|
|
| נשלח ב-4/12/2019 00:11 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2019 10:19 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד סיפור 12: השתתפתי בחתונה של מכרה... החתונה הייתה שמחה ובאיזשהו שלב החתן לקח את הרמקול והתחיל לדבר, הוא התחיל ולספר את דרך חזרתו למוטב,אך בדרך סיפר סיפורים מביכים,והחל לפרט איך היה שבבניק בעבר וגנב רכבים .... הרבה מהבחורות התחילו לגחך על החתן בשקט... אך הכלה עמדה והקשיבה לדבריו מרחוק בכבוד... וכשראתה את החיוכים הקלים והגיחוכים... אמרה בקול בוטח: "זה החתן שלי והוא בחור טוב מאד. אין לי מה להתבייש בסיפורים שלו מהעבר, למי שהסיפורים האלה לא מתאימים לה... יכולה ללכת" אמרה בפסקנות... וחזרה להביט בחתן כאילו לא היה דבר... הערכתי אותה מאד על כך. היא הייתה יכולה לחייך בשקט או לשתוק, אך לא היה איכפת לה להשאר בלי חברות לריקודים, העיקר שלא יצחקו על החתן שלה לידה... ויש הרבה מה ללמוד ממנה לחיים: לפעמים אנשים אוהבים לצחוק ולהתבדח על הקרובים להם ביותר ועל חשבונם ליד משפחה/אנשים זרים ולא מבינים שכשהם צוחקים על בן/בת הזוג או ילד ליד כולם. בלי רגישות ובלי כבוד, הם מבזים את עצמם בעיקר...  כי באותו הרגע כולם מבינים שהילד שלו דפוק והבת זוג שלו לא שווה,הוא בעצם צוחק על עצמו ומפחית מערך עצמו...  מהכלה המיוחדת הזו ניתן ללמוד עד כמה חשוב לכבד ולא לצחוק על הבן זוג/ילדים/כל אדם, אלא רק איתו 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/12/2019 18:52:18 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2019 10:19 |
|
| |
| יפיפייה1 כתבה: |  |
תודה חייכנית ורציף  סיפורים יפים |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2020 22:18 |
|
| |
הייתי ילד קטן בן 4 ואבא שלי היה צעיר לימים, ואני קולט שאבא שלי רץ במעלה המדרגות, לכיון הבית שלנו, שאלתי את אבא ; אבא, למה אתה רץ כל כך מהר ?... ואבא השיב ; אני רץ כדי לראות את אמא :) בהמשך ספרתי את זה לאמא שלי שתחיה, היא זרחה מרוב נחת ואושר , והגיבה ; כן ? באמת ?... ככה אבא אמר ???.... אבא אישר לה שאכן כן
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 02/02/2020 22:24:43
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2020 23:13 |
|
| |
|
| נשלח ב-9/2/2020 19:39 |
|
| |
בס"ד חחח סיפור מתוק  זה אחרי שלא ראה אותה תקופה או סתם אחרי קניות?  _________________
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2020 19:46 |
|
| |
בס"ד חחח סיפור מתוק  זה אחרי שלא ראה אותה תקופה או סתם אחרי קניות?  _________________
|
|
אבא שלי אדם אוהב של פעם, ללא פוזות, הוא מחלק סוכריות לילדים קטנים בבית הכנסת, גם לילדות לפעמים, ואז נותן להם לטיפה בלחי :) עיסקה משתלמת :) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2020 19:49 |
|
| |
בס"ד יפה נשמע אבא טוב ורומנטי  רק שהיום אם תלמד ממנו ותלטף בנות בבית הכנסת יזמינו לך משטרה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-10/2/2020 13:44 |
|
| |
בס"ד יפה נשמע אבא טוב ורומנטי  רק שהיום אם תלמד ממנו ותלטף בנות בבית הכנסת יזמינו לך משטרה  _________________
|
|
א) יש גיל שמותר מבחינה חברתית.. ב) זה רק סטירונת בלחי, זה מותר על פי חוק לדעתך הרמה ?
