| נשלח ב-20/8/2019 13:47 |
|
| |
הרה"ר אלוקים לאו
לא מבין מי התיר לו להלין נפטרת בגלל בן פושע.. הרי כל מה שנפסק בגמ' כ"פטור מדיני אדם" זה רק בגלל שאנחנו מאמינים שיש דין ויש דיין... אז אולי תענה לי כבוד האלוקים לאו, האם אינך מאמין ח"ו שאלוקים יכול להעניש אותו, בכך החלטת להעניש את אמא שלו? לעניות דעתי, הרב לאו הנ"ל טפש היה ונשאר (חפשו ביוטיוב את הסרטון הביזיוני עם החביתה, שגם אם זה עצוב, הוא קורע מצחוק..),
צרה צרורה היא לדתיים במדינה שהוא הרה"ר... זה ביזיון שאין כדוגמתו, שרב מתמנה רק כי הוא בן של אבא שלו ולא חשוב מה רמתו.. אנחנו יורים לעצמנו ברגל עם המינויים האלו. ואל תגידו לי עכשיו שהוא לא נציג של החרדים, כי אם כך, אז הגיע הזמן להתעלם במופגן מהתפקיד הזה ולא להתערב בו או מי ייבחר אליו!
תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 20/08/2019 11:57:07
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2019 14:00 |
|
| |
האם יש לך נגיעה כלשהי למקרה? או שבעצם אתה מקנא קנאת ה' צבאות מתוך יר"ש טהורה? #רק_שואל
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2019 14:02 |
|
| |
התנהגות מפגרת מפריעה לי באופן עקרוני...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2019 14:06 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2019 14:09 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  | הרה"ר אלוקים לאו
לא מבין מי התיר לו להלין נפטרת בגלל בן פושע.. הרי כל מה שנפסק בגמ' כ"פטור מדיני אדם" זה רק בגלל שאנחנו מאמינים שיש דין ויש דיין... אז אולי תענה לי כבוד האלוקים לאו, האם אינך מאמין ח"ו שאלוקים יכול להעניש אותו, בכך החלטת להעניש את אמא שלו? לעניות דעתי, הרב לאו הנ"ל טפש היה ונשאר (חפשו ביוטיוב את הסרטון הביזיוני עם החביתה, שגם אם זה עצוב, הוא קורע מצחוק..),
צרה צרורה היא לדתיים במדינה שהוא הרה"ר... זה ביזיון שאין כדוגמתו, שרב מתמנה רק כי הוא בן של אבא שלו ולא חשוב מה רמתו.. אנחנו יורים לעצמנו ברגל עם המינויים האלו. ואל תגידו לי עכשיו שהוא לא נציג של החרדים, כי אם כך, אז הגיע הזמן להתעלם במופגן מהתפקיד הזה ולא להתערב בו או מי ייבחר אליו!
תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 20/08/2019 11:57:07 |
|
מעניין אם היית מגיב כך אילו חס וחלילה האשה העגונה הייתה בתך.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי אופטימיסת ב- 20/08/2019 12:08:34
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2019 14:11 |
|
| |
זה קשור לתיק של בן הנגיד שמטפל בזה הדיין שטסמן ?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2019 14:14 |
|
| |
ד. לאו לא חכם גדול ולא טיפש קטן, אין ספק.
ה'פסיקה' העכשווית שלו היא לא יותר מפופוליזם זול ומכוער, כהמשך להודעות היח"צנות היוצאות מבית מדרשו אחת לשבוע על 'התרת עגונה' כלשהי.
אין כל בסיס הלכתי או חוקי ל'פסיקה' שכזו, וכל מה שהוזכר בהרחקות דרבנו תם על סרבני גט הוא בנוגע לקבורת בניו, לא לקבורת הוריו, וגם לגבי זה כבר הורו גדולי הפוסקים שאין לנהוג בהרחקה זו בימינו, וכך פסק כבר בג"ץ בעניין עודד גז וביטל את הרחקת הקבורה עיי"ש.
