בית פורומים הפורום הכללי והחרדי

צניעות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/10/2019 17:43 לינק ישיר 
צניעות

ערב טוב רציתי לשתף בקושי שקיים אצלי בזוגיות. אולי קיים אצל עוד. אשמח לשמוע אם קיים לעוד זוגות ולקבל עצות. אשמח כמובן לשמוע גם את הצד הנשי. הענין הוא. שאני הייתי מאוד רוצה שאשתי האהובה עלי מאוד, תתלבש בצורה יותר מושכת. (סקסית בלע"ז). לא בצורה פרוצה לחלוטין, אבל יותר לשחק עם הגבולות. אשתי מצידה עשתה שינוי לכיווני. אך לא מוכנה לפרוץ את הגבול המותר. לי זה ממש מפריע. ומביא בינינו חיכוכים מדי פעם. אני מדגיש לה שבשבילי זה איזה שהוא משחק שנצרך כדי לרצות את עצמי, ויכול להיות שאם תיענה לבקשתי לאט לאט זה יירד.. כי בתכל'ס הכל דמיון. אך היא לא מוכנה. מה שגורם לי לחפש זאת במקומות אחרים. רציתי לשמוע אם אתם מכירים או חוויתם בעיה כזו. מה ניתן לעשות, כדי לשכנע אותי בצדקת דרכה, או לשכנע אותה לשמוע אלי. וכמוכ מעניין לשמוע האם מותר לה להיענות לבקשתי כל עוד שזה יספק אותי ולא יגרום לי לחפש במקומות אחרים תודה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2019 19:00 לינק ישיר 

אני רואה שהרבה צפו בהודעה. אף אחד לא מכיר את התופעה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2019 22:05 לינק ישיר 

אני יודע שיש נשים שמתלבשות בהלבשה תחתונה שמגרה את האיש, וזה בהזמנת האיש, הוא בוחר נגיד צבע אדום, וכאלה, והיא עושה את זה ברצון ובששון

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2019 23:26 לינק ישיר 

אני לא מדבר על הבית. אני מדבר עך הופעה חיצונית. ברחוב. לא רלוונטי ההלבשה התחתונה. אני מדבר על מה שנקרא קצת לעבור את הגבול..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2019 23:15 לינק ישיר 

yfz כתב:

אני לא מדבר על הבית. אני מדבר עך הופעה חיצונית. ברחוב. לא רלוונטי ההלבשה התחתונה. אני מדבר על מה שנקרא קצת לעבור את הגבול..

מה מניע אותך שהיא תעבור את הגבול ברחוב מבחינת צניעות ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2020 01:13 לינק ישיר 

אסור לך להכשיל גברים אחרים בשביל שאתה תיהיה מסופק!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2020 12:42 לינק ישיר 

אתה צריך לעשות עבודה עם עצמך, ולהבין מה מניע אותך לגרום לאחרים להיכשל.
כי זה לא בשביל הסיפוק של עצמך, חד משמעית.
מובן גם שזה ממש אסור.

אני הצד הנשי שביקשת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2020 16:45 לינק ישיר 

לא הבנתי מה אתם אומרים?
בחדר שלנו, יש לי בגדים 'מעניניים...' ואני מתלבשת לכבוד בעלי. אבל ברחוב זה לא בשביל בעלי, שם אני הולכת רגיל וצנוע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2020 17:46 לינק ישיר 

מיכלי2845 כתבה:

לא הבנתי מה אתם אומרים?
בחדר שלנו, יש לי בגדים 'מעניניים...' ואני מתלבשת לכבוד בעלי. אבל ברחוב זה לא בשביל בעלי, שם אני הולכת רגיל וצנוע

