|
|
| נשלח ב-3/6/2020 09:26 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2020 09:28 |
|
| |
בס"ד או שאולי הטכניקה ה"פרמיטיבית" של לפטם את הבן זוג בבשר כדי לשמר זוגיות טובה... עדיפה על שיטות הספר? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2020 09:45 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
|
|
בס"ד עכשיו הבנתי את הטכניקה  משנים תאריך ללפני ה30 במאי,נכנסים לכאן (ואז אם רוצים)ניתן להחזיר לתאריך הרגיל...וכך ניתן להגיב בכיף ובנוחות...  מזל שיש לפחות את האופצייה הזו  תודה רבה אדם על האפליקצייה הנוחה...מזל שה' יצר אותך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2020 10:08 |
|
| |
בתתימן
כן  מחיר של מנת שווארמה...בהחלט שווה את הידע כדי להסתדר עם אביר חלומותייך 
חחח מי אמר לך שעל מנת שווארמה אני לא מתקמצנת ?? מצחיק אותי , אם כל דבר שאני הולכת לקנות אני אגיד טוב זה כמו ארוחה במסעדה זה יהיה הסוף שלי , אני יותר הולכת בגישה של אם לא ממש בא לי את זה ואני לא צריכה את זה אז אולי אפשר לוותר , אבל אם זה ספר שאני אוכל לקרוא אותו יותר מפעם אחת אז אולי שווה ..
קראתי קצת בגוגל על התאוריות שלו לגבי המערה של הגברים ותכלס אני לא חושבת שנתקלתי בזה אצל הגברים שאני מכירה. את נתקלת ? אני אישית חושבת שבזוגיות הכל תלוי בתקשורת , אם מדברים פתוח על הרגשות שלך ומה מציק לך , ומנתחים ביחד כל בעיה אפשר ככה לגשר על הבדלי אופי בין גברים לנשים ... קיצור הספר נשמע מסקרן , אולי אני כן אקנה אותו...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2020 20:59 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  |
חייכנית, את חולמת הרבה כשאת ישנה ?
|
|
בס"ד נראה לי שכל בן אדם חולם  אתה לא חולם חלויימעס?  |
|
לפעמים אני חולם, לא הרבה, זה יותר חלומות בנאליים שאני עומד לאחר ואני לא מספיק.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2020 21:02 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | אז מה אתם אומרים , כדאי לקנות מסיפור חוזר את "נשים מנוגה.." בשלושים וחמש שקל ?? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2020 21:21 |
|
| |
בתתימן
| בתתימן כתבה: |  | אז מה אתם אומרים , כדאי לקנות מסיפור חוזר את "נשים מנוגה.." בשלושים וחמש שקל ?? |
|
זה ספר ידוע, תשאלי אנשים למי יש לו, או שחייכנית תשלח לך את הספר עם שליח
אני אנסה לשאול , לגבי ההצעה לחייכנית , היא לא רוצה שיזהו אותה...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2020 22:26 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
כן  מחיר של מנת שווארמה...בהחלט שווה את הידע כדי להסתדר עם אביר חלומותייך 
חחח מי אמר לך שעל מנת שווארמה אני לא מתקמצנת ?? מצחיק אותי , אם כל דבר שאני הולכת לקנות אני אגיד טוב זה כמו ארוחה במסעדה זה יהיה הסוף שלי , אני יותר הולכת בגישה של אם לא ממש בא לי את זה ואני לא צריכה את זה אז אולי אפשר לוותר , אבל אם זה ספר שאני אוכל לקרוא אותו יותר מפעם אחת אז אולי שווה ..
קראתי קצת בגוגל על התאוריות שלו לגבי המערה של הגברים ותכלס אני לא חושבת שנתקלתי בזה אצל הגברים שאני מכירה. את נתקלת ? אני אישית חושבת שבזוגיות הכל תלוי בתקשורת , אם מדברים פתוח על הרגשות שלך ומה מציק לך , ומנתחים ביחד כל בעיה אפשר ככה לגשר על הבדלי אופי בין גברים לנשים ... קיצור הספר נשמע מסקרן , אולי אני כן אקנה אותו...
|
|
זוגיות זה לא רק תקשורת. האיש והאישה הם 2 עולמות שונים. יש לכל אחד צרכים שונים. לכן יש הרבה סיפורים ובדיחות על זוגות שלא מסתדרים, וגם זוגות אומללים, כי לא למדו איך להתנהג נכון ויש עוד סיבות, כמו ; תכונות רעות, חוסר רצינות בקשר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2020 22:27 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2020 22:29 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
|
זה ספר ידוע, תשאלי אנשים למי יש לו, או שחייכנית תשלח לך את הספר עם שליח
אני אנסה לשאול , לגבי ההצעה לחייכנית , היא לא רוצה שיזהו אותה...
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2020 01:16 |
|
| |
בתתימן
[quote] | בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| בתתימן כתבה: |  | | אז מה אתם אומרים , כדאי לקנות מסיפור חוזר את "נשים מנוגה.." בשלושים וחמש שקל ?? |
|
זה ספר ידוע, תשאלי אנשים למי יש לו,או שחייכנית תשלח לך את הספר עם שליח אני אנסה לשאול , לגבי ההצעה לחייכנית , היא לא רוצה שיזהו אותה... |
|
אפשר גם שחייכנית תשאיר את הספר באיזה חנות..
חח רעיון גאוני , החיסרון היחיד שלו שחייכנית לא בעניין 
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2020 01:20 |
|
| |
בתתימן
בתתימן, את גרה בראש העין ? אני יכול לשאול מישהי משם אם יש לה את הספר הזה
חחח גרמת לי להתפקע מצחוק ... מאיפה הבאת את ראש העין ??? לא כל התימנים גרים בראש העין ... אל תדאג זה רק עניין של זמן עד שאני אשיג את הספר , אני אשאל כמה חברות חילוניות בעבודה אולי הם ישאילו את זה מהספרייה בשבילי ... או שאני אברר מאיזה ספריות אפשר להשאיל .. בכל אופן בינתיים אני עוד לא נשואה ואני לא צריכה לפרש אף אחד אז ככה שזה לא קריטי 
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2020 01:21 |
|
| |
בתתימן
[quote]בס"ד או שאולי הטכניקה ה"פרמיטיבית" של לפטם את הבן זוג בבשר כדי לשמר זוגיות טובה... עדיפה על שיטות הספר?  אין לי דרך לפטם אף אחד בבשר , אני יודעת להתעסק רק עם חזה עוף 
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2020 09:49 |
|
| |
משה ויסברג: אין ייאוש בעולם - הבחור יענקי דובאביק האלטערר של באיאן בן 38 התארס בשעה טובה. שמחה גדולה בחסידות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2020 23:15 |
|
| |
בס"ד אני מתלבטת במה לבחור...לכבוד סופ"ש לכתוב לכם סיפור מצחיק נוסף על שידוכים או לסגור "הרצאות" שכתבתי כאן שרוצה להשלים...מה בא לכם? 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/06/2020 23:19:47
|
|
|
|
|