|
|
| נשלח ב-10/2/2020 21:53 |
|
| |
בס"ד נ.ב אנלא אומרת שכל גבר המלא בהורמונים,הוא מסוכן לבתו/סביבתו. הרוב השפוי לא יעשו דברים אסורים/יפגעו בילדיהם.  אך תמיד טוב להיות עירניים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2020 22:06 |
|
| |
בס"ד ואגלה לכם סוד  בתורה?לפי מה שהבנתי,אונס של קטינה(נראה לי עד גיל 3,כשהיא לא הבת/אחות של התוקף) לא נחשב כמשהו שאמורים לקבל עליו עונש הלכתי/קנס. כך שאדם מלומד עם נטיות חולות,יכול למצוא לעצמו היתרים הלכתיים. .כיום ברור שבית המשפט לא יוציא אף אחד זכאי, אך מוטב שכל אחד ישמור על ילדיו קרוב לידו 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/02/2020 22:17:53
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2020 22:15 |
|
| |
תקשיבי משהו ; אמר רבי שמעון בן יוחאי ; נוח לו לאדם שיפיל את עצמו לכבשן האש ואל ילבין פני חברו ברבים, וזה רק מימד אחד בשאלה החמורה האם למסור למשטרה מישהו ששמעת שהוא מתעסק עם אחותו, אז חייבים לשאול רב ולבחור רב שיש לו נסיון בתחום, ואז הרב גם יגיד למי לפנות שיטפל בעניין במלוא הרצינות, אם יש כזה גורם, אני לא מקבל את ההנחה שהמשטרה יעשו הכי טוב את העבודה, ולפנות אוטומטית למשטרה. יש את פשעי המשטרה, שהמשטרה לא מטפלת בהם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2020 22:17 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד ואגלה לכם סוד  בתורה?לפי מה שהבנתי,אונס של קטינה(נראה לי עד גיל 3,כשהיא לא הבת של התוקף) לא נחשב כמשהו שאמורים לקבל עליו עונש הלכתי/קנס. כך שאדם מלומד עם נטיות חולות,יכול למצוא לעצמו היתרים הלכתיים. .כיום ברור שבית המשפט לא יוציא אף אחד זכאי, אך מוטב שכל אחד ישמור על ילדיו קרוב לידו 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/02/2020 22:07:41 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2020 22:24 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד ואגלה לכם סוד  בתורה?לפי מה שהבנתי,אונס של קטינה(נראה לי עד גיל 3,כשהיא לא הבת של התוקף) לא נחשב כמשהו שאמורים לקבל עליו עונש הלכתי/קנס. כך שאדם מלומד עם נטיות חולות,יכול למצוא לעצמו היתרים הלכתיים. .כיום ברור שבית המשפט לא יוציא אף אחד זכאי, אך מוטב שכל אחד ישמור על ילדיו קרוב לידו 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/02/2020 22:07:41 |
|
ברור שבית הדין גם יעניש במלוא החומרה מי שאנס והרס בת ישראל בכל גיל שהוא
|
|
בס"ד צריך עיון  אני זוכרת שכשקראתי זאת ברמב"ם ממש כעסתי. אך לאחי המלומד לא היה מה להגיד...  אשמח לשמוע ממך שאני טועה... אגב,אני חשבתי פעמיים לפני שכתבתי זאת,כי ממש לא באלי לדבר נגד התורה... אלא דברי באו אך ורק כדי שאנשים יזהרו דווקא בגילאים הקטנים של הילדה...שאז היא חסרת ישע ולא יכולה אפילו לספר מה קרה לה ויש אנשים שעלולים לנצל זאת...ונהפכים לנבל ברשות התורה 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/02/2020 22:28:13
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2020 22:34 |
|
| |
אמאלה חייכנית, סליחה אבל את מ-ג-ז-י-מ-ה-!
לחשוד באב הילד?שכשהוא מקלח את בתו בת ה 3 שישאיר את הדלת פתוחה שמא משהו ישתבש לו במוח ויעברו לו כמה שגעונות וסטיות בראש?!
את מודעת לזה שאם אישה חוששת שבעלה פוגע בבנותיה, בבנות *שלהם* למרות שלא היה שום דבר *חריג* שגרם לה לחשוש זה פשוט...שגוי (!) בכל כך הרבה מובנים...איפה האמון בין גבר לאשתו?
אם אין אמון במערכת יחסים מה המערכת יחסים הזו שווה?!איך אפשר להיות בזוגיות עם מישהו ולפחד שהוא יפגע בבת שלכם מינית?!או בך חלילה?
