|
|
| נשלח ב-28/11/2019 00:51 |
|
| |
נתחיל עם דוד שלי, כשהייתי בבית שלהם שמעתי שהוא קורא לה, משהו כמו ; יפה שלי, או משהו דומה, לא הבנתי את הקטע, הרי היא בפירוש לא אישה יפה, אלא שיש אנשים שרואים מעבר לחושים.. ואיך הוא לקח אותה ? הוא חשב שהיא יפה ! . גם.. קרובת משפחתי, אישה ממש יפה, היא לקחה בחור די מכוער, לא יכולתי להביט בפנים שלו באירוסין, לא עכלתי מה קורה כאן,, והיא טוענת ש"הוא חמוד" כן, חמוד בלילה, בחושך,, והם חיים כבר כמה שנים בטוב ובנעימים, ויש להם ילדים מתוקים ם :) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2019 00:58 |
|
| |
לא רואים הרבה, גם לא אצל ההורים. ובכל זאת, אבא שלי נוהג לקנות בכל יום שישי פרחים , ובליל שבת הוא שר לאימי זמירות שבת שעה ארוכה, למרות שהוא לא ממש בענין, הוא שר ושר ושר, ואז אמא שלי מזכירה לו שהוא עדיין לא שר את השיר ; ליבי ובשרי, והוא שכח לשיר את השיר ; קה אכסוף נועם שבת, ואבא שלי שר כמובן, יש לו עצבים של ברזל, הוא שר ונרדם פה ושם ומתבלבל בשיר :) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2019 01:00 |
|
| |
בס"ד חחח יש אנשים שהיופי הפנימי שלהם כ"כ כובש שהם באמת נראים יפים  ויש אנשים שהיופי הפנימי שלהם בהסתר אז גם אם נראים יפה...זה נראה מכוער כשמגלים את הפנים האמיתיות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2019 10:30 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד חחח יש אנשים שהיופי הפנימי שלהם כ"כ כובש שהם באמת נראים יפים  ויש אנשים שהיופי הפנימי שלהם בהסתר אז גם אם נראים יפה...זה נראה מכוער כשמגלים את הפנים האמיתיות  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2019 12:16 |
|
| |
בס"ד חחחח כן לגמרי  וכבר חוויתי דברים כאלה בחיים...כך שמנסיון כשהאופי כובש אותך,זה האהבה הכי כיפית שיש, היא גם יציבה יותר,כי יופי הוא דבר משתנה... אך אופי ולב טוב,חכמת חיים ובן אדם שמח ומצחיק זה לא דבר שמשתנה בד"כ  ומאידך...תדמיין אם אישה יפה נוהגת אליך ברשעות... האודם האדום שלה פתאום נראה מכשפי... עיני הבדולח שלה נהפכות לעיני שטן  ושיערה הארוך נהפך לרוח רפאים בחשיכה  ... ואם יש לה צחוק מרושע?  אז בכלל אתה מרגיש שבוי במרתפי מנגלה   לכל יהודי בבסיס יש נשמה יהלומית יפה ובוהקת,אך יש כאלה שכבר עבדו על המידות וכבר ניקו את היהלום,ליטשו אותו/נולדו כבר כיהלומים נדירים... מה היית בוחר?יהלום במכרה או יהלום מוכן מסוחר יהלומים? יהלום רגיל או יהלום נדיר?  אני שמתי לב בחיי שהנשמות שהם "יהלומים נדירים" לפעמים מתחבאים באנשים קטנים,לא מושכים במיוחד וגם בכאלה שהם נאים אך לא מסמר הערב,אלא מתחבאים אל הכלים,בהם יש עומק ואם קצת משוחחים איתם ונותנים להם צ'אנס אתה מגלה עולם ומלואו של טוב  ודווקא אנשים חברהמנים ואנרגטיים,יפים,מצחיקים ומוצלחים שהם מסמר הערב...חלקם לא תמיד עם עומק והבנה לזולת. ושמתי לב שחלק מהנשים שלהן לא ממש נראות מרוצות מהם,כל היום מחוץ לבית עם חברים/עסקים ויש להם גם יותר נסיונות עם נשים,כי הפה שלהם ממולח  ודווקא הנשים שנשואות לשקטים/ שנראים לא משהו, לפעמים הכי מאושרות שיש... 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 28/11/2019 10:23:31
