בס"ד*....הי חבר'ה...זלא סוד שהפנים והלוק הכללי זה כרטיס הביקור שלנו בכל מקום.ובמיוחד בשידוכים...לפני המון זמן חשבתי לכתוב את האשכול אך זה נדחה ונדחה...היום לרגל סוף שבוע וזמן פנוי קצת...זה אפשרי(;♡אשמח לחלוק את ניסיוני האישי לטובת כולם♡♥נתחיל מקודם בשאלה מאיזה גיל צריך לשמור על טיפוח עור הפנים?אז אני חושבת שבכל גיל(מגיל 12 שמתחיל האקנה) ובעיקר מגיל 20...♥הכי חשוב כטיפול יום יומי? קרם לחות,קרם לעיניים וקרם הגנה- חובה, השמש בישראל יכולה ליצור בעור הפנים נמשים ושיזוף חלקי בפנים, מה שיוצר תלות במייקאפ, וזלא ממש כיף לראות את עצמנו במראה כך.♡איזה קרם פנים הכי מומלץ? לדעתי קרם פנים של גאיה-לחובבות הטבעי.וקרם פנים של חווה זינגבוים- חברה רפואית יותר ומדהימה...♡ממליצה מאד על סרום העיניים של גאיה הוא מדהים ושומר יופי על המראה הרענן(:...♡רוגע ושלווה נפשית ושתיית מים עם תזונה בריאה יחד עם תפוח ביום משמרים את המראה הרענן והיפה...♡אם את/ה רוצה להמנע מניתוחי פנים בעתיד ורוצה פנים מתוחות וכמה שפחות סימני גיל,ממליצה להכין את עצמך קודם בצורה של מניעה לפני שזה מתחיל.אני תמיד בעד מניעה כי יותר קשה לתקן מאשר לשמר...מי הכי מומלצת בעיני כשימור הפנים היפות שלנו?אילנה קרן- אישה מדהימה(גרה בתל אביב,לחפש בגוגל(;) ולבבית שמלמדת באופן אישי איך עושים זאת.בסיס השיטה נלמדה בחו"ל, עור הפנים שלנו בנוי שמתחתיו יש מים.שומן ושרירים.עם הגיל יש צניחה של שרירי הפנים והאף וכן מאבדים מים(חומצה אילרונית) ולפעמים גם שומן...ע"י שיטת התעמלות פנים שלא אורכת יותר מ10 דקות(בהתחלה כל יום ואחר כך רק פעמיים בשבוע)יוצרים שרירי פנים מוצקים ולא נותנים להם לנחות מראש(;...שכל אחת תביט בפנים של מבוגרות ותראה...כל השינוי בפנים קורה כי הכל צונח כלפי מטה...והשיטה הזו מונעת הכל מראש.אומנם היא לוקחת קצת יקר על הסדנא הפרטית,אך זה ידע לכל החיים ומונע הזרקות/שהתדירות רחוקה יותר ניתן להתחלק במחיר אח"כ עם חברות/בנות משפחה,שמלמדים אותם את השיטה והן בתמורה יישתתפו במחיר ששילמת)...♡ממליצה על מסכת ההבהרה ששומרת על עור פנים בהיר וקורן,של גאיה/חווה זינגבוים.זה פשוט מדהים כשמשתמשים בו פעם בשבוע....או לפני פגישה/אירוע(;....♡חלק משמירת היופי זה גם לשמור על כושר שמגביר זרימת דם בגוף, זרימת הדם מעודדת ייצור קולגן,חומר טבעי שנוצר בגוף ועם השנים פוחת,הקולוגן אחראי ליצור מראה בריא וקורן לעור מבפנים...♡מגיל 20 ייצור הקולוגן בגוף,מה שאחראי כאמור על המראה הצעיר,פוחת, מליצה לקחת תוספת קולגן (של אלטמן הכי מומלץ,אך יוצרים אתזה מעצמות בקר שלא נשחטו כהלכה ולכן אסור להשתמש בזה)ניתן למצוא בכשרות מהודרת... אני ממליצה על קולגן אקטיב גולד,יש בו גם וויטמין סי ובטעם רימון-לימון נפלא שמשתלב עם השייק/היוגורט, כפית אחת ביום...(:♡מומלץ מדי שבוע/שבועיים לעשות פילינג פנים, שמקלף תאים מתים ומנקה את העור...זה יוצר עור נפלא גם בלי איפור...והאיפור יושב על עור נקי בהרבה יותר יפה(;...אני משתמשת בפילינג עדין של גאיה(חברה שחומרייה איכותיים מאד וטבעיים ברוב הרכיבים)♡כל יום מומלץ לשטוף את הפנים בסבון פנים לפני השינה ולשים קרם לחות וקרם עיניים/קרם לילה למשקעניות(;... בלילה העור סופג הכל טוב יותר וקמים עם עור פנים מהמם ונקי(;...♡שאלת השאלות: איך משמרים( חוץ מהתעמלות פנים) שלא יהיו קמטי הבעה במצח?בזווית העיניים ובכלל?מי שלא רוצה בעתיד לעבור הזרקות אני ממליצה על מוצר שהוא חומר משמר טבעי לעור הפנים, הוא נוצר אחרי מחקרים רבים בגרמניה ומיובא לישראל,המשחה השקופה הזו קצת יקרה אך שווה...