|
|
| נשלח ב-5/10/2020 05:18 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן
חח אתה באמת מטורף, אולי תספר לי איזה סוג של עבודה צדדית ולמה השתלם לבחור אמיד כמוך לקחת אותה? |
|
זה פחות בשביל הכסף ויותר בגלל שהתחייבתי. ואני בכלל לא אמיד. כמוך, אני חוסך פרוטה לפרוטה כדי לצאת לעצמאות כלכלית בגיל מוקדם. קחי בחשבון שאת עובדת כבר כמה שנים ואני רק חצי שנה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אממ אתה יכול להחשיב את זה כאילו אתה כבר עצמאי כלכלית, סוף כל סוף אתה מפרנס את עצמך.. חצי שנה זה כלום זמן באמת.. אני עובדת כבר ארבע שנים... אבל גם בזבזתי לא קצת.. אתה לא יכול לומר איזה סוג של עבודה זה? אני אישית לא מרגישה שאני חוסכת פרוטה לפרוטה.. כי אני לא חוסכת כמעט בדברים שממש חשובים לי..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 05:29 |
|
| |
בתתימן
את ממש צודקת אסור לעשות השוואות, פשוט לפני כמה ימים החברה הזאת דיברה איתי והיה לי קשה שלא להשוות בינה לביני, גם לה היה מאד קשה בשידוכים אבל בעיקר בגלל שכולם רצו אותה והיא לא הצליחה להחליט גם לאחר מספר רב של פגישות..
ספרי זוגיות בדכ מלמדים איך להבין את הצד השני ולדעת איך להתנהל מולו, ככה בדכ אפשר להפיק את המירב מהזוגיות ובאמת להיות מאושרים.. ככה שבזוגיות המטרה של שניכם זהה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 11:32 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | מדהים לשמוע ממך דיבורים בנושא חובת ההשתדלות בשידוכים  בדיוק אתמול דנתי בנושא עם אחותי.. היא כמובן פוסלת את האתרים האלה אבל היא ספרה שאחות של חברתה התגרשה והיא פתחה חשבון באחד האתרים המיועדים לזיווג שני והראשון שהציע לה היה מתאים והם באמת התחתנו, אז אם ה' רוצה השידוך יכול להגיע אליך בלי שתתאמצי ובשורה התחתונה כלום לא תלוי בנו...
אני שמעתי ששאלו את הרב שטיינמן כמה השתדלות אדם צריך לעשות בשידוכים? אז הוא ענה חצי דקה ביום.. קיצור אני לא ממש יודעת.. אני לא מרגישה שלמאמצים שלי יש תוצאות שמשתוות למאמץ. |
|
כמה השתלות צריך לעשות עבור פרנסה ? השתדלות צריך - כמה שצריך ! ואם הרב שטיינמץ אמר, אז הוא אמר למישהו הוראה פרטנית מסתבר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 11:38 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
בחשבון שלי אם היא עשתה 5 שעות שבועיות ושלמת לה 50 אז זה 1000 שקל חודשי..
וואו יהיה לי ממש קשה לשלם כל כך הרבה.. יואו אני קמצנית.
יש לי דודה ממש חמודה, היא מוכנה לברר בשבילי מכל הלב, היא תתקשר לכולם ותתן לי את ההרגשה הכי טובה.. יכול להיות שהיא היתה מוכנה להתקשר בשבילי גם לשדכניות.. אני אנסה לשאול אותה מה היא חושבת על זה.. האמת שהיא לא תרצה.. אני לא חושבת שיש מישהי במשפחה שצריכה את הכסף עד כדי כך שהיא מוכנה לעשות בשבילי כזו עבודה מעפנה.
תוקן על ידי בתתימן ב- 05/10/2020 02:43:54 |
|
זה פשוט לשבת על כסא בסלון עם מזגן וכוס מיץ, והרגשה נחמדה שעושים חמישים לשעה ועוזרים לבתתימן החמודה, ולדבר, זה עיסוק די מעניין עם נשמות ועל נשמות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 14:54 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 21:05 |
|
| |
בתתימן
| רציף כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן
בחשבון שלי אם היא עשתה 5 שעות שבועיות ושלמת לה 50 אז זה 1000 שקל חודשי..וואו יהיה לי ממש קשה לשלם כל כך הרבה.. יואו אני קמצנית.יש לי דודה ממש חמודה, היא מוכנה לברר בשבילי מכל הלב, היא תתקשר לכולם ותתן לי את ההרגשה הכי טובה.. יכול להיות שהיא היתה מוכנה להתקשר בשבילי גם לשדכניות.. אני אנסה לשאול אותה מה היא חושבת על זה.. האמת שהיא לא תרצה.. אני לא חושבת שיש מישהי במשפחה שצריכה את הכסף עד כדי כך שהיא מוכנה לעשות בשבילי כזו עבודה מעפנה.
|
זה פשוט לשבת על כסא בסלון עם מזגן וכוס מיץ, והרגשה נחמדה שעושים חמישים לשעה ועוזרים לבתתימן החמודה, ולדבר, זה עיסוק די מעניין עם נשמות ועל נשמות נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חחח הלוואי וכולם יחשבו כמוך 
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 23:42 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| רציף כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן
בחשבון שלי אם היא עשתה 5 שעות שבועיות ושלמת לה 50 אז זה 1000 שקל חודשי..וואו יהיה לי ממש קשה לשלם כל כך הרבה.. יואו אני קמצנית.יש לי דודה ממש חמודה, היא מוכנה לברר בשבילי מכל הלב, היא תתקשר לכולם ותתן לי את ההרגשה הכי טובה.. יכול להיות שהיא היתה מוכנה להתקשר בשבילי גם לשדכניות.. אני אנסה לשאול אותה מה היא חושבת על זה.. האמת שהיא לא תרצה.. אני לא חושבת שיש מישהי במשפחה שצריכה את הכסף עד כדי כך שהיא מוכנה לעשות בשבילי כזו עבודה מעפנה.
|
זה פשוט לשבת על כסא בסלון עם מזגן וכוס מיץ, והרגשה נחמדה שעושים חמישים לשעה ועוזרים לבתתימן החמודה, ולדבר, זה עיסוק די מעניין עם נשמות ועל נשמות נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חחח הלוואי וכולם יחשבו כמוך  |
|
כל אדם אוהב להתעסק במשהו אחר, גם, כל אדם נורמלי מתעסק בדברים שהוא חייב לעסוק בהם, גם אם הוא פחות אוהב לעשות אותם. אפשר להנעים את העשיה, אני מנעים את עצמי בכוס תה חם וטעים עם לימון (בתוספת בננה מצופה בשוקולד :) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 23:53 |
|
| |
בס"ד
חחחח טעמת פעם בננה מצופה שוקולד?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2020 00:11 |
|
| |
אני אף פעם לא משקיע בממתקים וכאלה, המקסימום שהכנתי פעם זה עוגה בחושה..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2020 03:42 |
|
| |
3 דברים שמרחיקים מכם זוגיות ואיך לתקן אותם
|
|
|
|