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2019 16:33 |
|
| |
זה יותר תכונה של נשים להמשך יותר אחר האופי ? עדיין זה לא נראה לי הגיוני, אופי יכול לרכך מראה דוחה, כי היא עדינה ונשית ואמיתית וענוותנית ויש לה קול קסום, אז היא מושכת בעיני, אבל לא הגיוני שמכוערת תהפוך ליפה על ידי אופי יפה שיש לה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2019 17:00 |
|
| |
בס"ד חחחח נכון...כי כמה שגברים חושבים שהם חכמים... החכמה אצל הנשים  הן יודעות להבדיל בין עיקר לטפל...לא תמיד זה חכם כי לפעמים זה רק הצגה...ואז הן סובלות מגבר לוזר,חסר מידות,שגם לא נראה משהו  אבל כשזה אמיתי הן נהנות הרבה יותר מגבר שהתחתן עם אישה יפה עם מידות לא מתוקנות  אממ זה מאד הגיוני...כי הערכה ואהבה זה הרבה מעבר למראה חיצוני  כמו מוצר להבדיל שתקנה בחנות...לכתחילה תבחר את העטיפה היפה ביותר ואת החברה בסטייל. אך אם הטעם בסוף לא יהיה משהו?תמשיך להתלהב מהעטיפה? ואם תגיע לבית חברך ותטעם על הדרך מוצר מחברה פשוטה ועטיפה בגרפיקה דוחה,אך הטעם, טעם גן עדן ... מה תבחר כשתגיע לסופר?את המוצר של החברה בסטייל עם העטיפה היוקרתית או את החברה הפשוטה עם הגרפיקה המוזרה?  וכבר אמרו חכמנו "אל תסתקל בקנקן אלא במה שיש בתוכו". מה שיקבע את איכות חייך הזוגיים זה מה שיש בתוך הקנקן  לשאלתך,האם מישהו מכוער יכול להתפך ליפה בעיני המתבונן פתאום? כן  מנסיון...פגשתי פעם את חברתה של אחותי,שסיפרה לי שהיא מחפשת שידוך...ושוחחנו על אה ועל דא בתחילת השיחה חשבתי "מעניין מי ירצה להתחתן איתה בכלל"(היא הייתה נראית לא משהו בלשון המעטה  ) אך כשהמשכנו לשוחח והתחלתי לראות עד כמה הנשמה שלה זכה וטהורה...לפי הסיפורים...ובכללית העדינות הכובשת והמתיקות שלה בשיחה,הרשימו אותי מאד...פתאום המראה שלה היה נראה נאה בעיני ופתאום מצאתי שתווי פניה יפות הן(ואם הייתה קצת מתאפרת...ברור שזה היה מודגש יותר...) ומה חשבתי בסוף השיחה? "אם הייתי גבר הייתי נלחמת להתחתן איתה"  וזה למה אני חושבת שבחורה/בחור שמבקשים תמונה מראש הורסים לעצמם.כי האדם הוא מכלול של מראה,אנרגייה,קול,אינטרקצייה,חכמת חיים בשיחה שביחד כשרואים את התמונה הכוללת ניתן להחליט אם זה מוצא חן בעיני ומושך או לא  והנה יש לי סיפור הפעם מכיוון גברי: הלכתי להרצאה,מרצה מבוגר,זקן בחציו לבן, נראה כמו אחמניג'אד  בהתחלה לא הבנתי איך הוא נשוי עם ילדים בכלל  אך כשהקשבתי להרצאתו החכמה,צחקתי מבדיחותיו, למדתי תובנות חכמות לחיים ממנו... הבנתי שהוא אישיות כובשת מאד  ומה חשבתי בסוף ההרצאה? "אם הוא היה לא נשוי וצעיר יותר,הייתי רוצה להתחתן איתו"  כך שהאדם הוא מכלול.