בית פורומים שידוכי חרדים

ממבט נוצץ למבט מאובן...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/10/2019 22:01 לינק ישיר 

בס"ד*... ואגב, אם בן זוגי ישטוף ויעשה רעש זה יעשה לי טוב בלב(; כל הזזת כיסא שלו תדגיש לי כמה שהוא אכפתי לבית ועוזר לי(:...ואם יהיה שקט לא אדע אם קורא עיתון או עוזר...כך שכמה שיותר רעש כך הוא יקבל יותר נקודות אצלי בלב ואודה לה' שזכיתי בבן זוג כזה מפנק ואוהב(: ...כשאקום ארגיש לגמרי נינוחה וחזקה כמו אריה ...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 03/10/2019 20:00:59

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2019 22:05 לינק ישיר 

בס"ד*....חחח לא כי הפסקתי לבקש מאה ואחד פעמים והתרגלתי לרעש...רק כשזה מוגזם ומשתוללים קרוב לחדר שלי אני לפעמים מוצאת כח לצאת ולבקש... אבל מי מדבר על רעש של שטיפה?זה נקרא רעש נעים ושקט בביתנו...כמו מנגינה עריבה אחרי סערה...(;

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 03/10/2019 20:05:14

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2019 22:09 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד*... ואגב, אם בן זוגי ישטוף ויעשה רעש זה יעשה לי טוב בלב(; כל הזזת כיסא שלו תדגיש לי כמה שהוא אכפתי לבית ועוזר לי(:...ואם יהיה שקט לא אדע אם קורא עיתון או עוזר...כך שכמה שיותר רעש כך הוא יקבל יותר נקודות אצלי בלב ואודה לה' שזכיתי בבן זוג כזה מפנק ואוהב(: ...כשאקום ארגיש לגמרי נינוחה וחזקה כמו אריה ...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 03/10/2019 20:00:59

או קיי, רצתי להפעיל את השואב אבק + מאוור וגם עושה לי פן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2019 22:16 לינק ישיר 

בס"ד*.... אם בן זוגי יעשה כך אקום ואבקש יפה שיעשה אתזה בזמן אחר ואודה לו שעוזר בבית...אך לא אצפה ממנו תמיד להבין לבד..לפעמים בן אדם לא עושה בכוונה אלא יש לו רשימת מטלות במוח..והוא שוכח לרגע שיש מישהו בבית שהלך לישון...חושבת שצריך לתקשר ולא לדמיין שהשני יבין...לפחות בהתחלה עד שכל אחד מכיר ויודע מה השני אוהב או לא אוהב בחייו(;

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 03/10/2019 20:16:53

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2019 22:18 לינק ישיר 

מסכים לחלוטי חלוטין.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2019 22:33 לינק ישיר 

בס"ד*....חחח לא בטוח שתמיד אדבר יפה...אם לא ארגיש טוב יש מצב שאוציא עליו קצת פיוזים אם יעשה רעש שלא קשור לעזרה(;...אבל פה ושם מעידות זה בסדר כל עוד ב80% אחוז אהיה נחמדה וטובה(; זה בעצם מה ששמעתי בהרצאה על זוגיות...לא חייבים להיות מושלמים תמיד וגם לא לצפות מהבן זוג למושלמות ולהבין שגם הוא בן אדם עם נפילות ומצבי רוח... אך ש80% לפחות יהיה חיובי...זה מרגיע מאד שבן אדם יודע שפה ושם מותר לטעות(; יש עוד טיפ ששמעתי וזה שעל כל ביקורת אחת צריך 5 מחמאות... עם בסיס כזה ניתן לבנות משהו טוב....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2019 23:31 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד*...רציף, ז"א שאם אשכנזי פוגש אשכנזי מוזר וטיפוס הוא ייתיחס אליו בכבוד ולא כאוויר רק בגלל שהמוצא זהה בתור הזדהות?ואגב אני יודעת שיש אשכנזים קרים, עליהם אני לא מדברת כלל(; הם לא עוברים אצלי את הפגישה הראשונה....דיברתי אך ורק על החמים שמראים רגשות ואהבה כשהם רוצים(; האם הם מתהפכים אם במוח שלהם קיבלו פקודה שזיהתה את האדם החיצוני כ"לא מתאים" ואז הופכים אותו לאוויר?