אף מאורי הגולה מאגודת הרבנים שחתמו על פסק הדין שהובא בכתבה לא מצאו כל בסיס הלכתי ל'פסיקה' זו, למעט טענה מוזרה ותמוהה כי 'הנפטרת תמכה בבנה'.
טוב יעשו הנוגעים בדבר אם יפנו באופן מיידי לבג"ץ. קרוב לוודאי שיורה על קבורה מיידית, ואף יזכה את המשפחה בפיצוי ראוי.
תוקן על ידי נעילה ב- 20/08/2019 12:29:34
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2019 14:38 |
|
| |
הרה"ר הנוכחי הוא 1 מהבחירות המוצלחות ביותר שהיו כאן!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2019 14:43 |
|
| |
| חסדא כתב: |  | | הרה"ר הנוכחי הוא 1 מהבחירות המוצלחות ביותר שהיו כאן! |
|
אמת, כמו בחירתו של יונה מצגר בזמנו.
הרעיון של הגרי"ש אלישיב להגחיך את מוסד הרבנות הצליח מאוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2019 15:03 |
|
| |
אךטובוחסד
| אופטימיסת כתב: |  | | אךטובוחסד כתב: |  | הרה"ר אלוקים לאו
תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 20/08/2019 11:57:07 |
|
מעניין אם היית מגיב כך אילו חס וחלילה האשה העגונה הייתה בתך.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי אופטימיסת ב- 20/08/2019 12:08:34 |
|
האמת שאין לי מושג איך הייתי מגיב לו היתה זאת ביתי, אבל אתה צודק שכל אדם קרוב אצל עצמו, ואולי לא הייתי שופט באובייקטיביות, אבל זה לא אומר שהייתי צודק, או שהרב לאו לא צריך לשפוט כן באובייקטיביות (כמי שלא למד דיינות אני באמת בספק אם הוא מבין מה זה בכלל..)
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2019 15:13 |
|
| |
כמה סכום הערבות ועל ידי מי היא הופקדה? בואו נקווה שזה באמת יביא לסיום עגינותה של האשה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2019 15:16 |
|
| |
מתוך הכתבה באתר תוך כך, הבוקר עלו אנשי החברה קדישא למעונו של שר התורה הגר"ח קנעיבסקי בשאלה מה לעשות עם הנפטרת שקבורתה מתעכבת בהתאם לפסק ההלכתי שנתן נשיא ביה"ד הגדול הגר"ד לאו, שהורה לעכב את קבורתה של אמו של סרבן הגט.
שר התורה הגר"ח קנייבסקי השיב מיד: "עשיתם נכון למנוע את הקבורה".נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2019 15:24 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2019 15:45 |
|
| |
אךטובוחסד
| גינגישראלי כתב: |  |
מתוך הכתבה באתר תוך כך, הבוקר עלו אנשי החברה קדישא למעונו של שר התורה הגר"ח קנעיבסקי בשאלה מה לעשות עם הנפטרת שקבורתה מתעכבת בהתאם לפסק ההלכתי שנתן נשיא ביה"ד הגדול הגר"ד לאו, שהורה לעכב את קבורתה של אמו של סרבן הגט.
שר התורה הגר"ח קנייבסקי השיב מיד: "עשיתם נכון למנוע את הקבורה".נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כל בר דעת מבין שלא היה ולא נברא ור' חיים לא אמר כך וזה יח"צ יפה מול יענקי מן הסתם, וזה מה שמוכיח אגב את הטענה שלי בקשר ל"חכמתו" הבולטת של הרב לאו
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2019 17:12 |
|
| |
| גינגישראלי כתב: |  |
שר התורה הגר"ח קנייבסקי השיב מיד: "עשיתם נכון למנוע את הקבורה".נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
פייק ניוז במיטבו.
בכל מקרה, זו שאלה למורה הוראה, הגר"ח מבהיר בכל עת שהוא אינו כזה.
|
|
|
|
|