אם אחרי פגישה ראשונה,היא דוחה אותך?אכן תגיד לא במהירות. אך אם היא לא דוחה אחרי פגישה ראשונה?תמשיך לשניה,אך אם עדיין היא לא מצאה חן בעיניך ?תכבד אותה בפגישה ותפסול יפה דרך השדכנית. למה?כי אם היא הייתה שלך אז המכלול שלה כבר היה כובש לך את הלב לפחות בפגישה השניה  אני נגד מי שמתחתן עם מישהי בגלל האופי אך בסתר ליבו מזלזל ביופייה. אישה רוצה להתחתן עם מישהו שחושב שהיא יפה בעיניו ושגם האופי שלה יפה בעיניו,ושזה זה זה אכן כך. כי כשאוהבים מישהו הוא נראה הכי יפה בעולם בעיני מי שאוהב  כך שאף אחד לא עושה "טובה" לאף אחד. תמיד יהיה מי שיאהב את מי שאתה לא אוהב. אך ברור שצריך להגיע עם עין טובה ובלי דמות ספציפית להגדרת היופי,כי ליופי יש המון סוגים וגוונים... לא צריך לקבע את המוח...כי יש הפתעות בחיים... אפילו אני הייתי מופתעת מעצמי שהתלהבתי מבחור חרדי אתיופי ברחוב...שהיה עם כובע וחליפה...;) הוא הסתיר את פניו מבושה/ששמר עיניים...אבל זה היה לגמרי מסקרן ומעניין...וזלא היה נראה מכוער בעיני... אלא כמו יצירת שוקולד יפה 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 28/11/2019 15:36:47
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2019 17:27 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
לא רואים הרבה, גם לא אצל ההורים.
ובכל זאת, אבא שלי נוהג לקנות בכל יום שישי פרחים , ובליל שבת הוא שר לאימי זמירות שבת שעה ארוכה, למרות שהוא לא ממש בענין, הוא שר ושר ושר, ואז אמא שלי מזכירה לו שהוא עדיין לא שר את השיר ; ליבי ובשרי, והוא שכח לשיר את השיר ; קה אכסוף נועם שבת, ואבא שלי שר כמובן, יש לו עצבים של ברזל, הוא שר ונרדם פה ושם ומתבלבל בשיר :)
|
|
בס"ד חחחחח   איזה מתוקים...הייתי עושה עליהם סרט דקומנטרי  שעה הוא שר רק בגלל שהיא אוהבת?זה שיא הרומנטי בעיני...  ועוד נרדם באמצע ומתבלבל  אויש איזה מאמי... ופרחים בערב שבת?זה מתוק כזה...לראות גבר חרדי ועוד מבוגר,עם זר פרחים ביד  לכבוד אישתו...  הוא מגיש לה את הזר ביד?או שם בשולחן סתם כך? נ.ב עכשיו אני מבינה ממי למדת להיות עם סבלנות של ברזל...רואים אתזה גם כאן 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 28/11/2019 15:28:15
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2019 18:08 |
|
| |