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 10/02/2020 13:49:13
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2020 14:13 |
|
| |
בס"ד חחחח דעתי הרמה חחח  תראה עם כל הסיפורים שמסתובבים היום? אני כאמא (לעתיד,בעז"ה(;)לא הייתי רוצה שגבר זר יצור קשר עם בתי הקטנה וכמובן שלא יגע בה אצבע  כך שבקושי אסכים לה לקבל סוכריות מגבר זר...  אך שוב אם זה בבית הכנסת ומחולק ליד ההורים/לקבוצת ילדים...זה בסדר,אך אם זה בפינה צדדית?עוד עלולים לחשוד במחלק הסוכריות...כך שגם טובי הלב היום צריכים להיזהר 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/02/2020 14:23:57
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/02/2020 14:27:27
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2020 18:32 |
|
| |
בס"ד חחחח דעתי הרמה חחח  תראה עם כל הסיפורים שמסתובבים היום? אני כאמא (לעתיד,בעז"ה(;)לא הייתי רוצה שגבר זר יצור קשר עם בתי הקטנה וכמובן שלא יגע בה אצבע  כך שבקושי אסכים לה לקבל סוכריות מגבר זר...  אך שוב אם זה בבית הכנסת ומחולק ליד ההורים/לקבוצת ילדים...זה בסדר,אך אם זה בפינה צדדית?עוד עלולים לחשוד במחלק הסוכריות...כך שגם טובי הלב היום צריכים להיזהר 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/02/2020 14:23:57
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/02/2020 14:27:27 |
|
בבית הכנסת הוא מחלק סוכריות וכולם רואים, על כל סוכריה הוא מחלק סטירונת בלחי, באים אליו ילדים וגם ילדות בחדר מדרגות ועוד מקומות ברשות הרבים, והוא מחלק גם להן סתירונת בלחי לפעמים, יכול גם לקרוא שהוא נוגע כנ"ל בילדה קטנה שעוברת, הילדה מחייכת ובורחת, ברור שזה בא ממקום טהור.. את רגילה לחשוש מכל זבוב שמא היא נושאת את נגיף הקורונה שהגיע הישר מסין,, אבא שלי עובד ב, אחראי, שקול, מיושב, נשוי כבר חמישים שנה ויותר, ככה שאין מקום לחשוש, אגב, הוא קונה את הסוכריות לעצמו, בקיצור, גם את מסכימה שאין פה חריגה, אם כי תמיד יש לפקוח עיניים ואוזניים, יותר מזה מגיעים להורים שלי בשבת לפעמים ילדות קטנות, קרובות משפחה, לפעמים לבד, לפעמים משפחות שלימות ולא חוששים שאני נמצא,, וטוב שכך, בריא לחשוש פחות, לדעתי יש לאפשר, ויחד עם זאת לבדוק שהכל בסדר, לא טוב להסגר בהסגר, גם את הלכת לבנק... אנחנו לא צריכים לחשוש יותר מדי מהמיעוט שבמיעוט. מיעוט שאינו מצוי כמעט. מצד שני יש מקומות שכן אפשר להגביל, כמו שאין על ילדים להכנס למקוה כלל - זו הנהגה טובה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2020 18:49 |
|
| |
בס"ד ברור לי שאביך הוא אדם טוב  אתה צודק שלא צריך לפחד מכל זבוב...אך עדיין לשים גבולות ולהיזהר  וכן אני הייתי חוששת להשאיר את ילדתי לבד עם דוד/בן דוד...(מעל גיל שלוש זה גם אסור הלכתית) נפגשתי עם אחד שסיפר שהוא מקלח את האחייניות שלו...לדעתי זה חוסר אחריות של ההורים... בחור רווק,לא אמור לקלח אחיינית.גם אם הוא צדיק הדור ואכן רק רוצה לעזור...זה לא ראוי ולא צנוע ומסכן את הילדה  אני בכל מקרה אשמור על הילדים שלי כמו יהלומים...בעז"ה...  כמובן שאי אפשר למנוע כל דבר בחיים...אך גם לא צריכים להיות נאיבים וחסרי שכל 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/02/2020 19:06:38
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2020 19:01 |
|
| |
בס"ד אכן הייתי בבנק...והיה סיכון שיקרה לי משהו כשירדתי למרתף עבור קבלת המתנה,לבקשת הפקיד,אך זה היה בגיל 18,גם אם היה ח"ו קורה לי משהו...זלא היה באשמת הורי. אך לא הייתי סולחת להם אם היו משאירים אותי עם דודי/בן דודי לבד והיה קורה לי משהו בגלל חוסר האחריות שלהם כלפי  אז נכון שהיום יש גם סיפורים עם אחים  ואכן חברתי חוותה הטרדות מאחיה,העניין הגיע ליועצת של בית הספר והרחיקו את הבן מהבית(צו של בית משפט)לפנמייה... ואיך הוריה הגיבו?כעסו עלי!!! כי חברתי טענה באוזניהם,שהיא סיפרה זאת רק לי. אני אישית לא גילתי לאיש,אך זה נודע ליועצת...והיא פעלה במהירות למיגור ההטרדות,שנמשכו תקופה ארוכה.אך מאז חברתי,התרחקה ממני בהוראת הוריה,שראו בי "מלשינה" אתה מבין?ההורים לפעמים חושבים על כבודם וכבוד המשפחה האבוד ופחות על הבת שחווה דברים. זה אכן השפלה למשפחה ועדיף היה שהיו מזמנים את ההורים ומנסים לפתור את הבעיה,אך עדיין מצופה מהורים לשמור על הילדה יותר מאשר על כבודם האישי...כמובן שאני לא שופטת אותם. אך היה חשוב לי לספר זאת כדי שאנחנו,ההורים לעתיד,נשים לב ולא נעלים עין למה שקורה בבית/בחוץ,נשמור על ילדינו ושהבת,רגשותיה וביטחונה יהיו חשובים יותר מה"שם טוב" וכו' 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/02/2020 19:53:31
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2020 20:18 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2020 20:26 |
|
| |
בס"ד רק לאמא(וכמובן סבתא/מטפלת) ואבא בלבד...  וכמובן עדיף שאם האב מקלח?הדלת תשאר מעט פתוחה/לא נעולה... במיוחד אם הוא ידוע כגבר מלא הורמונים כרימון  /אחד עם נט לא כשר ונטייה לראות סרטונים פרוצים  יש המון סיפורים גם על אבות חרדיים,שתקפו את בנותיהן. כך שצריך לשים לב למה שקורה בבית ולמה שהבת/הבן, מספרים...  כמובן שחשוב שיהיה אמון בין בני הזוג. אך עדיין לסמוך לגמרי בעיניים עצומות,בדורנו?לא מומלץ 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/02/2020 20:55:46
|
|
|
|
|