בית פורומים שידוכי חרדים

אשכול הסמול טוק7-שיחות סלון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/10/2020 01:59 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"דואני לגמרי מבינה אותך... לפעמים מרגישים כמו האוגרים האלה שרצים סביב עצמם...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 05/10/2020 01:54:43

חח כן רודפים אחרי הזנב של עצמינו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2020 02:37 לינק ישיר 
חייכנית770

בתתימן כתב:
בס"דחחחח למה מדהים לשמוע? מה חשבת שאני חושבת עלזה?חצי דקה ביום? זה קצת.. פעם השקעתי כל יום שעה. ועוד שילמתי עלזה... במשך שנה...
יפה, להשקיע כל יום שעה זה המון... מה זה אומר שלמת על זה במשך שנה?

תוקן על ידי בתתימן ב- 05/10/2020 02:30:44

בס"ד

שילמתי לקרובת משפחתי(נשואה כמובן) לפי שעה...

כדי שתתקשר עבורי לשדכניות/תעשה עבורי בירורים(לפי שאלון שהכנתי מראש)כל יום במשך שעה...
היא הייתה צריכה להגיש לי דפי סיכום של הבירורים למייל... והיינו מחליטות ביחד האם זה מתאים לי/ לא....

זו הייתה תקופה שאימי הייתה עסוקה מאד בגידול ילדים ועבודה... ואני? רציתי לעשות השתדלות רצינית...

תכלס? זו הייתה השנה הכי קסומה שלי עם אימי..
היא הייתה רגועה שמישהי אחרת עושה את העבודה "השחורה"....

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 05/10/2020 02:39:04

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/10/2020 02:40 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"דחחחח למה מדהים לשמוע? מה חשבת שאני חושבת עלזה?חצי דקה ביום? זה קצת.. פעם השקעתי כל יום שעה. ועוד שילמתי עלזה... במשך שנה...יפה, להשקיע כל יום שעה זה המון... מה זה אומר שלמת על זה במשך שנה?

תוקן על ידי בתתימן ב- 05/10/2020 02:30:44

בס"דשילמתי לקרובת משפחה, נשואה, לפי שעה...כדי שתתקשר עבורי לשדכניות/תעשה עבורי בירורים(לפי שאלון שהכנתי מראש)כל יום במשך שעה...היא הייתה צריכה להגיש לי דפי סיכום של הבירורים למייל... והיינו מחליטות ביחד האם זה מתאים לי/ לא....זו הייתה תקופה שאימי הייתה עסוקה מאד בגידול ילדים ועבודה... כך שרציתי לעשות השתדלות רצינית...תכלס? זו הייתה השנה הכי קסומה שלי עם אימי.. היא הייתה רגועה שמישהי אחרת עושה את העבודה "השחורה"....

וואו זה רעיון ממש טוב. אולי אני אנסה את זה גם. מה את אומרת, כמה שלמת לה לשעה? 
מה הרגשת, שבשנה הזאת היו לך יותר הצעות? שהפגישות היו עם בחורים יותר רלוונטים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2020 02:42 לינק ישיר 
בתתימן

בחשבון שלי אם היא עשתה 5 שעות שבועיות ושלמת לה 50 אז זה 1000 שקל חודשי..

וואו יהיה לי ממש קשה לשלם כל כך הרבה.. יואו אני קמצנית.

יש לי דודה ממש חמודה, היא מוכנה לברר בשבילי מכל הלב, היא תתקשר לכולם ותתן לי את ההרגשה הכי טובה.. יכול להיות שהיא היתה מוכנה להתקשר בשבילי גם לשדכניות.. אני אנסה לשאול אותה מה היא חושבת על זה.. האמת שהיא לא תרצה.. אני לא חושבת שיש מישהי במשפחה שצריכה את הכסף עד כדי כך שהיא מוכנה לעשות בשבילי כזו עבודה מעפנה.

תוקן על ידי בתתימן ב- 05/10/2020 02:43:54

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2020 02:46 לינק ישיר 

אז בעצם פתחת חברת משאבי אנוש בע"מ.

