בית פורומים שידוכי חרדים

ממבט נוצץ למבט מאובן...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/9/2019 08:30 לינק ישיר 

בס"ד*... בוקר טוב(:... הבהרה קטנה לדברי שנכתבו בראש האשכול: הוא דיבר על חתונה כבר בהתחלה לאחר כמה פגישות וזה מה שהלחיץ,ברור שאחרי חודשיים זה לגיטימי ומובן יותר... אך בגלל ששיתף שהוא כביכול "סגור"עלי, זה גרם לי לנסיגה וללחץ מיותר כי הרגשתי חייבת להדביק קצב ולהיות "סגורה" כמוהו ומהר. לאחר שלא הצלחתי להגיע לקצב שלו מהר,זה התיש אותי והרגשתי שרוצה לעשות הפסקה,אך התייעצתי עם יועצת דתייה שאמרה שרואה פוטנציאל עצום איתו וכדאי שנשקיע.שיתפתי את הבחור בדברייה והוא נתן את הסכמתו לתהליך... אך בסוף התהפך 180 מעלות וזה מה שהכאיב לליבי כ"כ... שסמכתי על המילה שלו ועל הרצון אך בסופו של דבר החליט לבד את החלטתו והגיש אותה בצורה חדה, לא נעימה,ממש לא רגישה וכמובן שלא בצורה אוהבת. ולכן אני מפקפקת כמה ניתן להקשיב ליועצות. בסופו של דבר הלב שלנו יודע מה הכי טוב עבורנו, אנחנו רק מפחדים להקשיב לו או מפחדים להפסיד/לוותר/לפגוע בבחור...(ובסוף הוא לא פחד לפגוע בי) בכל החלטה יש וויתור. מנסיוני.צריך להקשיב ללב שלנו ולאינטואיצייה הטבעית כמובן בשילוב השכל,אך אם הלב מתנגד או לא שלם עם התהליך עדיף פשוט להקשיב לו ולחסוך מעצמנו עוגמת נפש בהמשך... אם הייתי מקשיבה לליבי בלי פחד הייתי חוסכת מעצמי המון סבל בחיי... בלב שלנו יש תשובות להכל.צריך רק להתחבר אליו ולהאמין בעצמנו שאנחנו חכמים לדעת מה טוב לנו... זה בסדר להתייעץ וזה טוב לשמוע עוד דעות מכוונות,(ועדיף עם יועצת שחוקרת ומבינה לעומק את הלב שלנו ולא ממהרת לחרוץ לפי דעתה האישית...) אך אם עדיין הלב לא השתכנע, אין טעם לעשות פעולות בכוח... כן גם במחיר של להפסיד שידוך שווה... כי בסופו של דבר אם לא נקשיב לליבנו, מישהו אחר יעשה את העבודה,ולא תמיד זה נעים להכלה... מאחלת יום קסום ומלא באהבה עצמית(:

