| נשלח ב-24/10/2019 14:30 |
|
| |
קנאה תאווה כבוד וממון.למי הכוונה לליטאים שהציגו פני שלום וקבלו 50% מהכשר לנדאו ועכשיו חותרים?
יקיריי,בטח לא היה תקציב כדי לפרסם את מכתב הרבנים רוזנבלט ולנדאו ביתד נאמן?! נראה שאחרי שהליטפייקערס הטעות במקור!הציגו פני שלום וקבלו דריסת רגל בהכשר לנדאו הם ממשיכים במלחמתם הלא קדושה בהכשר לנדאו? רק בגלל קנאה,תאווה כבוד וממון כהגדרת הרבנים! אולי יהיה מי שיגדיר את דמעותיו של הרב רוזנבלט כדמעות תנין? לא נכתב במקורות אין שלום לרשעים? חס ושלום הם לא רשעים כתבתי רק כדי לסבר את האוזן!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2019 20:59 |
|
| |
לא הבנתי מה הועיל הכנסתו של הרב רוזנבלט להכשר לנדאו? בו בעת שהליטאים ממשיכים להילחם לכאורה? נראה שצריך לשלוח את רוזנבלט חזרה!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2019 20:50 |
|
| |
אז נראה לא קלטו את שכתבתי היום התמונה התבהרה!
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 29/12/2019 21:03:33
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2019 21:53 |
|
| |
אל תהיה נחיתי מדובר בתחרות עסקית בין בעלי עסקים
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2019 22:06 |
|
| |
בדיוק להיפך. הנתונים שלך שגויים ושקריים. מאז החלשותו של הרב לנדא זצ"ל, גם ההכשר הלך ודעך. הכנסתו של הרב רוזנבלט היה נסיון הנשמה מלאכותית שכנראה לא הצליח במיוחד.
אבל לך בכל מקרה זה לא ישנה. אתה תמשיך לשנוא ליטאים.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2019 22:13 |
|
| |
גערער לא יכולים להשלים! הליטאים יש להם כוח! וכשיש כוח זה מתורגם גם לרווח עיסקי. ולכן בעלי האולמות מעדיפים אותם. ולא רק לגערער מותר להפעיל כוח! ויש לנו נס שאין לגערער וועד הכשרות, אחרת אני לא יכול לתאר לעצמי מה היו עושים למי שלא היה לוקח את כשרותם
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2019 23:37 |
|
| |
לה''ו. מזמור שיר. בעלת נק'מעניינת. הרי יש להם ''הכשר''.. בד''צ אגו''י. איך באמת זה לא צמח, ואף איבדו את (אאל''ט) טרה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2019 23:40 |
|
| |
אכן גם אני חושבת כמנחה חדשה: שמאז שהרב לנדא חלה, עם ישראל הפסיק לאכול, ובכלל אלו שכן רצו להמשיך לאכול מהכשר לנדאו אבדו את תאבונם הגיוני יותר:שמאז הכנסתו להכשר לנדאו את שיר ושבח הליטאי, הרבה צרכנים הפסיקו לרכוש לנדאו כי מדובר במשהו חדש ולא כל כך מהר מכשירים את "הקליפות"
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 29/12/2019 23:44:00
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2019 00:02 |
|
| |
לפי מה שזה נראה עכשיו זה בכלל לא הליטאים, זה מהלך שנועד להכניס את ההכשר 'קהילות' בדלת האחורית,
בקהילות ישנם שתי חלקים, האחד זה השחיטה שמאחוריה ישנם רבנים מוכרים ומומחים, ויש את מערכת הכשרות הכללית שלהם שמנוהלת ע"י סוחרים גוראיים ולא ידוע בדיוק מי הוא הרב שאחראי על הכשרות, שמנסים בכל דרך להיכנס לשוק, וככה גם להגדיל את נתח המכירות של הבשר, בעיקרון הרבי מגור לא הרשה למרדכי חסיד להיכנס לאולמות בב"ב, אז כרגע זה תחת שארית, ובהמשך נחיה ונראה, רמז: מי יודע מה מחפש שם הרב פנחס לייבוש פדווא הרב של בעלז בקרית גת ,שהוזכר במודעות הרבנים,
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2019 00:20 |
|
| |
