בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מופע מיאמי סוכות תש"פ סיקורים ותמונות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/10/2019 09:15 לינק ישיר 
מופע מיאמי סוכות תש"פ סיקורים ותמונות

סיקור של הופעה פרחי מיאמי חול המועד סוכות תש"פ

בשעה 4:30 אחה"צ יצאתי לברוקלין היה פקק נורא אז היגעתי קצת באיחור וגם למצוא חנייה בניו יורק... אבל בסוף מצאתי משהו ממש דקה מהאולם אבל כבר פספסתי את הפיחה של התזמורת והמופע של הקוסם...אבל שמעתי שממש לא פספסתי כלום...

את מי פגשתי הראשון? לא אחר משושנה ביגון שמיד זיהה אותי ונתנה לי הכרטיס כניסה שלי... והפעם ישבתי מאחורי האימא של אלישע כהן (תמיד היא יושבת מאחורי) אבל משפחת טורקיה ישבו מאחורי ושוחחנו הרבה בהפסקה (לא רק על פרחי מיאמי) והפעם פגשתי את אימא של אליעזר הרץ ואמרתי לה שכולם אוהבים את האנרגיה שלו והיא ענתה לי "אני לוקחת הקרדיט"...

עכשיו לההופעה.

תזמורת: 7 נגנים והפעם הם עשו ממש עבודה מצויינת ורק שני שירים היו פלייבק.

סאונד: היו כמה פעמים שהמקרופונים של הסולואים לא עבדו.

הילדים עשו עבודה נפלא ממש כולם ביצע את הסולו שלו מצויינת.

הזמר אורח היחיד של הערב היה ארי גולדוואג ושר 3 שירים - עם אחד, קה ריבון(של האלבום הראשון) ולא נפסיק לרקוד.
אח''כ התחילו את ההצגה. הרבה יותר טוב מפסח הסאונד והסולואים היו יותר טובים (יותר חזרות אולי?)

בסוף ההצגה ירחמיאל אמר שאשתו שושנה כתבה הטקסט של ההצגה.

הנושא: שבגלל שאין מספיק כסף לישיבה חייבים לסגור הישיבה.

חוץ מהילדים הופיע 2 בוגרים. אחד יוחנן בורנשטיין (ממופע שירו לו זוכרים?) והשני...יושי בנדר (שהוסיף קצת זקן רק לההופעה)

השיר הראשון : "שטייג"

הקטע השני של ההצגה היה שיושי בנדר מבקש כסף מעושר (יוחנן בורנשטיין) ושרים שיר על כסף שזה הכי חשוב ויושי מדבר על תורה שהוא יותר חשוב.

הקטע השלישי: הילדים מנסים לחשוב איך לעזור להישיבה.

(Save The Day) השיר השלישי: 

הקטע שרביעי של ההופעה שהילדים מנסים לבקש כסף מאיזה גביר. ולא הצליח והרב (יושי בנדר) פוגש אותם ואומר להם שצריכים להתפלל.

השיר הרביעי: (רק 3 ילדים) השיר שמע קולינו.

הקטע החמישי: הילדים מדברים איך שלא הצליח לאסוף מספיק כסף והחליטו שהדר היחיד הוא לעשות מופע.

השיר חמישי: (We Will Rise To The Day) ובאמצע השיר ה"עושר" אומר שהוא יתרום סכום גדול להישיבה. ואחרי הסיום שרו שוב את השיר הראשון שטייג  תוך כדי שירחמיאל מכריז השמות של הילדים.

פרחי מיאמי ביחד עם הילדים החדשים חוזר עם פתיח שכבר ביצעו כמה פעמים. מתחיל עם שירו לו,רווח, לא ישא גוי, ומסיים עם השיר We Need You.

מחרוזת שירים שקטים }נוסטלגים} (רק 2 שירים) "אני מאמין" הנוסטלגי ויפה וסיים עם השיר"מהרה".

ירחמיאל ממש לא דיבר הרבה בין השירים היה מוכר שהוא התרגש כמה פעמים (בגלל פטירתו של אבא שלו)

מחרוזת שירים "לא של פרחי מיאמי":

סדר שירים: "עברי אנוכי של בני פרידמן" "מאך א ברכה של שמילי אונגר" "לפניו נעבוד של שלום למר לחן של ירחמיאל" "ואהבת של מיילך קאהן" וסיים עם  "תדליק את האש של שוואקי". הביצוע היה יותר טוב מהמופע בפסח...

אח"כ ירחמיאל הזמין ה"בוגרי מיאמי" יהודה בראון, אביגדור גלוק, חיים גולובן וצבי שמחון.

סדר השירים:

מחרוזת: אדון עולם. שמע ישראל. בשמחה רבה.

שיר שקט: בואי כלה (הקלטתי רק בהתחלה)

וסיימו עם השיר שהיה מוקדש לסיום הש"ס When The Siyum Calls

פרחי מיאמי חזר עם השיר אשמח בה' (מוזיקה פלייבק)

מחרוזת שקטים: תפילת חופה. והשיר "מזל טוב" (אני חושב שהיו כמה זיופים בהשיר)

כאן בדרך כלל מחריזים השמות של הילדים אבל ירחמיאל אמר שהוא עדיין לא יודע השמות של הילדים החדשים והתנצל על כך...

