בית פורומים שידוכי חרדים

כמה האישה שווה?!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/11/2019 10:07 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

תודה רבה יפיפייה שמחה לשמוע שאת אוהבת את דעותי ודבריי

חשוב לי להדגיש שייתכן שאכן אתה צודק רציף שאולי קצת,הרבה,הגזמתי(כנראה בעקבות כמה סיפורים ששמעתי בצפיפות וזה השפיע עלי רגשית) והרוב טובים,תומכים,מעריכים ולא מעמיסים על הנשים והרבה נשים עושות הפסקה מהריון בכיף ואף הרבנים מאשרים בקלות והגברים אוהבים אותן וכמובן שהרבנים שומעים כל מקרה לגופו ונותנים עיצה מתאימה

ואף אצל הליטאים,זה דרך חיים שמאדירה את הפשטות ויש בה משהו יפה שמקטינה את ערך הנאות העולם הזה החולף,הגברים עדינים,מנומסים וטובי לב,עוזרים לאישה, המון,אברכי משי חכמים ואוהבים,ובטוחה שכשרואים שלאישה קשה הם שואלים רב ויוצאים לפרנס בשמחה...

ולא שיש לי משהו נגד לימוד תורה...הלוואי והיה אפשרי שהגברים היו יכולים רק ללמוד תורה ולא היה קשיים וסבל.

ואכן לפי דברי הרבי אנחנו קרובים לגאולה

ונאמר בחסידות שבדור שלפני הגאולה יחזרו נשמות ישראל שהיו במצרים.

ויהיה אותו דבר כמו במצרים, במצרים נשים עשו עבודות גבריות קשות,במקביל להריונות ולידות והגברים עשו תפקידים נשיים שהיו קשים לגברים רגשית- זו הייתה גזרת פרעה.

ועדיין למרות הקושי הנשים לא הפסיקו ללדת אף שהיתה גזירה לזרוק את הבנים ליאור ורק את הבנות היה ניתן לגדל, המשיכו הנשים הצדקניות ללדת ולגדל ילדים במסירות נפש ולשמור על עקרונות היהדות

ולכן נאמר "שבזכות נשים צדקניות נגאלו ישראל ממצרים ובזכות נשים צדקניות נגאל"

כשיבוא משיח בהחלט שלא יהיה רע יותר ולא יהיו קשיי פרנסה וילדים יוולדו תוך יום(לפי דברי החסידות) בלי כאב וצער ולא יהיה חולי ושנאה...רק היצר הטוב יישאר

כך שבהחלט צריכים להתפלל ולעשות מעשים טובים כדי שהמשיח יגיע, ולא משנה מי זה יהיה
העיקר שיבוא ויהיה לנו רק טוב

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 18/11/2019 22:26:30

אשרייך (פרחים)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2019 10:25 לינק ישיר 

נ. ב. וההפך הוא הנכון, הגבר החרדי הוא הכי מתחשב, החינוך החרדי והתורה שלנו היא הכי נפלאה,
סיפורים כאלה כמו שחייכנית מספרת קורה בעיקר כי אין תקשורת, האיש או האישה הם לפעמים עדינים מדי, יש גם רגעים קשים של קשיי פרנסה, בעיות פרנסה יש אצל כולם, בגדול - כל המדינה יש לה מינוס בבנק, והם לא כמו האברכים בבני ברק שאין להם מינוס בבנק, והם מאוזנים מבחינה כלכלית, והם הכי מאושרים, האנשים הכי מאושרים והכי מרגישים טוב - חיים בבני ברק, ויש על זה מחקרים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2019 10:57 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

אין גבר מושלם, אם את רוצה מושלם את צריכה להתחתן עם אישה ואז הכל יסתדר - שתיכן תצאו לעבוד, תחמיאו אחת לשניה וגם תתחלקו במטלות הבית..

בס"ד

חחחח

רעיון
לפחות היא מודעת לזה שהיא אישה ועוזרת בבית בלי בעיות,מקשיבה ותומכת...הרי לרוב האישה עובדת כך שלפחות תהנה בביתה מחברת אמת טובה

אבל מי ייתמוך במי בחדר לידה אם שתיהן יילדו באותו הזמן?

