בית פורומים שידוכי חרדים

ממבט נוצץ למבט מאובן...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/9/2019 13:31 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד*....תודה(: יש שדכנית אך בפגישות המתקדמות,היא כבר רמזה שעדיף שנתאם לבד... היא גם הלחיצה אותי להחליט כך שהעדפתי שלא תהיה בתמונה...גם הבחור שידר שמאד רוצה שנתאם ישירות...אז הסכמתי לבסוף וכך תיאמנו לבד כל פגישה,גם כשתיאמנו את הפגישה האחרונה שידר עסקים כרגיל ולא יכולתי לדמיין שכך יהיה...הוא טען שעשה זאת כדי לכבד אותי ,כי בטלפון זה לא מכובד לדעתו... למרות שהייתי מעדיפה שירמוז קצת ואגיע מוכנה רגשית...אבל כך היה...מעדיפה לא לדבר על זה יותר...זה פצע שצריך להיסגר וכל פעם מחדש שמדברת על זה...זה עושה לי רע בלב...מה שהיה היה.עכשיו מטרתי להתאושש מזה.להינות בחג. להגשים מטרות וחלומות שדחיתי בגלל השידוך...והכי חשוב להאמין שיהיה טוב...למרות הקושי...אי אפשר כל החיים לחיות את העבר.יש לי כלל בחיים שלכל דבר רע שקורה,אני מסכימה לעצמי רק שבוע להיות עצובה ולחשוב על זה,אני קוראת לזה "שבוע אבל", אח"כ חייבת להמשיך הלאה בכח... למצוא משהו שעושה לי טוב להתעסק איתו וכך לשכוח ולהחזיר במקצת את השמחה לחיי... מקווה שאצליח למרות הקושי(:

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 28/09/2019 22:10:52

גם לך זה יקרה
ותתעלי מעל לכל זה,
אל תעמדי עם סטופר,
מדי פעם הכאב חוזר,
בפעם הבא תדעי
שיש סיכוי שזה יקרוס פתאום,
אני מאחל לך שממש עכשיו תמצאי יועצת טובה שתאיר לך בחיים,
מוזר שאת צריכה יועצת.
כתיבה וחתימה טובה !
שתזכי להצעה שתקלע לטעמך על ההתחלה,
שנה מבורכת ומאושרת לך ולכולם כאן !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2019 14:24 לינק ישיר 

בס"ד*.... אמן(: צודק...הכאב יחזור לפעמים ובטוח שאזכר ברגעים יפים שהיו לי איתו ויהיה לי קשה אם הבחור הבא לא יפנק ויהיה פחות ממנו... ונכון הכל יכול לקרוס בחיים, שום דבר לא וודאי,אנחנו חיים בעולם חסר וודאות לגבי העתיד ואף אחד לא יודע מה יהיה עתידו,גם אהבות חזקות יכולות להתנפץ פתאום,אנשים טובים יכולים גם למות פתאום ח"ו, נותר לנו לחיות את ההווה ולהתפלל לה' שיהיה לנו טוב בחיים(:... ואני יודעת שאני יכולה להיות היועצת של עצמי...אך אין אסיר מתיר עצמו מבית האסורים, לפעמים בן אדם מצדיק את עצמו או לא רואה הכל...וצריך עזרה חיצונית...ובכללית אני אוהבת להתייעץ סתם כדי להרגיש שלא מזניחה את חיי(;...אמן שאמצא מישהי מתאימה או שלא אצטרך ואמצא כבר לפני בחור כלבבי שיגרום לי לרצות אותו על ההתחלה(; תודה על הברכות... מאחלת גם לך שתזכה בקרוב להכיר מישהי שתקלע בדיוק לטעמך..ובלי סנטר כפול(; ושיהיה לך ולכל חברי הפורום שנה טובה ומתוקה כשוקולד ... שנה עם המון אושר ועושר,בריאות ופרנסה טובה והמון אהבה אמיתית ושנזכה לגאולה עוד השנה♥באהבה,חייכנית♡

