|
|
| נשלח ב-8/10/2020 03:10 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  |
לא יודע מה זה אהבה. אפשר להרגיש אינטימיות וקירבה עמוקה לאדם, תוך כמה דקות(!). יש אפילו שאלון ההתאהבות שלוקח ארבע דקות בערך ומחקרית יצא שאנשים התאהבו בגלל זה. הגיוני שאחרי כמה פגישות, מרגישים קירבה גדולה לצד השני. לדעתי זה ניצני אהבה או משהו כזה. בכל מקרה אני לא דיברתי על זה שאהבה אותי אלא התלהבה ממני. היו דווקא כמה שאמרו שאני הבחור הכי איכותי שפגשו אבל זה לא ריגש אותי כי אני לא חושב על עצמי כאיכותי בכלל. אילו היו יודעות... אבל הייתה אחת שפשוט התלהבה ממני למרות שלא נסיתי להרשים. היא גם אמרה את זה לשדכנית וכבר בפגישה השניה היא בדקה לכיוון של חתונה (פעם ראשונה שלה לדברי אימה). אני רוצה כזאת בחורה שתתלהב ממני ככה ולמרות מי שאני באמת נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אתה רואה מה יצא לה מההתלהבות שלה? חוץ מהאי נעימות לשמוע לא, זה גם סוג של השפלה... לכן אני אעדיף לא להראות התלהבות אלא אחרי כמה פגישות, כשאני אבין שהבחור רציני.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 03:12 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
לא יודע מה זה אהבה. אפשר להרגיש אינטימיות וקירבה עמוקה לאדם, תוך כמה דקות(!). יש אפילו שאלון ההתאהבות שלוקח ארבע דקות בערך ומחקרית יצא שאנשים התאהבו בגלל זה. הגיוני שאחרי כמה פגישות, מרגישים קירבה גדולה לצד השני. לדעתי זה ניצני אהבה או משהו כזה. בכל מקרה אני לא דיברתי על זה שאהבה אותי אלא התלהבה ממני. היו דווקא כמה שאמרו שאני הבחור הכי איכותי שפגשו אבל זה לא ריגש אותי כי אני לא חושב על עצמי כאיכותי בכלל. אילו היו יודעות... אבל הייתה אחת שפשוט התלהבה ממני למרות שלא נסיתי להרשים. היא גם אמרה את זה לשדכנית וכבר בפגישה השניה היא בדקה לכיוון של חתונה (פעם ראשונה שלה לדברי אימה). אני רוצה כזאת בחורה שתתלהב ממני ככה ולמרות מי שאני באמת נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אתה רואה מה יצא לה מההתלהבות שלה? חוץ מהאי נעימות לשמוע לא, זה גם סוג של השפלה... לכן אני אעדיף לא להראות התלהבות אלא אחרי כמה פגישות, כשאני אבין שהבחור רציני. |
|
יופי זה בדיוק מה שאני מרגיש על שידוכים. כל מה שיוצא מזה, זה עוד דחייה ועוד השפלה. עדיף כבר לצאת עם בחורה רק אחרי שהיא מודיעה שהיא בעניין נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 03:16 |
|
| |
כן תירגמתי מאנגלית. רציתי לכתוב "לא יכול להסכים איתך יותר" אבל זה באמת דו משמעי. אגב מה לדעתך התכוון המשורר
|
|
תיארתי לעצמי שמאנגלית זה נשמע הגיוני, אז הלכתי על הכיוון של בתתימן..
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 03:28 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן| סתםבחור כתב: |  | לא יודע מה זה אהבה. אפשר להרגיש אינטימיות וקירבה עמוקה לאדם, תוך כמה דקות(!). יש אפילו שאלון ההתאהבות שלוקח ארבע דקות בערך ומחקרית יצא שאנשים התאהבו בגלל זה. הגיוני שאחרי כמה פגישות, מרגישים קירבה גדולה לצד השני. לדעתי זה ניצני אהבה או משהו כזה. בכל מקרה אני לא דיברתי על זה שאהבה אותי אלא התלהבה ממני. היו דווקא כמה שאמרו שאני הבחור הכי איכותי שפגשו אבל זה לא ריגש אותי כי אני לא חושב על עצמי כאיכותי בכלל. אילו היו יודעות... אבל הייתה אחת שפשוט התלהבה ממני למרות שלא נסיתי להרשים. היא גם אמרה את זה לשדכנית וכבר בפגישה השניה היא בדקה לכיוון של חתונה (פעם ראשונה שלה לדברי אימה). אני רוצה כזאת בחורה שתתלהב ממני ככה ולמרות מי שאני באמת נשלח מהאנדרואיד שלי |
| אתה רואה מה יצא לה מההתלהבות שלה? חוץ מהאי נעימות לשמוע לא, זה גם סוג של השפלה...לכן אני אעדיף לא להראות התלהבות אלא אחרי כמה פגישות, כשאני אבין שהבחור רציני. |
|
יופי זה בדיוק מה שאני מרגיש על שידוכים. כל מה שיוצא מזה, זה עוד דחייה ועוד השפלה. עדיף כבר לצאת עם בחורה רק אחרי שהיא מודיעה שהיא בעניין נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אבל איך היא תדע שהיא בעניין? איך היא תגיע אליך בכלל?
תוקן על ידי בתתימן ב- 08/10/2020 03:27:52
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 17:08 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן| סתםבחור כתב: |  | לא יודע מה זה אהבה. אפשר להרגיש אינטימיות וקירבה עמוקה לאדם, תוך כמה דקות(!). יש אפילו שאלון ההתאהבות שלוקח ארבע דקות בערך ומחקרית יצא שאנשים התאהבו בגלל זה. הגיוני שאחרי כמה פגישות, מרגישים קירבה גדולה לצד השני. לדעתי זה ניצני אהבה או משהו כזה. בכל מקרה אני לא דיברתי על זה שאהבה אותי אלא התלהבה ממני. היו דווקא כמה שאמרו שאני הבחור הכי איכותי שפגשו אבל זה לא ריגש אותי כי אני לא חושב על עצמי כאיכותי בכלל. אילו היו יודעות... אבל הייתה אחת שפשוט התלהבה ממני למרות שלא נסיתי להרשים. היא גם אמרה את זה לשדכנית וכבר בפגישה השניה היא בדקה לכיוון של חתונה (פעם ראשונה שלה לדברי אימה). אני רוצה כזאת בחורה שתתלהב ממני ככה ולמרות מי שאני באמת נשלח מהאנדרואיד שלי |
| אתה רואה מה יצא לה מההתלהבות שלה? חוץ מהאי נעימות לשמוע לא, זה גם סוג של השפלה...לכן אני אעדיף לא להראות התלהבות אלא אחרי כמה פגישות, כשאני אבין שהבחור רציני. |
|
יופי זה בדיוק מה שאני מרגיש על שידוכים. כל מה שיוצא מזה, זה עוד דחייה ועוד השפלה. עדיף כבר לצאת עם בחורה רק אחרי שהיא מודיעה שהיא בעניין נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אבל איך היא תדע שהיא בעניין? איך היא תגיע אליך בכלל?
תוקן על ידי בתתימן ב- 08/10/2020 03:27:52
|
|
איך הבחור יגיע לכמה פגישות ויראה התלהבות ממך? חייבים להיות פגיעים בתהליך של שידוכים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 19:25 |
|
| |
| בתתימן כתב: |  |
לא יודע מה זה אהבה. אפשר להרגיש אינטימיות וקירבה עמוקה לאדם, תוך כמה דקות(!). יש אפילו שאלון ההתאהבות שלוקח ארבע דקות בערך ומחקרית יצא שאנשים התאהבו בגלל זה. הגיוני שאחרי כמה פגישות, מרגישים קירבה גדולה לצד השני. לדעתי זה ניצני אהבה או משהו כזה. בכל מקרה אני לא דיברתי על זה שאהבה אותי אלא התלהבה ממני. היו דווקא כמה שאמרו שאני הבחור הכי איכותי שפגשו אבל זה לא ריגש אותי כי אני לא חושב על עצמי כאיכותי בכלל. אילו היו יודעות... אבל הייתה אחת שפשוט התלהבה ממני למרות שלא נסיתי להרשים. היא גם אמרה את זה לשדכנית וכבר בפגישה השניה היא בדקה לכיוון של חתונה (פעם ראשונה שלה לדברי אימה). אני רוצה כזאת בחורה שתתלהב ממני ככה ולמרות מי שאני באמת נשלח מהאנדרואיד שלי
אתה רואה מה יצא לה מההתלהבות שלה? חוץ מהאי נעימות לשמוע לא, זה גם סוג של השפלה... לכן אני אעדיף לא להראות התלהבות אלא אחרי כמה פגישות, כשאני אבין שהבחור רציני. |
|
את מבינה שה פרדוקס ?
