|
|
| נשלח ב-22/11/2019 11:23 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד חחחח זלא עניין של צדיקה  זה עקרון אצלי... כתוב "דרכו של איש לכבוש" אז אני מיישמת זאת בהידור רב. זלא מכובד לבחורה להתחיל עם בחור ולפנות אליו לדעתי  תקשיב אני גאונה בלי לקרוא עליו ורק מהשיר "אוויר צלול" קלטתי שיש לו טאצ' מיוחד וחזני... האוזן המוזיקלית שלי קלטה שיש בו משהו מיוחד והקול שלו לא עבה כיתר החזנים אלא הוא עוצר טון אחד לפני...וזה מהמם השילוב הזה של קול עדין ומאידך חזני  ו...לא תאמין.בדיוק עכשיו קראתי כתבה שאכן הוא חתם חוזה עם חברה אמריקאית שמגלה כשרונות מיוחדים, שזיהו אותו ככזה, ואני? זיהתי אתזה בלי להיות מומחית בשירה  אממ בכתבה(בכיכר השבת) נשמע שהוא רווק, כתוב שהוא התייעץ עם רב לפני שהוא חתם שז"א שיש לו קבלת עול לרבנים- כבר נקודת זכות  כתוב שהמשפחה קיבלה אתזה בשמחה אבל הוא לא הזכיר בת זוג וילדים...מוזר  מצד שני מחתנים שם בגיל 18 כך שיש מצב שהוא בעצם נקרא "זקן" אצלם, שזה טוב,כך לא אצטרך להוכיח ביצועים מיוחדים כדי לזכות בו  או שאולי שבחסידות בעלזא אסור להזכיר את האישה?  פעם ראיתי הזמנה חסידית שכתוב את שם הגבר, ולצד שמו במקום שם האישה כותבים" ורעיתו שתחי' " חחח אני כזה חשבתי: וואו יפה שלכולן יש את אותו שם  אגב,בבעלזא מגלחים לאישה את הראש?מה התנאים?  |
|
זה הכי מכובד לפנות אליו דרך שדכן, בבעלז הנשים מגלחות כמו הגברים, לא נראה לי שהוא יתעקש על זה. תמשיכי לברר אם הוא רווק, את יכולה לגלות אם יש ברכה לאשתו בדיסק שלו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2019 11:38 |
|
| |
בס"ד חחחחח רציני שמגלחים?בטוח ב100%?:) איזה פחד זה...ארגיש ניצולת שואה מאושוויץ...(בעצם מי יצא משם חי?  ) מי אמר לך שהוא לא רוצה כך?אומנם בשיר חד גדיא הוא נראה קצת שובב אך עדיין הוא שומע לרבנים ואדוק... כך שלמה שיוותר על מנהג חסידי שורשי?חסידים מאד קנאים למנהגים שלהם  אממ אין לי דיסק שלו  אולי תבדוק אתה...השדכן הגדול  עזוב,נראה לי ההוא עם הגיטרה מתאים לי יותר  הוא לפחות לא יעשה לי קרחת באמצע השינה 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/11/2019 09:39:40
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2019 01:08 |
|
| |
בס"ד תודה רבה רציף  שבוע טוב לכולם  ו..להקדשה היומית  שיר מתוק וקסום... מזכיר לנו שאנחנו לא לבד, ושיש אבא ששומר עלינו ודואג  ו...כמובן מלא באנרגייה טובה  מאחלת לילה טוב ושמח מלא בחלומות חסידיים  באהבה, חייכנית  כבר הקישור...
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/11/2019 23:15:00
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2019 09:49 |
|
| |
בס"ד חחחחח רציני שמגלחים?בטוח ב100%?:) איזה פחד זה...ארגיש ניצולת שואה מאושוויץ...(בעצם מי יצא משם חי?  ) מי אמר לך שהוא לא רוצה כך?אומנם בשיר חד גדיא הוא נראה קצת שובב אך עדיין הוא שומע לרבנים ואדוק... כך שלמה שיוותר על מנהג חסידי שורשי?חסידים מאד קנאים למנהגים שלהם  אממ אין לי דיסק שלו  אולי תבדוק אתה...השדכן הגדול  עזוב,נראה לי ההוא עם הגיטרה מתאים לי יותר  הוא לפחות לא יעשה לי קרחת באמצע השינה 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/11/2019 09:39:40 |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2019 11:42 |
|
| |
|
אז בדקתי ומצאתי שהזמר שלום למר נשוי ואב לשלושה (לפחות) עדיין לא מצאתי את המספר שלו, נראה לי שזה לא כל כך נחוץ.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2019 13:30 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
|
2 הסבתות שלי הן ניצולות שואה מאושביץ, הן היו אז צעירות ועבדו שמה
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2019 13:33 |
|
| |
|
אז בדקתי ומצאתי שהזמר שלום למר נשוי ואב לשלושה (לפחות)
עדיין לא מצאתי את המספר שלו, נראה לי שזה לא כל כך נחוץ..
|
|
בס"ד חחחח ידעתי שאתה שדכן ממולח  איזה אבידה...אמרתי לך שרוב המיוחדים תפוסים  מצחיק שבכתבה הוא לא מזכיר את אישתו,באמת אסור לדבר על האישה ולהזכיר את שמה בפומבי? טוב...נראה אותך מוצא פרטים על הבחור עם הגיטרה האדומה...זה בכלל מאתגר  נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2019 13:56 |
|
| |
|
אז בדקתי ומצאתי שהזמר שלום למר נשוי ואב לשלושה (לפחות)
עדיין לא מצאתי את המספר שלו, נראה לי שזה לא כל כך נחוץ..
|
|
בס"ד חחחח ידעתי שאתה שדכן ממולח  איזה אבידה...אמרתי לך שרוב המיוחדים תפוסים  מצחיק שבכתבה הוא לא מזכיר את אישתו,באמת אסור לדבר על האישה ולהזכיר את שמה בפומבי? טוב...נראה אותך מוצא פרטים על הבחור עם הגיטרה האדומה...זה בכלל מאתגר   |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2019 14:05 |
|
| |
בס"ד חחחח כן אבל יש לי עקרון שכרגע הגבר צריך להגיע עד אלי... אחרי חתונה,אנסה לחיות שם ונראה  חחח מה אתה משווה את כל האמריקאים אליו? הוא נראה הכי חברהמן ומתוק שם  ואם כבר מצאתי מישהו מתאים,אז למה לנסות עם אחרים? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2019 14:33 |
|
| |
בס"ד אגב, אם כבר דברנו על השואה... בעקבות הדיון שהתפתח באשכול "כמה האישה שווה", אדם טוען שהאשכנזים היו עניים מאד לפני השואה, ידוע לי שיהדות גרמנייה וכל הסביבה האירופית חיו טוב. חסר לי מידע סופי על יהדות פולין, יש לי תחושה שחלק ממשפחתך היו מפולין,האם היה לכולם שם דירות ורובם חיו רמת חיים סבירה עד טובה מאד, עד שהנאצים,ימח שמם, עלו לשלטון? אגב,אם אני הייתי בתקופה הזו,עוד הייתי מתה ברכבות הבקר,רק מהצפיפות החונקת... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2019 14:41 |
|
| |
בס"ד חחחח כן אבל יש לי עקרון שכרגע הגבר צריך להגיע עד אלי... אחרי חתונה,אנסה לחיות שם ונראה  חחח מה אתה משווה את כל האמריקאים אליו? הוא נראה הכי חברהמן ומתוק שם  ואם כבר מצאתי מישהו מתאים,אז למה לנסות עם אחרים?  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2019 14:44 |
|
| |
בס"ד אגב, אם כבר דברנו על השואה... בעקבות הדיון שהתפתח באשכול "כמה האישה שווה", אדם טוען שהאשכנזים היו עניים מאד לפני השואה, ידוע לי שיהדות גרמנייה וכל הסביבה האירופית חיו טוב. חסר לי מידע סופי על יהדות פולין, יש לי תחושה שחלק ממשפחתך היו מפולין,האם היה לכולם שם דירות ורובם חיו רמת חיים סבירה עד טובה מאד, עד שהנאצים,ימח שמם, עלו לשלטון? אגב,אם אני הייתי בתקופה הזו,עוד הייתי מתה ברכבות הבקר,רק מהצפיפות החונקת...  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2019 14:48 |
|
| |
אוקי, הבחור פנוי !! יש לי רק שם משפחה שלו, שאלתי מישהו לגביו, וההוא מתעסק בשידוכים והוא אמר לי, אם את רוצה אז אמסור לך את הפרטים שלו והוא ינסה לשדך ביניכם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|