|
|
| נשלח ב-20/2/2020 12:55 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2020 23:41 |
|
| |
המחירים שהיו פעם זולים לחרדים הם כתוצאה ממיעוט שירותים שצרך המשתמש החרדי,אך בימינו ,אנו החרדים משלמים הרבה יותר מהחילונים! מי כבר מדבר על השחיטה במכשירים הכשרים?שברור לנו ,על פניו שיש כאן מאפיה של מפיצים, וחסימה של אחרים לשווק את המכשירים?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2020 09:57 |
|
| |
יש הרבה רעות חולות והרבה שחיתות בוועדת התקשורת אבל עד שלא תצא חסימה אחרת שתתאים לבחורי הישיבות ולהנות הסמינר, פעילות הוועדה תמשיך השיא העוצמה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2020 02:48 |
|
| |
ועכשיו חוסמים את קו המידע של משרד הבריאות. פרטים באשכול הנ"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2021 15:28 |
|
| |
חיים גולדברג: בדיון לפירוק 'ועדת הרבנים לענייני תקשורת' משתתפים נציגים מ'רשם העמותות' ונציגי הוועדה, לצידי בכניסה לדיון עומד נציג של 'ועדת הרבנים לענייני תקשורת' עם טלפון לא כשר כך שהוא לא נפגע מהחסימות.

|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2021 16:29 |
|
| |
אחרי שהרבנים נמנעו לטפל בבעיה. שר התקשורת החליט לנסות לטפל. להערכתי, הבעיה לא תיפתר.
https://www.gov.il/he/departments/news/25072021_1 שר התקשורת יועז הנדל החליט: חברות הסלולר יחויבו לפרסם מספרים חסומים בקווים הכשרים, ולנמק את סיבת החסימה תוך יממה. בנוסף, יאסר עליהן לחסום מספרים של מוקדי חירום ומצוקה- יחידה
- נושא
- תאריך פרסום
25.07.2021
בהמשך לשימוע בנושא חסימות בקווים הכשרים, שפירסם משרד התקשורת בספטמבר 2020, החליט היום (א'), שר התקשורת, יועז הנדל, לקבל את המלצות הדרג המקצועי במשרד ולעדכן את רישיונות חברות הסלולר בהתאם לאסדרה החדשה שנקבעה. האסדרה שנועדה למנוע פגיעה אפשרית במשתמשי הטלפונים הכשרים, תחייב את חברות הסלולר לאפשר גישה חופשית למוקדי חירום, מצוקה, רווחה ומספרים ממשלתיים. בנוסף על כך יחוייבו חברות הסלולר לפעול בשקיפות באתר האינטרנט שלהן, ולהנגיש את המספרים החסומיםשר התקשורת, יועז הנדל: "הנפגעים העיקריים מהאופן שבו פועלים הקווים הכשרים הם הציבור החרדי, שמשלם יותר, מקבל פחות ונתון לחסימות שרירותיות. במדינת ישראל אסור שיהיו מרחבי כאוס. ההחלטה היום מחייבת שקיפות מלאה מצד החברות על חסימת טלפונים ותיאסר חסימה של קווים ממשלתיים, ומוקדי חירום והצלה. כמו כן, השקיפות תמגר את השיקולים הלא עניינים שליוו עד עכשיו את מנגנון החסימות. אני תקווה כי יהיה בכך די כדי להסדיר את התחום. אם לא כך, תתווסף רגולציה נוספת". להלן עיקרי האסדרה החדשה: - יאסר על חברות הסלולר לחסום את מספרי הטלפון של מוקדי חירום, מצוקה ורווחה ארציים (מספרים של 3 ו-4 ספרות) ולמספרי טלפון אשר הוקצו למדינה ומוסדותיה. ההחלטה תיכנס לתוקף תוך שלושה שבועות.
- על מנת לייצר שקיפות במספרים החסומים, חברות הסלולר יידרשו לשמור ולתעד את בקשות החסימה עבור כל מספר שנחסם, כולל נימוק סיבת החסימה, למשך כל תקופת החסימה ושנה לאחר שהוסרה.
