בית פורומים שידוכי חרדים

אבידה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/10/2019 21:08 לינק ישיר 

בס"ד*.... אם אתה רוצה לדעת אם ההתרגשות שלך ממקומות קדושים קשורה לחייך או לא תשאל איך הרגשת כשהגעת בתור ילד(;... אני עסקתי בלאכול חטיפים בצד במקומות קדושים...בכותל לא העזתי להוציא חטיף...כנראה שגם בתור ילדה ידעתי שכותל זה שונה(;

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2019 21:11 לינק ישיר 

בתור ילד הדבר הראשון שהוצאתי זה היה 'שקית הקאה'.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2019 21:18 לינק ישיר 

בס"ד*..... חחחח לא מגרה במיוחד(; אבל אחרי ההקאה התרגשת כמו היום מהמקום?אני חושבת שיש אנשים שמדמיינים שהם מתרגשים מהצדיק...הם מתרגשים רק בגלל שיש להם שק של בעיות ומצאו מקום לפרוק אותו באמונה ששם יגיע מזור לבעייתם...סוג של טיפול פסיכולוגי בחינם וגם כמובן מקום קדוש עם אופצייה שיעלה תפילתם במשלוח ספיישל עד ה' בקו מהיר(;

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 03/10/2019 19:19:40

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2019 21:22 לינק ישיר 

אני חושב שהמקום גורם, בוודאי מקום קדוש, גם אם אגיע ל'יד ושם' אתרגש מאוד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2019 21:29 לינק ישיר 

בס"ד*... טוב יד ושם גם אני אבכה...עצוב ומדכא שם במיוחד במקום שרואים את הסרט על השלדים...אני לא יכולתי לעצום עין בלילה לאחר" הטיול "שם...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2019 21:37 לינק ישיר 

בשבילי רק הסתכלות מבחוץ על 'יד ושם' גורמת לי לא טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2019 21:51 לינק ישיר 

בס"ד*.... דווקא אהבתי את העיצוב בחוץ...חוץ מצבע הביטון המדכא... הקטע שהכי אהבתי שם זה שבכניסה יש מסך ענקי ומשולש אם אנלא טועה(;... בעיצוב יפה ומיוחד...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/10/2019 10:43 לינק ישיר 

רבי שמעון אומר ;
מפני מה אמרה תורה "כי יקח איש אישה" (דברים כב, כד) ולא כתב "כי תלקח אשה לאיש" ?
מפני שדרכו של איש לחזר על אשה ואין דרכה של אשה לחזר על איש, ----משל---- לאדם שאבדה לו אבידה – מי חוזר על מי ?
בעל האבידה מחזר על אבידתו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2019 21:22 לינק ישיר 

בס"ד*....תודה(;וכי נראה לך שאיני יודעת אתזה? הייתי נחה על זרי הדפנה ויושבת לי על כורסתי...אלא ששאלתי ונאמר לי שאצטרך לאמץ את רגליי הענוגות מכיוון שגם עלי מוטל לעזור לבן זוג שלי למצוא אותי ... הרי לא מקובל בדורנו לחזר ברחוב/בפרדס/להגיע לחגיגות ט"ו באב בשמלה קסומה...אם אחכה לחיזורי רחוב המצב לא יהיה טוב(; וכי נראה לך שאתחתן עם שבבניק/זקן/בחור לא דתי(; כי רק אלו בינתיים העזו לחזר אחרי ברחוב...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 06/10/2019 19:35:34

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/10/2019 22:04 לינק ישיר 

בס"ד*... ובעצם זו הסיבה שאם גבר אפילו מנסה לרמוז שאני אגיע אליו(לעירו),הוא נפסל אצלי...כי עצם זה שלא מבין שהוא צריך לחזר ולהגיע זה כבר בעייתי מבחינתי ולא משדר לי גבריות...פעם הפגישות היו נערכות בבית הבחורה,כיבדו אותה והבינו שאין זה מכובד שתצעד בלילות בכל מיני מקומות...היום המצב השתנה וטוב שכך..לא הייתי רוצה שהורי יאזינו לי(; אך עדיין חשוב לי שגבר יבין את ההבדלים ביני לבינו ויעריך אתזה שבכלל יוצאת מהבית עבורו ועוד מתארגנת לכבודו ומכבדת את המעמד...לדעתי,מי שלא מבין הבדלים בהתחלה גם לא יבין בסוף(;...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 06/10/2019 20:06:52