שיר הסיום: שיר שאני יודע ש"מיאמוש" מאוד אוהבת...ויברכם ביום ההוא...יברכך. (כנראה ירחמיאל ראה הסיקור שלי של המופע בפסח אז כתבתי שהייתי מעדיף את השיר הזה כשיר סיום...) ואחרי השיר רקדו ביחד כל הילדים והזמרים אורחים.

אחרי ההופעה שוחחתי עם האמא של אלישע כהן (שעוקבת אחרינו בפורום) סיכמנו שאנחנו מקוים שהוא ישאר במקהלה לפחות עד פסח.

גם דברתי קצת עם שושנה ביגון. שאלתי אם יש אלבום חדש בדרך היא אמרה שלא אבל עובדים על כמה דברים אבל לא אמרה בדיוק על מה... מקווה שאנחנו נידע כמה שיותר מהר.

לסיום כמו תמיד...לבקשת ווידאו נא לשלוח לי מייל (לא הודעה אישי כי זה לא מגיע לפלאפון שלי) ואני ישלח לחברים פעילים בפורום ובתנאי שלא מעבירים הלאה בלי רשות.

(תוקן שגיאת כתיבה)

תוקן על ידי elmonsey ב- 18/10/2019 07:18:03

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/10/2019 09:17 לינק ישיר 
elmonsey

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/10/2019 13:28 לינק ישיר 

גדלתי על אלבומי DVD של מיאמי, החל מהאקספיריאנסים וכלה ביבוא. אבל זו הפעם הראשונה שאני נמצא בהופעה חיה. מדובר בחוויה אחרת לגמרי.

לא אתעכב על מופעי החימום ולא אסכם בצורה כרונולוגית, אגש ישר לעניין:

בזכות אלימונסי אני מכיר את ההצגה עוד מפסח, יש לציין שהילדים השתפרו מאוד. גם כי היה להם עוד זמן לחזרות וגם כי הפעם המיקרופונים עבדו (למעט מקרה 1 או 2).

מרק רוזנסטוק היה מדוייק וחד. 

אלישע כהן פשוט ילד מוכשר. יש לו קול עוצמתי וסוחף. היכולת הווקאלית שלו יוצאת דופן, ורק משתבחת מהופעה להופעה. מקווה שימשיך גם בהופעות הבאות!

אליעזר הרץ מאוד בלט, יש לו נוכחות לא רק בימתית אלא גם ווקאלית. הסולואים שלו היו מצויינים.

אלכס קופר עם קול מתוק.

דייויד טורקיה יורש את התפקיד של אייזיק בנישי ב'מיאמי 25' ושל איצי יעקובוביץ ב'רווח' בתור המרים הרשמי. זה יוצא לו כל כך בטבעיות שקשה להתעלם ולא להסחף למחיאות כפיים סוערות. הקול שלו כבר בשלבי התחלפות מתקדמים, אבל עדיין נשמע מצויין.

סמי סלמה ואהרן מנהים הפתיעו אותי לטובה. 

אליהו זילברברג מזכיר את זלמן פולק.

רוצה לציין לשבח את אריאל אייזנברג על האנרגיות והשואו המדהים שנתן, לא היה אפשר לדמיין שהוא לא הרגיש טוב הערב (לא היה מסוגל אפילו להתראיין… אגב הוא דובר עברית)

בכלל כולם היו מאוד אנרגטיים ועם מלא ביטחון עצמי, הביאו שואו מטורף שקשה להאמין שמדובר פה בילדים בני 13 בסך הכל.

הפרט הזה בלט מאוד כשהילדים החדשים הצטרפו.

קבוצה של כ15 ילדים חדשים, חלקם נראים ממש קטנטנים (8-9). התאכזבתי מאוד שהם לא קיבלו סולואים, ואפילו לא הקריאו את השמות. אני כמעט בטוח שיש שם איזה אברמוביץ אחד. 

הרבה יותר יפה כשיש על הבמה כמות גדולה של ילדים, גם אם חלקם עדיין לא עם מספיק ביטחון עצמי.

ביקורת על השירים:

השיר 'כסף' עם מנגינה מאוד מפולפלת וביצוע צעקני שלא כל כך נעים לאוזן.

'שמע קולנו' - שיר מרגש מאוד, בפרט הביצוע המושלם של אלישע, מרק ואהרן.

אהבתי מאוד את השחזור של חיים גולובן ואביגדור גלוק לדואט ב'אשת חיל'

אשמח בה' ויברכך - במופע פסח ביצעו את 'לעולם ועד' וnever give up , ואני שמח שהפעם הוחלט לשמוע בקול הביקורת וללכת על השירים היותר סוחפים. אליהו לוי כל כך חסר!!!!!!!! היו לו סולואים מושלמים בשירים האלו. 

ואם מזכירים את אליהו לוי אז אי אפשר שלא לציין את העובדה הלא מאוד מוצלחת ש12 ילדים ניסו להכנס לנעליים שלו ולבצע את תפילת חופה. 

ואם מזכירים נעליים אז הפעם אני נכנסתי לנעליים של מיאמוש וריאיינתי 2 פרחים! (חכו בסבלנות, הם יֵערכו ויפורסמו בהקדם!)

