בית פורומים שידוכי חרדים

איך לשמור על המראה הצעיר והיפה?(:

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/10/2019 22:43 לינק ישיר 
איך לשמור על המראה הצעיר והיפה?(:

בס"ד*....הי חבר'ה...זלא סוד שהפנים והלוק הכללי זה כרטיס הביקור שלנו בכל מקום.ובמיוחד בשידוכים...לפני המון זמן חשבתי לכתוב את האשכול אך זה נדחה ונדחה...היום לרגל סוף שבוע וזמן פנוי קצת...זה אפשרי(;♡אשמח לחלוק את ניסיוני האישי לטובת כולם♡♥נתחיל מקודם בשאלה מאיזה גיל צריך לשמור על טיפוח עור הפנים?אז אני חושבת שבכל גיל(מגיל 12 שמתחיל האקנה) ובעיקר מגיל 20...♥הכי חשוב כטיפול יום יומי? קרם לחות,קרם לעיניים וקרם הגנה- חובה, השמש בישראל יכולה ליצור בעור הפנים נמשים ושיזוף חלקי בפנים, מה שיוצר תלות במייקאפ, וזלא ממש כיף לראות את עצמנו במראה כך.♡איזה קרם פנים הכי מומלץ? לדעתי קרם פנים של גאיה-לחובבות הטבעי.וקרם פנים של חווה זינגבוים- חברה רפואית יותר ומדהימה...♡ממליצה מאד על סרום העיניים של גאיה הוא מדהים ושומר יופי על המראה הרענן(:...♡רוגע ושלווה נפשית ושתיית מים עם תזונה בריאה יחד עם תפוח ביום משמרים את המראה הרענן והיפה...♡אם את/ה רוצה להמנע מניתוחי פנים בעתיד ורוצה פנים מתוחות וכמה שפחות סימני גיל,ממליצה להכין את עצמך קודם בצורה של מניעה לפני שזה מתחיל.אני תמיד בעד מניעה כי יותר קשה לתקן מאשר לשמר...מי הכי מומלצת בעיני כשימור הפנים היפות שלנו?אילנה קרן- אישה מדהימה(גרה בתל אביב,לחפש בגוגל(;) ולבבית שמלמדת באופן אישי איך עושים זאת.בסיס השיטה נלמדה בחו"ל, עור הפנים שלנו בנוי שמתחתיו יש מים.שומן ושרירים.עם הגיל יש צניחה של שרירי הפנים והאף וכן מאבדים מים(חומצה אילרונית) ולפעמים גם שומן...ע"י שיטת התעמלות פנים שלא אורכת יותר מ10 דקות(בהתחלה כל יום ואחר כך רק פעמיים בשבוע)יוצרים שרירי פנים מוצקים ולא נותנים להם לנחות מראש(;...שכל אחת תביט בפנים של מבוגרות ותראה...כל השינוי בפנים קורה כי הכל צונח כלפי מטה...והשיטה הזו מונעת הכל מראש.אומנם היא לוקחת קצת יקר על הסדנא הפרטית,אך זה ידע לכל החיים ומונע הזרקות/שהתדירות רחוקה יותר ניתן להתחלק במחיר אח"כ עם חברות/בנות משפחה,שמלמדים אותם את השיטה והן בתמורה יישתתפו במחיר ששילמת)...♡ממליצה על מסכת ההבהרה ששומרת על עור פנים בהיר וקורן,של גאיה/חווה זינגבוים.זה פשוט מדהים כשמשתמשים בו פעם בשבוע....או לפני פגישה/אירוע(;....♡חלק משמירת היופי זה גם לשמור על כושר שמגביר זרימת דם בגוף, זרימת הדם מעודדת ייצור קולגן,חומר טבעי שנוצר בגוף ועם השנים פוחת,הקולוגן אחראי ליצור מראה בריא וקורן לעור מבפנים...