|
|
| נשלח ב-25/10/2019 16:19 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד חחחחח  עקבותיו של הדובי נעלמו... ואף הכלבלב "הנאמן" שנשלח לכביסה לא חזר אלי... ונעלם לו,חיפשתיו בכל נקיקי הבית,הפכתי כל סלע אך הוא מתחבא לו ומסרב לצאת  ... אני צריכה בהקדם לקנות משהו חדש...  מה כדאי?כלב או דובי גדול(הקודם היה קטן)? קשה לי להחליט  _________________
|
|
זו סוגיא מורכבת, ניסית פעם לעשות מדיטציה ? זה מאוד מרגיע https://youtu.be/liHEfVA0hSI תנסי את זה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2019 16:20 |
|
| |
בס"ד אגב, לפחות "בובי"(כרית לב- בובספוג) פתאום צץ לו  אחת האחיות "חטפה" לי אותו... כשגילתי את השוד הגדול, כבר לא היתה לה ברירה והיא נאלצה להחזירו לחדרי הקט... אז לפחות כשאני קמה בבוקר אני רואה את בובי עם פניו המחייכות והקורנות...  אני נותנת לו לחיצה באף המתוק... וצביטה קלה בלחי... וכך הבוקר מתחיל ברגל ימין     _________________
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 24/10/2019 18:47:32
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2019 16:27 |
|
| |
|
| נשלח ב-25/10/2019 16:31 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
בס"ד חחחחח  עקבותיו של הדובי נעלמו... ואף הכלבלב "הנאמן" שנשלח לכביסה לא חזר אלי... ונעלם לו,חיפשתיו בכל נקיקי הבית,הפכתי כל סלע אך הוא מתחבא לו ומסרב לצאת  ... אני צריכה בהקדם לקנות משהו חדש...  מה כדאי?כלב או דובי גדול(הקודם היה קטן)? קשה לי להחליט  _________________
|
|
זו סוגיא מורכבת, ניסית פעם לעשות מדיטציה ? זה מאוד מרגיע https://youtu.be/liHEfVA0hSI
תנסי את זה
|
|
בס"ד חחח באמת מורכבת...  תודה רבה  ברור שאני לפעמים שמה מוזיקת מדיטציה מרגיעה... אבל זה ממש לא כמו דובי/כלב פרוותי... כמו שאומרים על קוקה-קולה... לא דומה.לא כמעט... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-26/10/2019 20:56 |
|
| |
בס"ד חחחחח  אני בחורה שובבה עם חותמת  _________________
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2019 20:58 |
|
| |
|
|
זו סוגיא מורכבת, ניסית פעם לעשות מדיטציה ? זה מאוד מרגיע https://youtu.be/liHEfVA0hSI
תנסי את זה
|
|
בס"ד חחח באמת מורכבת...  תודה רבה  ברור שאני לפעמים שמה מוזיקת מדיטציה מרגיעה... אבל זה ממש לא כמו דובי/כלב פרוותי... כמו שאומרים על קוקה-קולה... לא דומה.לא כמעט...  _________________
|
|
אני לא יודע מה המניעים שלך, ככה שאני לא יודע מה לייעץ בנידון, אם יהיה לך דובי ענק בחדר כולם יצחקו עלייך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2019 21:01 |
|
| |
נ. ב. זה לא רק לשים מוזיקת מדיטציה, את שוקעת במדיטציה, את מכבה את האור , מקשיבה למדיטציה, ופועלת לפי ההוראות, וקמה כמו חדשה, הבאתי לך דוגמה של מדיטציה מעולה בת 10 דקות בסך הכל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2019 23:20 |
|
| |
|
|
טוב שלא נפגעת, יוווו את כל יום עושה את הטכס הזה ?
|
|
בס"ד חחחחח למה שאפגע אם אני יודעת שאתה שרוט יותר ממני  רק שאני מגלה ואתה שומר בסוד...חחח  לכל אחד יש כמה שריטות מתוקות.... איך כל יום?רק לפני שבוע מצאתי אותו אחרי שנה...  ראית פעם אדם שעושה כל יום את אותן תנועות? כל יום קמים אחרת.מרגישים אחרת.פועלים אחרת... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-27/10/2019 11:15 |
|
| |
|
|
טוב שלא נפגעת, יוווו את כל יום עושה את הטכס הזה ?
|
|
בס"ד חחחחח למה שאפגע אם אני יודעת שאתה שרוט יותר ממני  רק שאני מגלה ואתה שומר בסוד...חחח  לכל אחד יש כמה שריטות מתוקות.... איך כל יום?רק לפני שבוע מצאתי אותו אחרי שנה...  ראית פעם אדם שעושה כל יום את אותן תנועות? כל יום קמים אחרת.מרגישים אחרת.פועלים אחרת...  _________________
|
|
אני ממש לא שרוט, יש לי חולשות, אני לא חושב שכולנו שרוטים. את נשמעת שרוטה, דובי, כלבלב, כריות מעוצבת, את עדיין בגן של שושי ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2019 11:42 |
|
| |
בס"ד חולשות/שריטות, זה על אותו עיקרון  דווקא זה מקובל שבחורות ישנות עם כל מיני קישקושים שובבים  פעם חשבתי שזה בעייתי, אבל גילתי שאני ממש לא לבד  שכל אחד יעשה מה שעושה לו טוב בלב...הכל בסיידר  ואני מעדיפה לישון בגן של שושי מאשר בבית אבות של רציף  ... בכל מקרה השיח הזה לא לרמה שלי... תלמד לקבל את היופי והמתיקות שיש במי ששונה ממך... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-27/10/2019 14:04 |
|
| |
בס"ד חולשות/שריטות, זה על אותו עיקרון  דווקא זה מקובל שבחורות ישנות עם כל מיני קישקושים שובבים  פעם חשבתי שזה בעייתי, אבל גילתי שאני ממש לא לבד  שכל אחד יעשה מה שעושה לו טוב בלב...הכל בסיידר  ואני מעדיפה לישון בגן של שושי מאשר בבית אבות של רציף  ... בכל מקרה השיח הזה לא לרמה שלי... תלמד לקבל את היופי והמתיקות שיש במי ששונה ממך...  _________________
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2019 15:04 |
|
| |
בס"ד חחחחח  כבר הזהרתי שמי שמתחיל איתי יגיד לפחות פעם אחת גוועלד  ... מתנצלת בכל מקרה אם פגעתי...  לא הייתי צריכה להעתיק ממך... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-27/10/2019 15:08 |
|
| |
בס"ד חחחחח  כבר הזהרתי שמי שמתחיל איתי יגיד לפחות פעם אחת גוועלד  ... מתנצלת בכל מקרה אם פגעתי...  לא הייתי צריכה להעתיק ממך...  _________________
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2019 15:13 |
|
| |
בס"ד אכלתי היום עוגיות מחברת גלילית  )... זה השפיע עלי  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 27/10/2019 13:49:54