בית פורומים שידוכי חרדים

ממבט נוצץ למבט מאובן...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/10/2019 19:52 לינק ישיר 

לא כתבתי שאני לא רוצה, קראי שוב איך שהתנסחתי.

אני הבלש?!
לך יש יותר ניסיון ממני!
עם כמה אנשים נפגשת לדייט מאז שההורים שלך התחתנו?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2019 20:02 לינק ישיר 

בס"ד*...רציף, ז"א שאם אשכנזי פוגש אשכנזי מוזר וטיפוס הוא ייתיחס אליו בכבוד ולא כאוויר רק בגלל שהמוצא זהה בתור הזדהות? ואגב אני יודעת שיש אשכנזים קרים, עליהם אני לא מדברת כלל(; הם לא עוברים אצלי את הפגישה הראשונה.... דיברתי אך ורק על החמים שמראים רגשות ואהבה כשהם רוצים(; האם הם מתהפכים אם במוח שלהם קיבלו פקודה שזיהתה את האדם החיצוני כ"לא מתאים" ואז הופכים אותו לאוויר?

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 03/10/2019 18:08:36

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2019 20:09 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד*...רציף, ז"א שאם אשכנזי פוגש אשכנזי מוזר וטיפוס הוא ייתיחס אליו בכבוד ולא כאוויר רק בגלל שהמוצא זהה בתור הזדהות? ואגב אני יודעת שיש אשכנזים קרים, אליהם אני לא מדברת כלל(; הם לא עוברים אצלי את הפגישה הראשונה.... דיברתי אך ורק על החמים שמראים רגשות ואהבה כשהם רוצים(; האם הם מתהפכים אם במוח שלהם קיבלו פקודה שזיהתה את האדם החיצוני כ"לא מתאים" ואז הופכים אותו לאוויר?

(למרות שהשאלה ממוענת לרציף, ארשה לעצמי לדחוף את אפי החודרני)
ובכן, תלוי מהי מערכת ההפעלה: חלונות או לינוקס.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2019 20:15 לינק ישיר 

בס"ד*.... חחח כן אתה חושב שיהיו לך חיים יותר טובים עם מישהי ממוצא מעורב, ומכאן נלמד שאשכנזייה טהורה הופכת לסוג ב', מדוע ולמה לדעתך חייך לא יהיו טובים יותר דוןקא איתה? והאם לדעתך גם אני צריכה לחפש מישהו מעורב?(; ... אגב, כבר הפסקתי לספור ממזמן עם כמה...אתה סופר?(;... בכל מקרה רובם לא היו אשכנזים כך שאין לי ממש מידע חזק ומבוסס...אתה מתפלל איתם.חי איתם ורואה בדיוק איך הם מתנהגים בבית לנשים וכו'(;....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2019 20:30 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד*.... חחח כן אתה חושב שיהיו לך חיים יותר טובים עם מישהי ממוצא מעורב, ומכאן נלמד שאשכנזייה טהורה הופכת לסוג ב', מדוע ולמה לדעתך חייך לא יהיו טובים יותר דוןקא איתה? והאם לדעתך גם אני צריכה לחפש מישהו מעורב?(; ... אגב, כבר הפסקתי לספור ממזמן עם כמה...אתה סופר?(;... בכל מקרה רובם לא היו אשכנזים כך שאין לי ממש מידע חזק ומבוסס...אתה מתפלל איתם.חי איתם ורואה בדיוק איך הם מתנהגים בבית לנשים וכו'(;....

אולי יהיו לי, אבל 'האמת' שיש גם אשכנזיות למהדרין שהן מעורבות כי זה עניין של אופי אינדווידואלי.
'קלפטות' קיימות בכל מוצא ומנטליות.
לגבייך, אינני יודע יכול להיות שכאשר תינשאי, תירגעי ותתמתני מעט כי בשנים האחרונות את במצב של 'ארי בסוגר'.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2019 20:34 לינק ישיר 

בס"ד*.... חחחח ארי בסוגר? מה הכוונה? ובלי ציניות(;... מזה בשבילך אישה קלעפטה?(;

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2019 20:39 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד*.... חחחח ארי בסוגר? מה הכוונה? ובלי ציניות(;...
את 'מתה' לצאת מהמצב אבל 'חיה' אותו בכל רגע ורגע.

מזה בשבילך אישה קלעפטה?
עריצה, ערמומית, נכלולית ומניפולטיבית, כל אחד מהם או למרבה השמחה... כל המעלות הנ"ל שהתקבצו למקום אחד.

.

