|
|
| נשלח ב-31/10/2019 17:52 |
|
| |
|
| נשלח ב-31/10/2019 19:56 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד תודה על המחמאות  אז לעולם לא הלכת עם חבר למסעדה? אפילו לא לאכול טשולנט בליל שישי?  אף פעם לא קנית פיצוחים?מנת שווארמה?פלאפל?פיצה?מאפים?ארטיק חלבי?  אגב,גם הארוחות אצלנו ממש טעימות ב"ה, אין על אמי  אך עדיין זלא סותר את החוויתיות של לאכול במסעדה/בית קפה,לפעמים.האווירה השונה.היוקרה. נגיד גורמה,אימך לא תבשל, כך שזה שונה... הטעם מיוחד יותר והתפריט מסקרן  אממ דווקא בתורה כתוב "אין שמחה אלא בבשר ויין" - השתמשו במילה שמחה,אוכל מביא גם שמחה לאדם.  חחח כן אנלא מספרת סתם מה אני אוהבת לתת,אני חושבת שגם לך כדאי  אפשר לעשות איתך הסכם? 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 31/10/2019 11:06:54
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 31/10/2019 11:09:02 |
|
את עושה עלי מחקר ? בעיקרון אני לא אוכל מחוץ לבית, אני לא מוצא בזה עניין, אלא אם כן אני יוצא עם חבר. נשמע מה את מציעה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2019 21:28 |
|
| |
בס"ד חחחחח כן  זה מעניין לדעת... טוב ברור שהתכוונתי עם חבר  הפעם היחידה שישבתי בבית קפה לבד, הייתה כשהיתי בסיום חופשה בצפון, כל החברות נסעו,כל אחת לדרכה...ואני רציתי לנשום את העיר ולקנות כמה דברים יפים לפני הנסיעה... על הדרך קניתי שייק מיוחד בבית קפה,אז החלטתי לשבת לשתות שם,היה לי מוזר לשבת ככה לבד... כאילו אני איזה בת אדם בודדה בעולם  בסוף דווקא נהנתי מהדייט שלי עם עצמי  ... אממ נקרא להסכם הזה "פינוק-חסכון" אתה תמיד רוצה ללמד אותי על ערכו של השקל... ואני רוצה ללמד אותך על הערך של תוספת פינוק ונתינה... ההסכם הולך כך: *כל פינוק שאתה קונה,כדי לעשות לעצמך טוב בלב בדרך לבית  או כל מתנה שעושה טוב בלב עבור ההורים/אחות שילדה/יום הולדת של אחיין/אח/ות.(לא חובה יקרה) או ערימת חטיפים/מתנות קטנות שאתה קונה עבור האחיינים שבאים לבקר/כשאתה בא לבקר אותם,כדי לפנק אותם  אתה רושם לעצמך. בסוף חודש אתה כותב לי כמה העלות הכוללת... ואני חוסכת בצד 50% מהסכום. כך כל חודש בל"נ עד שאתחתן  מה אומר? _________________
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 31/10/2019 20:02:06
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 31/10/2019 20:03:17
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2019 10:54 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד חחחחח כן  זה מעניין לדעת... טוב ברור שהתכוונתי עם חבר  הפעם היחידה שישבתי בבית קפה לבד, הייתה כשהיתי בסיום חופשה בצפון, כל החברות נסעו,כל אחת לדרכה...ואני רציתי לנשום את העיר ולקנות כמה דברים יפים לפני הנסיעה... על הדרך קניתי שייק מיוחד בבית קפה,אז החלטתי לשבת לשתות שם,היה לי מוזר לשבת ככה לבד... כאילו אני איזה בת אדם בודדה בעולם  בסוף דווקא נהנתי מהדייט שלי עם עצמי  ... אממ נקרא להסכם הזה "פינוק-חסכון" אתה תמיד רוצה ללמד אותי על ערכו של השקל... ואני רוצה ללמד אותך על הערך של תוספת פינוק ונתינה... ההסכם הולך כך: *כל פינוק שאתה קונה,כדי לעשות לעצמך טוב בלב בדרך לבית  או כל מתנה שעושה טוב בלב עבור ההורים/אחות שילדה/יום הולדת של אחיין/אח/ות.(לא חובה יקרה) או ערימת חטיפים/מתנות קטנות שאתה קונה עבור האחיינים שבאים לבקר/כשאתה בא לבקר אותם,כדי לפנק אותם  אתה רושם לעצמך. בסוף חודש אתה כותב לי כמה העלות הכוללת... ואני חוסכת בצד 50% מהסכום. כך כל חודש בל"נ עד שאתחתן  מה אומר? _________________
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 31/10/2019 20:02:06
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 31/10/2019 20:03:17
|
|