בס"ד ואגיד עוד משהו מפתיע  לפי המחקרים שלי,לפעמים הנשים היפות הכי סובלות בחיים... כי היא נופלת על גבר שרצה אותה בעיקר בגלל היופי... אך אח"כ שהתרגל ליופייה?כבר הרבה פחות מעריך אותה... כך שאם הוא ללא אינטרקצייה בשיחה ארוכה איתה והערכה לאופי שלה...הוא בורח ממנה...(ואם הוא ללא יר"ש הוא מחפש בחוץ שיחה עם נשים אחרות "מעניינות" ) כך שהן לפעמים בודדות בתוך הזוגיות. וכשהיופי שלה מתבלה?היחס המעריץ כלפיה משתנה ליחס מזלזל ומשפיל...(עד כדי בגידה לפעמים) כמו שנאמר: "אהבה התלויה בדבר,בטל הדבר? בטלה האהבה,ושלא תלויה בדבר?אינה בטלה לעולם" כך שבחורה יפה צריכה להיזהר ולהתחתן רק עם אחד שרואה שמעריך גם את האופי שלה ושיש ביניהם תקשורת מעניינת ועמוקה על נושאי שיחה מגוונים(מעבר למה נשמע ומה השאיפות שלך  , ומציאת פשרות לחיים משותפים/שיחה משעממת/שיחה רגילה בלי שבאמת מתעניינים בחייה,כבת אדם,בפגישות מתקדמות) וכן גבר צריך להיזהר ולא להתחתן עם בחורה יפה ללא שמעריך גם את האופי המיוחד שלה ומתעניין באמת בחייה וברגשותיה ואכפת לו ממנה כבת אדם,בלי קשר למראה 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 28/11/2019 16:32:18
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2019 21:46 |
|
| |
משו שפרסמתי כאן בעבר אחד מהסיפורים שאולי סיפרתי הכי הרבה לנשות הדייטים שלי:) היה היה איש זקן שכל פעם שיצא מביתו אל הרחוב הגשום, היה לוקח איתו שתי מטריות למקרה שיפגוש אותה שוב.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2019 22:15 |
|
| |
מעשה שהיה עם זוג דתי בגיל העמידה ; נקרא להם תקווה ויוסי, והנה, האישה שואלת את האיש בסעודת שבת ; יוסי, איך הסלט ? יוסי ; בסדר, טעים, הקיצר, האישה תישאלה את יוסי והבינה שהוא בכלל לא אוהב את הסלט הזה, ובמשך למעלה מעשרים שנה תקווה מכינה במיוחד ליוסי סלט מסוים ויוסי טועם ממנו לשם נימוס,, ותקוה יודעת שיוסי אוהב את הסלט הזה :) ! ללמדך, שיש אנשים על רמה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2019 22:32 |
|
| |
בס"ד חחחח כן לגמרי  וכבר חוויתי דברים כאלה בחיים...כך שמנסיון כשהאופי כובש אותך,זה האהבה הכי כיפית שיש, היא גם יציבה יותר,כי יופי הוא דבר משתנה... אך אופי ולב טוב,חכמת חיים ובן אדם שמח ומצחיק זה לא דבר שמשתנה בד"כ  ומאידך...תדמיין אם אישה יפה נוהגת אליך ברשעות... האודם האדום שלה פתאום נראה מכשפי... עיני הבדולח שלה נהפכות לעיני שטן  ושיערה הארוך נהפך לרוח רפאים בחשיכה  ... ואם יש לה צחוק מרושע?  אז בכלל אתה מרגיש שבוי במרתפי מנגלה   לכל יהודי בבסיס יש נשמה יהלומית יפה ובוהקת,אך יש כאלה שכבר עבדו על המידות וכבר ניקו את היהלום,ליטשו אותו/נולדו כבר כיהלומים נדירים... מה היית בוחר?יהלום במכרה או יהלום מוכן מסוחר יהלומים? יהלום רגיל או יהלום נדיר?  אני שמתי לב בחיי שהנשמות שהם "יהלומים נדירים" לפעמים מתחבאים באנשים קטנים,לא מושכים במיוחד וגם בכאלה שהם נאים אך לא מסמר הערב,אלא מתחבאים אל הכלים,בהם יש עומק ואם קצת משוחחים איתם ונותנים להם צ'אנס אתה מגלה עולם ומלואו של טוב  ודווקא אנשים חברהמנים ואנרגטיים,יפים,מצחיקים ומוצלחים שהם מסמר הערב...חלקם לא תמיד עם עומק והבנה לזולת. ושמתי לב שחלק מהנשים שלהן לא ממש נראות מרוצות מהם,כל היום מחוץ לבית עם חברים/עסקים ויש להם גם יותר נסיונות עם נשים,כי הפה שלהם ממולח  ודווקא הנשים שנשואות לשקטים/ שנראים לא משהו, לפעמים הכי מאושרות שיש... 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 28/11/2019 10:23:31 |