אגב, חשבתי על רעיון הרבה יותר שווה ועסקי(הרי ישלי ראש של ביסנעסמאנית)

וזה לפתוח עסק לייצור תינוקות בהזמנה אישית...
זה נראה לי עסק רווחי באמת

לייצר תינוקות ללקוחות פרטיים ולקבל בתמורה 500 אלף...נשמע שווה בהחלט הרי יש הרבה רווקים שחולמים על תינוק קטן שיגיד עליהם קדיש

אולי גם אעסיק נשים תחתי ואקבל דמי תיווך הוגנים

אדאג להן למחייה ותמיכה לכל התקופה ואף מלוות לידה על חשבון הבית...אני רק מחפשת מקום פסטורלי לפתוח את המחנה הראשון מסוגו בעולם

אגב,אדם ורציף אתם יכולים להיות הלקוחות הראשונים...

ועכשיו מבצע ללקוחות חדשים: המעשרות חוזרות אליכם בדואר כולל התינוק הרך אתם רק צריכים ללמוד את הוראות השימוש המצורפות ולטפל בו באהבה רבה

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/11/2019 09:09:30

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/11/2019 11:12 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

אדם_ה1 כתב:

אין גבר מושלם, אם את רוצה מושלם את צריכה להתחתן עם אישה ואז הכל יסתדר - שתיכן תצאו לעבוד, תחמיאו אחת לשניה וגם תתחלקו במטלות הבית..

בס"ד

חחחח

רעיון
לפחות היא מודעת לזה שהיא אישה ועוזרת בבית בלי בעיות,מקשיבה ותומכת...הרי לרוב אישה עובדת כך שלפחות תהנה בביתה מחברת אמת טובה

אבל מי ייתמוך במי בחדר לידה אם שניהן יילדו באותו הזמן?

אגב, חשבתי על רעיון הרבה יותר שווה ועסקי(הרי ישלי ראש של ביסנעסמאנית)

וזה לפתוח עסק לייצור תינוקות בהזמנה אישית...
זה נראה לי עסק רווחי באמת

לייצר תינוקות ללקוחות פרטיים ולקבל בתמורה 500 אלף...נשמע שווה בהחלט הרי יש הרבה רווקים שחולמים על תינוק קטן שיגיד עליהם קדיש

אולי גם אעסיק נשים תחתי ואקבל דמי תיווך הוגנים

אדאג להן למחייה ותמיכה לכל התקופה ואף מלוות לידה על חשבון הבית...אני רק מחפשת מקום פסטורלי לפתוח את המחנה הראשון מסוגו בעולם

אגב,אדם ורציף אתם יכולים להיות הלקוחות הראשונים...

ועכשיו מבצע ללקוחות חדשים: המעשרות חוזרות אליכם בדואר כולל התינוק הרך אתם רק צריכים ללמוד את הוראות השימוש המצורפות ולטפל בו באהבה רבה

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/11/2019 09:03:07

יש משהו דומה,
יש נשים פונדקאיות שלוקחות סכום גבוה עבור הפונדקאות, מבחינה הלכתית מעדיפים שזו תיהיה רווקה.
אם רווק ירצה ממנה ילד, אז הוא יכול פשוט להתחתן איתה לזמן קצר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2019 11:19 לינק ישיר 

בס"ד

כן ידוע לי

אני רק רוצה לעשות אתזה מסודר יותר,עם שהות נעימה לאישה ההריונית...

גם לא כל אישה רוצה להתחתן לתקופה קצרה...

יש היום דרכים אחרות ורפואיות לגרום לעניינים לעבוד גם דרך משלוח בדואר וכרטיס אשראי, בסליקה ממוחשבת

השאלה אם תרצה לגדל ילד לבד?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/11/2019 11:42 לינק ישיר 

רציף כתב:

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

תודה רבה יפיפייה שמחה לשמוע שאת אוהבת את דעותי ודבריי

חשוב לי להדגיש שייתכן שאכן אתה צודק רציף שאולי קצת,הרבה,הגזמתי(כנראה בעקבות כמה סיפורים ששמעתי בצפיפות וזה השפיע עלי רגשית) והרוב טובים,תומכים,מעריכים ולא מעמיסים על הנשים והרבה נשים עושות הפסקה מהריון בכיף ואף הרבנים מאשרים בקלות והגברים אוהבים אותן וכמובן שהרבנים שומעים כל מקרה לגופו ונותנים עיצה מתאימה

ואף אצל הליטאים,זה דרך חיים שמאדירה את הפשטות ויש בה משהו יפה שמקטינה את ערך הנאות העולם הזה החולף,הגברים עדינים,מנומסים וטובי לב,עוזרים לאישה, המון,אברכי משי חכמים ואוהבים,ובטוחה שכשרואים שלאישה קשה הם שואלים רב ויוצאים לפרנס בשמחה...