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 26/09/2019 06:43:31

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/9/2019 16:24 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד*...בוקר טוב(:...הבהרה קטנה לדברי שנכתבו בראש האשכול:הוא דיבר על חתונה כבר בהתחלה לאחר כמה פגישות וזה מה שהלחיץ,ברור שאחרי חודשיים זה לגיטימי ומובן יותר... אך בגלל ששיתף שהוא כביכול "סגור"עלי, זה גרם לי לנסיגה וללחץ מיותר כי הרגשתי חייבת להדביק קצב ולהיות "סגורה" כמוהו ומהר.לאחר שלא הצלחתי להגיע לקצב שלו מהר,זה התיש אותי והרגשתי שרוצה לעשות הפסקה,אך התייעצתי עם יועצת דתייה שאמרה שרואה פוטנציאל עצום איתו וכדאי שנשקיע.שיתפתי את הבחור בדברייה והוא נתן את הסכמתו לתהליך...אך בסוף התהפך 180 מעלות וזה מה שהכאיב לליבי כ"כ... שסמכתי על המילה שלו ועל הרצון אך בסופו של דבר החליט לבד את החלטתו והגיש אותה בצורה חדה, לא נעימה,ממש לא רגישה וכמובן שלא בצורה אוהבת.ולכן אני מפקפקת כמה ניתן להקשיב ליועצות.בסופו של דבר הלב שלנו יודע מה הכי טוב עבורנו, אנחנו רק מפחדים להקשיב לו או מפחדים להפסיד/לוותר/לפגוע בבחור...(ובסוף הוא לא פחד לפגוע בי)בכל החלטה יש וויתור.מנסיוני.צריך להקשיב ללב שלנו ולאינטואיצייה הטבעית כמובן בשילוב השכל,אך אם הלב מתנגד או לא שלם עם התהליך עדיף פשוט להקשיב לו ולחסוך מעצמנו עוגמת נפש בהמשך...אם הייתי מקשיבה לליבי בלי פחד הייתי חוסכת מעצמי המון סבל בחיי...בלב שלנו יש תשובות להכל.צריך רק להתחבר אליו ולהאמין בעצמנו שאנחנו חכמים לדעת מה טוב לנו...זה בסדר להתייעץ וזה טוב לשמוע עוד דעות מכוונות,(ועדיף עם יועצת שחוקרת ומבינה לעומק את הלב שלנו ולא ממהרת לחרוץ לפי דעתה האישית...) אך אם עדיין הלב לא השתכנע, אין טעם לעשות פעולות בכוח...כן גם במחיר של להפסיד שידוך שווה...כי בסופו של דבר אם לא נקשיב לליבנו, מישהו אחר יעשה את העבודה,ולא תמיד זה נעים להכלה...מאחלת יום קסום ומלא באהבה עצמית(:

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 26/09/2019 06:43:31

את צודקת שאת המחליטה הסופית מה לעשות. יש לך כישורים מדהימים.
נראה שהיועצת כן נתנה החלטה מעולה.
את מצפה מבחור שעוזב אותך לשדר אהבה ?...
זה לא העת.
את בוחנת גברים בזכוכית מגדלת, ונראה גם שאת מחפשת ביסוס לתחושה שלך נגד גברים (וזה בסדר).
.
השאלה כאן ; איפה השדכנית ?
שדכנית יכולה לגשר,
והיא יכולה לגלות לך למשל ; שהבחור חושב שהוא דיבר ברכות ובחיבה, הוא עשה את זה קצר כדי שלא ירדו לו דמעות, היא יכולה גם לגלות לך למה הוא חתך,

עדיין, תנסי אולי לשלוח שדכנית ולהציע מפגשים של חודשיים גג כדי להחליט, כל זה בכפוף ליעוץ והחלטה שלך, יתכן שאת מוותרת.
חוסר רגישות - זה לא אומר שהוא אדם רעע

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2019 20:17 לינק ישיר 

בס"ד*..... חחח תודה(: לכל אדם יש חכמה פנימית לדעת מה טוב לו....צריך רק לגלות אתזה.... בקשר לבחור ,אני מצפה שינהג באהבת ישראל בלי קשר אם מתחתנים או לא... במיוחד אם לפני זה שידר אהבה גדולה.... ואצלי יש כלל גדול בתורה.אני לא רודפת אחרי גבר ובמיוחד לא אחרי מי שהחליט להתנהג כך.יש גבול לכל דבר בחיים. והלב שלי קודם להכל♥הקשר הזה ייכנס למגירה קטנה בלב. אנעל אותה טוב ואמשיך בחיי...כמו שהיה לפני שראיתי אותו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/9/2019 20:45 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד*.....חחח תודה(: לכל אדם יש חכמה פנימית לדעת מה טוב לו....צריך רק לגלות אתזה....בקשר לבחור ,אני מצפה שינהג באהבת ישראל בליקשר אם מתחתנים או לא...במיוחד אם לפני זה שידר אהבה גדולה.... ואצלי יש כלל גדול בתורה.אני לא רודפת אחרי גבר ובמיוחד לא אחרי מי שהחליט להתנהג כך.יש גבול לכל דבר בחיים.והלב שלי קודם להכל♥קשר הזה ייכנס למגירה קטנה בלב. אנעל אותה טוב ואמשיך בחיי...כמו שהיה לפני שראיתי אותו...