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 03/10/2019 18:08:36

אצל כל עידה זה יכול לקרות,
שנפגשים עם מישהי והיא לא התיחסה יפה נגיד, ואז האהבה יורדת ונעלמת.
עקב הבדלי עידות, זה קורה יותר
שאשכנזי יסלוד מספרדיה חופרת לדוגמה, ואז הוא יתרחק, כי זה ממש לא מתאים לו להיות בקשר עם דחפור

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2019 23:49 לינק ישיר 

בס"ד*....חחח מבינה שנגעתי לך בנקודה רגישה(;... ואז אתה מנסה להחזיר בחזרה..ממש לא התכוונתי לדבר נגד אשכנזים הם מדהימים,חכמים ומפנקים מאד...אלא רציתי להכיר את המנטליות שלכם לעומק כדי לדעת מה מתאים לי כבחורה מעורבת...אני בעצמי חווה קור נחמד מאמי...יש בזה גם משהו יציב וטוב אך באלי גבר שיודע לתת אהבה אמיתית בלי סכנת קור(;....וחבל שאתה מדבר אלי ברמז בחוסר כבוד...זה לא מתאים לך...וגם אינך יודע מה היה כדי לקבוע שה"ספרדיה חופרת"...חושבת שבדיון כמו בדיון צריך לשמור על כבוד הדדי ואם לא נעים לך ששואלת על המנטליות של עדתך פשוט תגיד אבל להחזיר עקיצה לא מוציא אותך גבר(;...חושבת שכדאי שתתנצל שמדבר כך על ספרדים...טיפוסים מוזרים יש בכל העדות וחופרים יש בכל העדות...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2019 23:55 לינק ישיר 

נ. ב. אשכנזי עלול להתרחק מספרדיה שלא עלינו מדברת בסלנג או במבטא שזר לו, או שהיא נראית זולה או שונה בעיניו או לא עדינה, יש את התכונות היחודיות שעלולות להפריע, או אפילו אופי הבגדים המזרחי שלה, גם אם זה לא ממש מורגש

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2019 00:02 לינק ישיר 

בס"ד*....לא שאלתי מה גורם לאשכנזי לא לרצות בחורה ובכלל לא דיברתי על דייטים(; דיברתי על משהו ספציפי על אופי בלבד ולא מה הגורמים לאופי להשתנות...אדם שהוא טוב הוא טוב לכולם ולא רק למי שבא לו טוב בעין.את ההנהגה הגויית הזו תשאיר לגרמנים(;

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/10/2019 10:30 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד*....לא שאלתי מה גורם לאשכנזי לא לרצות בחורה ובכלל לא דיברתי על דייטים(; דיברתי על משהו ספציפי על אופי בלבד ולא מה הגורמים לאופי להשתנות...אדם שהוא טוב הוא טוב לכולם ולא רק למי שבא לו טוב בעין.את ההנהגה הגויית הזו תשאיר לגרמנים(;

יש דברים שהם בלתי נסבלים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2019 10:52 לינק ישיר 

בס"ד*....בוקר טוב(:...נו ואם יש משהו בלתי נסבל באישתך האם יעזור שתתן לה מבט קר ומנוכר לנצח? אתה יודע כמה פעמים אמי "טועה" ואבי מבליג לה ועדיין אוהב אותה? ואם הוא פגע בה,הוא הולך ומבקש סליחה גורם לה לצחוק מאיזה בדיחת קרש...בלי גאווה....עד שהיא נרגעת...מה אתה חושב שאם תתחתן עם אשכנזייה יהיו לך חיים קלים יותר?(;...אני הייתי עם חברה כזו...עשיתי טעות קטנה(חילוקי דעות לגיטמיים של החלטות תוך כדי טיול)באמצע החופשה,ומאז הייתי אוויר ...כמה שניסתי לבקש סליחה,לא הלך.היא פשוט הרסה את החופשה על משהו פעוט בהחלט...והיא נראית שיא הזורמת,המתוקה והכייפית,אך כשישנים ביחד באותה קורת גג זה כבר שונה ומגלים פנים אחרות לגמרי...כך שאם תטעה אתה תצטרך לעמול המון המון עד שהיא בכלל(אם בכלל)תרצה שוב להביט לכיוונך...בכל מקרה לכל אדם יש תכונה אחת לפחות "בלתי נסבלת" אך כשאוהבים,אוהבים את האדם יחד עם החסרונות...וזה למה אני מתעקשת על אהבה...אם אין אותה.אין כלום בחיים הזוגיים. ואם יש אהבה אמיתית-זה העשירות האמיתית.לא כסף ולא זהב יביאו לך את מה שאהבה אמיתית נותנת...♥ בכל מקרה מבקשת סליחה אם שאלתי שאלות שגרמו לך להרגיש לא בנוח...סולח לי? באמת שהשאלות באו ממקום של לדעת ולהכיר ולא כדי לזלזל ח"ו באף אחד... יש לכל מנטליות מעלות וחסרונות וזה בסדר...(;באנו לעולם גם כדי לעדן את הנפש שלנו ולכולם יש כאן המון עבודה מבאסת(;...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/10/2019 08:57:56

