|
|
| נשלח ב-24/11/2019 23:11 |
|
| |
בס"ד חחחח כן אבל שורפים אתזה...לא בדיוק תורמים למישהו  חחח אני דווקא חושבת שהיום החופה זה טקס לזכר הימים הטובים...שנהגו בבנות ישראל בכבוד הראוי להן כנשים יהודיות  נשאר ממנו פרט אחד,האישה אסורה על כל גבר בעולם חוץ מבעלה...עד להודעה חדשה(: חוץ מזה הכל טקס יפה ונחמד שרובם לא מתכוונים באמת לממש 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 24/11/2019 21:10:59
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2019 23:13 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד יש עוד טעות לעניים  הם יושבים ליד הרמזור... אבל לא מבינים שהארנק שלי עמוק בתיק... כך שעד שאני חושבת אם לתת/לא ומחשבת כמה זמן ייקח לי לשלוף את הארנק והאם אצליח לבצע את המשימה עד שהרמזור יתחלף לירוק...כבר ירוק  ואז?כבר חייבים לצעוד מהר,כדי לא לאחר לעבודה  האסטרטגייה שלהם לא נכונה..הם צריכים לשבת ליד תחנות האוטובוס 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 24/11/2019 20:19:25 |
|
חחח בעיקר חשוב לתת לאירגונים מוכרים כמו קופת העיר, הידברות, אלה שמבקשים ברחוב, זה הפרנסה שלהם, והם מרויחים יפה. מובא במקורות שיש לתת יותר לאישה שמבקשת צדקה, כי היא מתביישת יותר, אגב, נשים גם לא נכנסות לבתי כנסת לבקש צדקה אז יש להתחשב בהן, נדמה לי גם שאין הרבה נשים שמבקשות צדקה, הן לא ששות לעשות זאת אלא רק באין ברירה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2019 23:15 |
|
| |
בס"ד חחחח כן אבל שורפים אתזה...לא בדיוק תורמים למישהו  חחח אני דווקא חושבת שהיום החופה זה טקס לזכר הימים הטובים...שנהגו בבנות ישראל בכבוד הראוי להן כנשים יהודיות  נשאר ממנו פרט אחד,האישה אסורה על כל גבר בעולם חוץ מבעלה...עד להודעה חדשה(: חוץ מזה הכל טקס יפה ונחמד שרובם לא מתכוונים באמת לממש 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 24/11/2019 21:10:59 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2019 23:19 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
|
זה לא טקס עם בלונים, זו מהות !
|
|
בס"ד למה בלונים? אני דווקא בסטייל של הפרחת הרבה יונים לבנות לאוויר... ופגזי זיקוקים... כשאני יורדת יחד עם בחור המחמד מהליקופטר לחופה    לפחות יהיה לי קליפ מרשים להראות לצאצאי עד עולם.. 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 24/11/2019 22:11:00
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2019 23:21 |
|
| |
בס"ד יש עוד טעות לעניים  הם יושבים ליד הרמזור... אבל לא מבינים שהארנק שלי עמוק בתיק... כך שעד שאני חושבת אם לתת/לא ומחשבת כמה זמן ייקח לי לשלוף את הארנק והאם אצליח לבצע את המשימה עד שהרמזור יתחלף לירוק...כבר ירוק  ואז?כבר חייבים לצעוד מהר,כדי לא לאחר לעבודה  האסטרטגייה שלהם לא נכונה..הם צריכים לשבת ליד תחנות האוטובוס 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 24/11/2019 20:19:25 |
|
חחח בעיקר חשוב לתת לאירגונים מוכרים כמו קופת העיר, הידברות,
אלה שמבקשים ברחוב, זה הפרנסה שלהם, והם מרויחים יפה.
