בית פורומים שידוכי חרדים

אשכול הסמול טוק7-שיחות סלון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/10/2020 16:54 לינק ישיר 
חייכנית770

בס"ד

הבנניות של היום לא טעימות כמו הבנניות שהיו כשהייתי קטנה....

וגם אין כמו טעמו העדין והטבעי של בננה אמיתית... כך שממליצה לכולם לנסות פעם אחת...

אני חושבת על רעיון חדש בתחום...
שזה שילוב בננה בציפוי שוקולד לבן עם נגיעות תמצית דובדבן... זה נראה לי יהיה טעם עדין ומיוחד... מה אומרים?

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 06/10/2020 17:00:33

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/10/2020 17:14 לינק ישיר 

אוי, יש לי טראומה מהילדות מהטעם של הבנניות שהיו מחלקים בתהילים..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/10/2020 17:47 לינק ישיר 
חייכנית770

בס"ד

חחחח כנראה טעמת בננית מקולקלת... קורה...(או שזו מהחברה הפשוטה ביותר...)

בכללית אתה אוהב בננה?(לפי תורת האבולוציה אמור להיות לך קשר לזה...)

תגיד, גם אתה חכית בתהילים, מתי כבר יחלקו את הממתק?
אני זוכרת את עצמי, כל התפילה סקרנית לדעת מה יחלקו השבת...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 06/10/2020 17:54:18

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/10/2020 18:06 לינק ישיר 

אני זוכרת את עצמי באה לתהילים רק בשביל הממתק..  הייתי יכולה ללכת לכמה מקומות אחד אחרי השני..
היתה אישה אחת שהיתה מושיבה אותנו על המדרגות לגג שנגיד את התהילים של שבת.. היינו אומרות כמה פרקים והולכות לקחת את הממתק... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 18:36 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

נראה לי במקרה של השדכנית שאמרה שאין לה הצעות בשבילי נפלתי על מישהי לא הכי בעניין... היא אמרה שהיא עובדת בעוד עבודה במקביל..אני באמת אנסה לחשוב על מישהי שיכולה לעשות את זה בשבילי.. קשה לי עדיין לחשוב על אישה זרה לחלוטין.תכלס מעניין אותי איזה סוג בחורות נחשבות "מבוקשות" בשידוכים.. בחבד נגיד איזה בת תחשב מבוקשת? זאת אומרת ששדכניות ירדפו אחריה ויהיו לה מלא הצעות.יש לי חברה ממש יפה, שספרה לי שכל הבחורים שהיא נפגשה איתם, אף אחד לא אמר לה לא.. מה את אומרת על זה?

תוקן על ידי בתתימן ב- 05/10/2020 03:51:14

רוב הבנות לא קיבלו תשובה שלילית. אל תתרשמי מזה בכלל. הן פשוט עושות הכל כדי לומר לא ראשונות

נשלח מהאנדרואיד שלי

חחחח ממש לא... בדכ בנים מורידים הרבה יותר מהר.. לבנות לוקח יותר זמן להחליט.. 
ובנים מורידים יותר מבנות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 18:38 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
אישית, לא משקיע הרבה הבירורים בכלל. כבר בתחילת הדרך ראיתי שאני משקיע שעות לברר ולחקור ואז אחרי פגישה של שעה רואים שזה לא מתאים בכלל. כיום אני מברר את הבסיס לבדוק אם היא נורמלית והמשפחה בריאה ואני אומר בדיוק מה אני מחפש ואם זה נשמע סביר אני נפגש. אם זה מתחיל להיות רציני אז יש מקום לברר עוד. סיפר לי חבר איך אבא שלו מברר שעות וכחלק מהבירורים, הצד השני נפגע ולא רצה בכלל לצאת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

הפעם היחידה שלא בררתי כמעט, התבררה ככישלון חרוץ.. הרגשתי שזה היה טעות לא לברר..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 18:40 לינק ישיר 

מה אתם אומרים על להחליף שם אם השם של האמא זהה לשלכם?
יש לי בת דודה שהחליפה עכשו שם בגלל זה.. אני אישית חושבת שלא הייתי עושה את זה בשום אופן!! 
מה גם שאני לא מבינה למה זה בעיה חמות וכלה עם אותו שם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 18:56 לינק ישיר 

בס"ד

הבנתי שיש עם זה בעיה...אולי עפ"י הקבלה...

אני הייתי ממליצה לאמא של הבחור לשנות שם... 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/10/2020 19:08 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"ד

הבנתי שיש עם זה בעיה...אולי עפ"י הקבלה...

