|
|
| נשלח ב-6/10/2020 22:20 |
|
| |
| בתתימן כתב: |  | חשוב לי להתחתן בקרוב..
|
|
למה, יש איזה מבצע בדיוטי פרי?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2020 22:23 |
|
| |
חייכנית770
| בתתימן כתב: |  | בס"דתגובתי לא מופיעה....אז אחזור שוב על דבריי...תודה רבה על הסרטון... אקשיב לזה אחרי חול המועד בעז"ה בל"נ...בחגים? אני לוקחת חופשה מלחשוב על זוגיות... ממליצה גם לך...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 06/10/2020 22:13:45
דווקא בשבילי החופש זה הזדמנות טובה להשקיע בזה, יש לי יותר זמן פנוי... חשוב לי להתחתן בקרוב.. תאמיני או לא, אתמול ישבתי והקראתי לשדכנית רשימה ארוכה של בחורים תימנים ששלחו לי במייל.. מסתבר שאין לה עדיין מייל.. זה היה ממש מצחיק, חלק מהשמות היא הכירה, על אחד היא אומרת "אהה, הוא שמן בטטה.." על אחר "הוא מחפש מלכת היופי.. עזבי" וגם היו כמה ישיבות של עניינו אותה, היא החליטה שהם ישיבות ממש גרועות...
|
|
בס"ד
גם אם רוצים להתחתן.. קחי יום חופש אחד מהעבודה ותעשי זאת... לא ע"ח החגים, אלו לדעתי ימי החופש מכל בעיות/ אתגרי החיים לגמרי...
ותאמיני לי... ישלי ניסיון חיים. כך שכדאי לך להקשיב... מהיום ועד סוף החג? תעשי רק מה שאת אוהבת/ סרטים/ מוזיקה/ שיחות עם חברות/ יציאה להליכה כל יום....
תשכחי כרגע שיש דבר כזה יעד שנקרא חתונה. אין ולא היה דבר כזה מעולם תדמייני עד מוצאי החג...שאת פשוט עציץ שנולד רק כדי לצמוח לגובה ולא יותר...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 06/10/2020 22:40:22
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2020 22:24 |
|
| |
בתתימן
| אדם_ה1 כתב: |  | | חשוב לי להתחתן בקרוב..למה, יש איזה מבצע בדיוטי פרי? |
|
לא, לפני שאני אהיה פג תוקף... אנשים סביבי אומרים לי שעוד מעט אני אגיע לגיל בו אני כבר "בבעיה".
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2020 22:30 |
|
| |
בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד
נראה לי שאתה אף פעם לא עשית סגולה/ תפילה מיוחדת, עבור הכלה העתידית... |
|
אני תרמתי לקופת העיר 503 שח עבור הבטחה של זיווג עד ראש השנה.. עכשו אין להם בושה לשלוח לי מייל התרמה עבור רינה של תורה בליל הושענה רבה 
תנו לליל הושענא רבה הזה של תשפ"א להיות ליל הישועה הפרטי שלכם. אל תרחיקו מעצמכם את המופת הנורא שאני בעצמי ראיתי בעיניי.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2020 22:34 |
|
| |
חייכנית770
| בתתימן כתב: |  | חשוב לי להתחתן בקרוב..למה, יש איזה מבצע בדיוטי פרי?
לא, לפני שאני אהיה פג תוקף... אנשים סביבי אומרים לי שעוד מעט אני אגיע לגיל בו אני כבר "בבעיה". |
|
בס"ד
אין גיל שאת "פג תוקף" כי תמיד יש גברים "פגי תוקף" במקביל... אל לך להכניס לעצמך לחצים!שמעתי שאחת קבלה התקף חרדה מהשטויות האלו...
הנה ואני עשיתי השתדלות ועדיין לא מצאתי את האחד,כי עדיין לא הגיע זמני! אז אני מודה לה' שתמיד חגגתי את חגי ללא מחשבה על בני זוג ולחצים דמיוניים!
תזכרי שתמיד יש עם מי להתחתן... אז אולי הוא יהיה קצת מבוגר/ גרוש/ אלמן/ גר צדק/ הורות משותפת...אבל תמיד יש אופציות ב"ה...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 06/10/2020 22:51:16
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2020 22:43 |
|
| |
חייכנית770
בס"ד
אני שמחה לשמוע.... זהו שלשירים שלי יש סגולה...לכן נשארת במצבך...
|
|
|
|
|