מובא במקורות שיש לתת יותר לאישה שמבקשת צדקה, כי היא מתביישת יותר, אגב, נשים גם לא נכנסות לבתי כנסת לבקש צדקה אז יש להתחשב בהן, נדמה לי גם שאין הרבה נשים שמבקשות צדקה, הן לא ששות לעשות זאת אלא רק באין ברירה
|
|
בס"ד ברור הכסף הגדול לארגונים המוכרים... הכסף הקטן לעניי הרחוב...(הרי השקלים מכבידים לי על הארנק(;) הכל אצלי מאורגן 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 24/11/2019 21:22:48
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2019 10:23 |
|
| |
|
|
|
בס"ד למה בלונים? אני דווקא בסטייל של הפרחת הרבה יונים לבנות לאוויר... ופגזי זיקוקים... כשאני יורדת יחד עם בחור המחמד מהליקופטר לחופה    לפחות יהיה לי קליפ מרשים להראות לצאצאי עד עולם.. 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 24/11/2019 22:11:00 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2019 15:01 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2019 15:03 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2019 20:31 |
|
| |
בס"ד חחחח ברור גם לימוזינה מקושטת בפרחי פאר יהיה... הכל יהיה על הצד הטוב ביותר,כיאה לבחורה כמוני נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2019 20:39 |
|
| |
|
|
|
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 24/11/2019 22:11:00 |
|
חחח :)
|
|
בס"ד חחחח  אגב,אם בן זוגי היה מקבל דירה,כדי שילמד תורה... הוא הייה צריך לחתום על הסכם שכולל תנאים כאלה: אף פעם לא מביט על עיתון.  אף פעם לא שומע חדשות.  לא מביט על נשים לרגע וראשו בקרקע לנצח.  בנוסף לזה: בוחן הלכה וגמרא מעמיק אצל אחי הבכור, שהוא חכם ולמדן גדול  ובוחן סיכה אצל רב העיר  ואח"כ מבחן קל יותר איתי בפגישה כדי לראות אם הוא יודע להתפלפל טוב עם כל אחד...  ולבסוף חתימה שהוא אוכל רק לחם יבש במלח ומים ועל הארץ ישן,כי כך היא דרכה של תורה... מדי פעם אני אסכים לו לישון במיטה רכה ולקבל ממני אוכל חם,כי אחרי הכל אני יהודייה רחמנית  
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 25/11/2019 18:45:41
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2019 23:28 |
|
| |
בס"ד תודה על התשובה המתוקה(;אכן אך גם אלה שיודעים שזה אחריותם מעוניינים כפי שכתבתי שהאישה תעבוד ביחד איתם. אם בגלל הקושי והפחד הגדול שלהם לשאת את הנטל לבד.(במיוחד בארצנו(; שהמחייה יקרה...) ואם כי הם חונכו להעריך אישה מושלמת "עם מטרות ושאיפות"...שאף שיש להם אפשרות כלכלית הם אינם יכולים להעריך אישה לא קריירסטית כמוהם. והדרך מאד קצרה לכך שישוויצו על חשבון נפשה העדינה  בכל מקרה לדעתי כשהאישה עוזרת,לא מעריכים מספיק,חושבים שהיא חייבת לעזור. עדיין לא נקלט להם במוח שזה אחריותם הבלעדית. מבחינתם אם האישה לא "עוזרת" להם היא סנובית חסרת לב. ז"א היא עוד יוצאת רעה בכל הסיפור. הרבה גברים לא מאשימים את עצמם.אלה מפנים כלפייה אצבע מאשימה. וגם אם האישה "מתפנקת" לדעתם. זו זכותה ההלכתי ואסור להם לחשוב עליה מחשבות רעות או להציק לה. אלא לדאוג לה כפי שהם צריכים לדאוג לילדים שלהם ואף יותר. שהרי הוא צריך לכבדה יותר מגופו  נכון שמקבלים הדרכה זוגית, אך היא מאד קצרה ובעיקר הלכתית.  