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/10/2019 10:06 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד*... ובעצם זו הסיבה שאם גבר אפילו מנסה לרמוז שאני אגיע אליו(לעירו),הוא נפסל אצלי...כי עצם זה שלא מבין שהוא צריך לחזר ולהגיע זה כבר בעייתי מבחינתי ולא משדר לי גבריות...פעם הפגישות היו נערכות בבית הבחורה,כיבדו אותה והבינו שאין זה מכובד שתצעד בלילות בכל מיני מקומות...היום המצב השתנה וטוב שכך..לא הייתי רוצה שהורי יאזינו לי(; אך עדיין חשוב לי שגבר יבין את ההבדלים ביני לבינו ויעריך אתזה שבכלל יוצאת מהבית עבורו ועוד מתארגנת לכבודו ומכבדת את המעמד...לדעתי,מי שלא מבין הבדלים בהתחלה גם לא יבין בסוף(;...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 06/10/2019 20:06:52

גבר שלא נותן מה שמקובל אז
הוא לא מסור/רציני מסתבר, או שהוא לא יודע מה מקובל,
נהוג שבפעם הראשונה נפגשים בעיר של הבחורה, בפעם השניה בעיר של הבחור וחוזר חלילה

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 07/10/2019 08:12:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2019 11:22 לינק ישיר 

בס"ד

בוקר טוב(: סוף סוף מצליחה להכנס מהאפליקצייה...אין על אדם ה1 הגאון שהמציא אתזה,באמת מקל מאד...אין ההטבה ניכרת אלא בחסרונה(;...

אממ אז זהו שאני לא מתחברת למנהג הזה.
גבר שבאמת רוצה להתחתן צריך להגיע ולחזר תמיד...אם הייתי עושה כך בהחלט שלא היה לי חשק לצאת לשידוכים בכלל...
אני לא מתחברת לשיוויוניות הזו...

זה לא יאה בחורה ליסוע ולכתת את רגליה בחיפוש אחרי בית מלון עלום כשהיא על נעלי עקב...
ולחזור מאוחר בערב- תוך סיכון עצמי עם טיפוסים ברחוב...
גבר שהבחורה מצאה חן בעיניו יגיע אליה תמיד... וידאג לה תמיד.
ואם לא- שיילך ויישאר בביתו,לא מושך אותי גבר שחושב שיוויוני בקטע של חיזור ופינוק.

מה שנותן לי חשק לצאת לדייטים זה כי לי כללים ברורים:
1.אני נפגשת רק בעירי.
2.מקסימום בבית מלון שמוכר לי בעיר קרובה- אם נוח לו יותר מבחינת תחבורה.
3.אם הוא רוצה שינוי אווירה ולפנק הוא לוקח אותי מביתי ומחזיר אותי בשלום.

בינתיים כל הגברים שיצאו איתי עמדו בכללים האלו...
היה אחד שלא אהב את הרעיון,אבל גם אני לא אהבתי אותו, כך שבאמת לא היה איכפת לי אם יילך ולא אראה אותו לעולם...
ובמקרה הוא גם היה באמת לא גברי בעוד תחומים...

אני חושבת שאם בחורה מצאה חן בעיני גבר, הוא יגיע אליה אם תגיד שכך נוח לה ויבין לליבה ומי שלא מבין כנראה שבסתר ליבו היא לא מצאה חן בעיניו...ולכן לא רוצה להתאמץ כי מתלבט עליה,כך שבאמת חבל שהבחורה תתאמץ להגיע עד אליו ועדיף שתסגור סיפור מהר...כי גבר בד"כ כבר בפגישה הראשונה יודע כיוון ברור לכן/ללא(;
ולמילים שלי תמיד יש על מה להסתמך

בד"כ אם גבר מתעקש שבחורה תגיע אליו לאחר פגישה ראשונה,למרות שזלא נוח לבחורה,זה סימן מובהק שהכיוון הוא ל"לא"... והוא רק רוצה להיות בטוח ב"לא" שלו...
או שהוא חושב שהיא "לא שווה" מספיר בשביל להתאמץ,שזה כשלעצמו בעיה גדולה.
כי היא אמורה להתחתן עם מישהו שחושב שהיא שווה מספיק כדי להוריד בשבילה את הירח...לפחות בהתחלה

ברור שבחורה שגרה במקום תקוע צריכה להתחשב בהמשך ולהגיע לעיר שהיא "אמצע הדרך" בשביל שניהם...

לי התמזל המזל ואני גרה במרכז,כך שזה מקל עלי ועל מי שמעוניין לזכות בליבי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/10/2019 22:53 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

בוקר טוב(: סוף סוף מצליחה להכנס מהאפליקצייה...אין על אדם ה1 הגאון שהמציא אתזה,באמת מקל מאד...אין ההטבה ניכרת אלא בחסרונה(;...

אממ אז זהו שאני לא מתחברת למנהג הזה.
גבר שבאמת רוצה להתחתן צריך להגיע ולחזר תמיד...אם הייתי עושה כך בהחלט שלא היה לי חשק לצאת לשידוכים בכלל...
אני לא מתחברת לשיוויוניות הזו...