- חברות הסלולר יידרשו להנגיש באתר האינטרנט שלהן את המספרים שנחסמו, כולל את שם הגורם החוסם ואת תאריך החסימה. החברה תפרסם רשימה של עמותות ותאגידים חסומים, בעוד אנשים פרטיים יוכלו לפנות לחברת הסלולר ולקבל מידע אם הם חסומים ומהי סיבת החסימה. ההחלטה תיכנס לתוקף תוך שלושה חודשים מיום קבלת ההחלטה.
- כל מנוי שנחסם יוכל לפנות לשירות הלקוחות של חברת הסלולר אליה הוא מנוי ולבדוק האם נחסם ואת סיבת החסימה. על החברה לספק מענה לפניה בתוך יום עבודה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2021 17:23 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2021 17:55 |
|
| |
לא רק שלא ייפתר, יש נקודת תורפה שתזיק יותר.
| חריף_ומקשה כתב: |  | אחרי שהרבנים נמנעו לטפל בבעיה. שר התקשורת החליט לנסות לטפל. להערכתי, הבעיה לא תיפתר.
https://www.gov.il/he/departments/news/25072021_1 שר התקשורת יועז הנדל החליט: חברות הסלולר יחויבו לפרסם מספרים חסומים בקווים הכשרים, ולנמק את סיבת החסימה תוך יממה. בנוסף, יאסר עליהן לחסום מספרים של מוקדי חירום ומצוקה- יחידה
- נושא
- תאריך פרסום
25.07.2021
בהמשך לשימוע בנושא חסימות בקווים הכשרים, שפירסם משרד התקשורת בספטמבר 2020, החליט היום (א'), שר התקשורת, יועז הנדל, לקבל את המלצות הדרג המקצועי במשרד ולעדכן את רישיונות חברות הסלולר בהתאם לאסדרה החדשה שנקבעה. האסדרה שנועדה למנוע פגיעה אפשרית במשתמשי הטלפונים הכשרים, תחייב את חברות הסלולר לאפשר גישה חופשית למוקדי חירום, מצוקה, רווחה ומספרים ממשלתיים. בנוסף על כך יחוייבו חברות הסלולר לפעול בשקיפות באתר האינטרנט שלהן, ולהנגיש את המספרים החסומיםשר התקשורת, יועז הנדל: "הנפגעים העיקריים מהאופן שבו פועלים הקווים הכשרים הם הציבור החרדי, שמשלם יותר, מקבל פחות ונתון לחסימות שרירותיות. במדינת ישראל אסור שיהיו מרחבי כאוס. ההחלטה היום מחייבת שקיפות מלאה מצד החברות על חסימת טלפונים ותיאסר חסימה של קווים ממשלתיים, ומוקדי חירום והצלה. כמו כן, השקיפות תמגר את השיקולים הלא עניינים שליוו עד עכשיו את מנגנון החסימות. אני תקווה כי יהיה בכך די כדי להסדיר את התחום. אם לא כך, תתווסף רגולציה נוספת". להלן עיקרי האסדרה החדשה: - יאסר על חברות הסלולר לחסום את מספרי הטלפון של מוקדי חירום, מצוקה ורווחה ארציים (מספרים של 3 ו-4 ספרות) ולמספרי טלפון אשר הוקצו למדינה ומוסדותיה. ההחלטה תיכנס לתוקף תוך שלושה שבועות.
- על מנת לייצר שקיפות במספרים החסומים, חברות הסלולר יידרשו לשמור ולתעד את בקשות החסימה עבור כל מספר שנחסם, כולל נימוק סיבת החסימה, למשך כל תקופת החסימה ושנה לאחר שהוסרה.
- חברות הסלולר יידרשו להנגיש באתר האינטרנט שלהן את המספרים שנחסמו, כולל את שם הגורם החוסם ואת תאריך החסימה. החברה תפרסם רשימה של עמותות ותאגידים חסומים, בעוד אנשים פרטיים יוכלו לפנות לחברת הסלולר ולקבל מידע אם הם חסומים ומהי סיבת החסימה. ההחלטה תיכנס לתוקף תוך שלושה חודשים מיום קבלת ההחלטה.
