בית פורומים שידוכי חרדים

אשכול הסמול טוק7-שיחות סלון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/10/2020 19:38 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
ברוך דיין האמת :(

מקווה שזה לא מהדבקה בתוך המשפחה..

לא, זה לא קשור.. כל משפחה נדבקה ממשהו אחר..
אנחנו החלמנו כבר לפני יותר מחודש והם נדבקו עכשיו... הוא נדבק ממש השבוע..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2020 20:20 לינק ישיר 

בס"ד

סטאטית, ברוך דיין האמת... משתתפת בצערך...

נשמע שאת ממשפחה ממש "מיוחסת"...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2020 20:26 לינק ישיר 
חייכנית770

קיייט כתב:
מסובך :/ הפחד הגדול שנחזור אחרי הרבה זמן ונסיונות עם בני זוג אחרים למרות שיכולנןו להיות נשואים ומאושרים כבר עכשיו

בס"ד

קייט, צריך לזכור שהכול בידי שמיים חוץ מיר"ש... כך שאם נגזר על מישהי סיפור כזה? כך היה צריך להיות מלכתחילה!
וגם הדרך הזו מביאה לתהליך וללמידה שתורמת כשהם חוזרים לבסוף... להוקיר אחד את השניה יותר, כך שלפעמים זה טוב...

בכל מקרה לדעתי, גבר צריך לחזר אחרי אישה ואם הוא לא חושב שאת שווה אתזה? אין לך מה לבזבז את זמנך על חשיבה עליו!
אם הוא באמת מעריך אותך? מניסיוני, הוא בסוף יחזור מיוזמתו...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/10/2020 21:05:44

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2020 20:32 לינק ישיר 
חייכנית770

סתםבחור כתב:
קיייט כתבה:

המצב עכשיו הרבה יותר מסובך ...

אויש, לא נעים.
הבחורה שיצאתי איתה שממש רצתה אותי, זה ירד בגלל חוסר התאמה בהשקפה. אני כל הזמן מתלבט האם לחזור כי אחרי הכל נמשכתי אליה בצורה שלא נמשכתי לפני כן והייתה כימיה טובה והיא רצתה אותי. אבל כל הזמן מציק לי שהרגשתי שהיא חזקה מידי ואני לא יכול להפגין חולשה לידה ולכן לבקש לחזור זה מציב אותי אוטומטית במקום חלש מולה. זה מצחיק כי זה קצת נראה שהיה במערכת יחסים שלנו סוג של מאבק כוחות

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

לא הכי מבינה, הרי רצית אישה חזקה, יתכן שיש לזה מחיר...

אז למה לוותר?
ובין כה רוב הבחורות החזקות כך, אז למה לפספס כימיה טובה?

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/10/2020 21:07:50

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2020 20:51 לינק ישיר 
חייכנית770

סתםבחור כתב:
איך זה לחזור לשגרה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

קצת קשה... אהבתי את השירים ושמחת החג, כל יום.... איך אצלכם עם החבר'ה בדירה? ספר חוויות....

אגב, חבריך גם צופים כאן?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2020 20:59 לינק ישיר 
חייכנית770

בס"ד

הנה ואני מוצאת זמן להגיב על הודעות עבר

אדם, ידוע לי שאתה יודע להכין גם עוגיות עם פצפוצי שוקולד ולא רק עוגה בחושה...אז אני ממליצה לך לנסות לצפות אותן בשוקולד/לנסות משהו חדש... זה ייתן לך טעם חדש לחיים...

סתם בחור, בקשר לדבריך על התובנות שלי בנושא הזוגי, אני חושבת שתמיד דיברתי על נתינה נשית, אך התכוונתי בדברי שתמיד צריך לחזק עוד נושאים, שגורמים לזוגיות להיות טובה יותר ע"י למידה... כמו על תקשורת נכונה ובונה ועוד המון נושאים חשובים, שחשוב לרענן... 

קייט, מה שעוזר לדעתי למחוק גברים כאלו מהמוח זה פשוט לחפש תעסוקה שאת מאד אוהבת ונהנית לעשות וכמובן לצאת עם בחורים חדשים בקרוב...

בתימן, בקשר למה שאמרת באשכול הקורונה על משקה הלוורה, אנלא יודעת איך את מסוגלת לסבול תקופה ארוכה, עד שהסתגלת לטעם, אני לא יכולתי לסבול זאת שבוע... את באמת גיבורה

