| נשלח ב-7/10/2020 12:39 |
|
| |
"להתחתן עם אישה שאני אוהב ומתחיל להכיר" זה קצת אוקסימורון - אם אתה רק מתחיל להכיר אין סיכוי שאתה אוהב. נישואים זה לא פיתרון קסם, נראה לי לא קראת את העיצה השלישית בוידאו שאת בעצמך הבאת. אולי כדאי שתשבו ותגדירו בדיוק למה אתם חושבים שאתם צריכים להתחתן (סיבות כמו "כי כולם עושים ככה" או "כי ההורים/החבר'ה לוחצים" לא נחשבות)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2020 13:30 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2020 13:31 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| סתםבחור כתב: |  |
|
|
אצל בנות זה לא ככה. |
|
חחחח אני ההוכחה שהמיתוס לא נכון:) מצחיק, אני כל הזמן חושש לצאת עם בנות מבוגרות כי הטובות נחטפות מהר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2020 13:36 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
"להתחתן עם אישה שאני אוהב ומתחיל להכיר" זה קצת אוקסימורון - אם אתה רק מתחיל להכיר אין סיכוי שאתה אוהב. נישואים זה לא פיתרון קסם, נראה לי לא קראת את העיצה השלישית בוידאו שאת בעצמך הבאת. אולי כדאי שתשבו ותגדירו בדיוק למה אתם חושבים שאתם צריכים להתחתן (סיבות כמו "כי כולם עושים ככה" או "כי ההורים/החבר'ה לוחצים" לא נחשבות)
|
|
אתה צודק. האמת שהגדרתי לעצמי סיבות אבל עדיין החסרונות עולים על המעלות. אם כי אולי באמת אני צריך למצוא בחורה שאיתה החששות לא יעלו. מעניין האם אפשר להכניס בתור שיקול, שהבחורה מתלהבת ממני? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2020 13:38 |
|
| |
תקשיבו, הציעו לי בחורה שנמוכה ממני בשלושים סנטימטר. אני מתלבט מה לומר. אני גם לא רוצה לצאת שיטחי. בעבר יצאתי עם בנות שנמוכות בכ20 סנטימ וזה גם הפריע לי קצת עם כי הייתה בחורה שזה הלך טוב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2020 13:52 |
|
| |
הפעם באמת יוכלו לומר שיש לך "אף גבוה".. 
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2020 16:12 |
|
| |
בתתימן
חחח למה צריך דירוג? אני צריכה למצוא מישהו שמתאים לי...
|
|
|
|
|