|
|
| נשלח ב-31/10/2019 00:31 |
|
| |
בס"ד טוב הרסת לי את האנרגייה הטובה...  אני הולכת להקדיש עוד שיר מקפיץ  ואתה תוכיח שאתה לא חנון עכשיו  ... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2019 10:34 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד טוב הרסת לי את האנרגייה הטובה...  אני הולכת להקדיש עוד שיר מקפיץ  ואתה תוכיח שאתה לא חנון עכשיו  ... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2019 12:27 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
בס"ד טוב הרסת לי את האנרגייה הטובה...  אני הולכת להקדיש עוד שיר מקפיץ  ואתה תוכיח שאתה לא חנון עכשיו  ... |
|
שיר של כושים איפשהו
בום בום בום
|
|
בס"ד חחחח  ב"ה. . . הכושים מביאים המון פלפל לעולם  יפה נרשמה השתפרות במצב. כבר לא מבקר.רק מסביר את סגנון השיר  השלב הבא בטיפול, זה לשים את השיר בווליום גבוה בבית, כדי לראות איך הוריך יגיבו... 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 31/10/2019 10:29:05
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2019 12:55 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2019 14:58 |
|
| |
|
שיר של כושים איפשהו
בום בום בום
|
|
בס"ד חחחח  ב"ה. . . הכושים מביאים המון פלפל לעולם  יפה נרשמה השתפרות במצב. כבר לא מבקר.רק מסביר את סגנון השיר  השלב הבא בטיפול, זה לשים את השיר בווליום גבוה בבית, כדי לראות איך הוריך יגיבו... 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 31/10/2019 10:29:05 |
|
אני לא שש לבקר. העיקר להיות בשמחה - גם עם שירים לא לעניין. את שמה כאן שירים מעודנים יחסית. חשוב גם להגיד ששירים כאלה נפש היפה אינה סובלתם, ועדיף לא לשמוע אותם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2019 15:01 |
|
| |
רציף
הנה שיר חדש ויפהפה מאת הזמר והיוצר המוכשר ליפא שמעלצער, מוקדש לחייכנית וכל המשפחה שתחיה
https://youtu.be/Ui7NHSCcjQg
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2019 15:19 |
|
| |
|
שיר של כושים איפשהו
בום בום בום
|
|
|
אני לא שש לבקר. העיקר להיות בשמחה - גם עם שירים לא לעניין. את שמה כאן שירים מעודנים יחסית. חשוב גם להגיד ששירים כאלה נפש היפה אינה סובלתם, ועדיף לא לשמוע אותם
|
|
בס"ד אמממ הנפש שלי דווקא יפה מאד ב"ה  אבל זכותך לא לאהוב את הסגנון...  נו שויין יש אנשים שמבינים בני אדם שרואים סרטונים פרוצים וגסים,לא עלינו של תרבות הגויים...העיקר שזה בסתר  אבל מוזיקה קצת שובבה של זמר חרדי? נישט.זה אסור מחמת הנפש "היפה" נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי חייכנית770 ב- 31/10/2019 13:22:14 |
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2019 15:27 |
|
| |
בס"ד תודה רבה...  יפה למדת ממני משהו  ...תלמיד מצטיין  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2019 15:29 |
|
| |
בס"ד חחחח  תודה רבה  אתה מתחיל להתקרב לסגנון שאני רוצה... פעם הבאה בבקשה שיר מקפיץ של ליפא...  משהו עם המילים "דרום.צפון.למעלה.למטה וואו" נראה אותך מוצא נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2019 15:34 |
|
| |
בס"ד תודה רבה...  יפה למדת ממני משהו  ...תלמיד מצטיין  |
|
פעם ראשונה לא ממש הקשבתי, כתבת שוב אז קבלתי וישמתי. תודה
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2019 15:34 |
|
| |
|
שיר של כושים איפשהו
בום בום בום
|
|
|
אני לא שש לבקר. העיקר להיות בשמחה - גם עם שירים לא לעניין. את שמה כאן שירים מעודנים יחסית. חשוב גם להגיד ששירים כאלה נפש היפה אינה סובלתם, ועדיף לא לשמוע אותם
|
|
בס"ד אמממ הנפש שלי דווקא יפה מאד ב"ה  אבל זכותך לא לאהוב את הסגנון...  נו שויין יש אנשים שמבינים בני אדם שרואים סרטונים פרוצים וגסים,לא עלינו של תרבות הגויים...העיקר שזה בסתר  אבל מוזיקה קצת שובבה של זמר חרדי? נישט.זה אסור מחמת הנפש "היפה"  תוקן על ידי חייכנית770 ב- 31/10/2019 13:22:14 |
|
המוזיקה משפיעה. מוזיקה גסה משפיעה גסות ורצונות מתועבים, זה כל אדם, וגם אם את לא מרגישה זאת נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2019 15:36 |
|
| |
|
שיר של כושים איפשהו
בום בום בום
|
|
|
|
|
בס"ד אמממ הנפש שלי דווקא יפה מאד ב"ה  אבל זכותך לא לאהוב את הסגנון...  נו שויין יש אנשים שמבינים בני אדם שרואים סרטונים פרוצים וגסים,לא עלינו של תרבות הגויים...העיקר שזה בסתר  אבל מוזיקה קצת שובבה של זמר חרדי? נישט.זה אסור מחמת הנפש "היפה"  תוקן על ידי חייכנית770 ב- 31/10/2019 13:22:14 |
|
זה לא אסור, הרגע אמרתי שזה מצוה להקשיב למוזיקה כזאת (עדיף בצנעה), אם זה מה שמשמח אותך, נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2019 15:38 |
|
| |
בס"ד חחחח  תודה רבה  אתה מתחיל להתקרב לסגנון שאני רוצה... פעם הבאה בבקשה שיר מקפיץ של ליפא...  משהו עם המילים "דרום.צפון.למעלה.למטה וואו" נראה אותך מוצא  |
|
|
|
|
|
|