|
קראתי שוב את דברייך, זה מופרך, כי אני לא מחפש ידיד נפש, טוב לב, אני מחפש מישהי לעשות איתה אהבה, לפי דעתי, כשמחפשים התאמה בזוגיות יש מקום לחשוב האם בא לי להתנשק איתה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2019 22:32 |
|
| |
בס"ד חח סיפור מתוק...תודה  חח אני הייתי מבינה על ההתחלה שהוא לא אוהב מזה להגיד "בסדר טעים?!"  צריך לשבח ולהלל "תודה רבה על ההשקעה זה ממש טעים נסיכתי"  אבל יפה לו ש20 שנה ככה לא העיר...והודה על ההשקעה...בהחלט גבר מתוק נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2019 22:38 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 28/11/2019 10:23:31 |
|
קראתי שוב את דברייך, זה מופרך, כי אני לא מחפש ידיד נפש, טוב לב, אני מחפש מישהי לעשות איתה אהבה, לפי דעתי, כשמחפשים התאמה בזוגיות יש מקום לחשוב האם בא לי להתנשק איתה
|
|
בס"ד אהה ברור...אבל לא בא לך תמיד לנשק מישהי על פגישה ראשונה...;) חכה קצת עם השאלה הזו  בפגישה מתקדמת מתאים לבדוק עם עצמך את השאלה החשובה הזו  אגב סוד קטן  שמעתי מאחד שמבין בתחום שאמר בראיון: שעם מי שהכי כיף לך לשוחח איתו וזורם לך עם אינטרקצייה טובה יהיה לך גם הכי כיף וזורם בחדרי חדרים...לא היופי יקבע אם יהיה לך נעים איתה בחדר אלא הקליק והזרימה ביניכם(; איכות השיחה שלכם מראה עליכם בעוד תחומים בחיים כולל משיכה...אפילו אני שמתי לב שאנשים שכיף לי לשוחח איתם אני נמשכת אליהם יותר  תזכור זאת תמיד 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 28/11/2019 20:58:01
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 28/11/2019 21:02:28
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2019 22:38 |
|
| |
בס"ד חחחח נכון...כי כמה שגברים חושבים שהם חכמים... החכמה אצל הנשים  הן יודעות להבדיל בין עיקר לטפל...לא תמיד זה חכם כי לפעמים זה רק הצגה...ואז הן סובלות מגבר לוזר,חסר מידות,שגם לא נראה משהו  אבל כשזה אמיתי הן נהנות הרבה יותר מגבר שהתחתן עם אישה יפה עם מידות לא מתוקנות  אממ זה מאד הגיוני...כי הערכה ואהבה זה הרבה מעבר למראה חיצוני  כמו מוצר להבדיל שתקנה בחנות...לכתחילה תבחר את העטיפה היפה ביותר ואת החברה בסטייל. אך אם הטעם בסוף לא יהיה משהו?תמשיך להתלהב מהעטיפה? ואם תגיע לבית חברך ותטעם על הדרך מוצר מחברה פשוטה ועטיפה בגרפיקה דוחה,אך הטעם, טעם גן עדן ... מה תבחר כשתגיע לסופר?