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/10/2020 21:11:41

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2020 21:26 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"דהנה ואני מוצאת זמן להגיב על הודעות עבראדם, ידוע לי שאתה יודע להכין גם עוגיות עם פצפוצי שוקולד ולא רק עוגה בחושה...אז אני ממליצה לך לנסות לצפות אותן בשוקולד/לנסות משהו חדש... זה ייתן לך טעם חדש לחיים...סתם בחור, בקשר לדבריך על התובנות שלי בנושא הזוגי, אני חושבת שתמיד דיברתי על נתינה נשית, אך התכוונתי בדברי שתמיד צריך לחזק עוד נושאים, שגורמים לזוגיות להיות טובה יותר ע"י למידה... כמו על תקשורת נכונה ובונה ועוד המון נושאים חשובים, שחשוב לרענן... קייט, מה שעוזר לדעתי למחוק גברים כאלו מהמוח זה פשוט לחפש תעסוקה שאת מאד אוהבת ונהנית לעשות וכמובן לצאת עם בחורים חדשים בקרוב...בתימן, בקשר למה שאמרת באשכול הקורונה על משקה הלוורה, אנלא יודעת איך את מסוגלת לסבול תקופה ארוכה, עד שהסתגלת לטעם, אני לא יכולתי לסבול זאת שבוע... את באמת גיבורה

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/10/2020 21:11:41

אני יכולה לסבול הרבה יותר כשזה מגיע לבריאות שלי

תוקן על ידי בתתימן ב- 11/10/2020 21:39:42

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2020 21:54 לינק ישיר 

בס"ד

חחחח כן אבל לא יודעת אם זה עדיף על למות...

מה נשמע איתך? איך מסתדרת עם הסגר?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2020 21:57 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

סתםבחור כתב:
קיייט כתבה:

אויש, לא נעים.
הבחורה שיצאתי איתה שממש רצתה אותי, זה ירד בגלל חוסר התאמה בהשקפה. אני כל הזמן מתלבט האם לחזור כי אחרי הכל נמשכתי אליה בצורה שלא נמשכתי לפני כן והייתה כימיה טובה והיא רצתה אותי. אבל כל הזמן מציק לי שהרגשתי שהיא חזקה מידי ואני לא יכול להפגין חולשה לידה ולכן לבקש לחזור זה מציב אותי אוטומטית במקום חלש מולה. זה מצחיק כי זה קצת נראה שהיה במערכת יחסים שלנו סוג של מאבק כוחות

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

לא הכי מבינה, הרי רצית אישה חזקה, יתכן שיש לזה מחיר...

אז למה לוותר?
ובין כה רוב הבחורות החזקות כך, אז למה לפספס כימיה טובה?

רציתי אישה לא חלשה. יש הבדל:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2020 22:12 לינק ישיר 

בכל מקרה בשימוש של מוצרי בריאות כדאי לבדוק את המרכיבים ושזה מאושר ע"י משרד הבריאות, כבר היו מקרים שמשרד הבריאות הוציא אזהרות נגד מוצרי אלוורה למיניהם..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2020 22:42 לינק ישיר 
בתתימן

אדם_ה1 כתב:
בכל מקרה בשימוש של מוצרי בריאות כדאי לבדוק את המרכיבים ושזה מאושר ע"י משרד הבריאות, כבר היו מקרים שמשרד הבריאות הוציא אזהרות נגד מוצרי אלוורה למיניהם..

זה מאושר על ידי משרד הבריאות, זה גם חברה מאד מוכרת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2020 22:44 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"ד

חחחח כן אבל לא יודעת אם זה עדיף על למות...

מה נשמע איתך? איך מסתדרת עם הסגר?

ברור שזה עדיף על למות... יסורים יותר קשים עדיפים על פני מוות.

אני לא חושבת שאני מסתדרת עם הסגר  מחכה שייגמר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2020 22:45 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

סתםבחור כתב:
קיייט כתבה:
אויש, לא נעים.הבחורה שיצאתי איתה שממש רצתה אותי, זה ירד בגלל חוסר התאמה בהשקפה. אני כל הזמן מתלבט האם לחזור כי אחרי הכל נמשכתי אליה בצורה שלא נמשכתי לפני כן והייתה כימיה טובה והיא רצתה אותי. אבל כל הזמן מציק לי שהרגשתי שהיא חזקה מידי ואני לא יכול להפגין חולשה לידה ולכן לבקש לחזור זה מציב אותי אוטומטית במקום חלש מולה. זה מצחיק כי זה קצת נראה שהיה במערכת יחסים שלנו סוג של מאבק כוחותנשלח מהאנדרואיד שלי
בס"דלא הכי מבינה, הרי רצית אישה חזקה, יתכן שיש לזה מחיר...אז למה לוותר?ובין כה רוב הבחורות החזקות כך, אז למה לפספס כימיה טובה?

רציתי אישה לא חלשה. יש הבדל:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

נראה לי כתבת אישה חזקה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2020 22:50 לינק ישיר 

בס"ד

הוא סתם מתבדח לו להנאתו כך בערב סגרירי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2020 23:26 לינק ישיר 

בכל מקרה, בכל מה שקשור לאכילה/שתיה הייתי נזהר שבעתיים, כל עוד זה רק לשימוש חיצוני זה הרבה פחות בעייתי..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אשכול הסמול טוק7-שיחות סלון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 120 121 122 ... 169 170 171 לדף הבא סך הכל 171 דפים.

bholext