במיוחד למישהי בשידוכים שחשוב לה לשמר תמיד את המראה הצעיר ולהראות כמו בת 20 לנצח(;...אז איך קוראים למוצר? ביוטולין. מגיע עד הבית והשירות טוב...♡מסכת פנים מבד של גרנייה-בצבע ירוק הכי מומלצת למראה קורן לפני אירוע...♡לפעמים סתם בשביל התוספת אוהבת לשים שמן קוקוס לחצי שעה על הפנים/שמן זית...זה גם חוויה לפעמים להתפנק הישר מהטבע אך זה לא מספיק כבסיס....♡כדי לשמור על עור הפנים אני ממליצה להשתמש במוצרי איפור איכותיים.וליום יום עדיף טבעיים,כך יש פחות חומרים כימיים שהורסים את העור מבפנים, הבנתי שאיפור לא טבעי בשימוש מרובה יכול לעשות חורים קטנים בפנים...לא יודעת אם זה נכון אך מה שבטוח שטבעי עדיף תמיד במיוחד אם זה גם קליל וגם יפה...על איזו חברה אני ממליצה באיפור? כמובן על גאיה. אך בטוחה שיש עוד חברות טבעיות טובות(בעיקר שנמכרות כאיפור לשבת)...♡לק ג'ל- חשוב שהלק יהיה מחברה עם חומרים איכותיים כמה שיותר, כמו קודי או c.n.c האחרות והזולות אוטומות את הציפורן וזה מזיק לציפורן הטבעית... תמיד לזכור שזול זה יקר(;....חשוב לוודא תמיד שחיטאו את הכל אחרי הלקוחה הקודמת...אם יש בעיות בחיטוי יכול להווצר פטרייה בציפורן...(כך שמעתי)כדי לשמור על כפות הידיים מקרינת u.vשל המכשיר(וכל מכשיר פולט קרינה לפי המחקר שלי) לייבוש לק ג'ל, חשוב לשים מקדם הגנה גבוה, בשימוש רב(ללא מקדם) זה מבגר את מראה עור הידיים טרם עת וחבל(;....והטיפ הכי חשוב מהכל לשמור על חיוך ,שמחה ואמונה וביטחון בה' שמשדר מראה חזק וקורן מבפנים...וזה הכי יפה בעיניי(:כמובן כל אחד או אחת יכולים להוסיף טיפים מנסיונכם האישי...(;
אילנה מרחבי, היא מוכרת ספריי להצמחת שיער, וזה מה שמומלץ, למרות שהיא מוכרת גם 2 סוגי שמפו, שחייבים לשים כל שמפו למשך 10 דקות כל יום. תנסו את הספריי בבוקר ובערב, זה אמור להיות מספיק, וזה יצא לכם חסכוני יותר. המחיר הוא איפשהו 450 שקל, והספריי מספיק לכמה חודשים ויותר. זה המספר שלה 0548416612 אילנה מרחבי. היא גרה במרחק 10 דקות מהתחנה המרכזית בירושלים. ברחוב המ"ג
חחח ברור..כי היית מעדיף להשאר הבחור היחיד שנראה חזק...
אני מדברת מתוך מקום נשי... פעם לא ידעתי לבטא את התת מודע ומה אני רוצה בתור בחורה... והיום כן... אז יש חכמים שיגידו תודה שמגלה וילמדו. ויש את ההיפך שילחמו ויגידו שלא צריך/ שזה רדוד וכו'...
זה המוח שה' יצר לאישה בדיוק כמו שגבר נמשך ליופי גם אם יגיד מאה פעמים "שקר החן והבל היופי, ה' יראת ה' היא תתהלל"...
על איזו משחת שיניים מלבינה אני ממליצה? colgate- optic white.5 days.
קולגייט- 5 ימים. פעמיים ביום ותוך 5 ימים השיניים בהרבה יותר לבנות...
הבנתי שגם יצא של תוך 3 ימים...
אז יש לכם 3 ימים קודם הפגישה להתכונן. וזה מוסיף המון...
*ממליצה לפני פגישה להעביר מגבון על הנעליים... גם אם זה נראה נקי, לפעמים יש אבק או לכלוך קטן ומרוב לחץ לצאת(ותמיד שמים אתזה בסוף, לפחות אני) לא שמים לב...
*ממליצה להגיע עם איפור נקי ולא מעושן מידי בעיניים ועם סומק בולט מדי... אלא לעשות טשטוש טוב... זה יוצר מראה נקי ופחות "ליצני"...
כל ההמלצות שנכתבו לשמירה על עור הפנים הם חלים גם על הצוואר עם אותם חומרים ששמים על הפנים...
בכפות הידיים לא הייתי מבזבזת קרם לחות יקר ששמים על הפנים,אך לגמרי חשוב לשים קרם ידיים טוב מחברה טובה(נגיד בודי שופ/ללין) וקרם הגנה(אפילו של ד"ר פישר ללא ריח) כל יום גם על כפות הידיים.
חשוב מאוד!! כדי שתשמרו על המראה שלכם גם בקבר...בפרט אלו שלא מצאו את זיווגם בחייים... חינטו את עצמכם כדרך שהיו עושים במצריים העתיקה, מי יודע, אולי דווקא במוות תמצאו את השידוך