אני מדברת על כך שחשוב הדרכה רצינית של 12/20 מפגשים על זוגיות. ספרים ודיסקים/הרצאות מאורגנות/הרצאות ביוטיוב. וכמובן כך גם על חינוך ילדים.ספרים ודיסקים לפני החתונה. וללכת להדרכה של 12/20 מפגשים לאחר החתונה זוגית/קבוצתית(בהפרדה). הרבה אנשים משקיעים בחופשות ובשטויות. אבל בחיים שלהם.באהבה שלהם.בעיקר החיים.  שהרי משפחה וזוגיות- זה תכלס מרכז החיים. והדבר שיכול לרסק את האדם/לגרום לו לצמוח ולהרגיש אהוב ורצוי הם מזלזלים.וחבל. רבים הפכו את הבית ל"אויבי אדם יושבי ביתו"- הגבר אוייב של האישה והאישה האוייבת של הגבר...ומדברים אחד לשניה במילים רעות...  כתוצאה מזה הילדים נהפכים להיות "האוייבים" של ההורים והולכים לפסיכולוגים ומדברים עליהם רע...  ולמה מתחתנים?  כמובן כדי לעשות את רצון ה',אך בעיקר כי אנחנו רוצים טוב. שיהיה לנו זוגיות אוהבת ומכבדת.  כדי שיהיה איזה מקום רגוע לחזור אליו. שיהיה בית אוהב להיות בו יחדיו. לגדל ילדים שמחים ובריאים בגופם ובנפשם.  לא מתחנים כדי להיות אוייבים.בטוח. אז שווה לדעתי להשקיע כסף ומאמץ וללמוד ולעבוד על המידות. ולהבין שאישה לא חייבת להיות מושלמת. ללמוד להעריך אותה כפי שהיא גם כמנהלת בית. להחמיא לה על האישיות ועל ההצלחות שלה בבית.או בחוץ,אם רצונה בכך.... וכמובן לעזור לה. ולעשות הכל כדי לחזק אמונה וביטחון בה'-שעוזר להשרות רוגע ושמחה בבית,במיוחד במצבי משבר. זה שווה.רק כדי שיהיה ניתן להגשים את החלום. כדי לחזור לבית אוהב.  כדי להינות ביחד (ולא כדי לסחוב את החיים ביחד) אז חוץ מתפילות וקברי צדיקים...כדי למצוא את האחד/ת לדעתי כדאי להשקיע גם בעתיד. כי כפי שאני קוראת את המפה.זה חובה בימנו 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/11/2019 15:56:08
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/11/2019 16:30:56 |
|
את מכלילה עלילות.
רוב האנשים הם טובים, ובמיוחד החרדים הם מסורים והזוגות פועלים בשיתוף פעולה ובאהבה רבה, יש להם הרי המון זמן לדבר וללבן עניינים, הם לא שקועים בפייסבוק ושאר ירקות,
ובנוסף לזה כולם מקבלים הדרכה, היום כמעט כולם יודעים שחייבים הדרכה טובה, יש שמקבלים הדרכה קצרה יותר ויש שמקבלים הדרכה של שעות רבות. גם הדרכה קצרה היא מספיקה כדי להעביר את המסרים הנכונים, והם ממשיכים ללמוד בנושא
מצפים מהאישה שתעבוד כפי יכולתה, חייכנית, את מגזימה ה ה
|
|
בס"ד אני נפגשת עם הבחורים.לא אתה  ואני שומעת את הסיפורים מחברות...לא אתה  אתמול שמעתי עוד שיחה כזו מחברה טובה שלי  משום מה נפתחים אלי ומגלים לי הכל  גם כשיש נשים מבוגרות סביבי...מעדיפים לספר לי ולא להן...  היא אמרה שזלא רק היא חווה זילזול והשפלה מילולית,כשהיא לא עובדת אלא היא מכירה עוד המון כך. וזה עוד היה בזמן קשה.שהיא אחרי לידה ובדיוק התינוקת הייתה חולה והיא הייתה במצב רוח רע. וזלא שהגבר שלה רע.אני מכירה אותו.הוא נשמה טובה ומשתדל לעזור בבית ולפרנס והוא נראה עדין נפש  אך חולשה מביאה לאכזרות בחיים. אנשים חלשים יכולים להפוך לאכזריים במילים/במעשים. (ואף אנשים עשירים יכולים להיות אכזריים מרוב שהם מרגישים מלכי הארץ שכולם אפסים מולם.) כשהם חווים קושי הם לא ייתנו למישהו אחר לחיות חיים נעימים.