לא. תודה. אבל אם אני כל כך מעניין אותך אני יכול לספר יותר עלי, כל קניה מיותרת זו שחיתות, הסדר יום שלי לא כולל פינוקים כמו אצל חייכנית, אין לי צורך בזה, אז תשאלי אותי מה תעשה אחרי החתונה ? אתה מתרגל להיות קמצן ! אז אענה שחלק מהחברות בזוגיות זה לפנק את עצמינו בבית קפה או בטיול בחו"ל, או במתנה לאישה בכל חג, שאבקש שהיא תקנה לעצמה, כדי שהיא תיהיה מרוצה מהמתנה, וגם כדי לחסוך לעצמי את הטירחה של הקניה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2019 18:51 |
|
| |
בס"ד שבוע טוב ומבורך  חחחח  חבל. חשבתי אתה חברהמן... רציתי לעשות קצת משהו שונה ולהרגיש שחוללתי משהו חוץ מלכתוב ולכתוב ושכל אחד ישאר כפי שהוא  אתה צודק זה באמת שחיתות שאתה כך תפנק את עצמך בפיצה/כל דבר אחר...גבר תפקידו להלחם בקרבות ולא להתפנק,זה חשוב שבעיקר תחסוך כדי שאישתך תוכל להתפנק  אבל מה שמעניין זה האם לדעתך זה שחיתות לקנות משהו להורים,משהו שהם אוהבים ומשמח אותם? לכבוד שבת/חג/ימהולדת? האם לדעתך אם קונים ערימת חטיפים/מתנות לאחיינים/אחות שילדה,זה שחיתות?  אגב,אישה אוהבת שגבר מתאמץ בשבילה.זה מראה לה שאתה אוהב אותה ורומנטי.הרי שטרות היא יכולה להוציא מהבנק גם בלעדיך(; תוכל לקנות מתנה עם פתק החלפה. או ערכת טיפוח מעוצבת ויפה,מחברה טובה/מגש פירות,מעוצב ויוקרתי/זר פרחים עם סוכריות פרלין/עוגה מהממת בהזמנה אישית, שבצד מצורף מכתב אוהב וערימת שטרות שתוכל לקנות מה שהיא אוהבת...  _________________
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/11/2019 16:59:50
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/11/2019 17:07:35
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2019 20:53 |
|
| |
|
| נשלח ב-2/11/2019 20:54 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2019 21:12 |
|
| |
בס"ד חחח מה אשרי?  אני בטוחה שאתה לא מתכוון להביא לי את מספר האשראי שלך  ...  אגב,פעם נפגשתי עם גבר,שאמר שזה בזבוז כסף לקנות פלאפל בחוץ ...והזמין לי מים מהברז  הורדתי אותו,עד היום הוא רווק... בחורות ששומעות דעות כאלה-בורחות. אישה אוהבת גבר מפנק שאוהב שפע  אם הן שומעות דעות לא מקובלות,הן לא יקחו סיכון שבעתיד ישתנה,כי לדעתו עם בת זוג זה פתאום לא בזבוז... אישה לא רוצה גבר שבתת מודע חושב שהיא מושחתת/בזבזנית,רק בגלל רצונה להתפנק קצת בחיים  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/11/2019 19:58:12
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2019 21:15 |
|
| |
בס"ד נ.ב כל המתנות שהראתי לך דוג', ניתן להזמין דרך הטלפון, כך שבלי מאמץ יתר, אתה יוצא גבר רומנטי,אוהב ומפנק  _________________
ברור שלפעמים תצטרך קצת להתאמץ ללכת לקנות לה תכשיט זהב,אחרי לידה למשל(;או להגשים לה חלום שאתה יודע שהיא רוצה,אך לא קנתה, בגלל המחיר...זה גם יכול להיות גם רעיון של לקנות אחת מהמתנות שכתבתי+ צימר מהמם,ניתן להזמין שיהיה שם חדר מוצף בלוני הוליום בצורת לב,שוקולד ויין(;...קיצער צריך להיות קצת יצירתי ורומנטי בחיים(:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/11/2019 19:20:44
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2019 22:05 |
|
| |
בס"ד אז מה אומר על כל הרעיונות? אגב,מתנה של ערכת טיפוח מהממת לאישתך, תוכל להזמין באתר של ללין/בודי שופ, תוך 3 ימים וזה אצלך  ... רואה מזה?מצאתי לך פתרונות להכל. אתה רק צריך למצוא למי לתת נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-8/11/2019 15:10 |
|
| |
בס"ד נ.ב כדי שאנלא אתן עיצה שהיא לא ממש טובה  חייבת להגיד שבודי שופ טובים יותר בעיצוב מתנות. כשללין עוטפים לא משהו ... כך שאם כבר קונים מתנה בהזמנה/מהחנות. עדיף בבודי שופ.  מאד חשוב לאישה גם איך מגישים לה את המתנה והעיצוב. כך שזה גם פרט חשוב  בהצלחה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|