אחד מהם הסביר לי את סיבת עזיבתו של אליהו לוי,

ומסתבר שהוא פרש מהמקהלה לא בגלל התחלפות קול אלא בגלל לימודים.

מחזמר זה דבר מאוד חמוד, אני בעד שכל שנה יעשו מחזמר חדש ויוציאו בDVD.

מנסה לחשוב מה יהיה במופע חנוכה, האם יעלו שוב את ההצגה? 

ואם לא אז זה אומר שצריכים להתאמן על 5-6 שירים אחרים לבצע! מעניין איזה. אני אישית מזמין קומזיץ של שירים נוסטלגיים שקטים. ירחמיאל לטיפולך.

בקיצור, נהניתי עד הגג ומאוד חבל שלא יצא לי להשתתף עד היום בהופעות. (הייתי אמור להיות בהופעת בסח ע''ח, בסוף נבצר ממני להגיע אז אחי נהנה במקומי… פספסתי את אלי כהן ואליהו לוי 6;)

אין על הופעה חיה, שום DVD לא יצליח לבטא את החוויה המדהימה הזאת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2019 13:28 לינק ישיר 

בטוח יהיו לי תובנות נוספות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2019 15:39 לינק ישיר 
mbcforever

תודה על הסיקורים היה מאוד מענין לקרוא! נראה שהיתה הופעה מענינת!!

תוקן על ידי mbcforever ב- 18/10/2019 13:38:48

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2019 16:01 לינק ישיר 

יישר כח על הסיקור המפורט והמעניין! נשמע שהיתה הופעה יפה. מחכה כבר לראות את ההסרטות!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/10/2019 20:49 לינק ישיר 

תודה על כל הסיקורים!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/10/2019 23:58 לינק ישיר 

תודה על הסיקורים המעניינים! נהננו לקרוא!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2019 19:58 לינק ישיר 

יישר כח על הסיקורים! 
אלי - תודה על ההסרטות, האיכות של המצלמה שלך פשוט מדהימה.
אפרים - כל הכבוד על היוזמה והאומץ!

אז על אף שחששתי שההופעה הולכת לראות רדודה, נראה שהיה מוצלח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2019 23:19 לינק ישיר 

מאיפה להתחיל?

נתחיל מהסוף...

יברכך – שיר מעולה ובחירה מצויינת לסיים איתו את ההופעה. הקטע הפחות מוצלח זה רצף הסולואים בהתחלה. מרגיש קצת קטוע. לאליעזר ולאלכסנדר יש מתיקות שמתאימה לשיר הזה.

הכניסה של החדשדשים מוסיפה עניין, מפתיע לשמוע את השיר בריבוי קולות כזה.

החלק המיוחד בשיר מתחיל מהכניסה של ירחמיאל והבוגרים. יוצא שעל הבמה עומד נציג מהעבר הרחוק מאוד מאוד מאוד – ארי, נציג מהעבר הרחוק מאוד – יושי, נציגים מהעבר הקרוב – המיאמי טינס, קבוצת ההווה – הלא הם 12 הילדים המוכרים לנו והעתיד – החדשים, שאפילו לא קיבלו הקראת שמות (ירחמיאל, אפשר להיעזר בדף...). והסיום עם המלא מלא קולות הזה... מיוחד.

סיבוב במעגל כהזדהות עם סיומי מופעי אט אט.

ואם הזכרתי את ירחמיאל – הכניסות שלו לקראת סיומי השירים כ"כ חסרות!!!!! אין מישהו שירים את הקהל, בשלב כלשהו נראה שהקהל חצי רדום וגם על הילדים זה ניכר, חסר ההתלהבות שלהם כשירחמיאל נכנס. אפשר להבין שירחמיאל היה פחות במצב רוח להופעות, אבל אולי היה כדאי לסדר מנחה ומחליף בנושא (שמתם לב שהמודעה להופעה עברה שינויי עיצוב  3 פעמים?!).

מחרוזת חופה – לא! יש שירים שמיועדים לקול מסוים וניסיונות אחרים פשוט לא יצלחו. אני אהיה קצת לא נחמדה ואציין שהביצוע לתפילת חופה עושה עוול לשיר היפה הזה, זה נע בין רעידות של בכי לצרחות קלות, פשוט לא נשמע טוב. סולו קטן ויפה של אלישע אבל כל השאר נשמעים מתאמצים מאוד בשיר הזה.

מזל טוב – הסולואים יפים, הביצוע קצת יבש. מרק עושה קול שני מפתיע בסולו של סמי.

אשמח – באמת הפתיע אותי שירחמיאל דילג על השיר הזה במופע הקודם. מהסולנים המקוריים של השיר נשאר רק אלישע (ודוד שקיבל סולו אחר). משהו במקצב של הסולואים לא מסתדר, מי שמבין למה, שיגיד. אליעזר ומרק מקבלים את הסולו של אליהו לוי ומה ששניהם צריכים ללמוד ממנו זה לשיר בפשטות ובלי להתאמץ עם מניירות מיותרות. מרק מחזיק יפה את הסיום של הסולו.

וסוף סוף אלישע קיבל לבצע את שני חלקי הסולו כמו שתמיד חשבתי שצריך להיות.

