|
|
| נשלח ב-6/10/2020 22:49 |
|
| |
חייכנית770
בס"ד
יש בזה משהו... אבל יש עוד זן... וזה הזן של אלו עם האף הגבוה... עד שהגיל שלהם עולה ואז יורד להם האף קצת... והם מאד איכותיים... כך שלדעתי, ניתן להשיג איכותיים בכל גיל...
טוב אנלא ממליצה להיות חסרת סבלנות, זה מוביל לחתונה ממקום לא ממש נכון... צריך לכל זה המון המון סבלנות ואת חייבת למצוא לעצמך דברים שמשמחים אותך, כי אינך יודעת מתי תתחתני!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2020 22:55 |
|
| |
חייכנית770
| בתתימן כתב: |  | בס"ד
נראה לי שאתה אף פעם לא עשית סגולה/ תפילה מיוחדת, עבור הכלה העתידית...
אני תרמתי לקופת העיר 503 שח עבור הבטחה של זיווג עד ראש השנה.. עכשו אין להם בושה לשלוח לי מייל התרמה עבור רינה של תורה בליל הושענה רבה 
תנו לליל הושענא רבה הזה של תשפ"א להיות ליל הישועה הפרטי שלכם. אל תרחיקו מעצמכם את המופת הנורא שאני בעצמי ראיתי בעיניי.
|
|
בס"ד
באמת מתסכל! לכן רק פעם אחת/ פעמיים תרמתי גם למטרה זו... פעם אחת 40 יום בכותל ופעם שניה? נראה לי 40 יום בקבר רחל/ בכל קברי הצדיקים ואולי יום אחד בעמוקה...
כיום? איני אוהבת שמשכנעים אותי לתרום, כדי שיהיה לי טוב! אני אוהבת שמספרים לי עבור מה הכסף הולך! מי זקוק לעזרה ואשמח לעזור כפי יכולתי...לטובת השני, אולי הייתי שמחה ששמי יעבור לברכה אצל צדיק וכו', אך לא מצפה לתמורה...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 06/10/2020 22:56:16
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2020 23:02 |
|
| |
בתתימן
בן אדם עם אף גבוה לא נחשב אצלי איכותי, אני אוהבת את הצנועים והעדינים. באמת אני חושבת מה לעשות שישמח אותי, אני צריכה לחשוב על איזה קורס/טיול..
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2020 23:04 |
|
| |
בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | בס"דנראה לי שאתה אף פעם לא עשית סגולה/ תפילה מיוחדת, עבור הכלה העתידית... אני תרמתי לקופת העיר 503 שח עבור הבטחה של זיווג עד ראש השנה.. עכשו אין להם בושה לשלוח לי מייל התרמה עבור רינה של תורה בליל הושענה רבה  תנו לליל הושענא רבה הזה של תשפ"א להיות ליל הישועה הפרטי שלכם. אל תרחיקו מעצמכם את המופת הנורא שאני בעצמי ראיתי בעיניי. בס"דבאמת מתסכל!לכן רק פעם אחת/ פעמיים תרמתי גם למטרה זו... פעם אחת 40 יום בכותל ופעם שניה? נראה לי 40 יום בקבר רחל/ בכל קברי הצדיקים ואולי יום אחד בעמוקה... כיום? איני אוהבת שמשכנעים אותי לתרום, כדי שיהיה לי טוב! אני אוהבת שמספרים לי עבור מה הכסף הולך! מי זקוק לעזרה ואשמח לעזור כפי יכולתי...לטובת השני, אולי הייתי שמחה ששמי יעבור לברכה אצל צדיק וכו', אך לא מצפה לתמורה...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 06/10/2020 22:56:16 |
|
האמת שזה לא כל כך תסכל אותי, כי לא נתתי לזה סיכויים מראש.. יש לי את הניסיון הארוך של אחותי. אחותי הנשואה ספרה, שקצת לפני שהיא נפגשה עם בעלה, היא תרמה 13000 (!!) שח לסמינר של ערכים.. לא פחות .. היא המליצה לי גם לעשות את זה.. לא אהבתי את ההמלצה בכלל 
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2020 23:36 |
|
| |
בהרבה מקורות יהודיים מוזכר שזה היה קרוב למצרים.. או ויקיפדיה, אם את מעדיפה.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2020 23:46 |
|
| |
בתתימן
אני לא אוהבת לקנות דברים שסתם תופסים מקום בארון... 
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2020 23:49 |
|
| |
בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | חשוב לי להתחתן בקרוב..למה, יש איזה מבצע בדיוטי פרי?לא, לפני שאני אהיה פג תוקף... אנשים סביבי אומרים לי שעוד מעט אני אגיע לגיל בו אני כבר "בבעיה".בס"דאין גיל שאת "פג תוקף" כי תמיד יש גברים "פגי תוקף" במקביל... אל לך להכניס לעצמך לחצים!שמעתי שאחת קבלה התקף חרדה מהשטויות האלו...הנה ואני עשיתי השתדלות רצינית ואף שפכתי כסף? זה עזר עד עכשיו? לא!כי עדיין לא הגיע זמני!אז אני מודה לה' שתמיד חגגתי את חגי ללא מחשבה על בני זוג ולחצים דמיוניים!תזכרי שתמיד יש עם מי להתחתן... אז אולי הוא יהיה קצת מבוגר/ גרוש/ אלמן/ גר צדק/ הורות משותפת...אבל תמיד יש אופציות ב"ה... תוקן על ידי חייכנית770 ב- 06/10/2020 22:39:45 כן, אבל אומרים שהטובים נחטפים מהר.. בכל מקרה אני ממש לא לחוצה כמו הבחורה הזאת.. רק רצת חסרת סבלנות ובאמת אני מרגישה שמיציתי כבר את חיי הרווקות, אין לי הרבה דרכים לחגוג בס"דיש בזה משהו... אבל יש עוד זן... וזה הזן של אלו עם האף הגבוה... עד שהגיל שלהם עולה ואז יורד להם האף קצת...והם מאד איכותיים...כך שלדעתי, ניתן להשיג איכותיים בכל גיל... טוב אנלא ממליצה להיות חסרת סבלנות, זה מוביל לחתונה ממקום לא ממש נכון... צריך לכל זה המון המון סבלנות ואת חייבת למצוא לעצמך דברים שמשמחים אותך, כי אינך יודעת מתי תתחתני!בן אדם עם אף גבוה לא נחשב אצלי איכותי, אני אוהבת את הצנועים והעדינים.באמת אני חושבת מה לעשות שישמח אותי, אני צריכה לחשוב על איזה קורס/טיול..בס"דבסיידר הוא עבד על המידות ונהייה צנוע ועדין... ואז ישלך פרפקטו של גבר... חוצמזה שיש כאלה שמקטלגים בגלל עדה בהתחלה ואח"כ לא...וישלך בחורים שבהתחלה שמעו רק מהמגזר שלהם ואח"כ "השתחררו" בקיצער, החיים נהפכים למעניינים יותר...והאיכות לפעמים עולה...אומנם ההשקפות לא תמיד זהות, אך הוא כגבר?איכותי מאד... |
|
נכון, במשך השנים אנשים יורדים מכל מיני דרישות מיותרות, ההשקפה מאד חשובה לדעתי.. אבל באמת נהיה יותר מעניין בגילאים יותר מבוגרים, פחות הולכים לפי הספר ובכלל אנשים בוגרים יותר מעניינים.
 |
|
|
|
|
|