♡מגיל 20 ייצור הקולוגן בגוף,מה שאחראי כאמור על המראה הצעיר,פוחת, מליצה לקחת תוספת קולגן (של אלטמן הכי מומלץ,אך יוצרים אתזה מעצמות בקר שלא נשחטו כהלכה ולכן אסור להשתמש בזה)ניתן למצוא בכשרות מהודרת... אני ממליצה על קולגן אקטיב גולד,יש בו גם וויטמין סי ובטעם רימון-לימון נפלא שמשתלב עם השייק/היוגורט, כפית אחת ביום...(:♡מומלץ מדי שבוע/שבועיים לעשות פילינג פנים, שמקלף תאים מתים ומנקה את העור...זה יוצר עור נפלא גם בלי איפור...והאיפור יושב על עור נקי בהרבה יותר יפה(;...אני משתמשת בפילינג עדין של גאיה(חברה שחומרייה איכותיים מאד וטבעיים ברוב הרכיבים)♡כל יום מומלץ לשטוף את הפנים בסבון פנים לפני השינה ולשים קרם לחות וקרם עיניים/קרם לילה למשקעניות(;... בלילה העור סופג הכל טוב יותר וקמים עם עור פנים מהמם ונקי(;...♡שאלת השאלות: איך משמרים( חוץ מהתעמלות פנים) שלא יהיו קמטי הבעה במצח?בזווית העיניים ובכלל?מי שלא רוצה בעתיד לעבור הזרקות אני ממליצה על מוצר שהוא חומר משמר טבעי לעור הפנים, הוא נוצר אחרי מחקרים רבים בגרמניה ומיובא לישראל,המשחה השקופה הזו קצת יקרה אך שווה...במיוחד למישהי בשידוכים שחשוב לה לשמר תמיד את המראה הצעיר ולהראות כמו בת 20 לנצח(;...אז איך קוראים למוצר? ביוטולין. מגיע עד הבית והשירות טוב...♡מסכת פנים מבד של גרנייה-בצבע ירוק הכי מומלצת למראה קורן לפני אירוע...♡לפעמים סתם בשביל התוספת אוהבת לשים שמן קוקוס לחצי שעה על הפנים/שמן זית...זה גם חוויה לפעמים להתפנק הישר מהטבע אך זה לא מספיק כבסיס....♡כדי לשמור על עור הפנים אני ממליצה להשתמש במוצרי איפור איכותיים.וליום יום עדיף טבעיים,כך יש פחות חומרים כימיים שהורסים את העור מבפנים, הבנתי שאיפור לא טבעי בשימוש מרובה יכול לעשות חורים קטנים בפנים...לא יודעת אם זה נכון אך מה שבטוח שטבעי עדיף תמיד במיוחד אם זה גם קליל וגם יפה...על איזו חברה אני ממליצה באיפור? כמובן על גאיה. אך בטוחה שיש עוד חברות טבעיות טובות(בעיקר שנמכרות כאיפור לשבת)...♡לק ג'ל- חשוב שהלק יהיה מחברה עם חומרים איכותיים כמה שיותר, כמו קודי או c.n.c האחרות והזולות אוטומות את הציפורן וזה מזיק לציפורן הטבעית... תמיד לזכור שזול זה יקר(;....חשוב לוודא תמיד שחיטאו את הכל אחרי הלקוחה הקודמת...אם יש בעיות בחיטוי יכול להווצר פטרייה בציפורן...(כך שמעתי)כדי לשמור על כפות הידיים מקרינת u.vשל המכשיר(וכל מכשיר פולט קרינה לפי המחקר שלי) לייבוש לק ג'ל, חשוב לשים מקדם הגנה גבוה, בשימוש רב(ללא מקדם) זה מבגר את מראה עור הידיים טרם עת וחבל(;....והטיפ הכי חשוב מהכל לשמור על חיוך ,שמחה ואמונה וביטחון בה' שמשדר מראה חזק וקורן מבפנים...וזה הכי יפה בעיניי(:כמובן כל אחד או אחת יכולים להוסיף טיפים מנסיונכם האישי...(;

