|
|
| נשלח ב-8/10/2020 20:00 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| קיייט כתב: |  | לא יודע מה זה אהבה. אפשר להרגיש אינטימיות וקירבה עמוקה לאדם, תוך כמה דקות(!). יש אפילו שאלון ההתאהבות שלוקח ארבע דקות בערך ומחקרית יצא שאנשים התאהבו בגלל זה. הגיוני שאחרי כמה פגישות, מרגישים קירבה גדולה לצד השני. לדעתי זה ניצני אהבה או משהו כזה. בכל מקרה אני לא דיברתי על זה שאהבה אותי אלא התלהבה ממני. היו דווקא כמה שאמרו שאני הבחור הכי איכותי שפגשו אבל זה לא ריגש אותי כי אני לא חושב על עצמי כאיכותי בכלל. אילו היו יודעות... אבל הייתה אחת שפשוט התלהבה ממני למרות שלא נסיתי להרשים. היא גם אמרה את זה לשדכנית וכבר בפגישה השניה היא בדקה לכיוון של חתונה (פעם ראשונה שלה לדברי אימה). אני רוצה כזאת בחורה שתתלהב ממני ככה ולמרות מי שאני באמת נשלח מהאנדרואיד שלי אתה רואה מה יצא לה מההתלהבות שלה? חוץ מהאי נעימות לשמוע לא, זה גם סוג של השפלה...לכן אני אעדיף לא להראות התלהבות אלא אחרי כמה פגישות, כשאני אבין שהבחור רציני.את מבינה שה פרדוקס ? צריך אחד או אחת אמיצים שיקפצו למים ויסתכנו בהשפלה |
|
את צודקת. אבל תמיד חשבתי שזה התפקיד של הגבר - לחזר. |
|
ברוכים הבאים לעידן הגבר הרגיש. חלק מהמחיר לכך שהגברים מכילים יותר ומכבדים יותר מגיע עם זה שגם להם יש דרישות ריגשיות. זה קורה גם בציבור החילוני שבו הגברים כמעט לא "מתחילים" עם בנות. תמיד הרגיזו אותי השדכניות שרוצות לדעת קודם מה הבחור חושב, כדי להגן על הבחורה שלא תאמר שהיא רוצה להמשיך והבחור יענה תשובה שלילית. למה היא לא רוצה להגן עלי? זה מצחיק שמצד אחד הבנות נוטות לכיוון הפמיניסטי ומצד שני הן רוצות זוגיות שוביניסטית. הלוו לכל דבר יש מחיר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 20:01 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | אני יכול להיות אמיץ פעם אחת. למען השם אני יכול להיות אמיץ אפילו פעמיים או עשר פעמים. הבעיה שבאיזשהו שלב הלב נשחק וכבר לא רוצים להיות אמיץ כי הסטטיסטיקה נגדך וסביר להניח שזה לא ילך הפעם יותר מהפעמים הקודמות נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אממ אני מאמינה שלא ניסית את זה עדיין.. לא סביר להניח שאם תנסה 10 פעמים בכולן תחווה שלילה. |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 20:04 |
|
| |
המצב עכשיו הרבה יותר מסובך ...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 20:18 |
|
| |
| קיייט כתבה: |  | המצב עכשיו הרבה יותר מסובך ... |
|
אויש, לא נעים. הבחורה שיצאתי איתה שממש רצתה אותי, זה ירד בגלל חוסר התאמה בהשקפה. אני כל הזמן מתלבט האם לחזור כי אחרי הכל נמשכתי אליה בצורה שלא נמשכתי לפני כן והייתה כימיה טובה והיא רצתה אותי. אבל כל הזמן מציק לי שהרגשתי שהיא חזקה מידי ואני לא יכול להפגין חולשה לידה ולכן לבקש לחזור זה מציב אותי אוטומטית במקום חלש מולה. זה מצחיק כי זה קצת נראה שהיה במערכת יחסים שלנו סוג של מאבק כוחות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 20:19 |
|
| |
אני לא מסכים. גם כי שאלתי את חברים שלי וגם כי אני באמת חושב שהיום גברים יותר מעיזים להתחבר לרגשות שלהם. אולי בציבור המזרחי פחות. אבל לדעתי זאת תופעה רווחת נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 20:26 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | | קיייט כתבה: |  | המצב עכשיו הרבה יותר מסובך ... |
|
