אם הכל נהפך למסחרה ולצחוק ניתן כבר גם למכור תפוחים עם דבש לראש השנה און זיסע חלות! או סכו"ם שלם בחתימתו ולכתוב שזה סגולה לפרנסה שיהיה בצלחת כל טוב ועוד?!או שבגלל שמהבית הגדול והקדוש הזה יצאו בשנים האחרונות מלחמות גדולות בציבור החרדי אז יש "סמליות בשיווק סכינים ואזהרה למתנכלים בעתיד"?
נשלח ב-26/9/2019 08:54
<*>*>
תוקן על ידי ערלכער_ייד ב- 26/09/2019 06:56:14
נשלח ב-26/9/2019 10:53
לה''ו. אם ר'חיים מבטיח לי שהסכין הקדושה תעוף מעצמה לעבר מחבלים, אני קונה את כל הסטוק!
"הסגולה המיוחדת בחתימת ידו של מרן שר התורה, שתפתח לך את שערי הפרנסה לכל השנה"
"לב לאחים, נשק יום הדין"
נ.ב. מאחר והכמות מצומצמת, רוצו להזמין
תוקן על ידי נוירולוג ב- 25/09/2019 19:19:55
יש סגולה ידועה לחתוך לחם עם סכין כסף
יש ערך מוסף בחתימת מרן על הסכין, לגודל חביבותו של מרן בעיני הציבור.
ארגון לב לאחים מפעיל מערך ענק של אלפי פעילים שעושים עבודת קודש, נדרש סכום כסף גדול מידי חודש כדי להחזיק את כל המפעל הזה, והם עושים כל שביכולתם כדי לגרום לציבור להוציא כסף מכיסו ולתרום.
אני לא חושב שיש מקום לזלזל בהם, כשהם מפגינים יצירתיות מסויימת. אף אחד לא חייב אותך לתרום להם, אבל לפחות אל תמנע מאחרים לזכות במצווה.
hot tr.חזינו כשנלחמו במחבלים לא נלחמו ע"י מופתים,אלא ע"י כל דאלים גבר וזה הכוונה נשק יום הדין?כך שאין סיכוי שהסכין יקבל כנפיים...
נשלח ב-26/9/2019 21:04
לה''ו. לך תדע. כשאלוהים רוצה, גם מטאטא יורה... וצדיק גוזר וה'מקיים. אז אחזור שוב: אם ר'חיים יבטיח שיקוקיים ''חרבם תבוא בליבם'' בסכינים אלו, אני קונה את כל הסטוק.
"הסגולה המיוחדת בחתימת ידו של מרן שר התורה, שתפתח לך את שערי הפרנסה לכל השנה"
"לב לאחים, נשק יום הדין"
נ.ב. מאחר והכמות מצומצמת, רוצו להזמין
תוקן על ידי נוירולוג ב- 25/09/2019 19:19:55
יש סגולה ידועה לחתוך לחם עם סכין כסף
יש ערך מוסף בחתימת מרן על הסכין, לגודל חביבותו של מרן בעיני הציבור.
ארגון לב לאחים מפעיל מערך ענק של אלפי פעילים שעושים עבודת קודש, נדרש סכום כסף גדול מידי חודש כדי להחזיק את כל המפעל הזה, והם עושים כל שביכולתם כדי לגרום לציבור להוציא כסף מכיסו ולתרום.
אני לא חושב שיש מקום לזלזל בהם, כשהם מפגינים יצירתיות מסויימת. אף אחד לא חייב אותך לתרום להם, אבל לפחות אל תמנע מאחרים לזכות במצווה.