(כמובן שאני מדברת על אנשים שבריאים בנפשם ולא על כאלה שידוע שכמה ברגים השתחררו בקופסה).
זה מזעזע בעיניי המחשבה הזו, ממש ממש מזעזע. ולא אני לא נאיבית ולא תמימה, שמעתי לא מעט דברים, קראתי והזדעזעתי, אבל ואבל גדול, אבא! אבא לא פוגע בילד שלו לא אבא בריא.
פשוט לא.
ולכן זה נורא מפחיד תוך שבועיים וחצי להתחתן עם בן אדם...כי מי מכיר אותו?מי יודע מי הוא?לכן חשוב *מאד* לראות את המידות שלו, לראות איך הגבר לפני, מה אומרים עליו, מה ההרגשה שלך וכו וכו *לפני* החתונה.
אבל חייכנית, אם תמיד תחפשי את השגוי והחריג והרע...זה יהרוס לך את החיים.
כי אחרי הכל, לא רק גברים תוקפים נשים...אז מה?הגעת למצב שאת לא סומכת על אפאחד?!
את מבינה כמה זה שגוי?
כאילו, בחייאת...זה ב-ע-ל-ך ! אבא של הבת שלך, איך תחשדי בו?!
וגם בנוגע לדוד, לא רואה *שום* בעיה שאחיך למשל כשהוא עושה בייביסיטר לאחיינים שלו יקלח את הבת שלך בת ה 3 4...
זה מטורף ככה לחשוד ולחשוש ולפחד כל הזמן וזה לא בריא בשום צורה שהיא.
אגב, לא צריך להיות עיוורים ואם חלילה ולא על אפאחד מישראל או בשאר העולם אישה רואה שבעלה מתנהג בצורה חריגה לבנותיה, או שבן חלילה מתנהג בצוקה חריגה לאחותו לברר את העניין, לפעול בנושא, להגן, לתמוך ולא להכחיש שמא מה יגידו.
אהבה היא עיוורת, נכון אבל לא צריך לשכוח את המוח לגמרי בצד.
מקווה שהבנת מה אני רוצה להעביר לך, לילה טוב.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2020 22:43 |
|
| |
בס"ד יש צדק בדברייך שצריך לתת אמון... אך למה שינעל את הדלת כשהוא מקלח? זה לא נראה לך תמוה? לא זכור לי שאמי קילחה אותי כקטנה עם דלת נעולה...  אוקי אז את מוזמנת לתת לאחיך הרווק לקלח את האחייניות בגילאים כאלה ושגם אולי יסבן אותן במקומות המוצנעים...כי את סומכת עליו...אני לא.וזה זכותי כאמא להיות זהירה...אני חושבת שעדיף להיות מעט זהירה מאשר לתת אמון יתר על חשבון הבת שלך... רוצה לתת אמון?תני לאחיך לקלח אותך  אבל למה הבת שלך צריכה לקחת סיכון על גופה כי את ליברלית מדי? לא חושבת שזה צנוע לאח לקלח את האחייניות בגילאים כאלה...אותי אף אחד לא קילח חוץ מאמי/דודתי וכך המסורת תמשך 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/02/2020 22:56:19
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2020 22:49 |
|
| |
כנראה כי לך זה ברור.
גם לי לא זכור שמישהו קילח אותי חוץ ממשפחתי הקרובה.
ושוב, בעיניי זו הגזמה, אין צורך לגעת בשום מקום, בגיל הזה הם כבר יודעים להתקלח לבד, רק צריך להשגיח.