Miami teens

כמה מילים – חששתי שזה עלול להיות צורמני ולא הרמוני, אבל השילוב של הקולות מדהים וקסום לחלוטין והביצועים שלהם היו משב רוח מרענן והיסטורי (קצת הפוך על הפוך). צבי הוא הקול העבה והחזק של הקבוצה ונראה גם כמנהיג הלהקה, אביגדור – הקול העדין והמרגש, חיים – נשמע טוב, מתעקש על שינויים קלים במנגינה ובאיזה שהוא מקום מזכיר לי את נפתלי קמפה בסגנון השירה (לא בקול), יהודה – רציני משהו, אבל נשמע מצוין.

חסר לי בלהקה הזו עוד קול חזק ודומיננטי (מישהו אמר פרלמן?) ואז הייתי חושבת שיש הצדקה לשמר את הלהקה הזו עוד קצת ואולי אפילו להוציא להם קליפ קצבי ויפה (לא חסר קצת במוסיקה החסידית להקה אמריקאית?).

מחרוזת – איך שההיסטוריה חוזרת. לפני שלוש שנים בדיוק – סוכות ע"ז – הם ביצעו את המחרוזת הזו (שכללה אז גם את השיר רווח שהועבר למחרוזת אחרת) ואיכשהו כמעט לא ראיתי את הביצוע ההוא. הקולות היו אז מאוד מתחלפים והביצועים של מקהלת האחדות היו מעניינים יותר. עכשיו הם באו להחזיר לעצמם ולמחרוזת את הכבוד. ביצוע ממש מגניב! הם נשמעים ממש פרחי מיאמי (ולא זמרים אחרים שמבצעים שירי מיאמי) אבל עם בטחון ובגרות של מבוגרים. זה משהו שלא היה עד עכשיו – בוגרים שמבצעים בדיוק את השירים ששרו כילדים - וזה מיוחד ויפה.

בואי כלה – עוד שחזור היסטורי ומיוחד. מדהים איך רק ארבעה משחזרים את הקולות וההרמוניות.

כשהסיום קורא לך – אחד הביצועים היפים לשיר המיוחד הזה.

בקיצור, על אף שהייתי סקפטית לגבי הרעיון הזה, אני חייבת לציין שזו הייתה הברקה מיוחדת ומאוד נהניתי מהביצועים שלהם!

המשך יבוא, בעז"ה ומי יודע אולי בפעם הבאה נתחיל מהתחלה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2019 00:31 לינק ישיר 

קודם כל, תודה אלי על המלאכה הלא קלה של ההסרטה. 

לאחר צפיה מרובה בקליפים, להלן המסקנות/הארות/הערות שלי:

* כנראה שחלק מהפרחים בדרך החוצה - ב"ה שהם גדלים, נכון?:)

* לפי דעתי, אלא אם כן יש סיבות של לימודים או לחץ חברתי, אלכסנדר קופר, מרק רוזנסטק, אליעזר הירץ ומרדכי אברג'ל יישארו לפחות עוד שנה אם לא יותר, במקהלה.

* נרשם כאן אכזבה גדולה ומרה על אי-היכרות עם שמות הפרחים החדשים. כבר זיהיתי רק עפ"י ההסרטה שיש שם כמה עם אופי ששווה לעקוב אחריהם. 

* למרות שעברה כבר שנה מהופעתו האחרונה בניו יורק, אליהו לוי כה חסר.

* בשנים האחרונות, נראה שירחמיאל נותן רבעי וחצי סולואים במקום לתת סולו שלם לילד אחד, לפי דעתי זה מאד משפיע על איכות השירה והשיר. חבל. 

* הקטע הזה שהפרחים החדשים מצטרפים בשיר האחרון והם לבושים שונה מהנוכחיים, לא נראה כל כך מקצועי.

* כוכב המופע: אליעזר הירץ.

* החלטתי לא לסקור לעומק את ה- MIAMI TEENS, בעיקר כי לא כל כך נהניתי מהמופע, לפי דעתי, הם עוד לא בשלים לשיר. מכל השירים שהם ביצעו, הכי אהבת את "אשת חיל"

* לאורך כל המופיע, פה ושם שומעים ביצוע מה שנקרא off key, לקח לי זמן לקלוט שזה מהקהל :)

לאחר שצפיתי לייב, בהצגה הזו, במופע פסח, דעתי לא השתנתה, אני לא ממש אוהבת את המופיע, העלילה לא ממש חזקה ואני לא הכי מתחברת לחלק מהשירים. 

Shteig:

סה"כ סביר. ברור שאליעזר הירץ הוא הכוכב כאן.

הסולו המסיים את השיר של מרק, נפלא. 

כסף:

אין ספר שהשחקן/זמר הזה עושה חיים על הבמה. אני, כצופה, פחות.

יושי בעיקר צועק כאן, כך שלא ממש ניתן לסקר כאן את הקול שלו. מה שכן, ניכר שיש לו קול עוצמתי :)

Save the day:

שיר קצבי ללא מדי הרבה מנגינה, שוב הרבה צעקות. הסולנים שבלטו כאן: אליעזר הירץ ואלכסנדר קופר. 

שמע קולינו:

שיר יפה, מיאמי טיפוסי. שיר עם רגש. 

אלישע : ביצוע מרגש, הקול המתחלף קצת מקשה על העליה לחלק הגבוה.

