|
|
| נשלח ב-5/10/2020 03:47 |
|
| |
בתתימן
נראה לי במקרה של השדכנית שאמרה שאין לה הצעות בשבילי נפלתי על מישהי לא הכי בעניין... היא אמרה שהיא עובדת בעוד עבודה במקביל.. אני באמת אנסה לחשוב על מישהי שיכולה לעשות את זה בשבילי.. קשה לי עדיין לחשוב על אישה זרה לחלוטין.
תכלס מעניין אותי איזה סוג בחורות נחשבות "מבוקשות" בשידוכים.. בחבד נגיד איזה בת תחשב מבוקשת? זאת אומרת ששדכניות ירדפו אחריה ויהיו לה מלא הצעות.
יש לי חברה ממש יפה, שספרה לי שכל הבחורים שהיא נפגשה איתם, אף אחד לא אמר לה לא.. מה את אומרת על זה?
תוקן על ידי בתתימן ב- 05/10/2020 03:51:14
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 05:00 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
נראה לי במקרה של השדכנית שאמרה שאין לה הצעות בשבילי נפלתי על מישהי לא הכי בעניין... היא אמרה שהיא עובדת בעוד עבודה במקביל.. אני באמת אנסה לחשוב על מישהי שיכולה לעשות את זה בשבילי.. קשה לי עדיין לחשוב על אישה זרה לחלוטין.
תכלס מעניין אותי איזה סוג בחורות נחשבות "מבוקשות" בשידוכים.. בחבד נגיד איזה בת תחשב מבוקשת? זאת אומרת ששדכניות ירדפו אחריה ויהיו לה מלא הצעות.
יש לי חברה ממש יפה, שספרה לי שכל הבחורים שהיא נפגשה איתם, אף אחד לא אמר לה לא.. מה את אומרת על זה?
תוקן על ידי בתתימן ב- 05/10/2020 03:51:14 |
|
רוב הבנות לא קיבלו תשובה שלילית. אל תתרשמי מזה בכלל. הן פשוט עושות הכל כדי לומר לא ראשונות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 05:03 |
|
| |
אני לא מאמין שכתבת את זה. כל הכבוד שהגעת לבד לתובנה שאת צריכה לעשות דברים מעבר מלבד "להביא ילדים" וכו' נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 05:06 |
|
| |
בוקר טוב לך... למה לא היית בסדנה?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 05:06 |
|
| |
אישית, לא משקיע הרבה הבירורים בכלל. כבר בתחילת הדרך ראיתי שאני משקיע שעות לברר ולחקור ואז אחרי פגישה של שעה רואים שזה לא מתאים בכלל. כיום אני מברר את הבסיס לבדוק אם היא נורמלית והמשפחה בריאה ואני אומר בדיוק מה אני מחפש ואם זה נשמע סביר אני נפגש. אם זה מתחיל להיות רציני אז יש מקום לברר עוד. סיפר לי חבר איך אבא שלו מברר שעות וכחלק מהבירורים, הצד השני נפגע ולא רצה בכלל לצאת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 05:07 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בוקר טוב לך... למה לא היית בסדנה? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 05:07 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 05:11 |
|
| |
בתתימן
חח אתה באמת מטורף, אולי תספר לי איזה סוג של עבודה צדדית ולמה השתלם לבחור אמיד כמוך לקחת אותה?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 05:15 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
חח אתה באמת מטורף, אולי תספר לי איזה סוג של עבודה צדדית ולמה השתלם לבחור אמיד כמוך לקחת אותה? |
|
זה פחות בשביל הכסף ויותר בגלל שהתחייבתי. ואני בכלל לא אמיד. כמוך, אני חוסך פרוטה לפרוטה כדי לצאת לעצמאות כלכלית בגיל מוקדם. קחי בחשבון שאת עובדת כבר כמה שנים ואני רק חצי שנה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|