אלא ימררו את חייו יחד עם חייהם  היא אמרה לי שאם לא היו לה ילדים. היא הייתה מעדיפה למות.כי היא לא נהנת מהנישואין. אתה מבין? היא הביאה ילדים שנה אחרי שנה.(כי אסור למנוע) כשאין לה תמיכה הורית.עם גבר שקשה לו לפרנס בית לבד. וזה המצב לצערי.בהרבה משפחות. כמעט בכיתי כששמעתי אתזה  רציתי לשלוח עבורה מגש פירות/קינוחים מפנקים עד לבית(היא גרה רחוק ממני)כדי לעשות לה טוב בלב ושתדע שהיא לא לבד...  אך לא הספקתי היום... בעז"ה מחר אשלח לה 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/11/2019 23:00:25 |
|
בס"ד אגב, הבהרה: ביררתי קצת יותר עם חברתי,והבנתי שהביאה ילדים אחד אחרי השני,בעיקר בגלל לחץ ותחרות והרצון להראות שהיא יכולה,כמו כולן, אך לא הבינה שלה יש כוחות נפשיים אחרים ותמיכה פחותה ממה שחברותיה מקבלות. לכן אני ממליצה לא להשוות,כי אף אחת לא דומה לשניה בכוחות הגוף ואף אחת לא דומה לשניה בכוחות הרגשיים וכל אחת מקבלת תמיכה שונה מהסביבה,שז"א ההורים ובן הזוג...ועל פי זה צריך להתאים את קצב הילדים,לדעתי  מה גם שגם בתורה כתוב שהגוף של האישה משתנה בזמן ההריון,ולוקח לאישה להחזיר אותו למצב הקודם ולהבריא,שנתיים. פעם האישה הניקה שנתיים והמניעה הייתה טבעית,אך כיום הדורות חלשים אז זלא תמיד עובד(; לכן צריך להתייעץ ולשמור על הגוף והבריאות ולא להרוס אותו, כי עם כל הכבוד לילדים,האישה קודמת והבריאות שלה,במרכז  עוד פרט חשוב שציינה,בעלה רצה ללמוד מקצוע במקביל ללימודי הכולל והיא מנעה זאת ממנו ואח"כ שכבר יצא ללמוד סוף סוף,זה היה בזמן שהבית היה במצב הכי משובש. וזה כנראה מה שגרם לו לנהוג בצורה לא אנושית. הוא בד"כ בחור טוב שעוזר ותומך... אך שוב,גברים לא תמיד מבינים ורגישים מספיק לאישה בזמנים חלשים...ולא מבינים שזה הורס המון כי האישה זוכרת לו זאת. אז גברים.להיזהר במיוחד בזמן שהאישה בזמן חלש.(הריון/לידה/זמנים נשיים  ) כי אז היא בוחנת את התמיכה,העזרה והאהבה בעיקר,אם נכשלתם מדי,אל תתפלאו למה היא קרירה אליכם פתאום...  תבקשו סליחה ותפצו אותה המון על כך,במתנות רבות ולהבטיח לא לנהוג כך שוב...ולא לשכוח לחשוב פעמיים לפני שמדברים... 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 25/11/2019 21:45:00
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2019 10:32 |
|
| |
|
ודאי שמתכוונים לממש את הכתובה ואת הנישואין כדת משה וישראל, באהבה ואחווה שלום ורעות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2019 10:39 |
|
| |
בס"ד תודה על התשובה המתוקה(;אכן אך גם אלה שיודעים שזה אחריותם מעוניינים כפי שכתבתי שהאישה תעבוד ביחד איתם. אם בגלל הקושי והפחד הגדול שלהם לשאת את הנטל לבד.(במיוחד בארצנו(; שהמחייה יקרה...) ואם כי הם חונכו להעריך אישה מושלמת "עם מטרות ושאיפות"...שאף שיש להם אפשרות כלכלית הם אינם יכולים להעריך אישה לא קריירסטית כמוהם. והדרך מאד קצרה לכך שישוויצו על חשבון נפשה העדינה  בכל מקרה לדעתי כשהאישה עוזרת,לא מעריכים מספיק,חושבים שהיא חייבת לעזור. עדיין לא נקלט להם במוח שזה אחריותם הבלעדית. מבחינתם אם האישה לא "עוזרת" להם היא סנובית חסרת לב. ז"א היא עוד יוצאת רעה בכל הסיפור. הרבה גברים לא מאשימים את עצמם.