מרק: הזמן רק משבח את הקול, ביצוע טוב, התמקדות על שירה מדוייקת.

אהרן: קול מתוק. ביצוע טוב.

We will rise to the day:

שיר חביב. קליט. מטריף אותי שהם מאבדים כאן את המילה the במקום לשנות קצת את המנגינה.

הסולנים שבלטו בשיר הזה:

אלכסנדר קופר: סולו טוב הכניס קצת עוצמה.

סמי סלמה: סולו טוב, כרגיל, הקול המתוק והעוצמתי שלו מתבצע בצורה הטובה ביותר.

אלישע: מצויין כרגיל.

מרק: סולו טוב.

אליעזר הירץ: אחד הטובים.

שירו לו - רווח - אט אט - לא ישא גוי - WE NEED YOU:

כניסה צפוייה. הפרחים החדשים נראים מרוגשים ונרגשים. חלקם ממש קטנטנים. כמובן שתוספת הקולות תורמת מאד לסאונד הכללי. 

שירו לו - למרות שקצת נדוש, בכל זאת, זה שיר של מופעים, כך שיכול להיות גרוע יותר. ביצוע סה"כ נחמד.

רווח - סולו נהדר של אלכסנדר קופר. ריקוד נפלא של דייויד, כמה אנרגיה (שמישהו יביא לו סיכות).

אט אט - לא מהשירים הפייבוריטים שלי, לא מבינה למה ירחמיאל מתעקש על זה. (כמובן, רק בגלל בקשתי האישית עג"ב פורום זה).

לא ישא גוי - למה, למה, למה?

We need you - אחד השירים האהובים עליי. הסולואים טובים, לא זוכרת את שמו של השני, סילברברג, אייזנברג?

אני מאמין - מהרה:

יש שם פרח קטנצ'יק, עומד שלישי מצד ימין (ימין שלנו) נראה כזה חמוד. שיר מכל הלב, רוקד ומזמזם. נראה מה צפוי לו בעתיד.

אני מאמין - אופסי קטן עם תחילת השיר והסולו של אליעזר, אך אל דאגה, הוא כבר מנוסה ופשוט ממשיך לשיר וכמובן מבצע את הסולו בצורה הטובה ביותר - לפי דעתי במופע הזה, הוא בשיאו.

כבר כמה שנים שסמי שר את הסולו הזה - לפי דעתי הקול רק משתבח, היה קצת קטע לא ברור עם המילה "מאמין."

מהרה - ת'אמת? הסולואים בסדר. זה פשוט ענין של גיל. הקולות מתבגרים, כאן היה צריך ירחמיאל להכניס את הפרחים החדשים, אפילו אם רק סולו אחד או שנים. 

מחרוזת לא-מיאמי:

מאד אהבתי את האנרגיה במחרוזת זו, בפרט של הילדים החדשים.

סולנים בולטים: 

דייויד - למרות הקול שהתחלף כמעט לגמרי, ניכר שמי שיודע לשיר, פשוט שר טוב. כנ"ל לגבי הסולו השני אם כי קצת מתנשף :)

אליעזר - קצת מתנשף, אך עדיין, קול מקסים וביצוע טוב.

אלישע - נפלא

מי הסולן ששר את לפניו נעבוד בתחילת השיר? כל הזמן שוכחת את שמו - סולו מוצלח מאד.

סמי - כמו כמעט כל הסולואים שלו - נפלא, רק לא הבנתי למה ירחמיאל לא שם את דייויד כדואט בחלק הנמוך במקום אייזיק, הדואט מוצלח בהרבה מסתם סולו.

שכחתי גם את שמו - מגיע לו צל"ש רק על השירה באידיש :)

תדליק את האש - אהבתי את הסולו של מרק משלושת הסולנים בחלק הגבוה. 

אשירה לה' :

לא אהבתי את ביצוע. הסולו של אלישע ראוי לציון - ביצוע מקסים.

מחרוזת חופה:

בפעם הראשונה שצפיתי, עצרתי באמצע. בפעם השניה, ראיתי עד הסוף, בפעם השלישית והנה דעתי:

קודם כל, לתת לשיר הזה לכל סולן אחר, בפרט לסולנים שהקול שלהם מתחלף, אחרי ביצוע של אליהו לוי, זה פשוט עוול. לכן אסקור את השיר ואשתדל בכל כוחי לדחוק את הזכרון המתוק של אליהו, ופשוט ממבט של היכרות עם השיר ללא הסולן המושלם. 

הארה: לפי דעתי, הם הקשיבו להקלטה של אליהו ושרים עפ"י זה יותר מאשר עפ"י חזרות. זוהי רק דעה, אך אני חוששת שזו האמת. 

מנחם צוויקלר - סולו קצת מאומץ, אך בסה"כ יפה.

אלישע - סולו נהדר

אלכסנדר - יש לו קול יפה, אמרתי פעם שמטריף לי את השכל ההחלפה הזאת במבטא? ושוב, מה זה הרבע סולו הזה?

טל - סולו יפה מאד

מרק - יפה אם כי מאומץ

אליעזר - סולו יפה.

עוד ישמע:

דייויד - ביצוע נהדר, רק שהוא כבר לא ילד.

