|
|
| נשלח ב-4/10/2020 15:25 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד
אז איך עבר אצלי?
בלילה היה די נחמד וקצת חולשה... בבוקר? ממש קרקרה לי הבטן (עם רעש) הלכתי לנוח וקמתי בנס כמו חדשה... רגועה ונינוחה וכך עד סוף תפילת נעילה הרגשתי נעים...הייתי בהלם שכך היה ב"ה...
לאחר הצום? דווקא שהתחלתי לאכול...הפיוזים קצת נשרפו לי במוח מכל הרעש סביבי...כך ש"ברחתי" לאכול בחדרי הקט...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 29/09/2020 03:56:52 |
|
את כל כך רגישה לרעש ? את צעירה הרי, את נשמעת כמו אלה המאוד רגישים, שהם עשר אחוז מהציבור, והם צריכים לדעת איך לחיות עם זה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 15:40 |
|
| |
בתתימן
| רציף כתב: |  |
אל תסמכי עליה שהיא תיצור אתך קשר שנאמר ; ארור הגבר אשר יבטח באדם. אנשים נוטים לשכוח את מי שעשה להם טובה. את שואלת אותה מתי להתקשר, פעם בכמה זמן, ומתקשרת נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
נכון, אתה צודק עיצה טובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 15:45 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | חבל שאתה חושב שנתתי לה לחוש חוסר נעימות....
בכלל כשהתקשרתי אליה אמרתי לה שאני מחפשת מישהו אברך שילמד לעילוי נשמת מישהו ויש לי סכום מסוים למטרה הזאת, היא ממש שמחה לשמוע אבל היא שאלה אם היא יכולה לחלק בין כמה ילדים שלה כי אין להם כסף והם אברכים וכו' רק אחכ היא שמעה שאני רווקה והחליטה שהיא תעזור לי למצוא שידוך.. בכל אופן אני לא חשתי שהיתה איזהשהיא חוסר נעימות מצידה, זה לא בשבילה הכסף זה בשביל הילדים שלה.. |
|
איך שאת חכמה, מחפשת שילמדו לעילוי נשמת.. בקשר ללבוש צבעוני, יש הבדל נראה לי בין בחור תוצרת הארץ לתוצרת חוץ, אני מציע לך להפתח קצת יותר, לפחות להיות פתוחה לשמוע אם כבר באים ומציעים על אחד שלומד חצי יום חלילה,, ועוד כאלה. ועוד משהו, תתקשרי לשדכניות טובות, די מהר תקלטי שזה עסק נחמד דווקא להתקשר ולהכיר שדכניות, יש טיפוסים חבל"ז.. את נפגשת רק עם שדכנית שיש לה הצעה מתאימה, ולא משלמת דמי רישום לשדכנית אלא אם כן ברור לך שזו שדכנית עשר. תמצאי את השדכניות האלופות, ואל תתעצבני על השקרים שלהן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 15:48 |
|
| |
בתתימן
| רציף כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | חבל שאתה חושב שנתתי לה לחוש חוסר נעימות....
בכלל כשהתקשרתי אליה אמרתי לה שאני מחפשת מישהו אברך שילמד לעילוי נשמת מישהו ויש לי סכום מסוים למטרה הזאת, היא ממש שמחה לשמוע אבל היא שאלה אם היא יכולה לחלק בין כמה ילדים שלה כי אין להם כסף והם אברכים וכו' רק אחכ היא שמעה שאני רווקה והחליטה שהיא תעזור לי למצוא שידוך.. בכל אופן אני לא חשתי שהיתה איזהשהיא חוסר נעימות מצידה, זה לא בשבילה הכסף זה בשביל הילדים שלה.. |
|
איך שאת חכמה, מחפשת שילמדו לעילוי נשמת.. בקשר ללבוש צבעוני, יש הבדל נראה לי בין בחור תוצרת הארץ לתוצרת חוץ, אני מציע לך להפתח קצת יותר, לפחות להיות פתוחה לשמוע אם כבר באים ומציעים על אחד שלומד חצי יום חלילה,, ועוד כאלה. ועוד משהו, תתקשרי לשדכניות טובות, די מהר תקלטי שזה עסק נחמד דווקא להתקשר ולהכיר שדכניות, יש טיפוסים חבל"ז.. את נפגשת רק עם שדכנית שיש לה הצעה מתאימה, ולא משלמת דמי רישום לשדכנית אלא אם כן ברור לך שזו שדכנית עשר. תמצאי את השדכניות האלופות, ואל תתעצבני על השקרים שלהן נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הוא לא תוצרת חוץ הבחור.. קשה לי להאמין שזה נחמד להתקשר ולהכיר שדכניות..  ולא נראה לי שאני אשלם דמי רישום...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 15:54 |
|
| |
כן טוב, אני בטוח שלהם לוקח פחות זמן להחליט על בחורה בפגישה מאשר לבחור אתרוג.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 17:33 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד
אז איך עבר אצלי?
בלילה היה די נחמד וקצת חולשה... בבוקר? ממש קרקרה לי הבטן (עם רעש) הלכתי לנוח וקמתי בנס כמו חדשה... רגועה ונינוחה וכך עד סוף תפילת נעילה הרגשתי נעים...הייתי בהלם שכך היה ב"ה...
לאחר הצום? דווקא שהתחלתי לאכול...הפיוזים קצת נשרפו לי במוח מכל הרעש סביבי...כך ש"ברחתי" לאכול בחדרי הקט...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 29/09/2020 03:56:52 |
|
את כל כך רגישה לרעש ? את צעירה הרי, את נשמעת כמו אלה המאוד רגישים, שהם עשר אחוז מהציבור, והם צריכים לדעת איך לחיות עם זה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
אויש במקום שתצחק אתה עוד מקטלג....
לא תמיד אני כך...אבל אחרי תפילה וצום מתיש? זה בהחלט מציק לשמוע רעשים בלתי נגמרים, כשהעוגת דבש נתקעת בגרון...
ועוד לאחים שלי יש אנרגיות של נינג'ה כאילו שהם לא צמו כלל... אז במקום שיאכלו בשקט הם מברברים על כל שטות....
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/10/2020 17:35:14
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 17:34 |
|
| |
בס"ד
אבל בכללית? אכן אני בחורה רגישה...
|
|