|
|
| נשלח ב-3/11/2019 19:49 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2019 20:22 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  |
במעריב כתוב משהוא על נאיפה?????
|
|
ואז מה, הזבל הזה צריך להיכנס לאתר חרדי, וזאת חוץ מהלכות לשון הרע, ושתבין אני בהחלט נגדה, אבל מפריד בין זה שאני נגדה לסיפורים שגם כאמיתיים ספק גדול אם יש להם מקום כאן, על אחת כמה וכמה שאין הוכחה חותכת לאימות הדברים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-3/11/2019 21:35 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2019 23:44 |
|
| |
בושה של אשכול. פע!
כמו שכותבים "זהירות נשים" צריך לכתוב "זהירות סחי ומיאוס".
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2019 00:10 |
|
| |
לבחירתכם
| יצחקהספרן כתב: |  | | פסתםנחמד כתב: |  |
|
|
וזאת חוץ מהלכות לשון הרע,
|
|
שטויות והבלים אתה מדבר כמו עם הארץאיזה לשון הרע יש אם זה כבר מפורסם באתר של מעריב "אמר רבה בר רב הונא, כל מילתא דמיתאמרא באפי תלתא, לית בה משום לישנא בישא, מאי טעמא? חברך חברא אית ליה, וחברא דחברא, חברא אית ליה" ערכין טז נכון שנחלקו שם הפוסקים אבל אתה לא יכול להגיד לי שאין אף פוסק שאני יכול להיתלות עליו ויש עניין לפרסם את החנפים למה נסמכה פרשת מרגלים לפרשת מרים, לפי שלקתה על עסקי דבה שדברה באחיה, ורשעים הללו ראו ולא לקחו מוסר על מרים מותר לספר ועל עומר אסור?אל פתח בית אביה ראו גידולים שגדלתם וכל אנשי העיר עומדים שם ושומעים על הפדיחות שעשתה אולי גם על דב ליפמן תגיד לי שזה לשון הרע?אה
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2019 00:27 |
|
| |
|
| נשלח ב-4/11/2019 05:36 |
|
| |
| לבחירתכם כתב: |  | לבחירתכם
| יצחקהספרן כתב: |  | | פסתםנחמד כתב: |  |
|
|
וזאת חוץ מהלכות לשון הרע,
|
|
שטויות והבלים אתה מדבר כמו עם הארץאיזה לשון הרע יש אם זה כבר מפורסם באתר של מעריב "אמר רבה בר רב הונא, כל מילתא דמיתאמרא באפי תלתא, לית בה משום לישנא בישא, מאי טעמא? חברך חברא אית ליה, וחברא דחברא, חברא אית ליה" ערכין טז נכון שנחלקו שם הפוסקים אבל אתה לא יכול להגיד לי שאין אף פוסק שאני יכול להיתלות עליו ויש עניין לפרסם את החנפים למה נסמכה פרשת מרגלים לפרשת מרים, לפי שלקתה על עסקי דבה שדברה באחיה, ורשעים הללו ראו ולא לקחו מוסר על מרים מותר לספר ועל עומר אסור?אל פתח בית אביה ראו גידולים שגדלתם וכל אנשי העיר עומדים שם ושומעים על הפדיחות שעשתה אולי גם על דב ליפמן תגיד לי שזה לשון הרע?אה
|
|
לך תלמד הלכות לשון הרע, ומי מדבר בימינו שבלחיצת מקלדת מפיצים כל דבר רע בהרבה יותר מאשר באפי תלתא יוצא מפרשנותך המעוותת שבטל איסור לשון הרע בימינו ואין יותר אבסורד מזה ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-4/11/2019 05:38 |
|
| |
נכנסתי לאשכול הזה כי חשבתי שהסוף שלה זה שהיא פורשת או קיבלה איזה ג'וב במקום אחר, ובמקום זה אני רואה רכילות מהדיוטא התחתונה ביותר.
בין אם נכונה ובין אם לאו, מה זה קשור להיותה ח"כית חרדית? אולי בגלל שהיו הרבה ח"כים חרדים שהורשעו בפלילים נעשה גזירה שווה בין ח"כ חרדי לבין גניבה, כמו שעושים כאן בין ח"כית חרדית ובין ניאוף?
ולא שאני בא להגן על אותה ח"כית, את דעתי עליה כבר כתבתי כאן כמה פעמים, ובפרט על ה"חרדית" שבה, אבל לוקחים כאן רכילות זולה, ומסיקים ממנה מסקנה נחרצת, שזהו סופה של הח"כית החרדית.
