בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מופע מיאמי סוכות תש"פ

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/10/2019 07:32 לינק ישיר 

ניורק כתב:

בנתיים ההופעה ממש יפה. ממש אהבתי בכל ההצגה הפחות מעניינת אותי לפחות את השיר שטייגען. אלישע כהן מארק רוזנסטארק שרים ממש טוב. דיברתי עם האמא (היי אגב) היא אמרה שיהיה כמה ילדים שיפרשו בחנוכה ויש כמה שיישארו תלוי קצת בחברים ובעוד כמה דברים כמו הקולות הגיל וכו.
אליעזר הרץ וואו איזה ביטחון חי נושם ובועט את הבמה מנהל את העניינים. תראו בהסרטות.

וואי, חבל.. מקווה שהרוב יישארו לפחות עד פסח כשאהיה שם:(

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/10/2019 07:32 לינק ישיר 

אפרים1 כתב:

עכשיו הפסקה של 10 דקות, התחיל עם מופע חימום של קוסם, אח''כ ארי גולדוואג שר 3 שירים - עם אחד, קה ריבון ולא נפסיק לרקוד.
אח''כ התחילו את ההצגה. הרבה יותר מקצועי וטוב מפסח - גם מבחינת סאונד וגם הסולואים היו הרבה יותר מדוייקים.

בסוף היה הקראת שמות - היחיד שפרש זה טורקיה הגדול (לא דייויד 

ההקראה מוקלטת, בינתיים לא ראו את ירחמיאל. אולי בגלל שהוא בתוך ה30? זכור לי שפריד הופיע בתוך השלושים על אמא שלו
נמשיך לעדכן...

יישר כח על התיעוד:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/10/2019 07:34 לינק ישיר 

ניורק כתב:

ירחמיאל צרוד מאוד בקושי דיבר הזמין את דוד טורקיה להסביר מה הולך לקרות הוא אמר שהם הולכים לשיר שירים לא של מיאמי אבל עם טעם וקטע של מיאמי שרים
עברי אנוכי בני פרידמן
מאך הברכה שמולי יונגר
לפניו נעבוד?
ואהבת לרעך כמוך
להלדיק את האש שוואקי

מעניין למה היה צרוד..
את במחרוזת הם ביצעו גם בהופעת פסח,
השיר לפניו נעבוד זה שיר שירחמיאל הלחין לשלום למר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/10/2019 09:16 לינק ישיר 

מיאמוש את האמת שהרגישו בחסרונך שם. שירה יהודית גם לא הייתה? בכלל כל הקטע של ההצגה בא על חשבון השירים למרות שאהבתי את השיר שטייגען.
וגם היה הרבה מחרוזות של שירים ישנים. היה חסר בשר בהופעה גם זו וגם בפסח מבחינת שירים חדשים אני מבין שאין דיסק חדש כ"כ אז אין כ"כ מה לחדש. אבל זה הרגיש ממש חסר נגיד ההופעה של סוכות שנה שעברה ולפני שנתיים היה יותר בשר מבחינת שירים. גם ארי גולדוואג הגיע ממש בשביל המודעה הוא שר רק 3 שירים בהתחלה וזהו. אין בכלל מה להשוות את מרדכי שפירו שעושה שואוו מטורף או את שמחה ליינר או פריד שקודם כל משדרגים את ההופעה בזה שמביאים תזמורת נורמלית וגם הם עצמם ממש טובים. זה הופעה בפני עצמה.
מצד שני היה מגוון ההצגה עם הילדים הגדולים יותר כמה שירים שרק הם שרו הילדים הקטנים החדשים שרו ממש ממש קצת. אולי ממש בתחילת דרכם. אגב יש שם ילד שממש דומה 2 טיפות לעקיבא אברומוביץ ואחיו. עם משקפיים. צריך לברר... והבוגרים יאמר לשבחם ששרו ממש טוב חלק מקצועי יותר ממש חיפו על טעויות רביעיית העבר. מבושלים יותר..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2020 17:33 לינק ישיר 
revita30l

יש למישהו את המופע???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2020 23:19 לינק ישיר 

שלום רויטל, ברוכה הבאה לפורום שלנו!
מוזמנת לכתוב איך את מכירה את פרחי מיאמי באשכול "נעים להכיר":)
את ההופעה הזאת אלימונסי, הנציג שלנו בארהב, שולח רק לחברים פעילים.
את מוזמנת להיות פעילה בפורום ואז תוכלי לבקש ממנו את המופע.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מופע מיאמי סוכות תש"פ
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.