ולא, אין צורך לנעול, רק שלא חייב להשאיר את הדלת פתוחה לרווחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2020 22:52 |
|
| |
בס"ד יש מצב שגם אבי קילח אותי כשהייתי תינוקת...בכל מקרה לא נראה לי שעם דלת נעולה...  זכור לי רק פעם אחת,בגיל 3-4 כשפתחתי את הראש מהנדנדה(הייתי סופרמנית של נדנדות  ) אמי ואבי קילחו אותי ביחד ודאגו לי נורא,זכור לי שהרגשתי קצת לא נעים כשאבי היה שם... וזהו.לא זכור לי שוב שהיה נוכחות גברית במקלחת... אז אם תשאלי את הבת שלך?לא בטוח שהיא תרגיש נעים שהדוד שלה יהיה נוכח במקלחת/יגע בה  אני עוד עם אבי הרגשתי לא נעים אחרי גיל 3...אז ק"ו שאם דודי היה מקלח אותי. רק שבגיל הזה לבת קשה לבטא את רצונה.  אבל אמא שאוהבת את הבת שלה.לא מתעצלת ומקלחת בעצמה/אביה. ושוב אין סיבה שהדלת תהיה נעולה 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/02/2020 23:02:29
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2020 22:53 |
|
| |
| Rosalia כתבה: |  | כנראה כי לך זה ברור.גם לי לא זכור שמישהו קילח אותי חוץ ממשפחתי הקרובה.ושוב, בעיניי זו הגזמה, אין צורך לגעת בשום מקום, בגיל הזה הם כבר יודעים להתקלח לבד, רק צריך להשגיח.ולא, אין צורך לנעול, רק שלא חייב להשאיר את הדלת פתוחה לרווחה. |
|
בס"ד חחחח אבל מאיפה לך לדעת מה אחיך עושה? וכי תעמדי לידו ותפקחי שהוא רק משגיח? הבחור שנפגשתי איתו אמר שהוא גם מסבן את אחייניתו בת ה4 עם סבון... 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/02/2020 22:57:21
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/02/2020 23:28:06
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2020 22:57 |
|
| |
תראי, ילדה בת 3 בסדר.
ילדה בת 4 וחצי 5 כבר יודעת להתקלח לבד.
להרגיש לא בנוח מאבא?פשוט לא לעניין בעיניי.
כשגדלים ומתפתחים, ברור, צריך לשמור על צניעות ליד אבא והכל.
אבל זו ילדה
את מדברת כאן על סטיה...לא על משהו בנורמה.
ובאני בתור אמא כן אסמוך על אח שלי שיקלח את הבת שלי בת ה 3 כי הוא *אח* שלי ולו בעצמו יש ילדים.
ושוב!
הוא אח שלי!ואני סומכת עליו!כי אני מכירה אותו!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2020 22:59 |
|
| |
ואני*
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2020 23:12 |
|
| |
| Rosalia כתבה: |  | תראי, ילדה בת 3 בסדר.ילדה בת 4 וחצי 5 כבר יודעת להתקלח לבד.להרגיש לא בנוח מאבא?פשוט לא לעניין בעיניי.כשגדלים ומתפתחים, ברור, צריך לשמור על צניעות ליד אבא והכל.אבל זו ילדהאת מדברת כאן על סטיה...לא על משהו בנורמה.ובאני בתור אמא כן אסמוך על אח שלי שיקלח את הבת שלי בת ה 3 כי הוא *אח* שלי ולו בעצמו יש ילדים.ושוב!הוא אח שלי!ואני סומכת עליו!כי אני מכירה אותו! |
|
בס"ד ואם היא יודעת להתקלח לבד זה אומר שאחיך אכן לא יגע בה?מאיפה לך להיות בטוחה ב100%? היית לוקחת סיכון שהוא כן יגע בה? ואם הבת שלך לא מרגישה נעים להיות כך ליד אחיך,גם היית עושה כך? ולמה זלא לעניין אם הבת מרגישה לא נעים כשהאב מקלח אותה בגיל מסויים? את היית רוצה להתקלח מול אביך?במה זה שונה?אם היא קטנה אז אין לה דעה?  שוב,לא דיברתי על אח נשוי.כרגע על אח רווק. למרות שגם אם הוא נשוי,הייתי באה לפקח לפעמים ומקלחת ביחד עם אחי ולא משאירה אותו לבד עם בתי...לא כי אני לא סומכת עליו.אלא ליתר ביטחון... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2020 23:25 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
תקשיבי משהו ; אמר רבי שמעון בן יוחאי ; נוח לו לאדם שיפיל את עצמו לכבשן האש ואל ילבין פני חברו ברבים, וזה רק מימד אחד בשאלה החמורה האם למסור למשטרה מישהו ששמעת שהוא מתעסק עם אחותו,
אז חייבים לשאול רב ולבחור רב שיש לו נסיון בתחום, ואז הרב גם יגיד למי לפנות שיטפל בעניין במלוא הרצינות, אם יש כזה גורם, אני לא מקבל את ההנחה שהמשטרה יעשו הכי טוב את העבודה, ולפנות אוטומטית למשטרה. יש את פשעי המשטרה, שהמשטרה לא מטפלת בהם.