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 07/10/2019 21:32:54

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/10/2019 22:47 לינק ישיר 

גם גברים צריכים לשים את כל זה ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2019 22:57 לינק ישיר 

בס"ד

חחח ברור

אני רוצה גבר צעיר ויפה לידי...

לא הכל...אבל חושבת שקרם הגנה- זה חשוב גם לגברים.
והתעמלות פנים- טובה גם לגברים.
ואולי גם ביוטולין- לגבר שרוצה לשמור על המראה הצעיר עד החתונה לפחות

לא חייב שיגלה אתזה לבחורה...

נ.ב

האשכול נמחק בטעות כשביקשתי מטום לערוך את הכותרת ורק בזכות אדם ה1 הגאון הצלחתי לשחזר את האשכול לטובת כולם...
אני מודה לאדם על העזרה הרבה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/10/2019 23:40 לינק ישיר 

בס"ד

ועוד משהו...חשוב שהגברים ישימו את השמפו הזה נגד קרחת...

ואולי גם אבקת קולגן...ככה רק בשבילי...

רציף,תוכל לרשום כאן את המספר של אילנה ולפרט מה המעלות של השמפו וכו'?
זה מאד יעזור לי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 07/10/2019 21:39:53

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 07/10/2019 21:40:44

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/10/2019 14:56 לינק ישיר 

אילנה מרחבי, היא מוכרת ספריי להצמחת שיער, וזה מה שמומלץ, למרות שהיא מוכרת גם 2 סוגי שמפו, שחייבים לשים כל שמפו למשך 10 דקות כל יום.
תנסו את הספריי בבוקר ובערב, זה אמור להיות מספיק, וזה יצא לכם חסכוני יותר. המחיר הוא איפשהו 450 שקל, והספריי מספיק לכמה חודשים ויותר.
זה המספר שלה 0548416612
אילנה מרחבי.
היא גרה במרחק 10 דקות מהתחנה המרכזית בירושלים. ברחוב המ"ג

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2019 16:31 לינק ישיר 

בס"ד

תודה רבה רבה רציף

אממ לפי מה שפורסם עכשיו העלות היא בערך 300

יש לי עוד מספר שלה:
02-5004768.יש אופצייה להשיג זאת גם במרכז...

מצויין במודעה שזה גם נגד שיער לבן.
מצמיח זקן ופאות.
מרפא סבוריאה/דרמטיטיס/אלופציה/פסוריטזיס וגרד כרוני בקרקפת...

אז הגיע זמן גאולתכם...
לא להתקמצן ולהתחיל להשקיע בעצמכם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/10/2019 16:38 לינק ישיר 

בס"ד

ועוד טיפ סודי לגברים...

במיוחד הרזים והנמוכים...

מאד יוסיף לשדר הגברי שלכם אם תתאמצו להתאמן ולהראות קצת רחבי כתפיים וזרועות...(וגם תאכלו טוב)

תעשו השתדלות לא להראות כמו בחורה..
כי כל בחורה בתת מודע(גם הדוסית ביותר) רוצה גבר שמשדר חוזק גם פיזית,שיהיה ניתן לסמוך עליו...

בהצלחה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/10/2019 10:45 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

ועוד טיפ סודי לגברים...

במיוחד הרזים והנמוכים...

מאד יוסיף לשדר הגברי שלכם אם תתאמצו להתאמן ולהראות קצת רחבי כתפיים וזרועות...(וגם תאכלו טוב)

תעשו השתדלות לא להראות כמו בחורה..
כי כל בחורה בתת מודע(גם הדוסית ביותר) רוצה גבר שמשדר חוזק גם פיזית,שיהיה ניתן לסמוך עליו...

בהצלחה...

ממה שידוע לי ,
עדיף לפתח ביטחון עצמי,
ואולי אפילו איך לכבוש בחורה.

חייכנית מעדיפה מראה שרירי,
היכונו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2019 21:17 לינק ישיר 

בס"ד

חחחח

ברור שגם מה שכתבת חשוב...

זלא סותר...זה כמו שאיש עסקים מגיע עם חליפה מכובדת כשסוגר עסקה,למרות הביטחון העצמי שחייב לשדר...

גם החיצוניות לדעתי מוסיפה ביטחון עצמי כשהבחור מרגיש חזק וגברי יותר...