סמי ומרק - תחילת הדואט יפה, לא מבינה מה קרה בסוף.

אלישע - הסולו היפה ביותר מכל המופע.

אהרן - הסולו הטוב שלו מכל המופע - כנראה שמשהו בשיר הזה מוציא את הטוב בכל הילדים.

יברכך:

זה אחד השירים האהובים עליי מאלבום האחרון, ומן הסתם של הרבה אחרים, אחרת למה ירחמיאל בחר לסיים את המופע עם השיר הזה?

רק מה, זה שיר קשה לביצוע, בפרט אם רוקדים, וייתכן שבאולם עצמו זה היה נשמע טוב יותר, אך כאן, זה קצת קשה לאוזן. ושוב, למה לא נתן סולו לאחד הילדים החדשים???????  

מסכן אליעזר, יצא לו קצת מוזר.

והסולנים הבולטים כאן: אלישע - נפלא. אלכסנדר - מקסים.

תוקן על ידי greenie ב- 03/11/2019 22:38:41

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/11/2019 20:46 לינק ישיר 

תודה על הסיקורים קראתי בעיון. אכתוב כמה נקודות קצת קשה לי להתמקד בכל שיר אז אכתוב בכללות. *שירה יהודית בהחלט מסכים שדוד פרלמן היה חסר במקהלת הבוגרים (אולי הוא היה בארץ? או לפני החגים כך שלא יכל להתאמן איתם וכו) בכ"א לפי קצב השירים שמוציא והקריירה המוזיקלית שלו זה עניין של זמן שירחמיאל יביא אותו לשיר בתור זמר אורח לדעתי הוא היה אחד ה כוכבים ראיתי לאחרונה שוב סולווים שלו באמת נדיר גם הצבע קול וגם היציבות הכריזמה והכל.

*בהופעה הזו היה חסר באמת ילדים עם קול מיוחד כמו שהיו במחזורים קודמים הילד שבאמת היה הכי טוב שהחזיק את הקול שלו והיה מדויק וכמובן החמידות שלו זה אלישע כהן. אהרן לוי היה ממש ממש חסר. מה שכן שמתי עין על כמה ילדים במקהלה החדשה הם כמעט לא היו על הבמה יחסית להופעה רגילה אבל ראיתי ילדים עם כריזמה ואש בעיניים וגם קולות יפים שהצלחתי לזהות בקצת ששמעתי. נקווה למחזור איכותי ומעניין. בסופו של דבר ירחמיאל יודע לבחור בקטע הזה סומך עליו. :)

*כמו שכבר כתבתי ההצגה תפסה מידי הרבה מההופעה. והשירים הרגילים הודחקו קצת הצידה למרות שזה היה יפה אבל למי שלא מבין כ"כ אנגלית (ואין הרבה כאלה בקהל) זה קצת שיעמם וגם אם הבנתי חלק גדול ציפיתי לשמוע הרבה שירים.

*לא מובן לי משהו יש לירחמיאל כ"כ הרבה שירים וחבל שהוא הולך על המיינסטרים שלו וגם במיינסטרים גופא יש מלאאא שירים שלא שרים בהופעות.. בקיצור עם קצת יותר השקעה וחשיבה אפשר להוציא תוצאות יותר טובות.

*אני חושב כבר מזמן ירחמיאל קצת עובד על אוטומט בשנים האחרונות פחות מחפש לייצר את עצמו מחדש (כמו שנדרש מכל מוזיקאי חברה או מישהו שרוצה לגדול). יש לו את מה שהוא מצפה ממנו שזה הקהל בסיס שיבואו תמיד להופעות שלו.
אבל כשאין יותר מידי ציפיות אין יותר מידי אכזבות אז אני לא מאוכזב כ"כ חח. אבל כן הייתי רוצה פחות מצפה לאיזה הופעה ברמה גבוהה פעם אחת ככה עם תזמורת איכותית והמון הכנה של מחשבה של שירים ארוך יותר עם אימון של הילדים לדיוק בכירוגראפיה בסולווים וכו וארוכה יותר ועם בוגרים מעניינים שהם באמת זמרים ושהיו כוכבים במקהלה במשך השנים. ועל זה אומרים ונאמר אמן!! חח.

בכ"א היה נחמד. שוב תודה על הסרטונים לאלימונסי היקר. ועל הסיקורים המושקעים.

שנה טובה ושמחה לכולנו וחורף בריא עם שירים טובים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2019 19:28 לינק ישיר 

greenie כתב:
קודם כל, תודה אלי על המלאכה הלא קלה של ההסרטה. 

לאחר צפיה מרובה בקליפים, להלן המסקנות/הארות/הערות שלי:

* כנראה שחלק מהפרחים בדרך החוצה - ב"ה שהם גדלים, נכון?:) בכל זאת הם התחילו את דרכם בפסח ע"ו, שזה הזמן הממוצע...

* לפי דעתי, אלא אם כן יש סיבות של לימודים או לחץ חברתי, אלכסנדר קופר, מרק רוזנסטק, אליעזר הירץ ומרדכי (מיכאל) אברג'ל יישארו לפחות עוד שנה אם לא יותר, במקהלה.

