|
|
| נשלח ב-8/10/2020 21:39 |
|
| |
מסובך :/ הפחד הגדול שנחזור אחרי הרבה זמן ונסיונות עם בני זוג אחרים למרות שיכולנןו להיות נשואים ומאושרים כבר עכשיו
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 21:51 |
|
| |
אממ אני לא יודעת בדיוק מה קרה ביניכם.. אבל אני מכירה ממש הרבה סיפורים על זוגות שנפגשו, נפרדו ואחרי הרבה זמן/שנים נפגשו שוב והתחתנו... לא יודעת למה מפריע הניסיונות עם בני זוג אחרים..
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 21:53 |
|
| |
יש לזה גם יתרונות, אין מחשבות שאולי יש מישהו בחוץ שיותר מתאים לי..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2020 00:24 |
|
| |
| קיייט כתבה: |  | כבר פעמיים לקחתי חופש של שבוע מהעבודה כדי להתאושש ועבר הרבה זמן- עדיין אני לא פנויה לצאת עם בחור חדש ועבר מספיק זמן. |
|
ברור שלא כדאי לצאת עם בחור אחר כשעדיין חושבים על מישהו. את לא נותנת באמת צ'אנס לבחור הנוסף. אבל עדיין אני חושב שככל שעובר זמן מבחור כלשהו, יש נטייה לעשות אידיאליזציה למה שהיה. ככה המוח שלנו עובד. תוסיפי לזה את העניין שהוא זה שאמר תשובה שלילית אז המוח שלך אף פעם לא באמת החליט לגביו. והגעת בכלל לאין סוף אפשרויות לחיים מאושרים ביחד אם רק הייתם נשארים. מה שאני אומר זה שאת צריכה להחליט האם לחזור או להמשיך. זאת צריכה להיות החלטה חד משמעית ולא סוג של חוסר אונים של הלוואי שזה ייפתר בן לילה. מצחיק שאני אומר את זה לך למרות שאני לא מצליח לעשות את זה בעצמי. אין לי כוח עכשיו לפגוש אף בחורה ויש לי הרבה הצעות כרגע אבל פשוט אין לי כוח ואנרגיה נפשית להיכנס שוב לסאגה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2020 00:25 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | יש לזה גם יתרונות, אין מחשבות שאולי יש מישהו בחוץ שיותר מתאים לי.. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2020 23:01 |
|
| |
| בתתימן כתב: |  | | אממ אני לא יודעת בדיוק מה קרה ביניכם.. אבל אני מכירה ממש הרבה סיפורים על זוגות שנפגשו, נפרדו ואחרי הרבה זמן/שנים נפגשו שוב והתחתנו... לא יודעת למה מפריע הניסיונות עם בני זוג אחרים.. |
|
נכון גם אני מכירה הרבה סיפורים כאלה , הכוונה שלי שחבל על הזמן. היינו יכולים לסיים עם הרווקות יותר מוקדם. וביננו רווקות זה לא כיף כשמתבגרים
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2020 23:22 |
|
| |
בתתימן
| קיייט כתב: |  | | אממ אני לא יודעת בדיוק מה קרה ביניכם.. אבל אני מכירה ממש הרבה סיפורים על זוגות שנפגשו, נפרדו ואחרי הרבה זמן/שנים נפגשו שוב והתחתנו... לא יודעת למה מפריע הניסיונות עם בני זוג אחרים..
נכון גם אני מכירה הרבה סיפורים כאלה , הכוונה שלי שחבל על הזמן. היינו יכולים לסיים עם הרווקות יותר מוקדם. וביננו רווקות זה לא כיף כשמתבגרים |
|
באמת זה חבל, אני לא יודעת כמה זמן עבר מהשידוך הזה.. אבל אם עדיין את זוכרת את זה אחרי שעבר כל כך הרבה זמן אז אולי את צריכה לנסות להחזיר את זה....
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2020 23:53 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| קיייט כתב: |  | | אממ אני לא יודעת בדיוק מה קרה ביניכם.. אבל אני מכירה ממש הרבה סיפורים על זוגות שנפגשו, נפרדו ואחרי הרבה זמן/שנים נפגשו שוב והתחתנו... לא יודעת למה מפריע הניסיונות עם בני זוג אחרים..נכון גם אני מכירה הרבה סיפורים כאלה , הכוונה שלי שחבל על הזמן. היינו יכולים לסיים עם הרווקות יותר מוקדם. וביננו רווקות זה לא כיף כשמתבגרים |
|
באמת זה חבל, אני לא יודעת כמה זמן עבר מהשידוך הזה.. אבל אם עדיין את זוכרת את זה אחרי שעבר כל כך הרבה זמן אז אולי את צריכה לנסות להחזיר את זה.... |
|
נראה לי אם היא הייתה חושבת שזה פשוט היא הייתה מנסה לבד להחזיר אותו:) לדעתי היא סובלת מהחץ השני שמוזכר בסוטרת החץ נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2020 00:22 |
|
| |
בתתימן
לא מכירה את סוטרת החץ.. אני רק חושבת שאסור להשאיר ככה דברים פתוחים. צריך למצוא פתרון...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2020 00:37 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
לא מכירה את סוטרת החץ.. אני רק חושבת שאסור להשאיר ככה דברים פתוחים. צריך למצוא פתרון... |
|
אני מסכים איתך. מה שמוזכר בסוטרת החץ זה שיש שני חיצים שפוגעים באדם בעת כאב. הראשון זה הכאב עצמו והוא מוגבל בכמות. השני זה כל הנלווה לכאב ואיך אדם מפרש אותו. החץ השני בלתי מוגבל ויכול להכאיב לאין סוף. לכן צריך לדעת לחלק בין שני החיצים כי הראשון בלתי נמנע אבל מהשני אפשר להימנע נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2020 03:53 |
|
| |
לא קשור לכלום, אבל בגלל שבכל הנושאים שהעליתם לאחרונה אין לי כל כך דעה, אז לפחות אני אאחל שיהיה לכולכם לילה טוב ושבוע טוב..
תוקן על ידי סטאטית ב- 11/10/2020 03:55:36
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2020 04:15 |
|
| |
ברוך דיין האמת :(
מקווה שזה לא מהדבקה בתוך המשפחה..
|
|