אויש, לא נעים. הבחורה שיצאתי איתה שממש רצתה אותי, זה ירד בגלל חוסר התאמה בהשקפה. אני כל הזמן מתלבט האם לחזור כי אחרי הכל נמשכתי אליה בצורה שלא נמשכתי לפני כן והייתה כימיה טובה והיא רצתה אותי. אבל כל הזמן מציק לי שהרגשתי שהיא חזקה מידי ואני לא יכול להפגין חולשה לידה ולכן לבקש לחזור זה מציב אותי אוטומטית במקום חלש מולה. זה מצחיק כי זה קצת נראה שהיה במערכת יחסים שלנו סוג של מאבק כוחות נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אני קוראת לזה משחקי כבוד, לא מאבק כוחות.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 20:54 |
|
| |
|
אויש, לא נעים. הבחורה שיצאתי איתה שממש רצתה אותי, זה ירד בגלל חוסר התאמה בהשקפה. אני כל הזמן מתלבט האם לחזור כי אחרי הכל נמשכתי אליה בצורה שלא נמשכתי לפני כן והייתה כימיה טובה והיא רצתה אותי. אבל כל הזמן מציק לי שהרגשתי שהיא חזקה מידי ואני לא יכול להפגין חולשה לידה ולכן לבקש לחזור זה מציב אותי אוטומטית במקום חלש מולה. זה מצחיק כי זה קצת נראה שהיה במערכת יחסים שלנו סוג של מאבק כוחות נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ייתכן ששניכם דומיננטיים, אני חושבת שבספרות המקצועית יש הרבה התייחסות למערכות יחסים כאלו ואיך לנהל אותן.
במקרה שלי זה מסובך, כי נראה לי שהוא התייאש ממני כי רמז הרבה ואני לא הבנתי. חוץ מזה שהוא יזם את הפרידה, הוא טען שיש חוסר התאמה למרות שהיה ברור מהדייטים (חייבת לציין שהיו הרבה דייטים) שיש התאמה. אז קיבלתי את זה ולא רציתי לחפור לו, אבל שוב- כשאני מביטה לאחור אני מבינה אחרת את זה ואני מבינה שהוא עזב כי לא רצה להתאכזב אם אני אעזוב כי אני אפילו לא רמזתי מה שאני חושבת עליו.
אבל תכלס יכול להיות שזה דמיונות שלי, לא יודעת
חבל שאי אפשר ללכת לישון ולקום לחיים מסודרים....
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 21:13 |
|
| |
| קיייט כתבה: |  |
|
|
ייתכן ששניכם דומיננטיים, אני חושבת שבספרות המקצועית יש הרבה התייחסות למערכות יחסים כאלו ואיך לנהל אותן.
במקרה שלי זה מסובך, כי נראה לי שהוא התייאש ממני כי רמז הרבה ואני לא הבנתי. חוץ מזה שהוא יזם את הפרידה, הוא טען שיש חוסר התאמה למרות שהיה ברור מהדייטים (חייבת לציין שהיו הרבה דייטים) שיש התאמה. אז קיבלתי את זה ולא רציתי לחפור לו, אבל שוב- כשאני מביטה לאחור אני מבינה אחרת את זה ואני מבינה שהוא עזב כי לא רצה להתאכזב אם אני אעזוב כי אני אפילו לא רמזתי מה שאני חושבת עליו.
|
|
מעניין מה שהסקת. מכיוון שהוא זה שהוריד אז זה גם קצת בעיה להחזיר בגלל שאת לא באמת יודעת את הסיבה ולכן זה באמת מסובך לשלוח לו הודעה. יכול להיות גם שהוא בדק כמה יהיה אכפת לך ולכל הוריד על חוסר התאמה כדי לראות האם תילחמי על זה. השם יעזור נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 21:19 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  | | קיייט כתבה: |  |
|
|
|
|
מעניין מה שהסקת. מכיוון שהוא זה שהוריד אז זה גם קצת בעיה להחזיר בגלל שאת לא באמת יודעת את הסיבה ולכן זה באמת מסובך לשלוח לו הודעה. יכול להיות גם שהוא בדק כמה יהיה אכפת לך ולכל הוריד על חוסר התאמה כדי לראות האם תילחמי על זה. השם יעזור נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בדיוק. הבאסה שהיה לי ממש אכפת אבל לא הגבתי בצורה שמשקפת את זה...
אולי כדי לא להיפגע
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 21:21 |
|
| |
כבר פעמיים לקחתי חופש של שבוע מהעבודה כדי להתאושש ועבר הרבה זמן- עדיין אני לא פנויה לצאת עם בחור חדש ועבר מספיק זמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 21:25 |
|
| |
אני מרגישה שפיספסתי את הזדמנות חיי
|
|
|
|