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/10/2019 13:01 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד*....בוקר טוב(:...נו ואם יש משהו בלתי נסבל באישתך האם יעזור שתתן לה מבט קר ומנוכר לנצח? אתה יודע כמה פעמים אמי "טועה" ואבי מבליג לה ועדיין אוהב אותה? ואם הוא פגע בה,הוא הולך ומבקש סליחה גורם לה לצחוק מאיזה בדיחת קרש...בלי גאווה....עד שהיא נרגעת...מה אתה חושב שאם תתחתן עם אשכנזייה יהיו לך חיים קלים יותר?(;...אני הייתי עם חברה כזו...עשיתי טעות קטנה(חילוקי דעות לגיטמיים של החלטות תוך כדי טיול)באמצע החופשה,ומאז הייתי אוויר ...כמה שניסתי לבקש סליחה,לא הלך.היא פשוט הרסה את החופשה על משהו פעוט בהחלט...והיא נראית שיא הזורמת,המתוקה והכייפית,אך כשישנים ביחד באותה קורת גג זה כבר שונה ומגלים פנים אחרות לגמרי...כך שאם תטעה אתה תצטרך לעמול המון המון עד שהיא בכלל(אם בכלל)תרצה שוב להביט לכיוונך...בכל מקרה לכל אדם יש תכונה אחת לפחות "בלתי נסבלת" אך כשאוהבים,אוהבים את האדם יחד עם החסרונות...וזה למה אני מתעקשת על אהבה...אם אין אותה.אין כלום בחיים הזוגיים. ואם יש אהבה אמיתית-זה העשירות האמיתית.לא כסף ולא זהב יביאו לך את מה שאהבה אמיתית נותנת...♥בכל מקרה מבקשת סליחה אם שאלתי שאלות שגרמו לך להרגיש לא בנוח...סולח לי? באמת שהשאלות באו ממקום של לדעת ולהכיר ולא כדי לזלזל ח"ו באף אחד... יש לכל מנטליות מעלות וחסרונות וזה בסדר...(;באנו לעולם גם כדי לעדן את הנפש שלנו ולכולם יש כאן המון עבודה מבאסת(;...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/10/2019 08:57:56

כל זה בא לחפות על איזה משפט אחד על גרמנים ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 04/10/2019 11:01:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2019 14:47 לינק ישיר 

בס"ד*...חחחח(; וחלק מהספרדים לא למדו מהערבים להיות שייחים ושתלטנים(;? כל אחד למד קצת משכניו שאיתם חי בגלות עד שכבר שכחנו מזה להיות יהודי באמת...שיש לנו תורת נימוסין ב"משנה" והחיוך שלנו לא צריך להיות מזוייף כגויים...ודרך ארץ ורגישות יש לנו כבר בהלכות גם בלי האנגלים(;...העונש של בית דין לאדם שלא שומע לפעמים זה "נידוי",גם בתורה מבינים שלעשות מהאדם אוויר זה עונש אלים לא פחות ממכות של אדם ברברי...וזכותי להגיד שאם אדם מתהפך ונוהג בחברו כאילו הוא אוויר רק כי כבר אין לו אינטרסים להשיג אצלו/שהוא לא מהגזע שלו/לא בא לו טוב בעין,הוא לגמרי נוהג כמו גוי... מכיוון שהרבה מהאשכנזים סבלו מהגרמנים בחרתי לתת דוגמא זו כדי לעזור לך להבין איך מוח בלי לב וללא תורה ודרך ארץ,יכולים להפוך את האדם הנימוסי והטוב ביותר,הרומנטי שאוכל יפה עם מפית וסכו"ם יוקרתי לחיה טורפת... אם אתה חושב שזה מנהג יהודי טוב לעשות מבני אדם שלא באים למישהו טוב בעין אוויר, למרות שבית דין לא קבעו שצריך לעשות כך לאותו אדם, אשמח לקבל מקורות ביהדות...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/10/2019 12:53:08

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/10/2019 16:18 לינק ישיר 

אני לא ממש יודע, אבל נראה לי שזה אכן ככה, לפעמים אדם מתעלם מאדם מעצבן, כדי שלא להמשיך לסבול ממנו,
בשידוכים, ציינתי לך, שידוך יכול לרדת כי היא אומרת מאמי וכאלה, או מקללת, ושאר דברים צורמים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > ממבט נוצץ למבט מאובן...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 ... 18 19 20 לדף הבא סך הכל 20 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.