מיכלי, לא הבנתי
למי את מגיבה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2020 19:09 לינק ישיר 

yfz כתב:
ערב טוב רציתי לשתף בקושי שקיים אצלי בזוגיות. אולי קיים אצל עוד. אשמח לשמוע אם קיים לעוד זוגות ולקבל עצות. אשמח כמובן לשמוע גם את הצד הנשי. הענין הוא. שאני הייתי מאוד רוצה שאשתי האהובה עלי מאוד, תתלבש בצורה יותר מושכת. (סקסית בלע"ז). לא בצורה פרוצה לחלוטין, אבל יותר לשחק עם הגבולות. אשתי מצידה עשתה שינוי לכיווני. אך לא מוכנה לפרוץ את הגבול המותר. לי זה ממש מפריע. ומביא בינינו חיכוכים מדי פעם. אני מדגיש לה שבשבילי זה איזה שהוא משחק שנצרך כדי לרצות את עצמי, ויכול להיות שאם תיענה לבקשתי לאט לאט זה יירד.. כי בתכל'ס הכל דמיון. אך היא לא מוכנה. מה שגורם לי לחפש זאת במקומות אחרים. רציתי לשמוע אם אתם מכירים או חוויתם בעיה כזו. מה ניתן לעשות, כדי לשכנע אותי בצדקת דרכה, או לשכנע אותה לשמוע אלי. וכמוכ מעניין לשמוע האם מותר לה להיענות לבקשתי כל עוד שזה יספק אותי ולא יגרום לי לחפש במקומות אחרים תודה

קודם כל, אני מאחלת לך ומקווה שאשתך לא תשתכנע ממך- ואני גם אסביר למה:
אתה רוצה שהיא תתלבש ברחוב בצורה מושכת, ואז התוצאה תהיה שלא רק אתה תהיה מסופק מהמראה שלה, אלא עוד גברים ברחוב... כבת אני אומרת לך- שאם פורצים פרצה קטנה, מדרדרים לתהום!!! אז עכשיו אשתך תקשיב לך ותתלבש בצורה מסוימת, ואחר כך זה ידרדר לחלוטין אבל לך כבר לא תהיה שליטה על זה...
ואתה יודע טוב מאוד שגברים היום לא מהססים להתחיל גם עם נשים נשואות...אתה רוצה שאשתך תהיה שלך בלבד או של עוד גברים?
בבית- אין שום בעיה, ולא רק זה אלא שזה הדבר הכי טוב שיכול לקרות- ברגע שהאישה מספקת לבעל את מה שהוא צריך, אין יותר טוב מזה...
משהו שלא הבנתי ואשמח אם תענה כדי שאבין- בבית היא לא מתלבשת כמו שאתה רוצה??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2020 00:42 לינק ישיר 

צודק מאד.... הרב שך עורר על כך שברחוב האשה דוגמנית ובבית עם סמרטוטים.... ואגב אין כמו פתיחות... דבר עם האשה על הכל... היא לא מרגישה זאת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2021 17:14 לינק ישיר 
time

Time is trickyᦁIt is difficult to control and easy to waste more time than you needᦁ  call girls near me

תוקן על ידי kiemeo ב- 31/05/2021 17:14:43

תוקן על ידי kiemeo ב- 31/05/2021 17:17:13

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2021 02:01 לינק ישיר 

kiemeo כתב:
Time is trickyᦁIt is difficult to control and easy to waste more time than you needᦁ  call girls near me

תוקן על ידי kiemeo ב- 31/05/2021 17:14:43

מה זה...???
אתם מצליחים להיכנס?
אני לא.  למה???

תוקן על ידי kiemeo ב- 31/05/2021 17:17:13

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/6/2021 10:48 לינק ישיר 

לא הבנתי אותך... מה אתה רציני? שמור את הריגושים שלך ואת האינטימיות שלך... לך ולאשתך.. לא מסוגל? כנראה שיש לך בעיה... העיקר זה לא הלבוש... חוץ מזה מה מושך בלבוש פרוץ??? כבר רואים הכל.. ואיפה הדמיון... בקיצור תתרגש בחדר שלך... אתה לא רואה אותה כל היום... היום תרצה שהיא תלבש קצר ופרוץ ... מחר תשאל למה היא ... עם מישהו?? עדיף שתודה שיש לך אישה צנועה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/6/2021 10:51 לינק ישיר 

בקיצור, מסכים עם סטאטית ומיכלי.. . אל תהיה אהבל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2021 22:39 לינק ישיר 

דרושים עובדים לעבודה קלה מהבית בהעתק הדבק, אופיס, אקסל, שירות לקוחות, קלדנות, כתיבה, ועוד
פרטים בוואטסאפ 054-5699972
יש אצלנו מגוון רחב של הצעות עבודה מהבית בכל תחום ונישה שתבחרו!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > הפורום הכללי והחרדי > צניעות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext