בית פורומים שידוכי חרדים

כמה האישה שווה?!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/11/2019 22:10 לינק ישיר 

רציף כתב:

נ. ב. את לא מאמינה בגברים,
אם גבר העיר בעדינות לאישה שאולי היה כדאי שתצא לעבוד ... כמו שהיא הבטיחה לפני החתונה, אז כבר אין ביניהם חברות !?
יש הרבה זוגות שחיים נפלא - למרות התקלים/ריבים שיש פה ושם, זו זוגיות שבטלת אותו לחלוטין, ושזה אסון בשבילך

בס"ד

נכון.אחרי המון סיפורים קשה קצת להאמין לעם הגברי

אני צריכה לעשות כל פעם עבודה עצמית ולשנן שלא כולם כאלה וכל אדם הוא עולם ומלאו.

אממ מבחינתי גבר כזה הוא לא גברי בעיני, כך שאולי יש כאן חברות כמו שאני חייה עם חברה נקבה...לא יותר

עכשיו נקודת הפתיח שהוא כבר ירד מדרגת גבר לנקבה,אך גם צריך לרחם על נקבה בדמות זכר

אז אם הוא אומר זאת בזמן שהאישה חלשה/בהריון וקשה לה/אחרי לידה ולא מרגישה שיכולה לחזור/חולה,אכן זו לא חברות.כי גם חברה טובה לא הייתה נוהגת כך.

(גבר לדעתי,צריך להרגיש את אישתו בלב אפילו רק דרך המבט.ואם לא מרגיש אז צריך לשאול איך היא מרגישה ולברר אך לעולם לא לדרוש משהו שזלא תפקידה לפני שמברר בוודאות שהיא חזקה.)

אם אומר זאת בזמן שהיא אחרי חתונה ומנסה להתאקלם/בהריון/ מטפלת בילדים קטנים/גדולים, אך מתוך רוגע ושלווה והנאה ועיניו צרות מזה ולמרות שיכול לפרנס בכבוד לבד,מזכיר לה שצריכה לעבוד גם, זאת לא חברות.זו קטנוניות שגובלת באכזרות.
וכמובן מידה לא יהודית(שלא מכבד כתובה)

אם אומר זאת בזמן שהיא חזקה ובריאה והילדים כבר גדולים ופחות צריכים טיפול/קטנים ובגן והאישה כבר התחזקה(ועושה הפסקה מהריון),כהוא במצב כלכלי חלש וחייב עזרה כי נקלע לקשיים כלכליים ומדבר יפה ומהלב ואחרי שמדגיש לה שהוא יודע שזה תפקידו אך מאד ישמח אם תעזור (ולא יזכיר שהבטיחה,כי זה ילדותי בעיני)
ובכללית הוא עוזר וכשלא יכול לעזור חושב לממן מנקה לאישתו ולא חושב שהיא חייבת לו משהו שז"א הוא לוקח חלק מלא בפעולות הבית/טיפול בילדים כולל בישול בזמן שהיא עוזרת לו בפרנסה, זה בסדר ולגיטימי בעיני, אבל ברור שלדעתי הוא תמיד צריך להודות לה ולזכור שזלא תפקידה(כי יש לה מספיק קללות) וכשמתחזק(ועושה הכל כדי להתחזק ולא להזדקק לעזרתה(;האישה מרגישה זאת) ישר להגיד שאין צורך ויכול להסתדר לבד.אך אם רוצה זה בסדר והוא מעריך
זה גברי בעיניי

אממ נכון שבזוגיות לפעמים טועים.
אך יש דברים שקשה יותר לתקן ואלו מילים רעות/ השוואות עם נשים אחרות/יחס משפיל/כעס/שליטה/קמצנות/חוסר כבוד בסיסי...

כך שצריך להיזהר...כמו שנאמר "שומר פיו ולשונו שומר מצרות נפשו"

אישה זלא חבר לחדר ולכן אני אומרת שבדורנו, חסר הסבלנות, כשיש לאישה המון עומס ומצד שני דור חלש פיזית ונפשית חייבים כולם הן הבחורות והן הבחורים ללמוד רציני על זוגיות ואהבה לפני חתונה

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/11/2019 20:12:04

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/11/2019 20:28:35

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/11/2019 20:30:16

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/11/2019 22:24 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

רציף כתב:

אם גבר העיר בעדינות לאישה שאולי היה כדאי שתצא לעבוד ... כמו שהיא הבטיחה לפני החתונה, אז כבר אין ביניהם חברות !?
יש הרבה זוגות שחיים נפלא - למרות התקלים/ריבים שיש פה ושם, זו זוגיות שבטלת אותו לחלוטין, ושזה אסון בשבילך

בס"ד

אממ מבחינתי גבר כזה הוא לא גברי בעיני, כך שאולי יש כאן חברות כמו שאני חייה עם חברה נקבה...לא יותר

עכשיו נקודת הפתיח שהוא כבר ירד מדרגת גבר לנקבה,אך גם צריך לרחם על נקבה בדמות זכר

אז אם הוא אומר זאת בזמן שהאישה חלשה/בהריון וקשה לה/אחרי לידה ולא מרגישה שיכולה לחזור/חולה,אכן זו לא חברות.כי גם חברה טובה לא הייתה נוהגת כך.

(גבר לדעתי,צריך להרגיש את אישתו בלב אפילו רק דרך המבט.ואם לא מרגיש אז צריך לשאול איך היא מרגישה ולברר אך לעולם לא לדרוש משהו שזלא תפקידה לפני שמברר בוודאות שהיא חזקה.)

אם אומר זאת בזמן שהיא אחרי חתונה ומנסה להתאקלם/בהריון/ מטפלת בילדים קטנים/גדולים, אך מתוך רוגע ושלווה והנאה ועיניו צרות מזה ולמרות שיכול לפרנס בכבוד לבד,מזכיר לה שצריכה לעבוד גם, זאת לא חברות.זו קטנוניות שגובלת באכזרות.

אם אומר זאת בזמן שהיא חזקה ובריאה והילדים כבר גדולים ופחות צריכים טיפול,והוא במצב כלכלי חלש וחייב עזרה כי נקלע לקשיים כלכליים ומדבר יפה ומהלב ואחרי שמדגיש לה שהוא יודע שזה תפקידו אך מאד ישמח אם תעזור (ולא יזכיר שהבטיחה,כי זה ילדותי בעיני)
ובכללית הוא עוזר וכשלא יכול לעזור חושב לממן מנקה לאישתו ולא חושב שהיא חייבת לו משהו שז"א הוא לוקח חלק מלא בפעולות הבית כולל בישול בזמן שהיא עוזרת לו בפרנסה, זה בסדר ולגיטימי בעיני, אבל ברור שלדעתי הוא תמיד צריך להודות לה ולזכור שזלא תפקידה(כי יש לה מספיק קללות) וכשמתחזק ישר להגיד שאין צורך ויכול להסתדר לבד.אך אם רוצה זה בסדר והוא מעריך
זה גברי בעיניי

אך יש דברים שקשה יותר לתקן ואלו מילים רעות/ השוואות עם נשים אחרות/יחס משפיל/כעס/שליטה/קמצנות/חוסר כבוד בסיסי...

אישה זלא חבר לחדר ולכן אני אומרת שבדורנו, חסר הסבלנות, כשיש לאישה המון עומס ומצד שני דור חלש פיזית ונפשית חייבים כולם הן הבחורות והן הבחורים ללמוד רציני על זוגיות ואהבה לפני חתונה

את הכי פחות מאוזנת ושקולה בנאומים שלך כאן, לדוגמא ; אם גבר אמר משהו אז את כבר צריכה התחזקות גדולה להאמין בגברים.

וכמה נשים יש שצורחות ומתפרצות וכהנה וכהנה ?.......

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 17/11/2019 20:43:48

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2019 22:47 לינק ישיר 

אכן,כל ההרצאות שלי באות כדי להסביר למה נשים צורחות ומתנהגות כמו חיות טרף בביתן.

(והידע לא בא רק מהמחקרים שלי אלא חלקית ממידע שאני קוראת מיועצי/ות נישואין,פעם הייתי מחוברת לקבוצת ייעוץ לזוגיות,עד שהחלטתי לצאת משם כדי לא לשמוע בעיות ולהגיע ממקום טוב יותר לנישואין)

מי שחכם מונע מראש ונותן לאישתו יחס של נסיכה...
אישה לא צורחת סתם.
עובדה שעכשיו אני לא צורחת הכל טוב לי בחיים.

עומס/מחסור בשינה בגלל הריון או תינוק/כשרע לאישה בחיים/אנשים טיפשים,גורמים לאישה לצרוח

וזה למה אני לא ממליצה להתחתן עם לוזר...כי הוא דוחק את אישתו מראש למקום הזה ורוצה להוביל את חייו לסיפור כזה.במקום לקרוא את הרצאתי ולהבין את המקור לבעייה.

ואז עוד יילך לספר לחבריו שנפל בפח והם צדקו כשאמרו שנשים הן מפלצות

אז הלוזר יישאר רווק ואף אחת לא תהיה מפלצת שצורחת בגללו

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/11/2019 21:04:10

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/11/2019 22:50 לינק ישיר 

רציף כתב:

חייכנית770 כתבה:

רציף כתב:

בס"ד

אם אומר זאת בזמן שהיא חזקה ובריאה והילדים כבר גדולים ופחות צריכים טיפול,והוא במצב כלכלי חלש וחייב עזרה כי נקלע לקשיים כלכליים ומדבר יפה ומהלב ואחרי שמדגיש לה שהוא יודע שזה תפקידו אך מאד ישמח אם תעזור (ולא יזכיר שהבטיחה,כי זה ילדותי בעיני)
ובכללית הוא עוזר וכשלא יכול לעזור חושב לממן מנקה לאישתו ולא חושב שהיא חייבת לו משהו שז"א הוא לוקח חלק מלא בפעולות הבית כולל בישול בזמן שהיא עוזרת לו בפרנסה, זה בסדר ולגיטימי בעיני, אבל ברור שלדעתי הוא תמיד צריך להודות לה ולזכור שזלא תפקידה(כי יש לה מספיק קללות) וכשמתחזק ישר להגיד שאין צורך ויכול להסתדר לבד.אך אם רוצה זה בסדר והוא מעריך
זה גברי בעיניי

את הכי פחות מאוזנת ושקולה בנאומים שלך כאן, לדוגמא ; אם גבר אמר משהו אז את כבר צריכה התחזקות גדולה להאמין בגברים.

וכמה נשים יש שצורחות ומתפרצות וכהנה וכהנה ?.......

תוקן על ידי רציף ב- 17/11/2019 20:43:48

חייכנית, מומלץ לך לקרוא מה שאני כותב לך

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2019 22:58 לינק ישיר 

בס"ד

קראתי שוב.

ואתה צודק.כל דברי נכתבו מלכתחילה כפנייה לצד הגברי של המפה האזורית

תוכל לפתוח אשכול אחר שפונה לנשים בכותרת "כמה הגבר שווה"

כאן זה אשכול שנועד להבנת ערך האישה.מקור הבעיות לכך שנוהגת בצורה לא מאוזנת/שפוייה.טיפול ומניעה

אכן זלא אשכול שנועד להעצמה והבנת הצד הגברי של המפה...

לזה יש אשכול טיפים לזוגיות ששם זה עיצות לכולם ומעצים את הגברים/הנשים בשווה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/11/2019 00:19 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

קראתי שוב.

ואתה צודק.כל דברי נכתבו מלכתחילה כפנייה לצד הגברי של המפה האזורית

תוכל לפתוח אשכול אחר שפונה לנשים בכותרת "כמה הגבר שווה"

כאן זה אשכול שנועד להבנת ערך האישה.מקור הבעיות לכך שנוהגת בצורה לא מאוזנת/שפוייה.טיפול ומניעה

אכן זלא אשכול שנועד להעצמה והבנת הצד הגברי של המפה...

לזה יש אשכול טיפים לזוגיות ששם זה עיצות לכולם ומעצים את הגברים/הנשים בשווה

חייכנית, טעית,
הכותרת אמורה להיות ; כמה הגבר מנייאק/לא שוה,
מנקודת מבטה הלא מאוזן של חייכנית

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 17/11/2019 22:22:30

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2019 00:56 לינק ישיר 

בס"ד

אמממ יש צדק בדברייך(לא כל הגברים,לא להכליל(;) רק שדווקא זה ממבט מאד מאוזן.

ההייתי הוגנת והסברתי למה גם לגברים קשה לקחת אחריות ולממש את תפקידם,כל העניין הוא לגרום לגבר הטוב שלא עשה זאת בכוונה,להבין מזה להיות גבר עפ"י תורה ולקחת אחריות על חייו,כי זה באמת לא אשמתו שזה החינוך שקיבל אך אם בוחר להיות כמו בת יענה ולא עושה דבר למען עתיד משפחתו,זה כבר אשמתו

בכל מקרה אני נוהגת לדבר תמיד בשפה נקייה...

ואני חושבת שזה בסדר שאתה לא חושב כדעתי.
אתה לא שומע את מה שאני שומעת ולא מבין שזה בא ממקום טוב.

אני חושבת שכדאי שנעצור את הדיון בנושא

נ.ב

טיפ קטן לבחורות: כדי לדעת האם הגבר נגד היעלמות פתאומית/סיפורי רומן/אלימות/התנהגות לא מתאימה בבית,שחשוב לבחורה לוודא מראש שלא יקרה אצלה,צריך לספר לבחור סיפור ששמעה,באותו נושא ולראות איך מגיב...(לא עשיתי אתזה אף פעם בכוונה,אך גילתי המון דברים מהשיטה הזו בלי כוונה(; )

אם הוא נגד גיבור העלילה הרע,אז הוא נוטה למקום החיובי.
אם הוא בעד גיבור העלילה הרע ומצדיק אותו, צריך לחשוש ולבדוק אותו טוב בנושא זה

וזהו סיימתי עם הטיפים.מיצתי את האשכול.
בעיקר צריך להתפלל לה' שיהיה טוב וללמוד להיות אנשים טובים

מאחלת לכולם רק אהבה,שמחה ואושר בחיים.

באהבה,

חייכנית

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/11/2019 23:21:38

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/11/2019 01:14 לינק ישיר 

בס"ד

נ.ב

זה לגיטימי שבתור בחורה אחשוש מסיפורים על העם הגברי.

כפי שלגיטימי שאתה תחשוש מסיפורים על העם הנשי.

האשכול בא כדי שיבינו את לב הנשיםוכדי שלא יחששו אלא יהיו גברים,יקחו פיקוד על הבית המתוק שלהם וימנעו בעיות

וכן גם גבר צריך לחשוב שלא כל הנשים אותו דבר וכל אישה היא עולם ומלואו...

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/11/2019 23:27:51

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/11/2019 01:29 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
האשכול בא כדי שיבינו את לב הנשיםוכדי שלא יחששו אלא יהיו גברים וימנעו בעיות

נראה לי שאם למישהו היה ספק אם כדאי להתחתן אז אחרי האשכול הזה הוא בוודאי ירד מהרעיון..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/11/2019 01:34 לינק ישיר 

בס"ד

תוכל להסביר למה אדם ה1?

הרי זה מה שהתורה רוצה שינהגו בנשים.לא המצאתי דת חדשה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/11/2019 01:40 לינק ישיר 

בס"ד

בקשר לעיסוק האישה:

גם בתורה כתוב שלא תשב בבטלה ותעסוק במשהו וגם הרבי אומר שזה בריא לנפש האישה לעסוק בערך 10 שעות שבועיות בעבודה שמתאימה לה...

אך זה שונה כשזה מגיע מרצון האישה ושעוסקת במה שאוהבת בלי לחץ להוכיח לבן זוגה ולכל העולם שהיא מושלמת

ושוב אם הגבר נקלע לקשיים אז זה כפי שכתבתי,יכולה לעסוק במה שלא אוהבת ממש אך כשהעזרה הדדית בבית.

מי שזלא מתאים לו והוא חושב שזה בסדר לא לתת לאישה חיים טובים ונורמליים עדיף שלא ישא אישה.

אכן אישה זה משהו שלא כל אחד יכול לזכות בו

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/11/2019 23:41:18

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/11/2019 23:43:27

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/11/2019 01:59 לינק ישיר 

בס"ד

חחחח במחשבה שניה אתה צודק אדם...

אני באמת מפחידה גם את הרווקים וגם את הרווקות...

אבל לפחות לא יהיו הפתעות והם יבאו מוכנים בלי יותר מדי דמיונות...

נראה לי שאותך זלא מפחיד אתה כבר מחוסן נגד כל צרחה או בעיה...לחיצת מחשב אחת ואתה בונה נוסחה שמנטרלת את האישה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/11/2019 02:08 לינק ישיר 

בס"ד

אנלא יכולה לישון בלי לאזן עם 2 סיפורים טובים על גברים דווקא

הנה בקשתי מה' היום סיפור טוב על זוגיות...

וקיבלתי

ראיתי פרסומת על ארגון הצלה שגובים כסף עבור משפחה עם אמא ל2 ילדים שחולה כבר 7 שנים ולא מתפקדת.
והאב עוזר ותומך באישתו באהבה ועושה הכל בבית וגם מפרנס.

בהחלט סיפור עצוב אבל מראה שיש גברים שנשארים בזמן צרה ואחראיים מאד

עוד סיפור טוב על גבר שנזכרתי היום כשחפשתי משהו טוב

אני מכירה משפחה חבדית עם 8 ילדים שהאמא איבדה את אחד מילדייה,שמת בלול תוך כדי שינה לא עלינו...
היא נכנסה למצב נפשי קשה והייתה צריכה אישפוז ושיקום בבית רפואה נפשי...לא עלינו...
האב ניהל בית למופת הן מבחינה כלכלית והן מבחינה שדאג רגשית לילדים והיה קשוב לקשיים שלהם במשך שנה.

וסיפור נשי:

אישה שבעלה היה בריא ומוצלח,יום אחד חלה ונהייה צמח,לא עלינו..
אך היא מטפלת בו באהבה ומנהלת את המשפחה בצורה מדהימה.

אז נכון שאלו סיפורים עצובים...

אך יש אהבה בעולם והיא תנצח.

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 18/11/2019 00:09:40

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 18/11/2019 00:13:20

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/11/2019 02:25 לינק ישיר 

בס"ד

ועוד סיפור טוב בשביל רציףשלא תגיד שאני לא מאזנת...

חיכתי בתור לקופאית בסופר...

וראיתי זוג חרדי צעיר כשהאישה בהריון מתקדם...
הם היו נראים זוג מתוק.הגבר ראה שהאישה ממתינה ועומדת,הוא שיגע את כל הקופאיות עד שהשיג כיסא עבור אישתו שתישב ותנוח
כ"כ התרגשתי לראות איך הוא מרגיש את אישתו ודואג לה.איזה רומנטי הוא

נ.ב

לצורך איזון חשוב לי לציין שיש נשים שכן מאושרות וכן גברים שמאושרים בנישואין שלהם.והם בד"כ אלו שמשקיעים ועובדים על המידות שלהם.

לילה טוב ומבורך לכולם...

באהבה,

חייכנית

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 18/11/2019 00:25:41

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/11/2019 09:58 לינק ישיר 

תלכי כבר לישון..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > כמה האישה שווה?!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 ... 16 17 18 לדף הבא סך הכל 18 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.