וסתם שאלה: לרבים מכאן שקוראים לה "חרדית", האם הייתם מוכנים להשתדך עם משפחתה? או שעבור זה היא כבר לא כ"כ חרדית עבורכם? היא נבחרה במפלגה חילונית, והיא כנראה מתנהגת בהתאם. היא לא מחויבת לחרדים וכנראה גם לא לרבנים, ולכן תעשה מה שתעשה, ואחרי 120 תתן דין וחשבון על מעשיה כמו כל אחד מאיתנו...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2019 07:50 |
|
| |
| סקופער כתב: |  | נכנסתי לאשכול הזה כי חשבתי שהסוף שלה זה שהיא פורשת או קיבלה איזה ג'וב במקום אחר, ובמקום זה אני רואה רכילות מהדיוטא התחתונה ביותר.
בין אם נכונה ובין אם לאו, מה זה קשור להיותה ח"כית חרדית? אולי בגלל שהיו הרבה ח"כים חרדים שהורשעו בפלילים נעשה גזירה שווה בין ח"כ חרדי לבין גניבה, כמו שעושים כאן בין ח"כית חרדית ובין ניאוף?
ולא שאני בא להגן על אותה ח"כית, את דעתי עליה כבר כתבתי כאן כמה פעמים, ובפרט על ה"חרדית" שבה, אבל לוקחים כאן רכילות זולה, ומסיקים ממנה מסקנה נחרצת, שזהו סופה של הח"כית החרדית.
וסתם שאלה: לרבים מכאן שקוראים לה "חרדית", האם הייתם מוכנים להשתדך עם משפחתה? או שעבור זה היא כבר לא כ"כ חרדית עבורכם? היא נבחרה במפלגה חילונית, והיא כנראה מתנהגת בהתאם. היא לא מחויבת לחרדים וכנראה גם לא לרבנים, ולכן תעשה מה שתעשה, ואחרי 120 תתן דין וחשבון על מעשיה כמו כל אחד מאיתנו... |
|
אכן אם כל היותי נגדה אין בין זה לבין רכילות מכוערת בזויה ושפלה שאינה ראויה כלל, על אחת כמה וכמה בפורום חרדי, אני ממליץ למחוק אשכול זה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-4/11/2019 09:31 |
|
| |
ראוי להתרחק מהכיעור והדומה לא. לצטט כאלו דברים לא מוסיף כבוד וההערכה . חבל.
| אופטימיסת כתב: |  | |
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2019 14:30 |
|
| |
| קהלת כתב: |  | אני לא יודע אם זה הסוף שלה או לא. גם גירושים הם עדיין לא הסוף.
אבל לחשוב על אשה אחת, שהיה בכוחה למנוע את כל הכאוס המשתולל כעת במדינה. למנוע את עגמת הנפש העצומה שיש כיום לגדולי ישראל, לרבים מגדולי ישראל. למנוע את חילול ה' הנורא של התבטאויות ליברמן. למנוע את כל ההתקפות נגד הציבור החרדי, את ההסתה הפראית, ולהביא לשקט של כמה שנים מכל הבלאגן הזה. כל הכח הזה ניתן לה משמים לתקופה מוגבלת, והיא היתה יכולה להשתמש בו ובחרה שלא לעשות כן.
אני לא הייתי ישן טוב בלילה אחרי פספוס שכזה.
|
|
במבט לאחור, אחרי 2 מערכות בחירות ועוד אחת שמתרגשת עלינו, זו ריאקציה מעניינת מאוד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2019 22:40 |
|
| |
עצוב, עצוב מאוד וכואב.
ויצחק הספרן=חייבת לפרגן לך, יצאת גדול בתגובות שלך.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2019 08:49 |
|
| |
| ליידוסית כתבה: |  | עצוב, עצוב מאוד וכואב.
ויצחק הספרן=חייבת לפרגן לך, יצאת גדול בתגובות שלך. |
|
אינני מחפש להיות גדול או קטן, האמת חשובה לי בלי לעשות חשבון מה יגידו, וכמו שכתבתי בחריפות נגדה כי היא בגדה בערכים החרדים ועוד בפומביות עם פרסום גדול וזה דורש מחאה, כך גם דורש מחאה של כניסה בזויה ושפלה לחייה האישיים שאין בינם ולא כלום עם מחאה על מעשיה הפומביים, צריך להפריד בין הלגיטימי ללא לגיטימי ולא לתת לרגשות לסחוף למחוזות שפלים ולא ענייניים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|