צריך אחד או אחת אמיצים שיקפצו למים ויסתכנו בהשפלה
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 19:29 |
|
| |
אני יכול להיות אמיץ פעם אחת. למען השם אני יכול להיות אמיץ אפילו פעמיים או עשר פעמים. הבעיה שבאיזשהו שלב הלב נשחק וכבר לא רוצים להיות אמיץ כי הסטטיסטיקה נגדך וסביר להניח שזה לא ילך הפעם יותר מהפעמים הקודמות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 19:30 |
|
| |
אגב, זה אחת החרטות שלי מהבחור האחרון - בסאבטקסט שנינו היינו בעניין אבל אף אחד לא רצה לעשות צעד פזיז ש'יחשוף' אותו. אני עכשיו ממש רוצה לשלוח לו הודעה ולחזור - אבל בשביל זה צריך אקסטרא אומץ , ובשבילי זה טו מאץ
אגב, אני יודעת שהכימיה הייתה הדדית כי אחרי שנפרדנו שיחזרתי את הדייטים ורק האשמתי את עצמי למה לא שמתי לב לרמזים שהיו...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 19:32 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  | אני יכול להיות אמיץ פעם אחת. למען השם אני יכול להיות אמיץ אפילו פעמיים או עשר פעמים. הבעיה שבאיזשהו שלב הלב נשחק וכבר לא רוצים להיות אמיץ כי הסטטיסטיקה נגדך וסביר להניח שזה לא ילך הפעם יותר מהפעמים הקודמות נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אני ממש מבינה אותך, האמת שקצת מנחם שכולנו באותה סירה
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 19:39 |
|
| |
בתתימן
| קיייט כתב: |  | לא יודע מה זה אהבה. אפשר להרגיש אינטימיות וקירבה עמוקה לאדם, תוך כמה דקות(!). יש אפילו שאלון ההתאהבות שלוקח ארבע דקות בערך ומחקרית יצא שאנשים התאהבו בגלל זה. הגיוני שאחרי כמה פגישות, מרגישים קירבה גדולה לצד השני. לדעתי זה ניצני אהבה או משהו כזה. בכל מקרה אני לא דיברתי על זה שאהבה אותי אלא התלהבה ממני. היו דווקא כמה שאמרו שאני הבחור הכי איכותי שפגשו אבל זה לא ריגש אותי כי אני לא חושב על עצמי כאיכותי בכלל. אילו היו יודעות... אבל הייתה אחת שפשוט התלהבה ממני למרות שלא נסיתי להרשים. היא גם אמרה את זה לשדכנית וכבר בפגישה השניה היא בדקה לכיוון של חתונה (פעם ראשונה שלה לדברי אימה). אני רוצה כזאת בחורה שתתלהב ממני ככה ולמרות מי שאני באמת נשלח מהאנדרואיד שלי אתה רואה מה יצא לה מההתלהבות שלה? חוץ מהאי נעימות לשמוע לא, זה גם סוג של השפלה...לכן אני אעדיף לא להראות התלהבות אלא אחרי כמה פגישות, כשאני אבין שהבחור רציני.את מבינה שה פרדוקס ? צריך אחד או אחת אמיצים שיקפצו למים ויסתכנו בהשפלה |
|
את צודקת. אבל תמיד חשבתי שזה התפקיד של הגבר - לחזר.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 19:40 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | אני יכול להיות אמיץ פעם אחת. למען השם אני יכול להיות אמיץ אפילו פעמיים או עשר פעמים. הבעיה שבאיזשהו שלב הלב נשחק וכבר לא רוצים להיות אמיץ כי הסטטיסטיקה נגדך וסביר להניח שזה לא ילך הפעם יותר מהפעמים הקודמות נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אממ אני מאמינה שלא ניסית את זה עדיין.. לא סביר להניח שאם תנסה 10 פעמים בכולן תחווה שלילה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 19:56 |
|
| |
| קיייט כתבה: |  |
אגב, זה אחת החרטות שלי מהבחור האחרון - בסאבטקסט שנינו היינו בעניין אבל אף אחד לא רצה לעשות צעד פזיז ש'יחשוף' אותו. אני עכשיו ממש רוצה לשלוח לו הודעה ולחזור - אבל בשביל זה צריך אקסטרא אומץ , ובשבילי זה טו מאץ
אגב, אני יודעת שהכימיה הייתה הדדית כי אחרי שנפרדנו שיחזרתי את הדייטים ורק האשמתי את עצמי למה לא שמתי לב לרמזים שהיו... |
|
|
|
|
|
|