חייכנית היא "המעסיק",
קרובת המשפחה היא "המגייסת"
והשדכניות שולחות לה קורות חיים..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/10/2020 02:49 לינק ישיר 
חייכנית770

בס"ד

חחח תודה...אולי באמת אחזור לזה אם "ניסוי בת שלמה במגדל"לא יצליח והכמה בחורים ש"ממתינים לי"...לא יתאימו

ניתן גם למצוא אישה פנסיונרית שתעשה עבורך אתזה... ולדרוש מישהי עם ניסיון בתחום(שחיתנה ילדים... אשכנזיות בכלל יודעות לברר טוב...)

מה הרגשתי?
מקודם כל זה מרגיע, שיש מישהי שדואגת ,אך מכבד את דעתי. הכול התנהל בדיוק כמו שאני רציתי כי אני ה"בוסית" והיא השתדלה לא להתערב לי בהחלטותיי בשונה מההורים, שמתערבים ומשדרים לפעמים ש"אין לנו כוח לדרישות שלך"

אכן היו לי הרבה יותר הצעות ודייטים מאשר כשאימי התקשרה...ובכלל עשיתי אתזה נטו עבור השתדלות ולעשות "ווי" בטבלה, שאני את שלי עשיתי... כך שלא הרגשתי שבזבזתי את כספי, גם כשלא מצאתי זיווג מתאים על ידה...
הפגישות היו ב"ה עם בחורים איכותיים, עדינים ויר"ש...וכו'...

זו הייתה השנה הכי קסומה בחיי הדייטים שלי מבחינת הרוגע הרגשי. שזה מאד חשוב בכל התהליך! כך שזה שווה כל שקל!
שילמתי לה 30/40 לשעה...
ואל תתקמצני זה החיים שלך! את יכולה לעשות הסכם שזה יהיה "חבילה של עד 500 ש"ח" כשא"כ? תיצור איתך קשר ותראי אם תרצי להשקיע יותר בחודש...

שז"א 16.5 שעות לפי 30 ש"ח לשעה (בקורונה יש המון שישמחו לעבודה כזו מהצד...)

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 05/10/2020 03:13:56

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/10/2020 02:55 לינק ישיר 

כמה שילמת לה לשעה? כמה יצא לך בסוף שהוצאת על העסק הזה? ולמה החלטת להפסיק עם זה?

אחרי הסיפור עם הבחור הזה מהאתר אני מבינה כמה חשוב לברר, עד אז האמנתי שאני אבוא ואראה בחושי המחודדים בדיוק מי הבן אדם. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2020 02:56 לינק ישיר 

לא כל דבר אפשר לגלות בבירורים ובפגישות..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/10/2020 02:57 לינק ישיר 
בתתימן

אדם_ה1 כתב:

נכון.. אבל אנחנו עושים את ההשתדלות שלנו, ולכן חתונה זה לא דרך אל חזור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2020 02:58 לינק ישיר 
חייכנית770

אדם_ה1 כתב:
אז בעצם פתחת חברת משאבי אנוש בע"מ.

חייכנית היא "המעסיק",
קרובת המשפחה היא "המגייסת"
והשדכניות שולחות לה קורות חיים..

בס"ד

חחחח

אכן... וכמובן היא זו שמסננת לי בחורים לא מתאימים מראש וגם סופגת את ה"חוסר טאקט" של השדכניות ושומרת על הלב הקטן שלי

מה אומר על הרעיון?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/10/2020 03:01 לינק ישיר 

הבאסה שאני יודעת שאף אחת מהדודות שלי לא צריכה את הכסף ברמה שהיא תהיה מוכנה לעשות כזאת עבודה בשביל זה.. דודה אחת שלי טוענת שהיא שואלת את כל השדכניות שהיא מדברת איתם בשביל הבת שלה אם יש להם שידוך בשביל אחייניות שלה, אבל עד עכשו לא היתה לה אפילו הצעה אחת בשבילי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2020 03:02 לינק ישיר 
חייכנית770

אדם_ה1 כתב:

בס"ד

נכון החיים מלאי הפתעות... אבל בירורים? לרוב מדברים טוב על הבחור... אפשר רק לגלות סגנון כללי ולפעמים יש
קצת חברים חסרי טאקט שמוסרים מידע חשוב...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/10/2020 03:06 לינק ישיר 
חייכנית770