|
|
בס"ד לא הכי הבנתי למי התכוונת  האם אתה חושד בי שאני מסרתי את דבריה למשטורע?  אני כספת סודית.כל דבריה נשמרו אצלי ולא גילתי לאף מישטורע  וכיום?אני מודה לה' שזה נודע בדרך לא דרך ליועצת וזו הפעילה את כוחה... אם היו משאירים את המצב כפי שהוא...יתכן שזה היה מסתיים רע מאד עבור חברתי, המתוקה ואהובה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2020 00:55 |
|
| |
| Rosalia כתבה: |  | אמאלה חייכנית, סליחה אבל את מ-ג-ז-י-מ-ה-!לחשוד באב הילד?שכשהוא מקלח את בתו בת ה 3 שישאיר את הדלת פתוחה שמא משהו ישתבש לו במוח ויעברו לו כמה שגעונות וסטיות בראש?!את מודעת לזה שאם אישה חוששת שבעלה פוגע בבנותיה, בבנות *שלהם* למרות שלא היה שום דבר *חריג* שגרם לה לחשוש זה פשוט...שגוי (!) בכל כך הרבה מובנים...איפה האמון בין גבר לאשתו?אם אין אמון במערכת יחסים מה המערכת יחסים הזו שווה?!איך אפשר להיות בזוגיות עם מישהו ולפחד שהוא יפגע בבת שלכם מינית?!או בך חלילה?(כמובן שאני מדברת על אנשים שבריאים בנפשם ולא על כאלה שידוע שכמה ברגים השתחררו בקופסה).זה מזעזע בעיניי המחשבה הזו, ממש ממש מזעזע. ולא אני לא נאיבית ולא תמימה, שמעתי לא מעט דברים, קראתי והזדעזעתי, אבל ואבל גדול, אבא! אבא לא פוגע בילד שלו לא אבא בריא.פשוט לא.ולכן זה נורא מפחיד תוך שבועיים וחצי להתחתן עם בן אדם...כי מי מכיר אותו?מי יודע מי הוא?לכן חשוב *מאד* לראות את המידות שלו, לראות איך הגבר לפני, מה אומרים עליו, מה ההרגשה שלך וכו וכו *לפני* החתונה.אבל חייכנית, אם תמיד תחפשי את השגוי והחריג והרע...זה יהרוס לך את החיים. כי אחרי הכל, לא רק גברים תוקפים נשים...אז מה?הגעת למצב שאת לא סומכת על אפאחד?!את מבינה כמה זה שגוי?כאילו, בחייאת...זה ב-ע-ל-ך ! אבא של הבת שלך, איך תחשדי בו?!וגם בנוגע לדוד, לא רואה *שום* בעיה שאחיך למשל כשהוא עושה בייביסיטר לאחיינים שלו יקלח את הבת שלך בת ה 3 4...זה מטורף ככה לחשוד ולחשוש ולפחד כל הזמן וזה לא בריא בשום צורה שהיא.אגב, לא צריך להיות עיוורים ואם חלילה ולא על אפאחד מישראל או בשאר העולם אישה רואה שבעלה מתנהג בצורה חריגה לבנותיה, או שבן חלילה מתנהג בצוקה חריגה לאחותו לברר את העניין, לפעול בנושא, להגן, לתמוך ולא להכחיש שמא מה יגידו.אהבה היא עיוורת, נכון אבל לא צריך לשכוח את המוח לגמרי בצד.מקווה שהבנת מה אני רוצה להעביר לך, לילה טוב. |
|
בס"ד אגב  חשוב שתדעי,אני לא חוששת שבן זוגי,יאנוס אותי ח"ו  מקסימום נפרדים ...(וברור שמראש בודקים מידות וכו') אך יותר ממה שחשוב לי מעצמי.חשוב לי לשמור על הפיקדון שה' נותן. הילדה שלך היא לא הרכוש שלך.זה פיקדון שה' נותן לך... כך שלי אישית חשוב,שתהיה בעז"ה מוגנת ושיהיה לה רק טוב...כל עוד זה באחריותי וביכולתי:) אז נכון שצריך להיות עם המון אמון כלפי הבן זוג וזה הבסיס לבית,אך שוב,צריך לשים לב להנהגות מוזרות ולא לסמוך בעיניים עצומות  ולגבי אחים/סבים/דודים/גיסים?תשאירי אותם להשגיח עליה בגינה...  או שיקלחו אותה בפיקוחך,לפעמים  ואת האמון שלך,עם הילדה,תשמרי לבעלך...זה כבר מספיק לדעתי...  הילדים שלנו הם לא עכברי מעבדה להוכחות על אמון משפחתי... ואם את ממש מתעקשת להוכיח את אמונך,הגישי את עצמך למבחן אמון 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/02/2020 01:09:15
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/02/2020 01:23:57
|
|
|
|
|