מה שתגידי,
את מחשב על,

יש הרבה דגים אוהבים בים,

אני מבין שאם הוא היה אומר עוד מילה אחת, למשל ; "לצערי", הוא היה בסדר ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2019 20:52 לינק ישיר 

חייכנית, אין נעלי נשים מגביהות ונוחות ?
כלומר ; לא נעלי עקב דקות ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2019 20:58 לינק ישיר 

בס"ד*.... חחחח(-:.... אני לא צריכה "דגים" רק דג זהב אחד... אממ לא בדיוק כבר כתבתי באריכות בדף הראשון למטה איך אני מצפה שינהגו במצבים כאלה... לצערי "הלצערי" לא מספק אותי. מקווה שה' לא יחבר לי עוד סיפורים כאלה...שמעכשיו יהיה רק טוב בעיניים גשמיות אמן(:

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/9/2019 21:11 לינק ישיר 

בס"ד*.... יש כל מיני סוגי נעליים.... רק לי יש ג'וק שזה צריך להיות נעלי עקב דקות לרוב... חוצמזה שאני גם אוהבת ללכת לאט... פגישת דייט זלא תחרות ריצה ואמורים ללכת בנחת ובכיף.זה לדעתי רומנטי יותר...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/9/2019 11:00 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד*....חחחח(-:....אני לא צריכה "דגים" רק דג זהב אחד...אממ לא בדיוק כבר כתבתי באריכות בדף הראשון למטה איך אני מצפה שינהגו במצבים כאלה...לצערי "הלצערי" לא מספק אותי.מקווה שה' לא יחבר לי עוד סיפורים כאלה...שמעכשיו יהיה רק טוב בעיניים גשמיות אמן(:

בנים לא יודעים לחבר נוסחאות לכל מצב, העיקר שהם אומרים את זה ברכות, ככה את מבינה שמגיע קטע רציני, והבשורה לא נוחתת עלייך כמו פצצה על הראש.
בנים זה לא בנות,
אם הוא יגיד לך משהו כמו ; חייכנית, חשבתי הרבה על הקשר שלנו וגם התייעצתי.. צר לי, לא אוכל להמשיך.
נראה שזה בסדר גמור.

אני מבין שהבחור שיצאת איתו רצה למנוע את מטר השאלות שלך, אז הוא עשה את זה יבש וענייני

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2019 11:02 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד*....יש כל מיני סוגי נעליים....רק לי יש ג'וק שזה צריך להיות נעלי עקב דקות לרוב...חוצמזה שאני גם אוהבת ללכת לאט...פגישת דייט זלא תחרות ריצה ואמורים ללכת בנחת ובכיף.זה לדעתי רומנטי יותר...

ללכת לאט ?
ואת גם לועסת מסטיק תוך כדי ?...

