|
|
| נשלח ב-17/9/2019 11:30 |
|
| |
הסיבה שהצבעתי עוצמה יהודית
כל חיי הצבעתי ג' כי אני נמנה ב"ה עם הציבור החרדי היקר. הפעם החלטתי לשנות ממנהגי ולהצביע עוצמה יהודית.
הסיבה היא, שאם עוצמה יהודית לא תעבור את אחוז החסימה לא ישנה אם ל ג' יהיו 7 או 8 מנדטים ממשלת ימין לא תצליח להשיג 61 והם יושלכו אחר כבוד אל ספסלי האופוזיציה שבהגה השילטון אוחזים אנשים שכל רצונם לעשות רע לציבור החרדי והדתי במדינה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2019 11:37 |
|
| |
אם נניח שהיית יודע מראש שזה המצב בבחירות הקודמות, יש סיכוי שהיית מצביע לימין החדש מאותן הסיבות בדיוק?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2019 11:41 |
|
| |
אחי23
| תם_המיתמם כתב: |  | | אם נניח שהיית יודע מראש שזה המצב בבחירות הקודמות, יש סיכוי שהיית מצביע לימין החדש מאותן הסיבות בדיוק? |
| כנראה שכן. ברור שעדיף ג עם 7 מנדטים והייתה קמה ממשלה
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2019 14:30 |
|
| |
בזכות כמה חוכמלוגים כמוך, הם יצליחו לשרוף עוד כמה קולות. כעת כשאנו רואים את עליית אחוזי ההצבעה, ואחרי שחבד עזבו אותם. מתברר שגם אם 100% ממצביעי איחוד הימין למעט חבד היו של עוצמה, וגם אם נצרף את החוכמלוגים כמוך. הם לא עוברים את אחוז החסימה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2019 15:50 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | כל חיי הצבעתי ג' כי אני נמנה ב"ה עם הציבור החרדי היקר. הפעם החלטתי לשנות ממנהגי ולהצביע עוצמה יהודית.
הסיבה היא, שאם עוצמה יהודית לא תעבור את אחוז החסימה לא ישנה אם ל ג' יהיו 7 או 8 מנדטים ממשלת ימין לא תצליח להשיג 61 והם יושלכו אחר כבוד אל ספסלי האופוזיציה שבהגה השילטון אוחזים אנשים שכל רצונם לעשות רע לציבור החרדי והדתי במדינה. |
|
אתה לא הצבעת "עוצמה יהודית" אתה הצבעת מר"ץ ואולי "הרשימה המשותפת",
כי הצבעה לרשימה שבוודאות לא תעבור את אחוז החסימה,
מחזקת את מאות אלפי הערבים שנוהרים לקלפיות בהוראת הרשות הפלשתינית.
אל תזרוק את "הכול" הקול שלך לפח
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 17/09/2019 13:50:57
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2019 15:55 |
|
| |
אחי- אתה חכמולוג שאינו ממושמע לגדולי התורה ולא לרצון ה', אינך אחי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2019 18:14 |
|
| |
לא הייתי מציע לך לעשות זאת. אבל מי שלא מצביע בשל כעס על הנציגים וכד' עדיף להצביע עוצמה יהודית מאשר לא להצביע. ואני חושב שמותר להתפלל שהם יצליחו ואין זו תפילת שוא.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2021 14:41 |
|
| |
אחי, תגיד גם הפעם למי תצביע, שנדע מי לא עובר. בינתיים הסברות שלך היו חזקות מאד והוכיחו את עצמן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2021 16:52 |
|
| |
לא מצביעים בגלל אחוז החסימה, הצבעה היא אמירה לדרך, דרכי מפלגות אגודת ישראל הכי קרובה לדרכי, כל השאר רחוקים כרחוק מזרח ממערב, ועל כן לא מצביעים בדיעבד, מצביעים לכתחילה ג
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|