|
|
| נשלח ב-26/7/2021 15:48 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | בשורה התחתונה שר התקשורת יועז הנדל התקפל מול ועדת הרבננם לעניני תקשורת. הוא שימר את המונופול שלהם על הקומה הכשרה( חברות הסלולאר לא מתירות קומה כשרה נוספת בהשגחה אחרת) ולא ביטל את האיסור על ניוד מספרים שהוא מוקד כוחה של הועדה. כולה אסר עליהם לחסום מספרים ממשלתיים ומוקדי חירום. |
|
חבל מאוד שהוא נתן חוות דעת אנמית כל כך !! ולא פתח את השוק לכניסת ועדות חדשות !! ולצור תחרויות!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2021 21:20 |
|
| |
חצי מיליון המשתמשים בטלפון "כשר" נתונים לחסדי ועדת רבנים שקובעת לאלו מספרים הם רשאים להתקשר. סמנכ"ל חברת "ימות המשיח", ספי לנצ'נר ל- קלמן ליבסקינד: "עם הזמן, קבוצת עסקנים אנונימית השתלטה על הפעילות והיא חוסמת דברים ממניעים כלכליים" סרטון בקישור
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2021 01:33 |
|
| |
יש מעט אלימות, לא מוציאים קול קורא נגד דבר נקודתי, בכלל מנסים לא למחות בשער בת רבים על כל כשל. אני זוכר בזמנו שהבד"ץ הוציאו קול קורא נגד אלימות בהפגנות. לא פעם רבנים רבים מציעים לתקן עניינים מסוימים בין אדם לחבירו, לפרגן ועוד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2021 12:00 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | חצי מיליון המשתמשים בטלפון "כשר" נתונים לחסדי ועדת רבנים שקובעת לאלו מספרים הם רשאים להתקשר. סמנכ"ל חברת "ימות המשיח", ספי לנצ'נר ל- קלמן ליבסקינד: "עם הזמן, קבוצת עסקנים אנונימית השתלטה על הפעילות והיא חוסמת דברים ממניעים כלכליים" סרטון בקישור
|
|
ומה נאמר על כל ההטרדות של כל הפרסומות והדיווחים למיניהם ? שרק אלו שיש להם פלאפון כשר סובלים מהם !!! הם הגדילו לעשות , לא כולם מצנתקים וחלקם אפילו השתדרגו למספר פלאפון שלא יזהו שזה ספאם , גוזלים דעת וזמן , לפעמים מתקשרים בשעות לא שעות .
זה כל כך מכעיס שלפעמים בא לי להעיף את הטלפון הכשר בגלל זה .
לא יכולה לשמוע אותם .
אם זאת לא שליטה וחדירה לפרטיות אז מה זה ?
במגזר החרדי חנכו לבלוע צפרדעים ולשתוק .
מרביצים לך - תשתוק , אל תחלל שם שמים . נהג האוטובוס משפיל אותך - לא נורא , עוד מעט אתה ממילא מגיע ליעד . פקיד בנק מבזה אותך - שטויות מי מכיר אותו עוד חמש דקות .
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2021 12:17 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2022 15:27 |
|
| |
אחרי שהשר החליט לפרק את המונפול המושחת יתד נאמן נזכר לתקוף בחריפות את ועדת הרבנים לענייני תקשורת
|
|
|
|
|