ברור שגם אם יגיע רק אם ביטחון עצמי הוא יכול לכבוש...
לכל אחד יש את הקסם האישי שה' נתן רק לו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/10/2019 11:14 לינק ישיר 

בחור עם גובה בינוני ורזה שנראה טוב זה אחלה דבר,
לא פעם הם פקחים,
לא הייתי ממליץ לו לפתח שרירים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2019 11:38 לינק ישיר 

בס"ד

חחח ברור..כי היית מעדיף להשאר הבחור היחיד שנראה חזק...

אני מדברת מתוך מקום נשי...
פעם לא ידעתי לבטא את התת מודע ומה אני רוצה בתור בחורה...
והיום כן... אז יש חכמים שיגידו תודה שמגלה וילמדו.
ויש את ההיפך שילחמו ויגידו שלא צריך/ שזה רדוד וכו'...

זה המוח שה' יצר לאישה בדיוק כמו שגבר נמשך ליופי גם אם יגיד מאה פעמים "שקר החן והבל היופי, ה' יראת ה' היא תתהלל"...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/10/2019 13:21 לינק ישיר 

בס"ד

אבל חשוב לי להוסיף

שיש כאלה שהם מושכים גם כך...

אני לדוג' קונה קבוע בחנות מסויימת שיש שם מוכר תימני נמוך ורזה וללא שרירים...
אבל הוא משדר כ"כ ביטחון עצמי ושמחה
שבאמת לא שמים לב לגובה שלו...

פעם חשבתי לעצמי שאם הוא היה בגילי לא הייתי מסרבת לצאת איתו...(לא שאני יודעת מה גילו אבל קולטים שהוא לא בטוח מגרד את ה20)

הוא כ"כ מנסה להראות גבר...
שפעם אחת הוא כמעט דרס אותי כשעברתי ליד החנות...
רק כדי שאראה שיש לו רכב...

עצר לידי בחריקת בלמים פתאומית שעוררה אותי משאננותי...

היית צריך לראות איך הוא יוצא מהרכב בשוויץ כאילו שהוא לא פחות מחייל קומנדו באמצע פעולה חשאית...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/10/2019 15:47 לינק ישיר 

בס"ד

טיפים נוספים:

*חיוך עם שיניים לבנות זה קסום...במיוחד בדייט

על איזו משחת שיניים מלבינה אני ממליצה?
colgate- optic white.5 days.

קולגייט- 5 ימים.
פעמיים ביום ותוך 5 ימים השיניים בהרבה יותר לבנות...

הבנתי שגם יצא של תוך 3 ימים...

אז יש לכם 3 ימים קודם הפגישה להתכונן.
וזה מוסיף המון...

*ממליצה לפני פגישה להעביר מגבון על הנעליים...
גם אם זה נראה נקי, לפעמים יש אבק או לכלוך קטן ומרוב לחץ לצאת(ותמיד שמים אתזה בסוף, לפחות אני)
לא שמים לב...

*ממליצה להגיע עם איפור נקי ולא מעושן מידי בעיניים ועם סומק בולט מדי...
אלא לעשות טשטוש טוב...
זה יוצר מראה נקי ופחות "ליצני"...

עד כאן להפעם...

באהבה,
חייכנית

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/10/2019 15:53 לינק ישיר 

נ.ב

כל ההמלצות שנכתבו לשמירה על עור הפנים הם חלים גם על הצוואר עם אותם חומרים ששמים על הפנים...

בכפות הידיים לא הייתי מבזבזת קרם לחות יקר ששמים על הפנים,אך לגמרי חשוב לשים קרם ידיים טוב מחברה טובה(נגיד בודי שופ/ללין) וקרם הגנה(אפילו של ד"ר פישר ללא ריח) כל יום גם על כפות הידיים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/10/2019 18:27 לינק ישיר 

תיקון טעות
*אישה יראת ה'

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/10/2019 21:01 לינק ישיר 

חשוב מאוד!!
כדי שתשמרו על המראה שלכם גם בקבר...בפרט אלו שלא מצאו את זיווגם בחייים... חינטו את עצמכם כדרך שהיו עושים במצריים העתיקה, מי יודע, אולי דווקא במוות תמצאו  את השידוך

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > איך לשמור על המראה הצעיר והיפה?(:
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 ... 8 9 10 לדף הבא סך הכל 10 דפים.

bholext