הגזמת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2019 12:01 לינק ישיר 

בס"ד*..... נו שויין כמו שאמרתי.... חסרי לב. בשידוכים אין דבר כזה "אני חושב" גבר צריך להתייעץ איך להגיד בצורה רגישה. בדיוק כמו שהוא מתייעץ על שאלות הלכתיות. אל תשכח שעדיף לבחור להתאמץ קצת יותר כדי לא להשאיר לב פגוע. ואם אתה רוצה גם סיבה אגואיסטית אז אגלה לך שפגיעות כאלה יוצרות "קפידות" לפעמים....וזה כשלעצמו יכול למנוע ממנו להתחתן בעתיד כל עוד לא ביקש סליחה....ובלי קשר יום כיפור לא מכפר על בעיות של בין אדם לחברו....שידוכים זה לא הפקר ולפני שבחור יוצא לשידוכים הוא צריך להבין את לדבר עם בחורה וגם איך לסיים. וחבל מאד שאחרי כל דברי אתה חושב שזה בסדר לשוחח בצורה קרירה וחדה. לדעתי(וגם לדעת היועצים בשידוכים זה צריך להתבצע כך: 1.הקדמה של "ישלי משהו חשוב להגיד לך לגבי הקשר שלנו"- כך מכינים את הבחורה רגשית למה שהולכת לשמוע..ונותנים לה כמה שניות להתכונן לנאמר. 2.לספר הקדמה להחלטה: התלבטתי המון לגבי הקשר כי יש לנו גם המון התאמה-רומזים כבר לאן השיחה הולכת. 3.נותנים לה הרגשה טובה ואומר מה ראה בה טוב שגרם לו להמשיך עד כה- זה יוצר הרגשה טובה בלב,ועוזר רגשית לקבל את הדחייה,ודחייה זה תמיד קשה רגשית ולכן חובה לדעתי לרכך אתז עם מילים טובות לפני. 4.עדיף להשתמש בביטוי "חשבתי המון והגעתי למסקנה שלא טוב לנו להמשיך את השידוך"- להדגיש את ה"לנו" זה יוצר תחושה שאין כאן החלטה חד צדדית אלא שרואה גם את טובת השני. 5.לא לתת הרגשה שהבחורה אשמה בכך שהגיע להחלטה הזו אלא להדגיש שזה בגללו שלא אישית אין סבלנות/כל בעיה אחרת שיש לו. אם הבחורה שואלת למה וכו' אז יגיד בצורה רגישה שהוא מרגיש ש..."הוא לא מובן מספיק/קשה לו שזה נמשך זמן רב" בצורה שלא תשמע האשמה אלא יותר כחולשה שלו. ולאחר מכן חשוב שוב להדגיש שברור שהבחורה איכותית וטובה ושהוא מאד מעריך והיה לו קשה לקבל את ההחלטה הזו וכו' -זה יוצר הרגשה שהוא רגיש ויודע להעריך את הטוב ומונע קצת את ההרגשה הנוראית של הדחייה שנותנת להרגיש כאילו אנחנו אפסים ובעייתיים ומורידה ביטחון עצמי מאד ובכללית מאד קשה לעיכול בכל מקרה...במיוחד לבחורה שלא רגילה שאומרים לה לא(; חושבת שכדאי לבחור להתייעץ לפני ולא לחשוב שהוא חכם יותר מדי שיודע איך לדבר עם בחורה.כי לפעמים מרוב שרוצים כבר "לחתוך" שוכחים שיש כאן מישהי שצריך להתנהג אליה בדרך ארץ וברגישות עד הסוף. לא מכבדים בחורה רק כשרוצים אותה כמו שלא מכבדים בני אדם רק לפי מעמדם.אלא מכבדים אותה כאדם.כיצירה של ה'. ולכן צריכים להיות סבלניים ולעשות השתדלות להיות כך עד סוף הפגישה ולא להראות קוצר רוח לסיים כבר את הפגישה כי השינוי ממקום של להיות מוערכת ונאהבת למישהי שדוחים אותה מאד קשה לבחורה.מאד מאד קשה רגשית.והגברים חייבים להבין אתזה ולהתנהג בהתאם. ואם זלא מתאים למשהו אז עדיף שלא ייצא לשידוכים עד שילמד דרך ארץ בסיסית...גם אם זה עובר דרך השדכנית עדיף שבהתחלה יכין את הבחורה רגשית שהוא מתלבט.ולאחר זמן שכאילו "חשב" יעביר הודעה דרכה שכוללת את המעלות שראה בה אך למרות זאת החליט את החלטתו.אך לדחות בחורה אחרי קשר ארוך, במשפט סתמי זה לא מתקבל על הלב.ומשאיר את הבחורה פגועה. ואני חושבת שצריך להתאמץ לא לפגוע זלא הוא צריך להוריד ירח מהשמים. סה"כ להתאמץ קצת יותר לסיים יפה. וזה אפשרי. וזה חלק מעבודת המידות.לא לעשות מה שמתחשק לך כמו גוי. אנחנו מחונכים לאיפוק.ודורשים מאיתנו לאהוב את הזולת כפי שאנחנו אוהבים את עצמו וכל אחד ישאל את עצמו לפני שהו עושה משהו.איך היה רוצה שינהגו בו אם היה זה מקרה הפוך והוא היה בצד שדוחים אותו? וגם אם הוא היה מקבל דחיה גם בלי כל הכללים שלי אלא כפי שאתה כתבת(ואנינלא בטוחה שזה אכן המצב.כי גם לגברים מאד קשה דחייה וזה פוגע להם באגו...) עדיין בחורה רגישה תמיד יותר מגבר וצריך להתנהג בהתאם. נקודה. ברור שדברי נכונים גם כלפי בחורה שרוצה לסיים קשר.... כשכולנו נהייה רגישים אחד כלפי השני ניצור עולם שידוכים נעים ולא מכאיב מדי...לאף אחד לא קל בתקופה הזו וכולנו צריכים להשתדל להיות טובים אחד לשניה♡♥♥♥♡