הכשר הרב לנדא בדעיכה כי אין לו קהל . רוב החסידים קונים בסופר מוצרים זולים יותר כמו קהילות ,העדה, ורובין, צאנז ,וכשאין צריכה פרטית רק צריכה מוסדית זה לא משתלם כלכלית ,ואז המחירים עולים עוד יותר ללקוחות כבולים כמו האולמות ,שתלויים בספק אחד שמוכר להם במחיר גבוה יותר מהסופר, עד שנמאס להם לשלם מחיר כמעט כפול בבקר ובשליש בעוף. בנוסף בגלל שזה נהיה שחיטה מצומצמת, כמעט שחיטת חבורה ,יש שיבושים באספקה של מוצרי בקר וכבד. אולם התחייב על תפריט יוקרה ולא יכול להשיג כבד ומקבל עודפיי בקר באיכות ירודה, כך אולם לא יכול לתפקד זה הסיבה ואין בילתה וגם במערכת הרב לנדא יודעים זאת ההיסטריה שלהם זה בגלל שכל השחיטה עכשיו בסכנת סגירה אחרי ש 4 אולמות שהיו צרכנים כבולים ירדו להם מהצריכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2020 00:08 |
|
| |
בעולמם מובא איך ולמה האולמות עברו לשארית,אני רק מקווה שזה לא נכון.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2020 01:07 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | | בעולמם מובא איך ולמה האולמות עברו לשארית,אני רק מקווה שזה לא נכון. |
|
אני לא בטוח ששאולזון זה מקור אמין ברור שיענקי אישר לשארית את המהלך יש אומרים בגלל שלא הוסיפו משגיחים ליטאים כמובטח ויש אומרים שגם אלה שהוכנסו זה לא אלה שהוא רצה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2020 01:12 |
|
| |
| משגיחבשער כתב: |  | הכשר הרב לנדא בדעיכה כי אין לו קהל . רוב החסידים קונים בסופר מוצרים זולים יותר כמו קהילות ,העדה, ורובין, צאנז ,וכשאין צריכה פרטית רק צריכה מוסדית זה לא משתלם כלכלית ,ואז המחירים עולים עוד יותר ללקוחות כבולים כמו האולמות ,שתלויים בספק אחד שמוכר להם במחיר גבוה יותר מהסופר, עד שנמאס להם לשלם מחיר כמעט כפול בבקר ובשליש בעוף. בנוסף בגלל שזה נהיה שחיטה מצומצמת, כמעט שחיטת חבורה ,יש שיבושים באספקה של מוצרי בקר וכבד. אולם התחייב על תפריט יוקרה ולא יכול להשיג כבד ומקבל עודפיי בקר באיכות ירודה, כך אולם לא יכול לתפקד זה הסיבה ואין בילתה וגם במערכת הרב לנדא יודעים זאת ההיסטריה שלהם זה בגלל שכל השחיטה עכשיו בסכנת סגירה אחרי ש 4 אולמות שהיו צרכנים כבולים ירדו להם מהצריכה.
|
|
מבחינת האולמות זאת הסיבה ולא יענקי
הם עושים ביזנס ולא פוליטיקה והם אתה רוצה הוכחה חותכת-מעדני שלמה שלימלה לא עבר לשום הכשר אחר וסגר את כל המחלקה הבשרית
למה? כל זמן שזה היה מאוזן אפילו ללא רווחים הוא המשיך מפחד שיפתחו לו מתחרים כשהוא עשה חשבון שזה ממוטט לו את כל העסק כלכלית הוא סגר! זה גם יענקי?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2020 09:06 |
|
| |
| משגיחבשער כתב: |  | בעולמם מובא איך ולמה האולמות עברו לשארית,אני רק מקווה שזה לא נכון. אני לא בטוח ששאולזון זה מקור אמין ברור שיענקי אישר לשארית את המהלך יש אומרים בגלל שלא הוסיפו משגיחים ליטאים כמובטח ויש אומרים שגם אלה שהוכנסו זה לא אלה שהוא רצה.
|
|
הזוי לגמרי הקישור בין שארית ליענקי. חוסר הבנה בסיסי בכל המערכת הזו.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2020 09:16 |
|
| |
שזה נידון כלכלי זה בטוח כי לנדא באמת יקר השאלה רק מי זה שנתן להם את עצת האחיתופל להחליף מלנדא לשארית שבזה אתה מרחיק את כל החסידים
נראה שעוד תקופה הם יקלטו את הברוך ואז כרגיל יעברו לבד"ץ העדה"ח
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2020 09:34 |
|
| |
יעברו לאחדות
|
|
|