אלה מפנים כלפייה אצבע מאשימה. וגם אם האישה "מתפנקת" לדעתם. זו זכותה ההלכתי ואסור להם לחשוב עליה מחשבות רעות או להציק לה. אלא לדאוג לה כפי שהם צריכים לדאוג לילדים שלהם ואף יותר. שהרי הוא צריך לכבדה יותר מגופו  נכון שמקבלים הדרכה זוגית, אך היא מאד קצרה ובעיקר הלכתית.  אני מדברת על כך שחשוב הדרכה רצינית של 12/20 מפגשים על זוגיות. ספרים ודיסקים/הרצאות מאורגנות/הרצאות ביוטיוב. וכמובן כך גם על חינוך ילדים.ספרים ודיסקים לפני החתונה. וללכת להדרכה של 12/20 מפגשים לאחר החתונה זוגית/קבוצתית(בהפרדה). הרבה אנשים משקיעים בחופשות ובשטויות. אבל בחיים שלהם.באהבה שלהם.בעיקר החיים.  שהרי משפחה וזוגיות- זה תכלס מרכז החיים. והדבר שיכול לרסק את האדם/לגרום לו לצמוח ולהרגיש אהוב ורצוי הם מזלזלים.וחבל. רבים הפכו את הבית ל"אויבי אדם יושבי ביתו"- הגבר אוייב של האישה והאישה האוייבת של הגבר...ומדברים אחד לשניה במילים רעות...  כתוצאה מזה הילדים נהפכים להיות "האוייבים" של ההורים והולכים לפסיכולוגים ומדברים עליהם רע...  ולמה מתחתנים?  כמובן כדי לעשות את רצון ה',אך בעיקר כי אנחנו רוצים טוב. שיהיה לנו זוגיות אוהבת ומכבדת.  כדי שיהיה איזה מקום רגוע לחזור אליו. שיהיה בית אוהב להיות בו יחדיו. לגדל ילדים שמחים ובריאים בגופם ובנפשם.  לא מתחנים כדי להיות אוייבים.בטוח. אז שווה לדעתי להשקיע כסף ומאמץ וללמוד ולעבוד על המידות. ולהבין שאישה לא חייבת להיות מושלמת. ללמוד להעריך אותה כפי שהיא גם כמנהלת בית. להחמיא לה על האישיות ועל ההצלחות שלה בבית.או בחוץ,אם רצונה בכך.... וכמובן לעזור לה. ולעשות הכל כדי לחזק אמונה וביטחון בה'-שעוזר להשרות רוגע ושמחה בבית,במיוחד במצבי משבר. זה שווה.רק כדי שיהיה ניתן להגשים את החלום. כדי לחזור לבית אוהב.  כדי להינות ביחד (ולא כדי לסחוב את החיים ביחד) אז חוץ מתפילות וקברי צדיקים...כדי למצוא את האחד/ת לדעתי כדאי להשקיע גם בעתיד. כי כפי שאני קוראת את המפה.זה חובה בימנו 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/11/2019 15:56:08
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/11/2019 16:30:56 |
|
את מכלילה עלילות.
רוב האנשים הם טובים, ובמיוחד החרדים הם מסורים והזוגות פועלים בשיתוף פעולה ובאהבה רבה, יש להם הרי המון זמן לדבר וללבן עניינים, הם לא שקועים בפייסבוק ושאר ירקות,
ובנוסף לזה כולם מקבלים הדרכה, היום כמעט כולם יודעים שחייבים הדרכה טובה, יש שמקבלים הדרכה קצרה יותר ויש שמקבלים הדרכה של שעות רבות. גם הדרכה קצרה היא מספיקה כדי להעביר את המסרים הנכונים, והם ממשיכים ללמוד בנושא
מצפים מהאישה שתעבוד כפי יכולתה, חייכנית, את מגזימה ה ה
|
|
בס"ד אני נפגשת עם הבחורים.לא אתה  ואני שומעת את הסיפורים מחברות...לא אתה  אתמול שמעתי עוד שיחה כזו מחברה טובה שלי  משום מה נפתחים אלי ומגלים לי הכל  גם כשיש נשים מבוגרות סביבי...מעדיפים לספר לי ולא להן...  היא אמרה שזלא רק היא חווה זילזול והשפלה מילולית,כשהיא לא עובדת אלא היא מכירה עוד המון כך. וזה עוד היה בזמן קשה.שהיא אחרי לידה ובדיוק התינוקת הייתה חולה והיא הייתה במצב רוח רע. וזלא שהגבר שלה רע.אני מכירה אותו.