אני הייתי ממליצה לאמא של הבחור לשנות שם... 

חחח חזק 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 19:34 לינק ישיר 

בתתימן כתב:
מה אתם אומרים על להחליף שם אם השם של האמא זהה לשלכם?
יש לי בת דודה שהחליפה עכשו שם בגלל זה.. אני אישית חושבת שלא הייתי עושה את זה בשום אופן!! 
מה גם שאני לא מבינה למה זה בעיה חמות וכלה עם אותו שם.

המקור לזה הוא מצוואת ר' יהודה החסיד

זה לא הלכה (ויש בה דברים שאפילו סותרים את ההלכה), בכל מקרה אין שום חובה לקיים מה שכתוב בצוואה הזאת, מי שרוצה שיערב לו..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/10/2020 19:54 לינק ישיר 

בס"ד

חחחח כן אני אמורה להיות מלכת הערב... ממתי מבקשים מאורחת חדשה לשנות שם? זלא נימוסי ככה

מה נשמע איתך? איך מעבירה את היום?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/10/2020 20:00 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"ד

חחחח כן אני אמורה להיות מלכת הערב... ממתי מבקשים מאורחת חדשה לשנות שם? זלא נימוסי ככה

מה נשמע איתך? איך מעבירה את היום?

סתם משועממת.. אין משהו מיוחד לעשות. עכשו אני אופה לחם 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 20:02 לינק ישיר 
בתתימן

אדם_ה1 כתב:
מה אתם אומרים על להחליף שם אם השם של האמא זהה לשלכם?יש לי בת דודה שהחליפה עכשו שם בגלל זה.. אני אישית חושבת שלא הייתי עושה את זה בשום אופן!! מה גם שאני לא מבינה למה זה בעיה חמות וכלה עם אותו שם.המקור לזה הוא מצוואת ר' יהודה החסידזה לא הלכה (ויש בה דברים שאפילו סותרים את ההלכה), בכל מקרה אין שום חובה לקיים מה שכתוב בצוואה הזאת, מי שרוצה שיערב לו..

זהו שאני מתפלאת שאנשים מתייחסים לזה עד כדי כך והרבה שידוכים יורדים על זה.. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 20:04 לינק ישיר 
חייכנית770

בתתימן כתב:
אני זוכרת את עצמי באה לתהילים רק בשביל הממתק..  הייתי יכולה ללכת לכמה מקומות אחד אחרי השני..
היתה אישה אחת שהיתה מושיבה אותנו על המדרגות לגג שנגיד את התהילים של שבת.. היינו אומרות כמה פרקים והולכות לקחת את הממתק... 

בס"ד

חחחח היית ממש מומחית בתחום

אני הצלחתי להספיק רק 2 סניפים... לכן גם הייתי בלחץ להספיק לסיים בזמן את ה"מכסה" של הפרקים שהבטחתי, כדי להגיע לבית השני...
שם הייתי יושבת ברוגע עם החברות במרפסת ומפטפטת בהנאה בין פרק לפרק... שהרי זה הסניף האחרון להיום...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 06/10/2020 20:06:13

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/10/2020 20:20 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
אני זוכרת את עצמי באה לתהילים רק בשביל הממתק..  הייתי יכולה ללכת לכמה מקומות אחד אחרי השני..היתה אישה אחת שהיתה מושיבה אותנו על המדרגות לגג שנגיד את התהילים של שבת.. היינו אומרות כמה פרקים והולכות לקחת את הממתק... בס"דחחחח היית ממש מומחית בתחוםאני הצלחתי להספיק רק 2 סניפים... לכן גם הייתי בלחץ להספיק לסיים בזמן את ה"מכסה" של הפרקים שהבטחתי, כדי להגיע לבית השני...שם הייתי יושבת ברוגע עם החברות במרפסת ומפטפטת בהנאה בין פרק לפרק... שהרי זה הסניף האחרון להיום...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 06/10/2020 20:06:13

היתה גם מישהי שנתנה ממתקים על לבוש צנוע.. בתור ילדה היא היתה נראית לי רבנית עם מטפחת משי לבנה. עד שראיתי במטבח שלה תמונה שלה ושל בעלה בתור חילונים.. היא היתה מלטפת אותנו ואומרת איזה צנועה את.. איזה יפה.. 
חברה שלי היתה שמה גומיות על השרוול לפני שהיתה נכנסת אליה.. בשביל לקבל טופי על שרוול צנוע...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אשכול הסמול טוק7-שיחות סלון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 104 105 106 ... 169 170 171 לדף הבא סך הכל 171 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.