בתתימן כתב:
הבאסה שאני יודעת שאף אחת מהדודות שלי לא צריכה את הכסף ברמה שהיא תהיה מוכנה לעשות כזאת עבודה בשביל זה.. דודה אחת שלי טוענת שהיא שואלת את כל השדכניות שהיא מדברת איתם בשביל הבת שלה אם יש להם שידוך בשביל אחייניות שלה, אבל עד עכשו לא היתה לה אפילו הצעה אחת בשבילי...

בס"ד

לא חייבים דווקא מהמשפחה...יש המון פנסיונריות משועממות

תפרסמי מודעה ב"קריירה"/ גלאט ג'ובס שאת מחפשת מישהי כזו... אני יכולה לעזור לך בניסוח...

כתבתי לך למעלה כמה שילמתי...לא זוכרת כמה יצא בסך הכללי...
היא בדיוק הייתה צריכה ללדת והיה לה כבר קשה להתקשר בערב ולברר, כך שלאחר שנה זה הסתיים... אני באמת צריכה לקנות לה מתנת הערכה על כל המאמץ... תמיד זה פורח מזיכרוני...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 05/10/2020 03:19:16

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/10/2020 03:18 לינק ישיר 
בתתימן

זה לא נראה לך מוזר שמישהי שאין לה קשר אלי תתקשר בשבילי לשדכניות?

תכלס אני ממש מעריכה את המאמצים והעקשנות שלך. אני עד היום התקשרתי סהכ ל4 שדכניות/ים ואני ממש מיואשת..

סהכ אין לי בעיה לשמוע משדכניות את ההצעות שלהם ולברר, הקטע היותר מעצבן זה להתקשר אליהם ולהציג את עצמי ולחכות ולהתקשר שוב וכו' 

תוקן על ידי בתתימן ב- 05/10/2020 03:29:20

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2020 03:30 לינק ישיר 
חייכנית770

בס"ד

תודה מתוקה אכן התאמצתי המון למען הנסיך האלמוני...
עכשיו נראה לי אני צריכה פחות להתאמץ ולתת לה' לעשות את העבודה במקומי

אכן זה מתיש כל התהליך ובכלל לשמוע  לפעמים"שאין לי הצעה בשבילך", זה יכול להרוס את המצב רוח יום שלם...
כך שהחצי דקה הזו? היא לא בדיוק חצי דקה מבחינה רגשית.
ההורים אמורים לעשות זאת ולהגן עלייך מכל זה... ואם אין להם אפשרות/ שאת לא מרוצה מהתדירות שהם מתקשרים וכו'? עדיף מישהי אחרת...

כך את שומרת על מצב רוח שמח ורגוע יותר....

לי אישית שום דבר לא מוזר... כל הדרכים(הצנועות) כשרות להשגת המטרות/ לעשות השתדלות!

השדכנית לא אמורה לדעת שהיא אישה זרה, היא יכולה להגיד שהיא קרובת משפחתך... וזלא שקר שהרי כל עמ"י אחים

וכמו שאת סומכת על שדכנית זרה שתמצא לך שידוך... למה שלא תסמכי על אישה זרה שתתאמץ עבורך ותמצא לך שידוך?לפעמים דווקא "אישה זרה" עם לב טוב וניסיון בתחום, תהיה הכי טובה ולבבית כלפייך יותר מקרובת משפחה!

כמו שנאמר "טוב שכן קרוב מאח רחוק", לפעמים שכנה קרובה תעזור לך יותר בחיים מאחות רחוקה...

אם קשה לך לעשות השתדלות? כדאי לדעתי לחשוב על האופציה הזו... אין טעם לסבול בחיים יותר מדי, רק בגלל שרוצים להתחתן... צריך לשמור קצת אנרגיות חיוביות לחיים ולפגישות כמובן...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 05/10/2020 03:48:37

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אשכול הסמול טוק7-שיחות סלון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 101 102 103 ... 169 170 171 לדף הבא סך הכל 171 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.