ולא שיש לי משהו נגד לימוד תורה...הלוואי והיה אפשרי שהגברים היו יכולים רק ללמוד תורה ולא היה קשיים וסבל.

ואכן לפי דברי הרבי אנחנו קרובים לגאולה

ונאמר בחסידות שבדור שלפני הגאולה יחזרו נשמות ישראל שהיו במצרים.

ויהיה אותו דבר כמו במצרים, במצרים נשים עשו עבודות גבריות קשות,במקביל להריונות ולידות והגברים עשו תפקידים נשיים שהיו קשים לגברים רגשית- זו הייתה גזרת פרעה.

ועדיין למרות הקושי הנשים לא הפסיקו ללדת אף שהיתה גזירה לזרוק את הבנים ליאור ורק את הבנות היה ניתן לגדל, המשיכו הנשים הצדקניות ללדת ולגדל ילדים במסירות נפש ולשמור על עקרונות היהדות

ולכן נאמר "שבזכות נשים צדקניות נגאלו ישראל ממצרים ובזכות נשים צדקניות נגאל"

כשיבוא משיח בהחלט שלא יהיה רע יותר ולא יהיו קשיי פרנסה וילדים יוולדו תוך יום(לפי דברי החסידות) בלי כאב וצער ולא יהיה חולי ושנאה...רק היצר הטוב יישאר

כך שבהחלט צריכים להתפלל ולעשות מעשים טובים כדי שהמשיח יגיע, ולא משנה מי זה יהיה
העיקר שיבוא ויהיה לנו רק טוב

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 18/11/2019 22:26:30

אשרייך (פרחים)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/11/2019 12:57 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/11/2019 15:25 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

כן ידוע לי

אני רק רוצה לעשות אתזה מסודר יותר,עם שהות נעימה לאישה ההריונית...

גם לא כל אישה רוצה להתחתן לתקופה קצרה...

יש היום דרכים אחרות ורפואיות לגרום לעניינים לעבוד גם דרך משלוח בדואר וכרטיס אשראי, בסליקה ממוחשבת

השאלה אם תרצה לגדל ילד לבד?

בזמנינו לא נוהגים לעשות ילד ברוח הקודש, השתנו הזמנים.

אם את רצינית אז אפשר גם לארגן בחורות מאוקראינה לדתיים,
ובחורים מאמריקה לדתיות.
תעשי מזה הרבה כסף,
ובשבילי בחינם. טוב ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2019 17:54 לינק ישיר 

בס"ד

חחח עוד פעם חינם?

סיכמנו ששיטת המסחר כיום,שחינם תוכל להשיג אצל השדכנית מהגמ"ח/באתר שבע ברכות ,תצרך רק לקנות תכשיטים ומתנות ספורות לפני החתונה כדי שיישאר קצת רומנטיקה(במסגרת חילופי מתנות הדדי,שמכסה לך את ההוצאות(;)...אחרי החתונה תוכל לקנות תכשיטים ופרחים מפלסטיק

תקשיב בחורים מאמריקה,ניתן להבין...

אבל בחורות מאוקריינה?סיכמנו שאתה לא אוהב רוסיות ורוצה ישראלית, האם חזרת שוב לשורשים?

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/11/2019 15:59:52

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/11/2019 16:03:57

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/11/2019 18:41 לינק ישיר 

בס"ד

אגב,יש בעיה

לאחר בדיקה קצרה בשוק המט"ח- המנייה האוקראינית, דורשת דירה ומימון כל ההוצ' הנלוות שכוללות:ביגוד,אוכל,הנעלה,מתנות,רפואה,קוסמטיקה,פנאי ובילוי,בכל תקופת הנישואין.