- כל מנוי שנחסם יוכל לפנות לשירות הלקוחות של חברת הסלולר אליה הוא מנוי ולבדוק האם נחסם ואת סיבת החסימה. על החברה לספק מענה לפניה בתוך יום עבודה.
|
|
לה''ו. מה הפתרון? לזרוק את כל הניידים הנכים לאש, כמו הפאות מהודו שנעשו ע''ז, בגלל שהשתחוו לז'אבו... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2021 18:19 |
|
| |
האמת, גם לי חרה על חסימת כל מיני קוים, ועל התנהלויות נוספות של מכשירים כשרים דפוקים במחירים מפולפלים אבל כשאני רואה מי עומד נגד הוועדה לעניני תקשורת, חברי ממשלה אכולי שנאה שטופה נגד כל ענין דתי, אני מבין שמשהו היה לא בסדר אצלי, וכנראה הוועדה יודעת היטב מה היא עושה..
הערה נוספת לפותח האשכול הדפוק, לכתוב "קוים להתנהלות המגזר החרדי", לכלול את כולם כמקשה אחת בגלל כל דבר קטן שנמצא, גרוע בעיני מכל הדברים האחרים נשואי האשכול, השנאה מעבירה אותך על דעתך, אתה התחלת לכתוב כמו איזה זקן סנילי קוצף שכבר לא יודע מימינו ושמאל..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2021 18:51 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | ואולי גם יחויבו שלמכשירים הכשרים תהיה אפשרות לקבל sms במצב חירום ח"ו
|
|
יש לקוות שהאפשרות הזו תהיה זמינה בכל מצב. לא רק בחירום. ובנוסף גם צילום.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2021 19:26 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | האמת, גם לי חרה על חסימת כל מיני קוים, ועל התנהלויות נוספות של מכשירים כשרים דפוקים במחירים מפולפלים אבל כשאני רואה מי עומד נגד הוועדה לעניני תקשורת, חברי ממשלה אכולי שנאה שטופה נגד כל ענין דתי, אני מבין שמשהו היה לא בסדר אצלי, וכנראה הוועדה יודעת היטב מה היא עושה..
הערה נוספת לפותח האשכול הדפוק, לכתוב "קוים להתנהלות המגזר החרדי", לכלול את כולם כמקשה אחת בגלל כל דבר קטן שנמצא, גרוע בעיני מכל הדברים האחרים נשואי האשכול, השנאה מעבירה אותך על דעתך, אתה התחלת לכתוב כמו איזה זקן סנילי קוצף שכבר לא יודע מימינו ושמאל.. |
|
אוי ואבוי!! ה' ישמור. היה לך הרהורים אחרי ועדת הרבנים?? טוב שיום כיפור מתקרב שתוכל לעשות תשובה. דע, שהרהורי עבירה קשים מעבירה. ולכן תצטרך לעבוד קשה כדי לשוב בתשובה שלמה. כולי תפילה שתצליח. שמח שבזכותי התעוררת לעשות תשובה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2021 19:33 |
|
| |
כל המוסיף גורע אם הם היו שומרים על איזשהו איזון הם לא היו מגיעים למצב הקיים. חסמו קווים על ימין ועל שמאל וקוממו על עצמם רבים וטובים, והנה התוצאות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2021 21:52 |
|
| |
בשורה התחתונה שר התקשורת יועז הנדל התקפל מול ועדת הרבננם לעניני תקשורת. הוא שימר את המונופול שלהם על הקומה הכשרה( חברות הסלולאר לא מתירות קומה כשרה נוספת בהשגחה אחרת) ולא ביטל את האיסור על ניוד מספרים שהוא מוקד כוחה של הועדה. כולה אסר עליהם לחסום מספרים ממשלתיים ומוקדי חירום.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2021 12:13 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | בשורה התחתונה שר התקשורת יועז הנדל התקפל מול ועדת הרבננם לעניני תקשורת. הוא שימר את המונופול שלהם על הקומה הכשרה( חברות הסלולאר לא מתירות קומה כשרה נוספת בהשגחה אחרת) ולא ביטל את האיסור על ניוד מספרים שהוא מוקד כוחה של הועדה. כולה אסר עליהם לחסום מספרים ממשלתיים ומוקדי חירום. |
|
|
|
|
|
|