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 29/09/2019 12:39:43

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/10/2019 20:50 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד*....אמן(: צודק...הכאב יחזור לפעמים ובטוח שאזכר ברגעים יפים שהיו לי איתו ויהיה לי קשה אם הבחור הבא לא יפנק ויהיה פחות ממנו... ונכון הכל יכול לקרוס בחיים, שום דבר לא וודאי,אנחנו חיים בעולם חסר וודאות לגבי העתיד ואף אחד לא יודע מה יהיה עתידו,גם אהבות חזקות יכולות להתנפץ פתאום,אנשים טובים יכולים גם למות פתאום ח"ו, נותר לנו לחיות את ההווה ולהתפלל לה' שיהיה לנו טוב בחיים(:... ואני יודעת שאני יכולה להיות היועצת של עצמי...אך אין אסיר מתיר עצמו מבית האסורים, לפעמים בן אדם מצדיק את עצמו או לא רואה הכל...וצריך עזרה חיצונית...ובכללית אני אוהבת להתייעץ סתם כדי להרגיש שלא מזניחה את חיי(;...אמן שאמצא מישהי מתאימה או שלא אצטרך ואמצא כבר לפני בחור כלבבי שיגרום לי לרצות אותו על ההתחלה(; תודה על הברכות... מאחלת גם לך שתזכה בקרוב להכיר מישהי שתקלע בדיוק לטעמך..ובלי סנטר כפול(; ושיהיה לך ולכל חברי הפורום שנה טובה ומתוקה כשוקולד ...שנה עם המון אושר ועושר,בריאות ופרנסה טובה והמון אהבה אמיתית ושנזכה לגאולה עוד השנה♥אהבה,חייכנית♡br />

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 29/09/2019 12:39:43

אז עכשיו רשימת הציפיות התארכה לה ?...
המועמד הבא צריך לפנק כמו המועמד הקודם ?

חייכנית, אולי את פשוט זקוקה לעשר או עשרים שעות יעוץ, וזה כל הסיפור, אז קדימה, בהצלחה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2019 21:26 לינק ישיר 

בס"ד* ..... שלום וברכה(:...איך עבר החג?...בקשר לשאלתך,הטבע האנושי משווה בטבעו, ברור שהבחור שיהיה החתן שלי צריך לעלות ולכבוש את ליבי יותר מכל הבחורים שקדמו לו.... הוא לא חייב לפנק בדיוק כמו הקודם,אך בהחלט להיות עם אופי מפנק ועוד כמה מעלות שחשובות לי גם בלי קשר לבחור האחרון.... ברור שאצטרך ללמוד לא להשוות כמו שלא הייתי רוצה שהבחור ישווה אותי לבחורה קודמת(;.... בטוחה שה' ייצר עבורי מישהו שיגרום לי להתלהב ממנו ולשכוח שבכלל נפגשתי אי פעם עם בחור אחר מרוב שהוא יהיה כזה מקסים וכובש.... ואגב אתה צודק אני צריכה יותר מ20 שעות ייעוץ(;,אני ממליצה שתמיד יהיה לבן אדם יועץ צמוד בלי קשר לשידוכים...אני בעד יועץ עסקי/יועץ בזוגיות בשנה הראשונה לנישואין(ואח"כ פעם ב...)/יעוץ בחינוך-אם לא מוצאים פיתרון לבד או מספרים./יועץ לכלכלה נבונה בבית-בתחילת החיים/יועץ לפנסיה/ יועץ לעיצוב הבית-כדי לשמוע רעיונות חדשניים(;....ואפילו יועץ לאיזה קבר כדאי לקנות בקומות או צמוד קרקע(;(חחח איזה מדכא זה....) כתוב איזה הוא החכם?הלומד מכל אדם....אז ק"ו מאדם מקצועי שיכול לתרום לך בחיים....(לא אומרת שצריך להתמכר אליהם אך מאידך ככל שגודלים לוקים בקיבעון מחשבתי שלפעמים הורס את החיים...ולכן צריך ייעוץ כדי לאזן את המצב ולחיות חיים טובים יותר(;) אגב,קראתי בספר בשם "השידוך"(ספר חכם ומומלץ...) באישור הרב שמחה כהן,ושם כתוב שמאד מומץ לפני שניגשים לשידוכים למצוא מלווה ויועץ מתאים...כדי שיהיה לו עם מי להתייעץ במהלך השידוך ,כך שזלא המלצה רק ל"מסתבכים"(; אלא לכל בחור/ה חכם/ה באשר הם/הן.... כך שגם לך זה מומלץ רציף(:

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/10/2019 19:43:26

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/10/2019 20:10:56

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2019 11:15 לינק ישיר 

"ברור שבחור שיהיה לי צריך שיכבוש את לבי יותר מכל הבחורים שהיו לי" ?
אני מציע לך לשנות אמירות לא נכונות, שימי לב מה שאת חושבת וקובעת.
אין צורך במשיכת הלב,
משיכת הלב זה משהו מבלבל וכללי מדי,
יש צורך במציאת חן, הערכה, נעימות בקשר.

אנחנו מקבלים כל מה שמתאים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 03/10/2019 09:15:00

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2019 16:55 לינק ישיר 

בס"ד*.... בסיידר אז קבל משפט חדש "ברור שהחתן שלי צריך לכבוש את ליבי,שארגיש שהוא האחד היחיד והמיוחד"(;... בקשר למציאת חן ומשיכת הלב זה בעצם תפיסות שונות ביני לבינך וזה בסדר... בשורה התחתונה אני רוצה להתחתן עם מבט נוצץ בעיניים ...כאילו זכיתי במילארד דולר(:.... כשיבוא הגבר שיגרום להרגיש כך(וגם יתאים לי רוחנית ושכלית)...הוא יזכה בליבי הקטן...(:... אגב,בקשר למה שכתבתי על יועצים,כוונתי לפנות אליהם לפני שיש בעיות,נגיד להגיע כזוג אוהב כדי ללמוד איך לחיות נכון ביחד,ללמוד את הנקודות הרגישות של כל אחד כדי להשתדל לא לדרוך עליהם וללמוד דרך היועץ איך לאהוב באמת...לא חכמה להגיע לפני שהבית קורס... יש לי שאלה אליך רציף/גרושי, האם לדעתך המנטליות האשכנזית היא כזו שכשאוהבים מישהו מתייחסים יפה וכשמשהו לא מתאים להם אז כל האדם מחוק ומשול לאפס ומתייחסים אליו בקרירות?חייבת שתענה את האמת בלבד....(: *תיקון טעות ממה שכתבתי בהודעה קודמת "באשר הוא/היא"

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 03/10/2019 15:21:11

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2019 18:34 לינק ישיר 

אינני יודע, אולי לאשכנזים קשה יותר לדבר פתוח על כל מה שהשני מציק, ואז מדחיקים, אולי יש גם פחות מודעות למה שקורה בלב.

נראה שהספרדים מדברים חופשי על הכל, אצל המרוקאים ברור שזה ככה.

חייכנית, מה זה "משיכת הלב" ?
אפשר להגיד את זה בנחת ; משיכת הלב. ואפשר להתלהב ולהגיד ; משיכת הלב !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2019 18:51 לינק ישיר 

בס"ד*.... אה הבנתי,הדחקה יש להרבה אנשים ובעיקר לגברים או נשים ביישניות ומופנמות...אני התכוונתי למשהו אחר בשאלתי,אם משהו מפריע להם בבן אדם שלידם,משהו קטן/שהוא פגע להם באגו, האם בגלל חיסרון קטן/בגלל שבמוח שלהם החליטו שלא מתאים להם משהו הם פתאום נהפכים מחמים ונימוסיים לקרירים ולא נימוסיים ואתה אוויר בשבילם?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2019 19:10 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
יש לי שאלה אליך רציף/גרושי, האם לדעתך המנטליות האשכנזית היא כזו שכשאוהבים מישהו מתייחסים יפה וכשמשהו לא מתאים להם אז כל האדם מחוק ומשול לאפס ומתייחסים אליו בקרירות?חייבת שתענה את האמת בלבד....(: *תיקון טעות ממה שכתבתי בהודעה קודמת "באשר הוא/היא"