הוא נשמה טובה ומשתדל לעזור בבית ולפרנס והוא נראה עדין נפש  אך חולשה מביאה לאכזרות בחיים. אנשים חלשים יכולים להפוך לאכזריים במילים/במעשים. (ואף אנשים עשירים יכולים להיות אכזריים מרוב שהם מרגישים מלכי הארץ שכולם אפסים מולם.) כשהם חווים קושי הם לא ייתנו למישהו אחר לחיות חיים נעימים.אלא ימררו את חייו יחד עם חייהם  היא אמרה לי שאם לא היו לה ילדים. היא הייתה מעדיפה למות.כי היא לא נהנת מהנישואין. אתה מבין? היא הביאה ילדים שנה אחרי שנה.(כי אסור למנוע) כשאין לה תמיכה הורית.עם גבר שקשה לו לפרנס בית לבד. וזה המצב לצערי.בהרבה משפחות. כמעט בכיתי כששמעתי אתזה  רציתי לשלוח עבורה מגש פירות/קינוחים מפנקים עד לבית(היא גרה רחוק ממני)כדי לעשות לה טוב בלב ושתדע שהיא לא לבד...  אך לא הספקתי היום... בעז"ה מחר אשלח לה 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/11/2019 23:00:25 |
|
בס"ד אגב, הבהרה: ביררתי קצת יותר עם חברתי,והבנתי שהביאה ילדים אחד אחרי השני,בעיקר בגלל לחץ ותחרות והרצון להראות שהיא יכולה,כמו כולן, אך לא הבינה שלה יש כוחות נפשיים אחרים ותמיכה פחותה ממה שחברותיה מקבלות. לכן אני ממליצה לא להשוות,כי אף אחת לא דומה לשניה בכוחות הגוף ואף אחת לא דומה לשניה בכוחות הרגשיים וכל אחת מקבלת תמיכה שונה מהסביבה,שז"א ההורים ובן הזוג...ועל פי זה צריך להתאים את קצב הילדים,לדעתי  מה גם שגם בתורה כתוב שהגוף של האישה משתנה בזמן ההריון,ולוקח לאישה להחזיר אותו למצב הקודם ולהבריא,שנתיים. פעם האישה הניקה שנתיים והמניעה הייתה טבעית,אך כיום הדורות חלשים אז זלא תמיד עובד(; לכן צריך להתייעץ ולשמור על הגוף והבריאות ולא להרוס אותו, כי עם כל הכבוד לילדים,האישה קודמת והבריאות שלה,במרכז  עוד פרט חשוב שציינה,בעלה רצה ללמוד מקצוע במקביל ללימודי הכולל והיא מנעה זאת ממנו ואח"כ שכבר יצא ללמוד סוף סוף,זה היה בזמן שהבית היה במצב הכי משובש. וזה כנראה מה שגרם לו לנהוג בצורה לא אנושית. הוא בד"כ בחור טוב שעוזר ותומך... אך שוב,גברים לא תמיד מבינים ורגישים מספיק לאישה בזמנים חלשים...ולא מבינים שזה הורס המון כי האישה זוכרת לו זאת. אז גברים.להיזהר במיוחד בזמן שהאישה בזמן חלש.(הריון/לידה/זמנים נשיים  ) כי אז היא בוחנת את התמיכה,העזרה והאהבה בעיקר,אם נכשלתם מדי,אל תתפלאו למה היא קרירה אליכם פתאום...  תבקשו סליחה ותפצו אותה המון על כך,במתנות רבות ולהבטיח לא לנהוג כך שוב...ולא לשכוח לחשוב פעמיים לפני שמדברים... 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 25/11/2019 21:45:00 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2019 19:56 |
|
| |
בס"ד חחחחח  לגמרי  ובקשר לחלומות אמיתיים? אף אחד לא יכול עלי. כל מה שאני רוצה,הגשמתי ב"ה. ואם לא הגשמתי זה כי החלטתי שכלית לוותר זמנית או כי לא החלטתי סופית אם זה יעודי בעולם/ כי זה יכול לפגוע בדבריל אחרים שחשובים לי יותר מהגשמת חלומות בתחום מסויים  נגיד?אני חולמת שיהיה לי בקתת עץ בצפון, בשביל זה אצטרך לעבוד רציני ולא להתחתן כדי לא להתעסק עם הריונות... אלא?אני חושבת שיותר חשוב להתחתן ולהקים משפחה ואולי ביחד עם בן זוגי אגשים את החלום  עוד חלום שדחיתי? זה לפתוח מרכזי פינוק לבחורה ולאישה החרדית בכל עיר חרדית. המרכז יכלול בתוכו: בריכה/ג'קוזי/סאונה/ספא/ בית קפה לנשים/חדרי התעמלות/חנות קוסמטיקה,תכשיטים מיוחדים/חנות קסומה וחלומית של ללין ובודי שופ/סדנאות אומנות/סדנאות העצמה נשית/הרצאות של הרב פנגר והרב לסרי/התעמלות מים עם מוזיקה/ערבי שירה הרקדה וכיף. כשבסוף שבוע המרכז ייפתח לזוגות שיוכלו ללכת להרצאות בהפרדה/לבית הקפה המיוחד עם קינוחים אמריקאיים חדשניים/סדנאות אומנות זוגיות/ספא וג'קוזי בהזמנה מראש.  כשכל המרכז מעוצב בסטייל אירופאי חלומי עם מפיצי ריח ארומטיים,פרחים וספות יוקרה בלובי  כל אישה תוכל לעשות כרטיס מנוי למרכז, כשהכרטיס המנוי הבסיסי יהיה במחיר שכל אישה, אף אחת שאין לה אפשרויות כלכליות,תוכל להשתתף. אז נכון היא תוכל לבחור רק אטרקצייה אחת כל שבוע אבל זה לגמרי שווה,העיקר שתצא ותקבל אנרגיות טובות ושמחות  המטרה שלי: שכל בחורה/ובמיוחד אישה תוכל להטעין מצברים ולהתפנק במרכז פעם בשבוע לפחות  וכמובן להתחזק רוחנית... הרי אין מקומות מסודרים להרצאות לבחורות/נשים חרדיות שכבר סיימו סמינר, כך שלדעתי חוץ מחיזוק ללא דתיים זה חשוב שגם בחורה/אישה חרדית תוכל להינות מהרצאה שמחה וכיפית פעם בשבוע אם רצונה בכך... וכמובן להתפנק כהוגן במרכז, כדי שיהיה לה כח לגדל את הצאצאים ולהיות שמחה יותר  מה אומר על הרעיון?:)
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 21/11/2019 16:02:11
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 21/11/2019 16:07:43 |
|
אם שאלת אותי ?
זה רעיון ענק מדי, יהיה קשה מאוד להרים את הפרויקט ולתחזק אותו, תמצאי מה באמת יש חוסר, ובזה תתמקדי
|
|
בס"ד ברור שזה רעיון ענקי מדי, ישלי הרי תוכניות מגירה לכל תרחיש בחיים  זה רק אם אזכה בלוטו/שיהיה לי גבר עשיר/ שה' יעשה לי נס אחר ואצליח להיות עשירה בקלות ובלי מאמץ רב מדי  אגב, גם עכשיו אני יכולה להרים פרוייקט כזה לפחות בעיר אחת  פשוט אני יכולה להשתמש במשאבים קיימים ולהשכיר מקום/בריכה,לפי שעות לתוכניות שלי... זה קצת יותר כאבי ראש ומצריך סכום השקעה ראשוני,שהרי כל ההתחלות קשות  אבל לגמרי ניתן ליישום.... חוץ מג'קוזי וספא שקשה למצוא מקומות כאלה בריכוזים החרדיים... אך אולי אם אחפור אמצא צימר שיש בו אתזה... ויתכן שהם יסכימו בימים שאין לקוחות(כי בד"כ בריכוזים החרדיים,לוקחים צימרים בסופי שבוע-שבת) לתת לי את הג'קוזי,במחירים נמוכים, וכך אוכל לשווק זאת במחירים הוגנים  אכן חדרי התעמלות לנשים,לא חסר, צריך להתמקד בעיקר בדברים האחרים שרשמתי  בעז"ה גם החלום הזה יהיה...
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 26/11/2019 18:06:32
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2019 22:13 |
|
| |
|
ודאי שמתכוונים לממש את הכתובה ואת הנישואין כדת משה וישראל, באהבה ואחווה שלום ורעות
|
|
בס"ד אהה  אז אתה באמת מתכוון לדאוג לאישתך הנסיכה ולפרנס את אותה(וילדיך) כל חייה,כשהיא נשואה לכבודו וכן לדאוג לכל צרכייה,אוכל בשפע וביגוד מכובד מתוך כבוד ואהבה,כפי שהתחייבת בכתובה? ואם יום אחד ח"ו לא תאהב אותה ותרצה לעזוב, האם אתה מתכוון לשלם את הסכום שתכתוב בכתובה?  אשמח לתשובה כנה... 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 26/11/2019 20:42:31
|
|
|
|
|