תוקן על ידי גרושי ב- 03/10/2019 18:39:39

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2019 20:49 לינק ישיר 

בס"ד*.... אמממ אני לא "מתה" לגמרי טוב לי בחיי גם כך(; רק שאני רוצה כבר לעבור ליעדים אחרים בחיי ולעשות על זה ווי(; ואני לא חיה אתזה כל רגע...יש לי עוד המון דברים על הראש אבל זה כן נמצא אצלי בראש סדר העדיפויות.... ואיך זה קשור למוצא עדתי מעורב?(;.... אמממ מזה בשבילך עריצה וכל מה שכתבת?איך זה מתבטא בחיי היום יום...תן דוגמאות.....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2019 20:59 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד*.... אמממ אני לא "מתה" לגמרי טוב לי בחיי גם כך(; רק שאני רוצה כבר לעבור ליעדים אחרים בחיי ולעשות על זה ווי(; ואני לא חיה אתזה כל רגע...יש לי עוד המון דברים על הראש אבל זה כן נמצא אצלי בראש סדר העדיפויות.... ואיך זה קשור למוצא עדתי מעורב?(;.... אמממ מזה בשבילך עריצה וכל מה שכתבת?איך זה מתבטא בחיי היום יום...תן דוגמאות.....

אני מקווה שעל המוות לא תרצי לעשות ווי.
טיפוס שלא מתחשב בשני הוא סוג עריץ.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2019 21:13 לינק ישיר 

בס"ד*.... אם מוות היה דבר מגרה אז כן(; אבל מי רוצה להגיע לעולם האמת?לך תדע אם יהיה לי גהינום או גן עדן(; מעדיפה לדחות את הקץ(; ולחיות בזוגיות אוהבת עד הגאולה... אממ תן דוגמא לחוסר התחשבות של אשכנזיה?(;

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2019 21:19 לינק ישיר 

הנה מקרה של חוסר התחשבות שיכול להיות בכל המוצאים והמנטליות, מעורבים וגזעיים: בשעה מישהו מבני הבית ישן עושים ספונג'ה בהזזת כיסאות ועוד מיני רעשים מבלי להתחשב בכך שאולי זה יעורר אותו וכיו"ב.

תוקן על ידי גרושי ב- 03/10/2019 19:19:02

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2019 21:26 לינק ישיר 

בס"ד*.... אתה מתכוון בלילה או ביום?והאם הגבר אמר מראש שחשוב לו שקט או שמצפה שתבין לבד?(; דבר שני אני חושבת שכדאי שהיא תישן ואתה תעשה ספונג'ה בשקט ואז לא יהיו תלונות מה אתה אומר?(;

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2019 21:31 לינק ישיר 

נצא מנקודת הנחה שהוא / היא  לא אמר/ה שום דבר אלא הלך/כה לנוח.
ההגיון שלי אומר שגם בכזה מצב צריך להתחשב ולהזיז את הדרוש במינימום רעש ובתשומת לב יתירה.

אגב, אם את מכנה אותי בלשון נוכח אז אולי תגלי לי מי זאת 'היא', טלפון כבר אשיג לבד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2019 21:44 לינק ישיר 

בס"ד*..."היא" זאת אישה פלמונית(;.... אז הנה לך דוגמא לכך שלא בהכרח מה שאתה חושב זה אכן מתפרש כחוסר התחשבות מצידה... אם בביתה נהגו למשל להרעיש בלי להתחשב בישנים כל עוד הם לאמבקשים במפורש...היא חושבת שזה טבעי ולא רעש ממש מפריע עד כדי להדביק לה כינוי של "קלפטע" ... נגיד בביתי ברוך האחים יש רעש תמיד... ואם אני רוצה לזכות בשקט חייבת אנוכי לדרוש מאה ואחד פעמים...ובחופש גם בלילה אין שקט... מי שגדלה בבית כזה חושבת שרעש שזה דבר טבעי,וזה למה צריך להעלות לכף זכות בהתחלה ולתקשר ולהביט על הזולת בעין טובה כי כל אחד בא מבית אחר עם מנהגים אחרים לגמרי...ורק תקשורת טובה ועין טובה יכולים להציל את המצב ולגרום לזוגיות להיות טובה...כי אם תחשוב כך בסתר ולא תשתף אותה/לא תעלה לכף זכות היא תרגיש שאתה לא מעריך אותה וזה הדרך לחוסר רגש ואהבה בחיים...♡

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 03/10/2019 19:47:25

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2019 22:00 לינק ישיר 

את לא חושבת שאם את ביקשת מאה ואחת פעמים, הוצאת כבר את בעלך יד"ח מלבקש אפילו פעם אחת??
מי כמוך אמור להבין כמה יקרה וחשובה 'פיסת שקט'.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > ממבט נוצץ למבט מאובן...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 ... 18 19 20 לדף הבא סך הכל 20 דפים.

bholext