
לכן העלתי את החששות שלי נגד האפליקצייה הזאת כי היא לא מספקת שום סינון אלא אפשר לגלוש בגוגל רגיל ובאינטרנט הרגיל בלי שום סינון

איש_הירא: תחת הסעיף web control  באפליקציה יש לפחות 65 קטגוריות לסינון תחת מגוון רחב של נושאים אפילו שנראים לכאורה לא בעייתים. יתרה מכך אפשרות לחסום אתרים מוגדרים לפי דרישת המשתמש . 

טלפון כשר ויותר : ניתן ללא כל בעיה להפוך כל טלפון חכם לטלפון כשר ,לחסום לחלוטין כל גלישה וכל אפליקציה והתקנת אפליקציה ומלבד שיחות קבלה והוצאה בתוספת מערכת בקרה מלאה על זהות המתקשר או  זהות היעד+הקלטה של השיחה +דוחות שימוש מדויקים ועוד אפשרויות רבות לבקרה שמעולם לא ניתן לקבל אותם בטלפון כשר. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2019 19:40 לינק ישיר 

שידור היקר
אני חושש שהכוונה שלי לא ברורה לאורך השיחה בינינו
אני אנסה להסביר

האפליקצייה שהבאת אכן נראית כפתרון לאנשים שמעוניינים להגדיר לבדם את רמת החסימה שלהם
אבל האפליקצייה שפרסמת בגלל חוסר בחסימה של דפדפנים בתוך אפליקציות לא מבצעת חסימת גלישה אפקטיבית
למרות שאם היא היתה עובדת תקין היא באמת היתה עוזרת בגלל שהיא לא חוסמת בכלל דפדפנים בתוך האפליקצייה אין שום סינון או פיקוח על הגלישה שם
לא סינון לפי קטגוריות ולא חסימה מוחלטת

לכן כשאני כותב שאין סינון על האינטרנט אני מתכוון שאפשר לגשת עליו באמצעות עקיפה של המערכת
אני לא טוען שהיכולות התאורתיות של המערכת הם טובות אני רק מראה שהיא לא מצליחה ליישם אותם בפועל

כאשר הם יתקנו את הבעיה הזאת זאת באמת תהיה אופצייה טובה וכולנו פה מחכים בקוצר רוח שתדווח לנו שהם אכן תיקנו את הבעיה והאופצייה הזאת תהיה על הפרק

בינתיים לצערינו זה עדיין לא אפשרי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2019 21:09 לינק ישיר 
זה מה שהשבתי לפני מספר ימים.

איש_הירא כתב:
שידור היקר
אני חושש שהכוונה שלי לא ברורה לאורך השיחה בינינו
אני אנסה להסביר

האפליקצייה שהבאת אכן נראית כפתרון לאנשים שמעוניינים להגדיר לבדם את רמת החסימה שלהם
אבל האפליקצייה שפרסמת בגלל חוסר בחסימה של דפדפנים בתוך אפליקציות לא מבצעת חסימת גלישה אפקטיבית
למרות שאם היא היתה עובדת תקין היא באמת היתה עוזרת בגלל שהיא לא חוסמת בכלל דפדפנים בתוך האפליקצייה אין שום סינון או פיקוח על הגלישה שם
לא סינון לפי קטגוריות ולא חסימה מוחלטת

לכן כשאני כותב שאין סינון על האינטרנט אני מתכוון שאפשר לגשת עליו באמצעות עקיפה של המערכת
אני לא טוען שהיכולות התאורתיות של המערכת הם טובות אני רק מראה שהיא לא מצליחה ליישם אותם בפועל

כאשר הם יתקנו את הבעיה הזאת זאת באמת תהיה אופצייה טובה וכולנו פה מחכים בקוצר רוח שתדווח לנו שהם אכן תיקנו את הבעיה והאופצייה הזאת תהיה על הפרק

בינתיים לצערינו זה עדיין לא אפשרי

זה מה שהשבתי לפני מספר ימים באשכול : קיימת פונקציה WebWiew בחלק מהפונקציות של אפליקציות שונות . לדוגמא בוויז נושא ההערה . בקרת ההורים אינה יורדת ואינה חוסמת פונקציה כזאת  אלא חוסמת כל סוג של דפדפן כמו כרום ואחרים.  אם אפליקציה מסוימת מכילה קישורים פנימיים לתכנים שאינם ראויים לדעתינו אין  מקום לאפליקציה כזאת . במקביל בקרת ההורים מאפשרת לבחון שימוש של כמות התנועה והזמן בכל אפליקציה כך ההורה יכול להבין ולהבחין מה  " העניין " של אותו טלפון מבוקר. 

הנ"ל זה לעניין סינון תכנים. לגבי טלפון כשר ללא אפליקציות וגלישה  ,אפליקציית בקרת ההורים הנ"ל נותנת את המענה הטוב ביותר שניתן .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2019 22:15 לינק ישיר 
שידור

עדכון : פונקציית ה SMS היא תכונה מובנת במכשיר בניגוד לאפליקציה הניתנת להורדה והתקנה . לאלו שירצו לקבל טלפון חכם הכולל רק שיחות (ללא גלישה ,אפליקציות, וכו.... ) בדומה לטלפונים הכשרים כיום רק ברמת איכות חומרה גבוה ורמת בקרה הרבה יותר גדולה ומקיפה נאפשר בקרוב (נמצא כעת בפיתוח ובדיקת ישימות  ) פונקציה כזאת אשר תתאים לציבור היהודי בארץ ובעולם. אני מקווה שהמהלך הנ"ל והשקת התכונה לחסימת הודעות תתן מענה הלכתי איכותי ומאידך תמנע עושק עם טלפונים באיכות ירודה ואיכות שיחה גרועה כפי שקיים כבר עשור שנים עם הטלפונים הכשרים. 

תוקן על ידי שידור ב- 28/08/2019 20:21:21

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2019 00:55 לינק ישיר 

יש צפי מתי תפותח האפשרות לחסימת גלישה במכשיר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2019 01:37 לינק ישיר 
זה בעבודה ולאחר מכן צריך בדיקות

איש_הירא כתב:
יש צפי מתי תפותח האפשרות לחסימת גלישה במכשיר?

יש הערכה אבל קשה כעת להתחייב רק לאחר שכל הבדיקות יעשו בצורה יסודית.זוהי תהיה האפליקציה הראשונה בעולם בה תכונת SMS תחסם  בטלפון חכם כמו כן יש היבטי בטחון שצרכים להבדק ולקבל אישור  (הכוונה בשעת חירום ).

מעבר לכך יש עוד כמה דברים גדולים שיניעו את הציבור לאמץ את המוצר ומוקדם מדי לדבר עליהם מסיבות מובנות  בעיקר בזכות "האורחים " המתענינים ועוקבים אחרי האשכול. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אפליקציית בקרת הורים מלאה כולל קופון ,בהצלחה .
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.