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 03/10/2019 15:21:11

לדעתי, זה לא קשור למוצא אלא לאופי של כל אדם ואדם.

בנוסף, כל אדם מקבל ורואה את הדברים בצורה אחרת ותגובתו תהיה בהתאם, יש טיפוסים שמרחיקים לכת עד כדי 'איפכא מסתברא'...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2019 19:18 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד*.... אה הבנתי,הדחקה יש להרבה אנשים ובעיקר לגברים או נשים ביישניות ומופנמות...אני התכוונתי למשהו אחר בשאלתי,אם משהו מפריע להם בבן אדם שלידם,משהו קטן/שהוא פגע להם באגו, האם בגלל חיסרון קטן/בגלל שבמוח שלהם החליטו שלא מתאים להם משהו הם פתאום נהפכים מחמים ונימוסיים לקרירים ולא נימוסיים ואתה אוויר בשבילם?

פגיעה באגו זה מושג נזיל כי לפעמים זה יכול להגיע עד כדי היעלבות.
זה שפגע הוא זה שעשה את השני, במידה מסוימת, למעין 'אוויר'.

כאשר אין פגיעה אלא אי-התאמה נטו אז זה תלוי כמה האדם הוא בעל נימוס, מצפון ואנושי!
יש כאלו שפשוט שוכחים שאתמול הם חייכו... 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2019 19:23 לינק ישיר 

בס"ד*.... אה הבנתי... אז אתה טוען גרושי,שהאשכנזים לא פרפקציוניסטים וניתן לחיות לצידם בשיחרור בלי פחד שיום אחד המבט שלהם יתהפך לקריר לנצח,בגלל חיסרון אנושי שיגלו/שהאגו שלהם שנפגע? רק את האמת...אתה חי איתם יותר ממני(;

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2019 19:26 לינק ישיר 

אני אשכנזי מוזר מעט כי אני יודע שאולי יהיו לי חיים טובים יותר עם אשכנזית 'לא טהורה'. (אוי זה נשמע לא טוב...)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2019 19:36 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד*.... אה הבנתי... אז אתה טוען גרושי,שהאשכנזים לא פרפקציוניסטים וניתן לחיות לצידם בשיחרור בלי פחד שיום אחד המבט שלהם יתהפך לקריר לנצח,בגלל חיסרון אנושי שיגלו/שהאגו שלהם שנפגע? רק את האמת...אתה חי איתם יותר ממני(;

כפי שכתבתי, לענ"ד זה תלוי באדם עצמו, עד כמה הוא 'אדם ו'אנושי' וגם עד כמה בת הזוג 'אנושית', ככל שהיא פחות 'אנושית' כך ייקשה עליו להיות 'אנושי'. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2019 19:39 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

יכול להיות, אינני יודע,
הגיוני שהם מתעלמים מכל מיני טיפוסים ספרדים מוזרים..
קחי גם בחשבון שיש אשכנזים
קרים ויש אשכנזים חמים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2019 19:46 לינק ישיר 

בס"ד*.... חחחח כן נשמע שכל האחרות טמאות למהדרין(;...למה אתה לא רוצה אשכנזיה?משמע שדברי נכונים(;.... דיברתי כרגע על גברים ולא על נשים...אני צריכה להחליט האם זה בעיה מנטלית או נקודתית(; ואני חייבת את עזרתך בתור הבלש שלי..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > ממבט נוצץ למבט מאובן...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 18 19 20 לדף הבא סך הכל 20 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.