|
|
| נשלח ב-7/10/2020 00:24 |
|
| |
חייכנית770
| בתתימן כתב: |  | חשוב לי להתחתן בקרוב..למה, יש איזה מבצע בדיוטי פרי?לא, לפני שאני אהיה פג תוקף... אנשים סביבי אומרים לי שעוד מעט אני אגיע לגיל בו אני כבר "בבעיה".בס"דאין גיל שאת "פג תוקף" כי תמיד יש גברים "פגי תוקף" במקביל... אל לך להכניס לעצמך לחצים!שמעתי שאחת קבלה התקף חרדה מהשטויות האלו...הנה ואני עשיתי השתדלות רצינית ואף שפכתי כסף? זה עזר עד עכשיו? לא!כי עדיין לא הגיע זמני!אז אני מודה לה' שתמיד חגגתי את חגי ללא מחשבה על בני זוג ולחצים דמיוניים!תזכרי שתמיד יש עם מי להתחתן... אז אולי הוא יהיה קצת מבוגר/ גרוש/ אלמן/ גר צדק/ הורות משותפת...אבל תמיד יש אופציות ב"ה... תוקן על ידי חייכנית770 ב- 06/10/2020 22:39:45 כן, אבל אומרים שהטובים נחטפים מהר.. בכל מקרה אני ממש לא לחוצה כמו הבחורה הזאת.. רק רצת חסרת סבלנות ובאמת אני מרגישה שמיציתי כבר את חיי הרווקות, אין לי הרבה דרכים לחגוג בס"דיש בזה משהו... אבל יש עוד זן... וזה הזן של אלו עם האף הגבוה... עד שהגיל שלהם עולה ואז יורד להם האף קצת...והם מאד איכותיים...כך שלדעתי, ניתן להשיג איכותיים בכל גיל... טוב אנלא ממליצה להיות חסרת סבלנות, זה מוביל לחתונה ממקום לא ממש נכון... צריך לכל זה המון המון סבלנות ואת חייבת למצוא לעצמך דברים שמשמחים אותך, כי אינך יודעת מתי תתחתני!בן אדם עם אף גבוה לא נחשב אצלי איכותי, אני אוהבת את הצנועים והעדינים.באמת אני חושבת מה לעשות שישמח אותי, אני צריכה לחשוב על איזה קורס/טיול..בס"דבסיידר הוא עבד על המידות ונהייה צנוע ועדין... ואז ישלך פרפקטו של גבר... חוצמזה שיש כאלה שמקטלגים בגלל עדה בהתחלה ואח"כ לא...וישלך בחורים שבהתחלה שמעו רק מהמגזר שלהם ואח"כ "השתחררו" בקיצער, החיים נהפכים למעניינים יותר...והאיכות לפעמים עולה...אומנם ההשקפות לא תמיד זהות, אך הוא כגבר?איכותי מאד...
נכון, במשך השנים אנשים יורדים מכל מיני דרישות מיותרות, ההשקפה מאד חשובה לדעתי.. אבל באמת נהיה יותר מעניין בגילאים יותר מבוגרים, פחות הולכים לפי הספר ובכלל אנשים בוגרים יותר מעניינים. |
|
בס"ד
אכן...נהיה מעניין אבל גם מורכב ומצריך גמישות מסויימת...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2020 00:26 |
|
| |
בס"ד
איזה אקשן... אנחנו עושים על האש בחצר...(מוזמנים לטעום... )
ומעלינו? חג הליקופטר.... עושה לנו מנגינה טובה....
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2020 00:50 |
|
| |
בס"ד
תודה! מידע מהמם! זה אומר שבאתיופיה, הייתה מלכה חכמה שיודעת לשאול שאלות...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2020 00:59 |
|
| |
את רומזת שאתיופים לא יודעים לשאול שאלות?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2020 01:05 |
|
| |
חייכנית770
בס"ד
לא! צוחקים איתך! כל דבר חייב להיות רציני? ככה אני...אוהבת לפעמים לסכם מידע
בכללית? לפעמים זה נראה מקומות שההשכלה לא התפתחה שם...ויש רק עוני ועבודות כפיים... אז טוב לדעת שהייתה שם מלכה חכמה... ברור לי שיש גם אתיופים חכמים וכו' וכו'...(רק שהאזור והתנאים לא ממש מפתחים אותם, לדעתי...)
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 07/10/2020 01:27:44
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2020 01:37 |
|
| |
חייכנית770
בס"ד
אגב, גם אתה... אם היית חי באזור כזה, ללא לימוד וויקיפדיה? לא בטוח שהיית חכם... יש מצב שהיית היום קוטף פירות ובקושי יודע לקרוא...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 07/10/2020 01:39:27
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2020 01:45 |
|
| |
בתתימן
אני לא אוהבת את הסגולה הזו, זה בוודאות המצאה ואין לזה בסיס.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2020 01:46 |
|
| |
אתיופיה שוכנת ליד מצרים, אחת האימפריות הגדולות של פעם שגידלה גם מהנדסים ומתמטיקאים..
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2020 01:47 |
|
| |
| בתתימן כתב: |  | | אני לא אוהבת את הסגולה הזו, זה בוודאות המצאה ואין לזה בסיס. |
|
בשונה משאר הסגולות שנמסרו בע"פ הלכה למשה מסיני?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2020 01:50 |
|
| |
בתתימן
| אדם_ה1 כתב: |  | | אני לא אוהבת את הסגולה הזו, זה בוודאות המצאה ואין לזה בסיס.בשונה משאר הסגולות שנמסרו בע"פ הלכה למשה מסיני? |
|
שאר הסגולות לפחות מצווה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2020 01:54 |
|
| |
כמו לטאטא את הסוכה?
|
|