* נרשם כאן אכזבה גדולה ומרה על אי-היכרות עם שמות הפרחים החדשים. כבר זיהיתי רק עפ"י ההסרטה שיש שם כמה עם אופי ששווה לעקוב אחריהם. רציתי כבר לשמוע קולות חדשים, אחרי הכל את הקולות הנוכחים שמענו תקופה ארוכה.

* למרות שעברה כבר שנה מהופעתו האחרונה בניו יורק, אליהו לוי כה חסר. הקול שלו היה מרים כל הופעה, הוא ממש חסר

* בשנים האחרונות, נראה שירחמיאל נותן רבעי וחצי סולואים במקום לתת סולו שלם לילד אחד, לפי דעתי זה מאד משפיע על איכות השירה והשיר. חבל.  אותי זה מעצבן. קשה לעקוב ככה אחרי הילדים והקולות וגם נוצרים הרבה חורים בשיר עקב רמקולים שלא עובדים.

* הקטע הזה שהפרחים החדשים מצטרפים בשיר האחרון והם לבושים שונה מהנוכחיים, לא נראה כל כך מקצועי.

* כוכב המופע: אליעזר הירץ.

* החלטתי לא לסקור לעומק את ה- MIAMI TEENS, בעיקר כי לא כל כך נהניתי מהמופע, לפי דעתי, הם עוד לא בשלים לשיר. מכל השירים שהם ביצעו, הכי אהבת את "אשת חיל" דווקא ממש נהנתי מהם, ומכל המופע אני בעיקר שומעת את הביצועים שלהם, אולי כי אותם לא היה בפסח ואולי בגלל הנוסטלגיה. חסר לי שם קול דומיננטי והשירה של חיים לא לגמרי משתלבת אבל בגדול הם נשמעים לי בסדר גמור.

* לאורך כל המופיע, פה ושם שומעים ביצוע מה שנקרא off key, לקח לי זמן לקלוט שזה מהקהל :)

לאחר שצפיתי לייב, בהצגה הזו, במופע פסח, דעתי לא השתנתה, אני לא ממש אוהבת את המופיע, העלילה לא ממש חזקה ואני לא הכי מתחברת לחלק מהשירים. 

Shteig:

סה"כ סביר. ברור שאליעזר הירץ הוא הכוכב כאן.

הסולו המסיים את השיר של מרק, נפלא. 

כסף:

אין ספר שהשחקן/זמר הזה עושה חיים על הבמה. אני, כצופה, פחות.

יושי בעיקר צועק כאן, כך שלא ממש ניתן לסקר כאן את הקול שלו. מה שכן, ניכר שיש לו קול עוצמתי :)

Save the day:

שיר קצבי ללא מדי הרבה מנגינה, שוב הרבה צעקות. הסולנים שבלטו כאן: אליעזר הירץ ואלכסנדר קופר. 

שמע קולינו:

שיר יפה, מיאמי טיפוסי. שיר עם רגש. 

אלישע : ביצוע מרגש, הקול המתחלף קצת מקשה על העליה לחלק הגבוה.

מרק: הזמן רק משבח את הקול, ביצוע טוב, התמקדות על שירה מדוייקת.

אהרן: קול מתוק. ביצוע טוב.

We will rise to the day:

שיר חביב. קליט. מטריף אותי שהם מאבדים כאן את המילה the במקום לשנות קצת את המנגינה.

הסולנים שבלטו בשיר הזה:

אלכסנדר קופר: סולו טוב הכניס קצת עוצמה.

סמי סלמה: סולו טוב, כרגיל, הקול המתוק והעוצמתי שלו מתבצע בצורה הטובה ביותר.

אלישע: מצויין כרגיל.

מרק: סולו טוב.

אליעזר הירץ: אחד הטובים.

שירו לו - רווח - אט אט - לא ישא גוי - WE NEED YOU:

כניסה צפוייה. הפרחים החדשים נראים מרוגשים ונרגשים. חלקם ממש קטנטנים. כמובן שתוספת הקולות תורמת מאד לסאונד הכללי. 

שירו לו - למרות שקצת נדוש, בכל זאת, זה שיר של מופעים, כך שיכול להיות גרוע יותר. איזו אופטימיות ביצוע סה"כ נחמד.

רווח - סולו נהדר של אלכסנדר קופר. ריקוד נפלא של דייויד, כמה אנרגיה (שמישהו יביא לו סיכות).

אט אט - לא מהשירים הפייבוריטים שלי, לא מבינה למה ירחמיאל מתעקש על זה. (כמובן, רק בגלל בקשתי האישית עג"ב פורום זה).

לא ישא גוי - למה, למה, למה?

We need you - אחד השירים האהובים עליי. הסולואים טובים, לא זוכרת את שמו של השני, סילברברג, אייזנברג? אליהו זילברברג

אני מאמין - מהרה:

יש שם פרח קטנצ'יק, עומד שלישי מצד ימין (ימין שלנו) נראה כזה חמוד. שיר מכל הלב, רוקד ומזמזם. נראה מה צפוי לו בעתיד.

אני מאמין - אופסי קטן עם תחילת השיר והסולו של אליעזר, אך אל דאגה, הוא כבר מנוסה ופשוט ממשיך לשיר וכמובן מבצע את הסולו בצורה הטובה ביותר - לפי דעתי במופע הזה, הוא בשיאו.