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 27/09/2019 10:10:57

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 27/09/2019 10:18:51

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/9/2019 12:26 לינק ישיר 

בס"ד*.... בקשר לנעלי עקב...גם אם העקבים לא דקים ...נעל גבוהה בכללית גורמת להליכה איטית יותר.מה גם שבחור שהוא מטר 80 אז גם פסיעותיו רחבות יותר...בשונה מבחורה עם רגליים קטנות יותר(; בכל מקרה זה יותר נשי בעיניי להגיע עם נעלי עקב, והרי כל זה לא בשבילי אלא לכבודו לא?(;...אז שיילמדו ללכת קצת בקצב של הבחורה... הרי אתם רוצים בחורה מטופחת ונשית ...אז יש לזה מחיר(;... ואגב סתם אמרתי בצחוק שאומרת כל שניה שילכו לאט,בד"כ הבחור מבין לבד...לפעמים צריך להזכיר וזלא תמיד נעים לי...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 27/09/2019 10:27:45

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 27/09/2019 10:42:49

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/9/2019 19:49 לינק ישיר 

חייכנית,
שלא תדעי יותר צער,
כולנו אתך,
הבחור הוא תת רמה שככה הוא התנהג, קשר אהבה של חודשיים לא קוטעים במשפט יבש אחד, אפשר לחטוף שוק מדבר כזה,
זו מהלומה בפרצוף, זו בגידה, השפלה, ניכור, וכולי,
טוב שהקשר הזה לא המשיך,
את איכותית מוכשרת מצחיקה ומקסימה, נשמה טובה,
ויגיע לך הצעה נפלאה שהולמת אותך, תחזקי את עצמך, תגידי לעצמך מילים מחזקות, תבני לך ערך עצמי חדש, רצוי אם תוכלי לשוחח על כך עם מישהי חכמה,
קשר של חודשיים שנקטע, לוקח לו כארבע חודשים להתאושש ממנו.
חזקי ואמצי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2019 21:03 לינק ישיר 

בס"ד*.... שבוע טוב ומבורך(:... תודה על ההבנה לרגשותיי...בהחלט נעים לשמוע אתזה ממך(; ובהחלט שחטפתי שוק רציני והייתי מאד מבולבלת בהתחלה ...במיוחד שלא ידעתי לפני והגעתי לפגישה ממקום חיובי וטוב ואפילו קניתי לו שי מתוק לטיסה(הוא טס לחגים לחו"ל)עם איחול מתוק ולא דמיינתי לרגע שזו בעצם תהיה הפגישה הכי קשה רגשית בחיי(למרות זאת הבאתי לו כי אנלא מבטלת תכנונים(; והיה חשוב לי להביע את הערכתי לכל ההשקעה שלו לקשר ולזמן שהוא כן היה טוב אלי וכמובן היה חשוב לי לסיים קצת יפה...למרות שהרגשתי שבא לי רק לברוח בלי שלום ועם טריקת דלת של הרכב...אך החלטתי שעדיף לסיים רומנטי יותר לפחות מבחינתי(;והצלחתי קצת...)תודה רציף על המילים הטובות(:.. ואני מקווה מאד להשתחרר מזה לפני...אם אדחה את היציאה לדייטים זה רק מהסיבה של ללכת למישהי מקצועית כדי לנתח מה היה...להסיק מסקנות כדי שלא יקרה כך שוב וללמוד מטעויות...וכך לחזור מוכנה וחזקה בעז"ה(:

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/9/2019 23:19 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד*....שבוע טוב ומבורך(:...תודה על ההבנה לרגשותיי...בהחלט נעים לשמוע אתזה ממך(; ובהחלט שחטפתי שוק רציני והייתי מאד מבולבלת בהתחלה ...במיוחד שלא ידעתי לפני והגעתי לפגישה ממקום חיובי וטוב ואפילו קניתי לו שי מתוק לטיסה(הוא טס לחגים לחו"ל)עם איחול מתוק ולא דמיינתי לרגע שזו בעצם תהיה הפגישה הכי קשה רגשית בחיי(למרות זאת הבאתי לו כי אנלא מבטלת תכנונים(; והיה חשוב לי להביע את הערכתי לכל ההשקעה שלו לקשר ולזמן שהוא כן היה טוב אלי וכמובן היה חשוב לי לסיים קצת יפה...למרות שהרגשתי שבא לי רק לברוח בלי שלום ועם טריקת דלת של הרכב...אך החלטתי שעדיף לסיים רומנטי יותר לפחות מבחינתי(;והצלחתי קצת...)תודה רציף על המילים הטובות(:.. ואני מקווה מאד להשתחרר מזה לפני...אם אדחה את היציאה לדייטים זה רק מהסיבה של ללכת למישהי מקצועית כדי לנתח מה היה...להסיק מסקנות כדי שלא יקרה כך שוב וללמוד מטעויות...וכך לחזור מוכנה וחזקה בעז"ה(:

זה ממש לא מגיע לך, נשמה,
יחס כזה,
יש שדכנית בעסק ?
היא יכולה להבהיר את התמונה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2019 23:38 לינק ישיר 

בס"ד*.... תודה(: יש שדכנית אך בפגישות המתקדמות,היא כבר רמזה שעדיף שנתאם לבד... היא גם הלחיצה אותי להחליט כך שהעדפתי שלא תהיה בתמונה...גם הבחור שידר שמאד רוצה שנתאם ישירות...אז הסכמתי לבסוף וכך תיאמנו לבד כל פגישה,גם כשתיאמנו את הפגישה האחרונה שידר עסקים כרגיל ולא יכולתי לדמיין שכך יהיה...הוא טען שעשה זאת כדי לכבד אותי ,כי בטלפון זה לא מכובד לדעתו... למרות שהייתי מעדיפה שירמוז קצת ואגיע מוכנה רגשית... אבל כך היה...מעדיפה לא לדבר על זה יותר...זה פצע שצריך להיסגר וכל פעם מחדש שמדברת על זה...זה עושה לי רע בלב... מה שהיה היה.עכשיו מטרתי להתאושש מזה.להינות בחג. להגשים מטרות וחלומות שדחיתי בגלל השידוך... והכי חשוב להאמין שיהיה טוב...למרות הקושי...אי אפשר כל החיים לחיות את העבר.יש לי כלל בחיים שלכל דבר רע שקורה,אני מסכימה לעצמי רק שבוע להיות עצובה ולחשוב על זה,אני קוראת לזה "שבוע אבל", אח"כ חייבת להמשיך הלאה בכח... למצוא משהו שעושה לי טוב להתעסק איתו וכך לשכוח ולהחזיר במקצת את השמחה לחיי... מקווה שאצליח למרות הקושי(:

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 28/09/2019 22:10:52

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > ממבט נוצץ למבט מאובן...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 ... 18 19 20 לדף הבא סך הכל 20 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.