בס"ד
חחחחח

זהו שבדיוק אחרי שאמרתי לו "לא" הוא ניסה לחזור ובסוף התייאש והתחתן אחרי חודש/חודשיים עם בחורה "מלאה" שנראית כמו אמא שלו...כך שאיבדתי את הגמד...

וקשה לי להתחתן עם אחד כזה...אני רוצה להרגיש שהתחתנתי עם גבר,לא עם חיית מחמד...
למרות שהוא היה בחור חכם ומצחיק...הוא בטוח היה נותן לי הכל בשפע ובכבוד ונראה אחד שלא היה מתערב לי כלל בחיי ורק עוזר ותומך ומחייך כל היום...

אבל שוב...הפריע לי שעם עקבים אני עוקפת אותו

וזלא רק הגובה,הוא היה עדין בצורה לא גברית...
חומצזה שחשבתי מה טוב לו,ושמגיע לו משהי שאוהבת אותו ומעריכה אותו וגאה לצעוד לצידו ברחוב...
לכל בן אדם מגיע אהבה והערכה ואם אני לא בטוח יכולה לספק לו אתזה...אז משהי אחרת תתן לו, אנלא אתחתן עם מישהו רק כי לי יהיה טוב.
חשוב לי שגם לו יהיה טוב איתי ואם אני מרגישה שלא אוכל לספק לבחור הערכה ואהבה אז לא אתחתן איתו גם אם יציע לי את כל הזהב שבעולם

(אלא אם כן אני אפסיק להאמין באהבה ואהיה רובוט,אז?יהיה מכירה פומבית,למרבה במחיר

ואז כבר לא אכפת לי להתחתן עם אחד שיביא לי את החיים הטובים ביותר,כל עוד הוא לא דוחה ומקיים תורה ומצוות(; )
אך חתונה זלא כסף וזלא יופי זה 2 חצאי נשמות שמתחברים יחדיו...למטרה משותפת.כשכל אחד צריך לכבד את תפקידו ומקומו של השני ולעזור
וכמובן שכל אחד צריך להפרות אחד את השניה וכדי שיוכל לצמוח ולהשתמש בכשרונות שה' נתן לו

ורק עם אחד שמרגישים שנוכל לתת אהבה והערכה ולקבל, איתו ולצמוח ביחד מתוך אחווה וכבוד,מתחתנים