כבר כמה שנים שסמי שר את הסולו הזה - לפי דעתי הקול רק משתבח, היה קצת קטע לא ברור עם המילה "מאמין."

מהרה - ת'אמת? הסולואים בסדר. זה פשוט ענין של גיל. הקולות מתבגרים, כאן היה צריך ירחמיאל להכניס את הפרחים החדשים, אפילו אם רק סולו אחד או שנים. 

מחרוזת לא-מיאמי:

מאד אהבתי את האנרגיה במחרוזת זו, בפרט של הילדים החדשים.

סולנים בולטים: 

דייויד - למרות הקול שהתחלף כמעט לגמרי, ניכר שמי שיודע לשיר, פשוט שר טוב. כנ"ל לגבי הסולו השני אם כי קצת מתנשף :)

אליעזר - קצת מתנשף, אך עדיין, קול מקסים וביצוע טוב.

אלישע - נפלא

מי הסולן ששר את לפניו נעבוד בתחילת השיר? כל הזמן שוכחת את שמו - סולו מוצלח מאד. אריאל אייזנברג

סמי - כמו כמעט כל הסולואים שלו - נפלא, רק לא הבנתי למה ירחמיאל לא שם את דייויד כדואט בחלק הנמוך במקום אייזיק, הדואט מוצלח בהרבה מסתם סולו.

שכחתי גם את שמו - מגיע לו צל"ש רק על השירה באידיש :) מנחם צוויקלר

תדליק את האש - אהבתי את הסולו של מרק משלושת הסולנים בחלק הגבוה. 

אשירה לה' :

לא אהבתי את ביצוע. הסולו של אלישע ראוי לציון - ביצוע מקסים. גם אני.

מחרוזת חופה:

בפעם הראשונה שצפיתי, עצרתי באמצע. בפעם השניה, ראיתי עד הסוף, בפעם השלישית והנה דעתי:

קודם כל, לתת לשיר הזה לכל סולן אחר, בפרט לסולנים שהקול שלהם מתחלף, אחרי ביצוע של אליהו לוי, זה פשוט עוול. לכן אסקור את השיר ואשתדל בכל כוחי לדחוק את הזכרון המתוק של אליהו, ופשוט ממבט של היכרות עם השיר ללא הסולן המושלם. צודקת בכל מילה. אני לא ממש הצלחתי לראות את זה יותר מפעם אחת בשביל החובה, אני פשוט מעבירה.

הארה: לפי דעתי, הם הקשיבו להקלטה של אליהו ושרים עפ"י זה יותר מאשר עפ"י חזרות. זוהי רק דעה, אך אני חוששת שזו האמת. הם בולעים את המילים בשיטתיות. לדעתי הם ראו את הקליפ 'מיאמי חופה' ואפילו לא זכו לראות את המילים כתובות.

מנחם צוויקלר - סולו קצת מאומץ, אך בסה"כ יפה.

אלישע - סולו נהדר

אלכסנדר - יש לו קול יפה, אמרתי פעם שמטריף לי את השכל ההחלפה הזאת במבטא? ושוב, מה זה הרבע סולו הזה?

טל - סולו יפה מאד

מרק - יפה אם כי מאומץ

אליעזר - סולו יפה.

עוד ישמע:

דייויד - ביצוע נהדר, רק שהוא כבר לא ילד.

סמי ומרק - תחילת הדואט יפה, לא מבינה מה קרה בסוף.

אלישע - הסולו היפה ביותר מכל המופע.

אהרן - הסולו הטוב שלו מכל המופע - כנראה שמשהו בשיר הזה מוציא את הטוב בכל הילדים.

יברכך:

זה אחד השירים האהובים עליי מאלבום האחרון, ומן הסתם של הרבה אחרים, אחרת למה ירחמיאל בחר לסיים את המופע עם השיר הזה?

רק מה, זה שיר קשה לביצוע, בפרט אם רוקדים, וייתכן שבאולם עצמו זה היה נשמע טוב יותר, אך כאן, זה קצת קשה לאוזן. ושוב, למה לא נתן סולו לאחד הילדים החדשים???????  

מסכן אליעזר, יצא לו קצת מוזר. לאליעזר יצא מוזר? מיכאל אברג'ל תופס פה את התפקיד של מרק בתור זה שעולה שתי אוקטובות יותר ממה שהוא יכול. זה צורמני לגמרי.

והסולנים הבולטים כאן: אלישע - נפלא. אלכסנדר - מקסים.

תוקן על ידי greenie ב- 03/11/2019 22:38:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/4/2023 09:35 לינק ישיר 

יש סרטונים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/4/2023 19:28 לינק ישיר 

jfinch כתבה:

יש סרטונים?

בדרך כלל אלימונסי שולח למי ששולח לו הודעה, והוא חבר פעיל בפורום.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/4/2023 19:36 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
jfinch כתבה:

יש סרטונים?

בדרך כלל אלימונסי שולח למי ששולח לו הודעה, והוא חבר פעיל בפורום.

נשלח מהאנדרואיד שלי

טני שלחתי לו פעמיים, לפני הרבה זמן. עוד לא ענה לי. עברו כמה חודשים. אשמח לתשובתך אלימונסי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מופע מיאמי סוכות תש"פ סיקורים ותמונות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext