בס"ד
ו...עוד סיפור על הפריפרייה,הפעם אישי יותר,שנזכרתי עכשיו

לסבי היקר ז"ל,היה בית קפה מיוחד(קומותיים),ששכן במרכז העיר בנוסף לזה את דירתו המשופצת והיפה עם חצר מתוקה...
הוא היה אדם טוב,זכור לי איך היה מפנק אותי כשהייתי באה לבקר,היינו פוסעים יד ביד והיה קונה לי ארטיק חלבי יוקרתי וכל מה שליבי חפץ

...
אף זכיתי לבקר בבית הקפה שלו,הוא היה פותח את המקרר,שולף בקבוק קולה קר,מוזג ומגיש לי את הכוס באהבה...הייתי הנסיכה שלו

בבת מצווה קנה לי תכשיטי זהב,ואותי אהב יותר מכל הנכדים/ות

יום אחד חשוך,סבי היקר נפטר...
לאחר השבעה,התאוששו והחלו לדבר כל האחים ואימי על הנכסים,אך הבינו שמשהו מוזר קרה בנושא של הרכוש...
אימי היקרה,אותה סבי אהב מאד,רשם את כל הרכוש על שמה,אך כשהרגישה שזה יוצר מתח רב במשפחה,פנתה לעורך דין וביטלה את זה באצילות נפש.
וכך כל האחים נרגעו ואהבו אותה מאד,אך מה שלא ידעו זה...
שקרוב משפחה אחד,שחי בפריפרייה, עזר לו מעט בזיקנתו ובעיקר בבתי רפואה,וכך סבי חתם שהוא האופוטרופוס עליו בנושא הרפואי, ועל הדרך החתים אותו בלי שסבי שם לב,שהרכוש יעבור אליו.
הוא הצליח.והרכוש עבר אליו מתחת לאף של כולם,מכיון שסבי היה בבית אבות...

הוא שילם בכסף זה על דירתו בפריפרייה ולחובות עסקיו...
המשפחה כעסה עליו והאח הבכור רצה לתבוע אותו...
מסתבר שהקרוב משפחה הזה היה בקשיים כלכליים ולכן נהג בצורה כזו ,אישתו לא ידעה מכל הסיפור,היא אישה הגונה וישרה מאד.ואם הייתה יודעת שכך בעלה נהג,הייתה מפרקת את הבית ולא נשארת איתו לרגע.
ומכיוון שכך אישתו של האח הבכור שיכנעה את בעלה שיוותר,כדי שהבית לא ייתפרק...ואכן כך היה.כל האחים וויתרו על הכל.

ולא רק אלא שמנסים לדבר איתו כרגיל,רק כדי שאישתו לא תדע...עד כדי כך הם אצילי נפש

והנה זה עוד סיפור על אדם,שהחולשה,וכנראה בגלל מחסור בעבודה, הביאה אותו לאכזרות.
דבר שהיה יכול לפרק את משפחתו אם אחי אמי היו רוצים צדק...אבל הם בחרו לרחם עליו ועל משפחתו...