האם זו הצעה עסקית שמתאימה לחרדי הממוצע?

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/11/2019 17:34:05

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/11/2019 20:09 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

חחח עוד פעם חינם?

סיכמנו ששיטת המסחר כיום,שחינם תוכל להשיג אצל השדכנית מהגמ"ח/באתר שבע ברכות ,תצרך רק לקנות תכשיטים ומתנות ספורות לפני החתונה כדי שיישאר קצת רומנטיקה(במסגרת חילופי מתנות הדדי,שמכסה לך את ההוצאות(;)...אחרי החתונה תוכל לקנות תכשיטים ופרחים מפלסטיק

אבל בחורות מאוקריינה?סיכמנו שאתה לא אוהב רוסיות ורוצה ישראלית, האם חזרת שוב לשורשים?

אוקראיניות הן טובות לא פחות מישראליות, יש רוסיות שומרות מצוות ושומרות משקל..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2019 20:11 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

אגב,יש בעיה

לאחר בדיקה קצרה בשוק המט"ח- המנייה האוקראינית, דורשת דירה ומימון כל ההוצ' הנלוות שכוללות:ביגוד,אוכל,הנעלה,מתנות,רפואה,קוסמטיקה,פנאי ובילוי,בכל תקופת הנישואין.

האם זו הצעה עסקית שמתאימה לחרדי הממוצע?

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/11/2019 17:34:05

בחורים מבוגרים יש להם דירה בצד, וגם עבודה, ככה שזה בסדר, תצאי לדרך, ויפה שעה אחת קודם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2019 20:50 לינק ישיר 

בס"ד

חחחח

באמת?לא ידעתי

זה אולי בחורי המחמד עם השיער הרבע לבן...אז אני צריכה לעבור קורס מזורז להשתלבות בבית אבות פרטי

איך אשים מוזיקת רקע רועשת לבחור המחמד שסוגר חלונות וצועק לשכן למטה "שקט בין 2 ל 4"?

אני צריכה גם לקנות נעלי ריפוד מיוחדות נגד רעש..

ומי מדבר על ביצועי השירה שלי?אני זמרת אופרה.
הוא בחתונה יביא לי מתנה שסתום לפה

איך נערה כמוני תשתובב בשדות הכותנה כשהבחור צולע לצידה?

ובכלל אני צריכה ללמוד לבצע הנשמה כי מי יודע מה יקרה לו באמצע שנעשה צניחה חופשית ביוון?!

אגב,בשביל הפרוטקול,

שאלה:

הם שמחים לתת את כל פינוקי תבל (ולהקשיב לסיפורי) בלי לעקוץ ולדרוש ממני להביא ילדים בקצב מסחרר ולאחר מכן/במקביל להיות קרייריסטית עם פעלולי חכמה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/11/2019 19:14:33

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/11/2019 21:19 לינק ישיר 

בס"ד

אהה ועוד משהו

איך ניתן לגדל תינוקות צווחניים ורעשניים, ליד בחור מחמד כזה?

האם כל היום אסתובב בבית להשתיק אותם כדי שהאבא יוכל לאכול/לקרוא/לישון בשקט?

וכי אין לי אתגרים אחרים על ראשי הקודח?

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/11/2019 19:23:48

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/11/2019 22:31 לינק ישיר 

רציף כתב:

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

חחח עוד פעם חינם?

אוקראיניות הן טובות לא פחות מישראליות, יש רוסיות שומרות מצוות ושומרות משקל..

בס"ד

נכון.

אם כי יועצי תיקי ההשקעות מדווחים:

המנייה האוקראינית-לא יציבה ובעלת אחוזי סיכון גבוהים יותר להפסד הקרן ואף יכולה לצנוח עד איבוד כל ההשקעה.

לעומת זאת, המנייה הישראלית- יציבה,רושמת עליה גם בעיתות משבר עולמי ובעלת אחוזי סיכון נמוכים להפסד הקרן,צניחה והפסד ההשקעה.

כך שכדאי לך להתייעץ לפני שאתה רוכש מנייה בשוק החופשי

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/11/2019 20:35:54

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > כמה האישה שווה?!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 ... 16 17 18 לדף הבא סך הכל 18 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.