זה לא יאה בחורה ליסוע ולכתת את רגליה בחיפוש אחרי בית מלון עלום כשהיא על נעלי עקב...
ולחזור מאוחר בערב- תוך סיכון עצמי עם טיפוסים ברחוב...
גבר שהבחורה מצאה חן בעיניו יגיע אליה תמיד... וידאג לה תמיד.
ואם לא- שיילך ויישאר בביתו,לא מושך אותי גבר שחושב שיוויוני בקטע של חיזור ופינוק.

מה שנותן לי חשק לצאת לדייטים זה כי לי כללים ברורים:
1.אני נפגשת רק בעירי.
2.מקסימום בבית מלון שמוכר לי בעיר קרובה- אם נוח לו יותר מבחינת תחבורה.
3.אם הוא רוצה שינוי אווירה ולפנק הוא לוקח אותי מביתי ומחזיר אותי בשלום.

בינתיים כל הגברים שיצאו איתי עמדו בכללים האלו...
היה אחד שלא אהב את הרעיון,אבל גם אני לא אהבתי אותו, כך שבאמת לא היה איכפת לי אם יילך ולא אראה אותו לעולם...
ובמקרה הוא גם היה באמת לא גברי בעוד תחומים...

אני חושבת שאם בחורה מצאה חן בעיני גבר, הוא יגיע אליה אם תגיד שכך נוח לה ויבין לליבה ומי שלא מבין כנראה שבסתר ליבו היא לא מצאה חן בעיניו...ולכן לא רוצה להתאמץ כי מתלבט עליה,כך שבאמת חבל שהבחורה תתאמץ להגיע עד אליו ועדיף שתסגור סיפור מהר...כי גבר בד"כ כבר בפגישה הראשונה יודע כיוון ברור לכן/ללא(;
ולמילים שלי תמיד יש על מה להסתמך

בד"כ אם גבר מתעקש שבחורה תגיע אליו לאחר פגישה ראשונה,למרות שזלא נוח לבחורה,זה סימן מובהק שהכיוון הוא ל"לא"... והוא רק רוצה להיות בטוח ב"לא" שלו...
או שהוא חושב שהיא "לא שווה" מספיר בשביל להתאמץ,שזה כשלעצמו בעיה גדולה.
כי היא אמורה להתחתן עם מישהו שחושב שהיא שווה מספיק כדי להוריד בשבילה את הירח...לפחות בהתחלה

ברור שבחורה שגרה במקום תקוע צריכה להתחשב בהמשך ולהגיע לעיר שהיא "אמצע הדרך" בשביל שניהם...

לי התמזל המזל ואני גרה במרכז,כך שזה מקל עלי ועל מי שמעוניין לזכות בליבי

חייכנית,
מי קבע שאת נפגשת רק בעיר שלך ?,
את לא באה לקראתו וזה לא נשמע הכי טוב, זה מתחיל בזה שאת חייבת לדדות על עקבים דקים טאק טאק טאק טאק...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2019 23:13 לינק ישיר 

בס"ד

התורה קבעה...

איך הוא יחזר אחרי אם אגיע אליו?
גם אם אגיע עם נעלי בית ,אני בעצם מונעת ממנו לקיים את מצוות החיזור בהידור

אני עושה את המצוות הקשורות לנשים...
והוא את המצוות הקשורות לגברים

וכל פעם אני מתחזקת יותר..ייתכן שבעתיד אגיע לשלב מהודר יותר והבחור ייצטרך להגיע לחדרי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/10/2019 23:33 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

התורה קבעה...

איך הוא יחזר אחרי אם אגיע אליו?
גם אם אגיע עם נעלי בית ,אני בעצם מונעת ממנו לקיים את מצוות החיזור בהידור

אני עושה את המצוות הקשורות לנשים...
והוא את המצוות הקשורות לגברים

וכל פעם אני מתחזקת יותר..ייתכן שבעתיד אגיע לשלב מהודר יותר והבחור ייצטרך להגיע לחדרי

נשלח מהאנדרואיד שלי

כאילו את לא מבינה, פתאום.
אחזור שוב,
יש מה שנהוג וסביר ;
פגישה ראשונה - הגבר מגיע לבחורה או באזור, או לרוב מסכמים על איזה לובי של בית מלון, או בית קפה שקט, לא במקום רחוק מדי.
בפגישה השניה - הבחורה מגיעה לעיר של הבחור או נפגשים איפשהו באמצע. הבחורה מתקרבת יותר.

את מספרת לנו שהעקבים מאוד מקשים עלייך, אז למה לך עקבים דקים ? מומלץ שתבואי לקראת.

וכמובן, על הבחור להתעניין וגם להסיע את הבחורה הביתה.
ומסיימים בזמן סביר, כשיש תחבורה סדירה, חושבים על העניין קודם, מתחילים בשעה סבירה, לא חייבים לשוחח מעבר לשעתיים, אפשר להשאר עם טעם של עוד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אבידה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.