את המוצר של החברה בסטייל עם העטיפה היוקרתית או את החברה הפשוטה עם הגרפיקה המוזרה?  וכבר אמרו חכמנו "אל תסתקל בקנקן אלא במה שיש בתוכו". מה שיקבע את איכות חייך הזוגיים זה מה שיש בתוך הקנקן  לשאלתך,האם מישהו מכוער יכול להתפך ליפה בעיני המתבונן פתאום? כן  מנסיון...פגשתי פעם את חברתה של אחותי,שסיפרה לי שהיא מחפשת שידוך...ושוחחנו על אה ועל דא בתחילת השיחה חשבתי "מעניין מי ירצה להתחתן איתה בכלל"(היא הייתה נראית לא משהו בלשון המעטה  ) אך כשהמשכנו לשוחח והתחלתי לראות עד כמה הנשמה שלה זכה וטהורה...לפי הסיפורים...ובכללית העדינות הכובשת והמתיקות שלה בשיחה,הרשימו אותי מאד...פתאום המראה שלה היה נראה נאה בעיני ופתאום מצאתי שתווי פניה יפות הן(ואם הייתה קצת מתאפרת...ברור שזה היה מודגש יותר...) ומה חשבתי בסוף השיחה? "אם הייתי גבר הייתי נלחמת להתחתן איתה"  וזה למה אני חושבת שבחורה/בחור שמבקשים תמונה מראש הורסים לעצמם.כי האדם הוא מכלול של מראה,אנרגייה,קול,אינטרקצייה,חכמת חיים בשיחה שביחד כשרואים את התמונה הכוללת ניתן להחליט אם זה מוצא חן בעיני ומושך או לא  והנה יש לי סיפור הפעם מכיוון גברי: הלכתי להרצאה,מרצה מבוגר,זקן בחציו לבן, נראה כמו אחמניג'אד  בהתחלה לא הבנתי איך הוא נשוי עם ילדים בכלל  אך כשהקשבתי להרצאתו החכמה,צחקתי מבדיחותיו, למדתי תובנות חכמות לחיים ממנו... הבנתי שהוא אישיות כובשת מאד  ומה חשבתי בסוף ההרצאה? "אם הוא היה לא נשוי וצעיר יותר,הייתי רוצה להתחתן איתו"  כך שהאדם הוא מכלול.אם אחרי פגישה ראשונה,היא דוחה אותך?אכן תגיד לא במהירות. אך אם היא לא דוחה אחרי פגישה ראשונה?תמשיך לשניה,אך אם עדיין היא לא מצאה חן בעיניך ?תכבד אותה בפגישה ותפסול יפה דרך השדכנית. למה?כי אם היא הייתה שלך אז המכלול שלה כבר היה כובש לך את הלב לפחות בפגישה השניה  אני נגד מי שמתחתן עם מישהי בגלל האופי אך בסתר ליבו מזלזל ביופייה. אישה רוצה להתחתן עם מישהו שחושב שהיא יפה בעיניו ושגם האופי שלה יפה בעיניו,ושזה זה זה אכן כך. כי כשאוהבים מישהו הוא נראה הכי יפה בעולם בעיני מי שאוהב  כך שאף אחד לא עושה "טובה" לאף אחד. תמיד יהיה מי שיאהב את מי שאתה לא אוהב. אך ברור שצריך להגיע עם עין טובה ובלי דמות ספציפית להגדרת היופי,כי ליופי יש המון סוגים וגוונים... לא צריך לקבע את המוח...כי יש הפתעות בחיים... אפילו אני הייתי מופתעת מעצמי שהתלהבתי מבחור חרדי אתיופי ברחוב...שהיה עם כובע וחליפה...;) הוא הסתיר את פניו מבושה/ששמר עיניים...אבל זה היה לגמרי מסקרן ומעניין...וזלא היה נראה מכוער בעיני... אלא כמו יצירת שוקולד יפה 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 28/11/2019 15:36:47 |
|
נשים בנויות אחרת, המוח שלהן מרגיש. תגידי, האישה מצפה שבעלה יחשוב שהיא הכי יפה בעולם ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|